Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Meisjes billen bij de sport fysio - 21397 keer gelezen
Mijn laatste afspraak. Oh lekker zeg bijna weekend.
Ik had alleen nog een afspraak staan voor fysiotherapie.
Een nieuwe naam had mijn secretaresse genoteerd, die al naar huis was. Ellen is haar naam en ze had last van haar linkerbeen met name haar hamstring en kuit.

Om 16.00 uur kwam Ellen binnen. Ze was een stuk jonger dan ik had voorgesteld. Ik denk 18 a 19 jaar. Ze was erg slank, 1,70 m hoog, kleine borsten zover ik kon zien. Ze had blond kort haar en blauwe ogen. Gewoon een leuke verschijning. Alleen was ze volgens mij nog nooit bij een fysio geweest. Ze had een korte ruitjes rok aan met daarboven een topje. Kort sprak ik met Ellen de klachten door en gaf haar daarna aan op haar rug op de fysiotafel te gaan liggen. Ik gaf haar aan haar linkerbeen te buigen. Ik begon haar kuit te masseren. Ik zag ondertussen dat ze een witte kleine slip aan had. Ik ben vervolgens haar hamstring gaan masseren en kwam steeds dichter bij haar slip. Zag ik het nu goed haar slip zag er nat uit.

Ik beveelde haar op haar buik te gaan liggen. Zo kon ze niet zien waar ik naar keek. Ik begon meteen aan haar hamstrings. Ze gaf aan dat het vooral hoog in haar bovenbeen zit. Vervelend dacht ik. Ik begon meteen haar hamstring te masseren. Ik wist het nu zeker ze was gewoon doorweekt. Toen ging de telefoon. Ik liep even naar de balie en toen ik ophing, deed ik meteen even de voordeur op de knip en de rolluik omlaag. Niemand gaat mij hierin storen. Ik liep terug. Ik gaf haar aan dat het waarschijnlijk gekomen is door spanning in haar billen. Ik ben helemaal gek om billen. Ze gaf aan dat ze wel veel spanning had gehad. Ik gaf haar aan dat een goede massage wonderen doet. Zowel zachte als harde massages. Vooral de afwisseling is super. Ik gaf haar aan dat ze de laatste was en dat ik wel even een uurtje kon doorgaan. Graag zei ze, die geile slet. Ik gaf haar aan rokje en witte slip uit te trekken en weer op haar buikje te gaan liggen.

Haar strakke kontje stond in mij richting. Ik zei nog soms kan het even zeer doen, maar denk maar zo dat je over een uurtje helemaal ontspannen bent. Ik pakte de massage olie en begon haar strakke billen te masseren. Vanuit de zijkant naar binnen en van boven naar beneden. Zo een kaal kutje zag ik, te gek. Ze zag er zo onschuldig uit toen ze binnen kwam. Nu lag ze half naakt voor me, te kreunen en met haar handen stevig vasthoudend aan de poten. Ik ging door met masseren. Ik ging met een vinger langs haar aarsje en ze begon heftiger te kreunen. Niet normaal dacht ik. Ik ging met een vinger haar aarsje in en met een andere vinger begon ik haar in haar kutje te vingeren. Wat een geil gezicht zeg. Ze lag te kronkelen met haar natte kontje en twee vingers in haar. Ze kwam ineens gillend klaar, ik was net begonnen. Ik ging toch gewoon door, we zijn net begonnen. Ik ging haar harder vingeren in haar kontje en kutje. Binnen now time kwam ze weer. Kippenvel stond op haar kontje. Ik zei dat het tijd werd voor de afwisseling. Ik haalde mijn vingers uit Ellen en sloep haar meteen met mijn liniaal op haar kontje. Ze schrok en keek geil aan. Dit hoort er ook bij zei ik. Ik bleef haar slaan en rode rechthoeken verschenen op haar kontje. Wat een geil gezicht. Na een ontzettend rode kont voor me te zien, stopte ik. Ik liep naar de voorkant van de tafel en haalde mijn lul uit mijn broek. Ik zei dat ze moet pijpen. Ze begonnen gretig aan mijn lul te zuigen. Ik kon makkelijk bij haar kutje en begon ze meteen te vingeren. Met grote ogen keek ze me aan. Ik voelde ze gewoon hard klaar komen op mijn vingers. Ik kwam ook spuitend klaar in haar mondje. Doorslikken slet.

Ik zei meekomen. Ik trok haar topje en BH uit en zette haar naakt op de fiets. Fietsen en kont zo ver mogelijk naar achteren. Ik pakte mijn lul vast en begon haar hard in haar kontje te neuken, volgens mij haar eerste keer. Ondertussen kneep ik hard in haar kleine borstjes. Ik zag haar kutsappen gewoon naar beneden lopen samen met haar zweet. We kwamen allebei twee keer klaar. Zo.

Ik greep haar bij haar keel en kuste haar vol op haar mond. Ze kuste meteen geil terug. We pakten onze kleren weer en ze zei dat zich lekker ontspannend voelde. Ze vroeg of ze de volgende keer weer als laatste mocht komen.
Ik zie dat het mocht als ze dezelfde kleren weer aan zou doen alleen dan met hoge laarzen met hakken eronder. Ik kijk er nu al naar uit.

Wordt vervolgd.

Reacties naar DannyDonalds@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners