Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mexico 3 - 8875 keer gelezen
Dag 3. vrijdag, 14 juli. 08.00 uur

De volgende ochtend stappen we na een eenvoudige broodmaaltijd in de cel weer in de bus. Na weer een uur of zes rijden komen we aan bij een groot gebouw. We stappen uit. De agent doet onze handboeien af. ‘Please do exactly as you are told. If not, I have to take you back immediately’ zegt hij ten overvloede. We lopen naar binnen, waar we ontvangen worden door een vriendelijke jonge vrouw in een witte jas. ‘Hello, I’m Maria, follow me, please’ zegt ze. Ze is begin dertig schat ik zo, donker haar, donkere ogen, klein van stuk en een beetje mollig. We komen in een zaaltje met een aantal stoelen aan de zijkant en een bed en een trapje in het midden. Er staan een oudere vrouw en een oudere man in witte jassen met elkaar te discussiëren, maar het wordt stil als ze ons zien. ‘Please sit down’ zegt een man van ongeveer 50 jaar. ‘I’m Dr. Martin and I will explain our program’. ‘First, we will examine each of you if you are healthy enough to follow our program. Then tomorrow morning some of you will assist us in our sexual education program. ’ Mijn adem stokt in mijn keel, hoor ik dat goed?’ ‘Then’, vervolgt de oudere vrouw you will enter a multi-day gynecology research project. Ik kan mijn oren niet geloven en kijk naar mijn vrouw die mij strak aankijkt. Dat kan toch niet? ‘I heared that you are all family, so for practical reasons you won’t be separated during the next days and will participate together. In the evening you will eat and sleep here, except tonight when two of you will only receive drinks as you have to be sober tomorrow.’ Ik kijk mijn schoonmoeder aan die verbaasd voor zich uit kijkt.

Maria, de vriendelijke vrouw loopt vervolgens op mijn vrouw af en gebaart haar mee te komen naar het midden van de kamer, waar het bed en het trapje staat. ‘Please undress’ zegt ze. Mijn vrouw kijkt boos naar de agent die inmiddels naast de deur is gaan zitten. Vervolgens begint ze haar blouse los te knopen. Ze legt het op het bed. Vervolgens gaat ze op de rand van het bed zitten en doet ze haar schoenen en sokken uit. Een voor een gaan nu de drukknopen van haar jeans open. Aandachtig volg ik elke beweging. Ze ziet er ondanks de nacht in de cel goed uit. Haar spijkerbroek gaat uit en haar T-shirt volgt. Ze staat nu, net zo als eergisteren in haar ondergoed. Ze stopt en kijkt de vrouw aan. ‘Please take it all of, you will receive other clothes in a moment.’ zegt ze. Onder het toeziend oog van de oudere man en vrouw in witte jassen, de jonge vrouw, de politieman en ons, trekt ze haar BH over haar hoofd uit. Meteen houdt ze een arm voor haar borsten. Met haar andere hand trekt ze haar slipje uit, terwijl ze haar hand voor haar kut probeert te houden. Door een beetje met haar benen te wiebelend, slaagt ze erin om het slipje op de grond te krijgen. ‘Good’, zegt de oudere vrouw. ‘Now spread your legs a little and put your hands in your neck’. Met een vernietigende blik naar de mensen in de witte jassen geeft ze gevolg. Ze staat nu volkomen in het zicht voor iedereen. Ik bekijk haar lichaam. Ze heeft nog steeds maatje 38, maar is na de bevalling toch wel iets dikker geworden in de heupen. Haar borsten zijn vol en hangen een klein beetje. Net lekker, zeg ik altijd tegen haar. Ze heeft grote tepels. Haar schaamhaar is keurig getrimd tot een mooie donkerblonde driehoek. Ze ziet er voor haar leeftijd heel goed uit. Ik merk dat de situatie me opwindt maar vecht tegen het gevoel. ‘Please climb this ladder 50 times up and down’ and then lay down on the bed.’ klinkt het. ‘In the meantime you can come here and undress’ zegt de jonge vrouw terwijl ze op Jasmijn, mijn schoonzus wijst.

Terwijl mijn vrouw het trapje op en neer loopt, kleedt Jasmijn zich uit. Ik heb haar nog nooit naakt gezien. In een rap tempo gaan de jurk en haar schoenen uit. Ze kijkt even naar de man in de witte jas en trekt dan in een beweging haar slipje naar beneden. Ze doet geen poging om haar kut te verhullen, wetende dat dat geen zin heeft. In de tussentijd is mijn vrouw klaar. Ze hijgt ervan terwijl ze op het bed gaat liggen. De oudere man en de oudere vrouw komen naar voren en de vrouw meet haar hartslag. De ander onderzoekt haar borsten door er langzaam in de knijpen om vervolgens haar benen uit elkaar te duwen. Wat hij precies doet, kan ik niet zien, maar het gezicht van mijn vrouw spreekt boekdelen. In de tussentijd heeft mijn schoonzus haar BH uit en is ze begonnen het trapje op en neer te lopen. De jonge vrouw wijst naar mij en ik loop naar voren terwijl ik mijn ogen niet van het lichaam van mijn schoonzus af kan houden. Ze is iets dikker dan mijn vrouw en heeft kleinere borsten. De tepels zijn echter net zo groot. Haar kutje is inderdaad blond. Er is een recht streepje schaamhaar te zien. Door het traplopen gaan haar borsten behoorlijk op en neer.

Ik ben bij het bed aangekomen en kleedt me uit. Wat een toestand. Compleet naakt sta ik met mijn handen in mijn nek en moet ik het trapje op en neer. Inmiddels heeft mijn schoonzus op het bed plaatsgenomen terwijl mijn vrouw weer terug is op haar stoel. Ik begin te lopen en telkens als ik boven ben kan ik het naakte lichaam van mijn schoonzus zien over de schouders van de vrouw in de witte jas. Het is inderdaad wat ik dacht. De oudere man duwt met zijn duim en wijsvinger de schaamlippen van mijn schoonzus opzij, terwijl hij met z’n andere hand haar hele spleet afgaat. Ondertussen raak ik ook buiten adem. Door het op en neer gaan, zwaait mijn lul van links naar rechts. Ik kijk weer naar voren en zie net hoe mijn schoonmoeder uit haar slipje stapt. Een volle poes, is de uitdrukking, denk ik. Ze heeft donker schaamhaar, maar duidelijk is dat ze die in een tijdje niet getrimd heeft. Ach ja, waarom zou ze, schiet het door me heen. Ik kijk op en zie dat ze strak naar mij kijkt. Het lijkt wel een bestraffende blik. Ik wend mijn blik af en laat in die beweging mijn ogen over haar borsten gaan. Ze zijn iets groter dan van mijn vrouw, maar hangen meer. De grote tepels moeten in de familie zitten, denk ik opeens. 50. Ik stap van het trapje op het bed en ga liggen. De oudere vrouw links neemt mijn polsslag op, terwijl de oude man mijn benen wijdt doet. Hij voelt vervolgens aan alle twee mijn ballen en haalt met zijn hand mijn voorhuid naar beneden. ‘OK’, zegt hij. ‘Can you make it hard?’ Ik pak met mijn eikel tussen mijn rechterduim en wijsvinger en begin heen en weer te bewegen. Omdat ik niet recht in de ogen van de man mezelf wil aftrekken, kijk ik naar rechts langs de oudere vrouw heen. Ik zie mijn schoonmoeder op en neer gaan en tot mijn verbazing kijkt ze aandachtig wat ik met mijn rechterhand aan het doen ben. Ik stop. Betrapt kijkt ze weer recht voor haar. Ik kijk nu naar de kut van mijn schoonmoeder terwijl ze op en neer gaat. Na ong. 15 seconden is mijn lul zo stijf als een plank. ‘OK, that is fine’, zegt de man. Ik sta op en loop met mijn handen voor mijn stijve lul naar mijn stoel. Mijn schoonmoeder is nu ook klaar met het traplopen en gaat liggen. Ook bij haar hetzelfde ritueel. Ik zie haar schaamhaar uitsteken terwijl ze daar ligt. Nadat ze onderzocht is, loopt ze terug naar haar stoel. Ik merk dat ze naar me kijkt, maar ik wend mijn blik af.

Maria zegt: ‘Very good, you all passed the test’. Your clothes will be washed and you will receive them when you leave here. In the meantime we have robes for you to wear.’ We krijgen daarop allen een soort groene jurk met korte mouwen, waar we van voren ons armen door heen kunnen doen. Net zo als in een ziekenhuis is de jurk van achteren open en wordt slechts door drie drukknoopjes bij elkaar gehouden. ‘One more thing, it is not allowed to speak with each other unless you have permission to do so, now please follow me’. Ik merk dat mijn lul nog steeds stijf is en dat hij tegen de jurk drukt. Gelukkig loopt mijn schoonmoeder achter me, denk ik. Wij komen in een gang met vier deuren. Ze zegt ons dat het de bedoeling dat we elk een aparte kamer hebben. We gaan naar allemaal onze eigen kamer binnen. Ik merk dat er een TV camera boven de deur hangt die de hele kamer kan zien. Ik hoor een voor een de kamer deuren sluiten. Maria komt mijn kamer binnen en zegt: ‘Please drink as much as you like and for you especially don’t masturbate please’ terwijl ze op mijn stijve lul wijst en glimlacht. Vervolgens gaat de deur dicht en op slot. De kamer ziet er goed uit. Op de tafel staan allerlei frisdranken. Ik besluit een bad te nemen terwijl ik een cola pak. Na ong. een uur lekker in bad gelegen te hebben, merk ik dat de jet lag zijn intrede doet. Ik droog me af en kruip naakt onder het dekbed om vervolgens binnen enkele minuten in te slapen. Alweer droom ik in het vliegtuig zit en dat Judith me zacht op mijn mond kust terwijl Maria daar naar kijkt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners