Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Meester in Amsterdam - 10576 keer gelezen
Ik was online en ik wachtte op een teken van mijn meester. Verlangend keek ik naar zijn naam in de hoop dat zijn aandacht dan sneller voor mij zou zijn. Ik voelde dat mijn lijf al ging reageren voordat ik het ook maar aanraakte.
Eindelijk kwam het scherm in beeld en las ik de woorden van mijn meester: “Ben je er klaar voor sletje?” Ja meester was mijn antwoord ik ben er klaar voor. En dat was ook zo, trillend zat ik te wachten op de bevrijdende woorden van mijn meester.
Hij beval mij om de cam aan te zetten en ik moest alle klaar liggende speeltjes aan hem tonen. De klemmen, de vibrator en het zweepje. Mocht hij het nodig vinden dat ik meer te voelen had dan zou ik dat wel van hem horen.
Ik moest beginnen met de klemmen op mijn tepels te zetten. Ik haalde mijn zware borsten te voorschijn en kneep in mijn tepels om ze een beetje te laten wennen. Maar dat was niet de bedoeling… Trekken en de klem er op zetten was het bevel. En zo deed ik dat ook, even een pijnscheut maar als snel voelde ik een aangename beklemming op mijn tepels. Mijn meester gaf me het bevel om aan de ketting die tussen de klemmen zit te trekken maar wel zo hard dat hij het goed kon zien. Ik trok aan de ketting en tilde mijn borsten eraan op. Het deed pijn maar voelde zo lekker. Ik keek naar mijzelf via het scherm en ik werd als maar geiler. Ik wilde wat in mijn kutje ik wilde wat tegen mijn klit, maakte niet uit wat maar ik moest meer voelen.
Mijn meester kent mijn geilheid en gaf daar niet aan toe. Harder trekken, trek die klemmen ervan af. Dat deed werkelijk pijn en gelukkig mocht ik even ophouden. Even mocht ik rusten en moest alleen met mijn tieten spelen. Daarna kwamen weer de woorden in het scherm… Trek aan de ketting en sla daarbij op je geile tieten. Ik trok en ik sloeg en zachtjes kreunde ik. Mijn meester liet zijn goedkeuring blijken door mij een kus te sturen.
Mijn klit en kutje klopten van onvervuld verlangen en een waas hing er voor mijn ogen…ik moest en zou iets in mijn kut hebben. Ik vroeg het mijn meester maar hij gaf mij geen toestemming. Ik moest er om smeken en toen kreeg ik eindelijk de verlossende woorden… Maak jezelf klaar, maar vraag toestemming om echt klaar te komen. Ik moest een dildo in mijn hete kutje schuiven en een andere zette ik op mijn klit. Mijn meester bekeek me via de cam terwijl ik de dildo in mijn kutje schoof. Harder was zijn bevel of dieper. Neuk jezelf geile teef. En ik voldeed graag aan zijn bevel.

Ik ramde de dildo diep in me en stelde me voor dat het zijn harde hete paal zou zijn die mijn roze vlees zou roodbeuken ik voelde de geile golven door mijn lijf stromen en ik stopte om zo snel mogelijk de volgende woorden in te tikken. Mag ik klaarkomen meester?
Maar dat was niet voldoende ik moest stoppen en maar eens goed nadenken wat ik gevraagd had. Was dat nu de goede manier? Ik wist toch wel beter. En ja dat wist ik ook en ook al werden de geile golven weer wat minder ik vroeg het nu opnieuw maar nu op de juiste manier:”Meester mag ik alstublieft klaarkomen?” Mijn meester was niet tevreden voor straf moest ik een pauze inlassen. Het enige wat ik mocht doen was met mijn tieten spelen. Hij zou wel aangeven wanneer ik weer verder mocht.
En toen dat bevel weer gegeven werd, ging ik weer volledig op in het geile gevoel van mijn meester die naar me keek en van me genoot terwijl ik zijn opdrachten uitvoerde. Hij liet me nog 2 keer stoppen. Wat was dat zwaar maar ik deed het en uiteindelijk, nadat ik heb gesmeekt had om klaar te mogen komen liet hij me gaan. En ik gilde het uit, ik kronkelde voor het scherm terwijl mijn geile kutvocht uit me spoot. Ik pompte de dildo bruut in me terwijl ik zo voor de cam voor mijn meester klaarkwam.
Ik bedankte hem maar hij had nog niet genoeg en liet het me allemaal nog eens overdoen. Gelukkig vergat ik deze keer niet te smeken om zijn toestemming. En weer bereikte ik een heerlijk hoogtepunt. Toen was mijn meester echt tevreden over me en vertelde me wanneer hij me weer wilde zien. En natuurlijk zal ik dan weer klaar zitten om aan al zijn wensen te voldoen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners