Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Meester - 17085 keer gelezen
Hallo, ik zal mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Marleen, ik ben 35 jaar en ik ben een sportief type. Het is ook in de sportschool waar ik mijn Meester heb ontmoet. Na een roerige periode in mijn leven had ik besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Via via kwam ik op de karateschool van Maurice terecht. Ik was meteen van hem onder de indruk. Hij keek me diep in mijn ogen aan en had een uitstraling die ik op dat moment nog niet kon definiŽren. Verder was hij knap, lang en ik schatte hem rond de 45 jaar. Zijn lessen daagde me uit, ik wilde graag vooruit en het lukte ook best aardig. Het enige probleem was dat ik niet erg geneigd was zijn opdrachten altijd blind te volgen. Hij ergerde zich regelmatig aan mijn ongehoorzaamheid en had me al een paar keer gezegd dat ik naar hem moest luisteren en moest doen wat hij wilde dat ik deed.

Zo ook de eerste keer...We zaten in de auto terug van een toernooi. Maurice had mijn wedstrijd bekeken en gaf nog wat aanwijzingen voor de volgende keer. Ik was gefrustreerd, ik had niet laten zien wat ik kon en had dus ook verloren. Na de zoveelste tip van Maurice zei ik geÔrriteerd " ja meester, nu weet ik het wel!!!"
Hij keek me diep in mijn ogen aan en zei dat wat er komen ging dan geen uitleg nodig zo hebben.
Hij nam de eerste afslag die we tegenkwamen en stopte bij een hotel. Ging naar binnen en kwam met een kamer sleutel terug. Hij vroeg me met hem mee te lopen en ik ging. Ik had alles verwacht maar dit niet. Er hing al een poosje een spanning in de lucht, maar wat er nu gebeurde had ik niet verwacht.
In de hotelkamer vroeg Maurice of ik hem vertrouwde en ik zei ja. Hij deed me een blinddoek voor en zei me dat ik me moest uitkleden. Eenmaal uitgekleed stond ik daar en er gebeurde niets. Na een paar minuten zei Maurice draai je om. Ik draaide me om en er gebeurde weer niets. Het maakte me onzeker en ik voelde me in de maling genomen. Ik wilde me weer omdraaien en zeggen dat ik niet voor deze onzin in de wieg gelegd was, toen ik plots zijn handen op mijn borsten voelde. Ze voelde warm en zacht en zijn vingers streelde mijn tepels. Ik genoot en duwde zijn handen dichter tegen me aan. Vind je het fijn? Vroeg Maurice. Ik vond het heerlijk en zei, het is heerlijk Maurice. Plotseling kneep hij venijnig in mijn tepels en zei, vanaf nu is het Meester. Ik ben jouw Meester en ik zal zorgen dat jij dat nooit meer vergeet. Voortaan doe jij precies wat ik je opdraag, luister je naar mij en je noemt mij Meester. Begrijp je dat?
Ja ik begrijp het.... Meester
Mijn Meester verkende mijn lichaam. Hij streek langs mijn rug en tikte tegen mijn billen. Hij inspecteerde mijn schaamlippen en voelde dat ik behoorlijk nat was geworden. Hij liet me op mijn rug op het bed gaan liggen met mijn handen boven mijn hoofd. Onder mijn billen legde hij twee kussens en mijn benen moest ik wijd open leggen. Hier lag ik helemaal naakt met een blinddoek voor. Lang de tijd om er over na te denken had ik niet. Meester was bij me komen liggen en speelde met mijn borsten. Hij kneedde ze en trok om de beurt aan mijn tepels. Steeds een beetje harder en steeds een beetje verder. De pijn was heerlijk. Ik voelde me steeds natter worden en mijn kutje schreeuwde om aandacht. Inmiddels draaide hij mijn tepels steeds verder om terwijl hij er stevig aan trok. Ik werd er bloedgeil van en vroeg om meer.
Meester stopte direct. Mij versuft achterlatend liep hij de kamer uit en ik snapte er niets meer van. Niet veel later was hij weer terug. Hij had wat spullen bij zich. Hij bond me vast aan het bed en ik kon nu niet meer bewegen. Jij wilde toch meer? Vroeg hij en meer heb ik gekregen.
Ik voelde ineens een felle pijn in mijn tepels. Meester had er klemmetjes op gezet. Hij legde zich nu toe op mijn kutje. Hij stak er twee vingers in en vingerde me heerlijk. Plots voelde ik daar ook een scherpe pijn. Meester kneep in mijn clit. Hij moest lachen om mijn reactie en pakte iets. Ik wachtte af wat er zou gebeuren. Plots hoorde ik een klap en nog een keer. Ik werd bang, hij zou me toch niet gaan slaan?!?
Maurice wat doe je riep ik. Net een moment te laat realiseerde ik me dat ik Meester had moeten zeggen. Hij zei dat hij me hiervoor ging straffen. Ik kreeg tien klappen op mijn open gespreide kut en tien klappen op elke borst. Na iedere klap mocht ik hem bedanken. De eerste klap op mijn kut was nog niet hard maar de volgende intensiveerde steeds en ik had moeite om het niet uit te schreeuwen. Tussen de klappen door bedankte ik mijn Meester en ik moest er nog twee op mijn kut krijgen. Eerst haalde hij de twee tepelklemmen van mijn borsten af. Het was pijnlijk en terwijl ik nog lag te bekomen van de pijn mijn tepels sloeg Meester me vol op mijn clit. De sensatie was enorm en bij de laatste klap kreeg ik een orgasme. Meester genoot van het uitzicht. Hij had mij echter geen toestemming gegeven om klaar te komen en gaf mij daarvoor de laatste twintig slagen op mijn tepels.
Ik kon het na veertien slagen niet meer aan en smeekte om genade. Meester toonde zich barmhartig en gaf mij de laatste zes slagen op mijn kutje. Daarna kleedde hij zich uit en ontdeed mij van de blinddoek. Hij maakte me los en ik mocht hem pijpen. Hij zei dat ik op mijn knieŽn moest gaan zitten en hij ging achter me staan. Hij drong met zijn grote penis diep in mijn kutje. Ik voelde zelfs een stekende pijn zo groot was hij. Na een paar harde stoten trok hij zich terug. Hij maakte mijn anus nat en stootte zijn enorme lul daarin. Ik wilde hem niet teleurstellen dus ik heb hem laten gaan, maar het deed pijn. Mijn kontje was nog nooit genomen. Nadat hij was klaargekomen en zich had teruggetrokken draaide hij mij op mijn rug en ging op me liggen. Zijn hoofd op mijn borsten. Ik streelde zijn hoofd en een intiemer moment dan toen had ik nog nooit meegemaakt. Hij zei me dat hij vanaf nu mijn Meester zou zijn en ik zijn sletje. Ik stemde in.
Nu al verlangend naar de volgende keer...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners