Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Meesteres L - 18615 keer gelezen
Het verhaal: Als sletje misbruikt worden door en voor mijn Meesteres.

Na 2 dagen straf mag ik uit m'n kooi, je stuurt me naar de badkamer DOUCHEN EN SCHEREN ALLES: BENEN, ARMEN, BORSTHAAR, OKSELS EN JE SCHAAMHAAR.
In de douche scheer ik me overal en vind t verbaast waarom, na t werk controleer je mij of ik t goed heb gedaan, met je nagel kras je zachtjes over m'n half stijve pikkie, hij steigert en ik moet me omdraaien KROM STAAN dan smeer je m'n anus in en stopt de buttplug erin en pompt m flink op.
Ik draai me om en kus je op de mond en bedank je voor dit alles, maar jij loopt weg en zegt: JE KLEREN LIGGEN KLAAR OP MIJN BED, aangekomen in de kamer lig jij daar met een grote dildo jezelf te verwennen,, ik pak de stapel kleren en t begint met een stringetje, bh, kousen en jarretels allemaal donkerrood gekleurd, tenslotte nog een zwart, strak en kort jurkje.
KOM HIER en ik sta naast je bed OP JE KNIEňN en je stopt de dildo in m'n mond en nu SCHOONPIJPEN ik pijp de dildo schoon en proef je zoete sappen, eenmaal klaar dan krijg ik m'n halsband met jouw naam erop "eigendom Meesteres L" om, dan krijg ik 2 tepelklemmen op strak aan elkaar gebonden en deze weer strak aan m'n halsband bevestigt, je trekt er even en van schrik zeg ik Auw, je ogen staan nu op onweer voor straf pomp je mn plug 3 x verder op,,, IK WIL GEEN AUW HOREN VAN JOUW, dan moet ik m'n hoge laarzen met hoge hakken aan en we gaan naar de auto,,, we rijden naar een bungalow park en je parkeert de auto op de parkeerplaats en zegt: Jij haalt de sleutel even op de receptie, en ik loop over de parkeerplaats in mijn jurkje en met m'n laarzen naar de receptie, het meisje achter de balie kijkt me aan en kan haar lachen bijna niet inhouden,, euhh kan ik u helpen mevrouw?? Ik geef haar de documenten en zij mij de sleutel en ik loop naar buiten, eenmaal buiten klinkt er een hard gelach binnen.
Ik geef je de sleutel van onze bungalow en jij rijd er heen doet de deur open en ik moet de koffers naar binnen sjouwen..

Eenmaal binnen krijg ik niet de kans om rond te kijken, ik krijg meteen een blinddoek om en word begeleid tot aan de tafel, m'n benen worden aan de tafel poten vastgebonden en je trekt m'n jurkje uit maar t blijft haken achter m'n tepelklem en schreeuw Auww, WAT AAUW JIJ KRIJGT STRAF GA PLAT OP DE TAFEL LIGGEN, ik buig voorover en jij rommelt in een van de koffers.
OMDAT DIT JE EERSTE IS KRIJG JE ER VIJF BIJ ELKE AAUW KOMEN ER VIJF BIJ IS DAT DUIDELIJK!! Ja Meesteres L.. En de zweep kletst op m'n billen 2, 3, 4, en 5 met moeite kan ik me stil houden.Dan word er op de deur geklopt en een mans persoon komt binnen lopen en ze komen bij de tafel staan: dus dit is het hoor ik hem zeggen en jij zegt: ja dit is ze,,je trekt de plug uit m'n kontje en smeert m in met glijmiddel en ik voel een harde eikel tegen m'n kontje en steeds verder in stotend net zo lang dat ie klaarkomt en trekt hem er dan uit en dan in m'n mond om m schoon te likken.. Dan komen er 2 mannen binnen lopen en ik krijg een aan de voorkant te verwerken en de andere aan de achterkant, zonder genade misbruikt diep in m'n mond en diep in m'n kontje ze zijn nog niet klaargekomen of de volgende twee staan alweer klaar en ga zo maar door na 6 ejaculaties in mn kont en 4 in m'n mond is t eindelijk rustig, dan ga jij wijdbeens op tafel zitten en drukt m'n mond vast op je kutje en schreeuwt: LIKKEN SLET. Ik doe m'n best maar jij bent niet tevreden en trekt m'n blinddoek af en kijkt me boos aan: WAT HEB JIJ VANDAAG?? Je spuugt me in mijn gezicht en... Maar dan word er weer op de deur geklopt je stapt van tafel af en fatsoeneert je rokje en doet de deur open..
Er komt een man van rond de 40 binnen met aan zijn ketting een jong meisje van ongeveer 19 jaar geheel naakt met enkel een paar hoge pumps aan, en een halsband om en een bal in haar mond. Hij bind haar slavinnetje vast aan de verwarming en loopt naar jouw toe hij pakt je vast en jullie zoenen elkaar lang en intens.. Hoe gaat t hier vraagt hij, jij zegt: goed alleen die slaaf kan mij niet behagen,, dan loopt die man op me af en gaat achter me staan en maakt zijn broek los en zonder enige genade of respect ramt hij zijn penis vol bij mij naar binnen, en gaat net zolang tekeer tot mijn darmen weer gevuld word met een verse lading zaad.
Hij loopt naar mijn mond en ik moet hem schoonlikken, dan gaat hij naast je op de bank zitten en jullie drinken samen een glaasje wijn en hebben het gezellig met elkaar.
Dan gaan jullie met z'n tweeŽn naar de slaapkamer en er klinken allemaal geile geluiden, ineens begin jij te krijsen OOOJAAAA WAT LEKKER GA DOOOOOOOOOR IK KOOOOOOOOOOMMMM,,, jij komt de slaapkamer uit en gaat bij mij op tafel zitten en drukt je kutje tegen m'n mond en zegt: SCHOONLIKKEN, en ik lik je kutje schoon en word dan los gemaakt van de tafel en het slavinnetje word losgemaakt van de verwarming en we moeten naast elkaar staan met onze armen boven ons hoofd terwijl jullie van elkaar en de wijn genieten.

Dan word ik naar m'n bed gebracht vastgebonden aan de bedplank en het slavinetje word tegen mij aan ook vastgebonden aan de bedplank, onze enkels worden aan elkaar vastgebonden, en een tepelklem word op mijn tepel gezet en de andere op haar tepel met een heel klein kettinkje ertussen, welterusten sletjes ,,,,en jullie gaan naar jullie kamer.

De volgende ochtend staan we voor jullie met onze handen boven onze hoofd, zij word bevrijd van haar gag in haar mond en op onze knieŽn moeten we naar jullie toe kruipen, zij moet naar jouw toe kruipen en ik naar hem en begin oraal te verwennen, heel diep in m'n mondje terwijl zij heel lekker je geile kutje verwent, algauw bereiken jullie een hoogtepunt en mag ik heerlijk slikken,, ik geniet intens..

Dan word ik verzocht om mij helemaal uit te kleden en mijn lingerie aan het slavinnetje te geven zodat zij het kan aantrekken zelfs mijn laarzen moet ik aan haar geven, als troost mag ik haar een tongzoen geven, en dan verlaat hij nadat jullie uit gezoend zijn samen met haar het huisje, en zijn we weer alleen. Jij telt het geld wat ik voor jouw verdient heb en verlaat dan ook t huisje, tenslotte als ik m'n jurkje en de oude pumps van het slavinnetje heb aangetrokken de deur uitloop en langs de receptie loop staat t meisje te wachten wat mij geholpen heeft met inchecken, ze roept mij bij haar en dan herken ik haar, ze is het slavinnetje en zegt: mag ik m'n pumps terug? natuurlijk doe ze uit, mag ik m'n laarzen terug? Ja natuurlijk zegt ze ik heb ze achter staan ogenblikje,, maar dan kom jij voor rijden INSTAPPEN WE GAAN en als we weg rijden zeg je: ik ga aan jouw nog veel lol beleven en geld verdienen, slaafs sletje van me,, ik zeg: natuurlijk meesteres voor jouw wil ik dat graag doen.........Veel liefs je slaafje


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners