Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Straf - 2 - 15538 keer gelezen
Ik sta moeizaam op! Mijn lichaam heeft nog behoorlijk weet van het zojuist gespeelde spel. Ik besluit dan ook een warme douche te nemen en pas daarna iets te eten! De warme douche voelt heerlijk troostend op mijn gevoelige tepels en ik moet dan ook moeite doen, om mijn lichaam niet aan te raken en daarbij mijzelf te bevredigen, want ik heb zo'n idee dat Meester Jim daar op de één of andere manier toch wel achter zou komen. Na mijzelf met een heerlijk groot en zacht badlaken afgedroogd te hebben, eet en drink ik al zittend op mijn bed iets van de klaar gezette maaltijd. Maar ik ben eigenlijk te moe om te eten en kijk nieuwsgierig om mij heen!
Aan de dikke oude en verweerde stenen van de muur te zien, zou je bijna denken, dat ik in de kelder van een kasteel of oud landhuis zit opgesloten of zo. Dit zou wel aansluiten op de enorme keldergewelven, die ik gedurende het spel waarnam. Maarre ik ben moe en besluit te gaan slapen. Morgen wordt het ook nog een pittige dag en wie weet wat mij dan weer te wachten staat.

Naakt tentoongesteld.

Zachte strelingen over mijn tepels, buik, binnenkant van mijn dijen, mmmmmm heerlijk! Plotseling ontwaak ik uit die prachtige droom. Waardoor weet ik niet, want er is geen enkel geluid om mij heen. Het lichtje bij het toilet en de douche staat nog steeds aan. En naast mij op het tafeltje staat een compleet ontbijt. Zonde van die droom, maar dat ontbijt ziet er ook heel aantrekkelijk uit, zeker nadat ik gisteravond niet zoveel at. Algauw zit ik dan ook van mijn Jus d'orange te drinken en aan mijn croissantje te knabbelen.
Niet lang na het ontbijt komt Shana binnen. Zij heeft scheergerei bij zich en vertelt dat ze een en ander komt voorbereiden voor vanavond. Mijn oksels en schaamstreek worden van eventuele stoppels ontdaan, daarna masseert ze mijn hele lichaam met een heerlijk ruikende olie, die op de beurse plekken niet alleen verzachtend werkt, maar mij ook slaperig maakt. Ook krijg ik een drankje waar een raar nasmaakje aan zit. Ik wil vragen wat het is, maar voordat ik op de helft van mijn zin ben, weet ik al niets meer van de wereld om mij heen.

Ik ontwaak, doordat de stem van Meester Jim mij aanspoort wakker te worden, op te staan en in het midden van de kamer met mijn gezicht naar het bed plaats te nemen, met mijn handen in mijn nek. Ik voer de opdracht uit. Ik sta voor mijn gevoel een uur rillend van de kou op mijn blote voeten op het gesteente onder mij als plotseling het licht uitgaat en ik niets meer zie. Mijn tepels zwellen op van de kou, de opwinding en zachte handen, die er over heen strelen. Dan wordt er een blinddoek voor mijn ogen gedaan. Iemand leidt mij de kamer uit een grotere ruimte in, waar ik heel veel mensen hoor fluisteren en schuifelen. Een scharnier piept. Ik word gesommeerd mijn voeten op te tillen om een trapje op te lopen. Bovenaan het trapje moet ik stilstaan en worden er boeien om mijn polsen gedaan die met korte kettinkjes aan een halsboei worden bevestigd om mijn nek. Mijn blinddoek wordt verwijderd en terwijl ik nog knipper tegen het felle licht, duwt iemand mij een kooi in en hoor ik weer de scharnier piepen en de deur achter mij in het slot vallen. Ik sta in een smalle kooi boven op een soort plateau waar rondom trappen naar toe leiden. Meester Jim stelt mij voor als slavin Wunna aan een groot publiek en vertelt dat ik vanavond mijn straf zal krijgen, waar zij bij zijn. Een luid applaus volgt.
Mijn wangen zijn rood van verlegenheid. Iedereen kan alles van mij zien. En als Meester Jim dan ook nog vertelt, dat het komende uur, iedereen dichtbij mag komen om mij zo beter te zien, en iedereen mij ook mag aanraken, maar niet een orgasme mag bezorgen, weet ik helemaal niet meer waar te kijken.

Diverse in leer, latex en andere fetish-kleding uitgedoste mensen, met of zonder een naakte slaaf of slavin achter zich aan lopen naar boven en bestuderen me uitgebreid. Er wordt onderling uitgebreid commentaar geleverd over de verwachtingen die men heeft over de straf die ik zal krijgen. Handen worden door de tralies gestoken. Ik voel ze overal over heel mijn lichaam. Uitgebreid test iedereen hoe mijn lichaam voelt. Ofschoon ik mij enorm geneer, word ik toch opgewonden van al die handen op mijn lijf. Mijn tepels staan recht overeind.
Één man vraagt aan Meester Jim of hij even een vinger in mijn anus mag stoppen. Meester Jim kijkt mij aan met zijn prachtige helblauwe ogen en zegt met een grijns: Nee, doe dat maar niet, want ze is daar nog maagd en onderdeel van haar straf zal haar anale ontmaagding zijn. Ik trek wit weg. Dan meent hij niet! Dat gaat toch heel erg pijn doen. De man die het vroeg, kan het toch niet laten om heel even plagend over mijn anus te strelen. Mijn hart klopt angstig in mijn keel. Ik weet niet of ik dit aankan. Maar ik kan er moeilijk iets tegen doen.
Volkomen machteloos sta ik daar in die kooi. Nu komt er een vrouw op hoge laarzen op mij af, haalt even een hand door mijn schaamstreek en zegt: Lekker zacht Jim, dit slavinnetje heb je goed voorbereidt. Ik zou haar graag eens met mijn dildo kennis laten maken, mijn hemel wat zou ik haar gebruiken. Een andere man streelt mijn tepels en knijpt er even in. Stopt dan drie vingers in mijn mond tot diep achter in mijn keel. Vergeet niet dat ze nog meer gaatjes heeft Wanda.

Voor mijn ogen wordt een slavinnetje op haar knieën gedwongen en krijgt met een rijzweepje op haar billen, terwijl ze de laarzen van haar meesteres moet schoon likken. Een meester ontdoet zijn slavinnetje van haar kleding en laat haar plaatsnemen op een krukje met een enorme dildo er bovenop. Omdat ze niet erg meewerkt en de dildo blijkbaar nogal groot voor haar is, wordt er glijmiddel over heen gesmeerd en wordt zij door haar meester met gespreide benen opgetakeld, waarna zij haar tot net boven de dildo laten zakken. Dan laten zij de zwaartekracht het werk doen. Het meisje gilt het uit. Een slaaf wordt met behulp van een voorgebonden dildo, anaal genomen door een andere slavin, terwijl zijn meesteres zijn stijve penis met een strokenzweep beproefd.
Het gezicht van de man glimt van het zweet, ontstaan door opwinding en pijn. Ik zie hier vandaan alles, neem er geen deel aan, maar het windt mij wel enorm op. Tegelijkertijd heb ik vlinders in mijn buik, als ik bedenk wat ik straks allemaal te verduren krijg.

De uitvoering van mijn straf.

Ik weet niet hoe lang ik daar in die kooi heb gestaan, waanneer Meester Jim en Shana mij komen halen. In het midden van die enorme ruimte worden mijn handboeien losgemaakt van mijn halsboei en aan kettingen vastgemaakt. Mijn handen worden gespreid omhoog getakeld tot ik met mijn voeten maar net de grond raak. Daarna zetten ze weer de spreidstang tussen mijn enkels met de stand met de dildo in het midden. Oooooo, na al die opwinding is het heerlijk om die dildo hoog in mijn slavinnenkutje te krijgen. Ook al doet het een beetje zeer. Meester Jim gaat voor mij staan, trekt mij aan mijn tepels naar zich toe. Uitdagend kijk ik hem in de ogen. Zo brutaaltje, zegt hij zacht. Kijken of je straks ook nog zo brutaal bent.

Het publiek verzamelt zich om ons heen, wanneer Meester Jim met zijn handen om mijn lijf heen mijn billen keihard rood slaat. In reactie op zijn slaan op mijn billen, druk ik mijn lijf naar voren, waardoor ik zijn warme lijf tegen het mijne aan voel. Bij mijn Meester voelt het vertrouwt om tegen zijn lijf te worden gehouden, dit lijf ken ik echter niet en beangstigt mij daardoor.
Ik kreun van pijn, genot en angst. Dan pakt hij zijn strokenzweep en laat hem dreigend over mijn borsten glijden, mij ondertussen uitdagend, plagend en dreigend aankijkend. Ineens gaat die zweep hard over mijn kutje heen. Één van de knoopjes raakt precies mijn klitje. Ik gil het uit. Even laat hij zijn vingers tussen mijn schaamlippen door glijden en streelt mijn pijnlijke lustknopje. Het publiek kijkt ademloos toe. Dan laat hij de zweep in een niet verzagend ritme neerkomen op mijn borsten, buik, benen, kutje, billen. Hij gaat maar door en door en door....... Ik krijs, ik gil, ik jank en ik kronkel. (En ik geniet, maar ik zal wel de laatste zijn om hem dat te laten merken.......) Dan neemt hij van Shana een dressuurzweep aan. Hij zegt: Het is niet mijn gewoonte om deze zweep echt te gebruiken, maar 5 slagen met deze zweep maken vanavond onderdeel uit van je straf. Ik huiver van angst en smeek hem dat niet te doen. Maar hij trekt zich er niets van aan en heft zijn arm. Een knal en de eerste keer kronkelt de zweep zich liefkozend om mijn lijf heen. Auwauw het voelt niet als een liefkozing. Maar ik heb geen tijd om te herstellen, want de tweede knal volgt al snel en hij wikkelt zich om mijn heupen en benen heen. Het topje baant zich een weg tussen mijn kutlipjes door. Ik gil van ellende. Dan weer een knal en dit keer over mijn borsten. Ik huil, het doet zo'n pijn. O.K.! Zegt Meester Jim, ik geloof dat je wel genoeg hebt gehad! De laatste twee zal ik je besparen. Hij knipt met zijn vingers en diverse slaven en slavinnen komen aangesneld en strelen mijn lijf met nat gemaakte sponzen, het verzacht en troost. Shana blijft als laatste voor mij staan en streelt heerlijk mijn borsten en tepels. Kust me zacht in mijn nek en gaat dan weer terug naar haar plaats. Meester Jim pakt een vibrator en zegt kalm, ik ga je helemaal dol van opwinding maken, maar je mag niet klaar komen, begrepen! Want anders krijg je alsnog die 2 slagen. Even houdt hij de sterke vibrator tegen mijn tepels, dan zakt hij af en houdt hem tegen mijn klitje, maar telkens als ik een orgasme dreig te krijgen, haalt hij hem weer weg. Door al deze opwinding, voel ik de hoog in mijn kutje zittende dildo helemaal goed zitten. Pijn doet deze al lang niet meer. Maar de combinatie met de vibrator maakt mij wel helemaal gek. Meester Jim grinnikt gemeen. Dit is nog niets meisje, wacht maar tot straks. En samen met Shana maakt hij mij weer helemaal los en brengt mij door het publiek heen naar de tafel van gisteren.

Ik word weer voorover vastgebonden, met mijn borsten door de gaten in de tafel. Armen en benen gespreid aan de poten vastgebonden. Ik voel dat er iets glibberigs tussen mijn billen doorloopt. Waarna Meester Jim iets diks en hards in mijn kontgaatje duwt. Auw! Auw! Niet doen! Maar hij duwt rustig door, tot het er in eens in schiet. Iedereen lacht en applaudisseert. Het voelt niet prettig. Het voelt of mijn endeldarm uitscheurt. Dan voel ik weer de bekende klemmetjes op mijn tepels en klitje. En de prikkels en de steeds hardere steken volgen al snel. Ik krijs en gil en dan zakt het weer wat af. Meester Jim zegt dat hij het nu nog wat hard als gisteren gaat zetten. En het gaat weer harder en harder. Ik kan bijna niet meer, de tranen van pijn stromen over mijn wangen. Langzaam zakken de steken weer weg. En even hard komen ze weer terug. Nee! Neeeeee! Niet nog eens! En langzaam zakken ze weer weg. Shana staat nu ineens weer voor me met de strap-on. De hoofdsteun wordt weggehaald en ik begrijp al wat de bedoeling is. Langzaam likt mijn tong sensueel van onder naar boven langs de schacht. Even laat ik mijn tong rond dat bijna net echte gaatje in de eikel cirkelen. Ik hoor hier en daar mannen om mij heen zuchten van opwinding. Dan laat ik de dildo een groot stuk in mijn mond verdwijnen tot bijna achter in mijn keel. Ik ga op en neer met mijn hoofd en probeer af te wisselen met mijn tong ook aan de namaakballen, om zo het publiek op mijn handen te krijgen. Dit levert me een applaus op. Dan voel ik hoe dat harde ding uit mijn kontgaatje wordt getrokken. Oeoeoeoeoe, ook dat is niet helemaal lekker om te voelen. Shana loopt uit mijn gezichtsveld naar achteren en ineens begrijp ik het! Shana gaat die dildo dit keer in mijn kontgaatje stoppen. O nee, dat niet, alstjeblieft niet .....! Meester Jim staat naast me, en zegt: Shana gaat je nu anaal ontmaagden, daarna heb ik nog één of twee verrassinkjes voor je. Shana duwt langzaam naar binnen. Hij voelt enorm. O nee, dit kan daar toch nooit naar binnen? Maar ineens voel ik toch dat hij naar binnenschiet. Ooooooo, ik heb het gevoel dat ik helemaal vast zit aan dat ding en dat ik tot het uiterste wordt uitgerekt. Maar toch kan Shana bewegen. Het doet zo'n pijn. Dan zegt Meester Jim, dat ze wat sneller moet stoten. Maar dit is te veel. O nee, nu komen er ook weer die steken van de elektro-stimulatie bij.
Ik gil het uit van de pijn. Shana begint nu gemeen hard te stoten in mijn arme uitgerekt kontgaatje. Tot mijn grote verbazing begin ik nu echt geil te worden. Het geheel, de pijn, de opwinding, het toekijkende publiek wat zich bij eigen spelpartners ook niet onbetuigd laat (gezien het geluid van kreunen, zweepjes, plakken etc.) en de stoten van Shana in mijn kontgaatje, het maakt me allemaal helemaal dol. Meester jim, merkt dit echter en zet de elektrostimulatie uit en laat Shana stoppen. Ik merk dat ik teleurgesteld ben, want ik ben nog helemaal niet klaargekomen. Zo, zegt Meester Jim, nu mijn volgende verrassing. Hij knipt met een vinger en twee sterke mannelijke slaven rijden een apparaat voor voren. Er zitten twee dildo's op stangen aan. Recht boven elkaar, de bovenste is slanker en kleiner als de onderste. Dit apparaat kan je penetreren zolang als je wilt, het apparaat is nog niet één keer verslapt, grapt Meester Jim. Het publiek lacht. Ik tril van angst en verlangen. Het apparaat wordt achter me gezet. De bovenste dildo wordt helemaal in mijn kontgaatje geschoven en de onderste net tussen mijn schaamlippen. Dan begint het apparaat langzaam te schuiven. Afwisselend gaat de enen dildo na de de andere bij mij naar binnen! Oooooo, ik wil meer sneller, harder. Ik kreun, dit is zo geil en het apparaat gaat al sneller. Het doet een klein beetje pijn en het is tegelijkertijd zo heerlijk. Ik voel ook weer steken in mijn tepels en klitje, vrij hard, maar het apparaat pompt ook steeds harder in en uit. Zo hard dat ik het uitgil. Ik voel mijn orgasme naderen en ik gil naar Meester Jim, o,o,o alstublieft mag .............Waaaaaat Wunna, vraagt Meester Jim, heel onschuldig. Alstublieft Meester jim, hijg ik, mag ik komen? En het apparaat pompt maar door en de steken prikkelen mijn lustcentra. Want vindt U Meester? Het is uiteindelijk uw slavinnetje. Ineens zie ik mijn eigen Meester voor me in een rolstoel zitten. Mmmmmmm, zegt deze, ze heeft het geloof ik wel verdiend, niet? Ja, zegt Meester Jim, ik geloof het ook wel! Ik kijk hen smekend aan, ik kan bijna niet meer.......! Mijn Meester legt zijn handen om mijn gezicht, kust me innig en zegt zacht, OK schatje kom dan maar! Dan rolt het ene orgasme na het andere als nooit tevoren over me heen! Ik kan geen kant op, maar heb het gevoel, dat dat niet uitmaakt. Dat de tafel en de vloer eronder met mij meegolven. Ik krijs, ik huil en ik kreun en weet absoluut niet meer wat ik doe! Dan is alles over. Mijn onderlichaam krampt nog heel lang na onder luid applaus van het publiek. Ik word losgemaakt en in een deken naast mijn Meester in een stoel gezet. Ik snap er niets van, maar geniet van zijn aanwezigheid, leg mijn hoofd in zijn schoot en voel zijn tedere handen op mijn uitgeputte hoofd. Zo kom ik tot rust. Ik besef dat ik de rest van mijn leven aan dit soort verrassingen bloot gesteld wil worden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners