Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn eerste uur met anke - 8115 keer gelezen
De laatste twee, drie maanden had ik Anke al vaker in een flirt-chat getroffen. Onze chat-avonturen waren steeds gewaagder geworden. De laatste keer, zo’n 2 weken geleden, hadden wij het over onze sm-fantasien gehad.
Ik was totaal verrast toen ik merkte, dat Anke best wel interesse aan zulke spelletjes had. Zij vertelde mij, dat ze er vaker over gefantaseerd had een man helemaal te beheersen. In het echt had ze er echter nog nooit met iemand over gepraat, laat staan dat ze het ooit werkelijk uitgeprobeerd had.
We besloten dat nu eindelijk te veranderen en maakten voor gisteren een afspraak. Ik zou haar thuis bezoeken. Zij vertelde dat ik dan wel zou zien wat er gebeurde. Ik moest ervoor zorgen, dat op mijn hele lichaam, behalve op mijn hoofd, geen enkel haartje meer te zien zou zijn; gladgeschoren als een babykontje. Ik had er mijn twijfels over. Jullie kennen die chat-verhalen wel. Uiteindelijk blijkt er niets van te kloppen. Het bleek echter, dat ik me totaal vergist had. Het werd een buitengewone dag met Anke. Ik ben er nog steeds vol van. Vandaar dat ik mijn belevenissen nu voor jullie opschrijf. Ik kan dan zelf ook nog eens lekker nagenieten.

We hadden afgesproken, dat ik om 11 uur in de voormiddag bij haar zou zijn. Onderweg stond ik natuurlijk in een file. Vandaar dat ik pas om half 12 aan haar deur belde. Ik was tamelijk zenuwachtig. Anke opende de deur. Ze zag er precies zo uit als ze in de chat beschreven had. Ze was zo ongeveer 30 jaar oud, ongeveer 1.70m groot en slank. Haar lange donkere haren hingen tot over haar schouders. Haar bruine ogen fonkelden. Ik wist niet of dat kwam omdat ze kwaad was over mijn te laat komen, of omdat ze blij was dat ik toch nog gekomen was. Ze zei geen woord, draaide zich om en liep voor mij uit de huiskamer binnen.
Onzeker liep ik achter haar aan. Anke droeg een zwarte leren broek en een wit zijden hemd. Haar kont zag er in die strakke broek prachtig uit. Haar hemd scheen een beetje door, ik kon zien dat ze geen bh droeg. Aan haar voeten droeg ze zwarte, halfhoge laarsjes mit tamelijk hoge hakken.

Anke bleef midden in de huiskamer staan en wees op een lege hoek van de kamer. „Ga jij maar eens mooi in de hoek staan“ zij ze tegen mij. Toen ik met mijn gezicht naar de muur stond hoorde ik hoe Anke een stoel nam en zo’n twee meter achter me ging zitten. „Kleed je uit“ zei ze bars tegen mij, „ik wil zien wat ik voor vlees in de kuip heb“. Ik kleedde me uit en stond al snel naakt voor Anke. Ik hoorde hoe ze achter mijn rug een kopje koffie of thee inschonk en er schijnbaar makkelijk bij ging zitten. Ik durfde niks te zeggen en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Het duurde een hele tijd voordat ze zei: „draai je om, ik wil je andere kant bekijken“. Ik draaide me om en zag dat Anke me inderdaad heel relakst zat te bekijken. Ze had haar hemd opengeknoopt en speelde met een hand met haar tepels. Ik zag dat ze kleine hele strakke tietjes had. Door die aanblik wird mijn lul een beetje stijf. Anke glimlachte. „Juist ja“, zei ze „laat me maar eens zien wat je voor speelgoed voor me meegebracht hebt“.

Ik wist niet precies wat ze van me wilde; daarom bleef ik gewoon zo voor haar staan. Anke stond op, kwam heel dicht voor me staan, pakte mijn rechterhand en duwde die tegen mijn lul. Daarna liep ze terug naar haar stoel. Ze boog zich iets voorover en staarde op mijn lul. „Toe maar“ zei ze. Langzaam begon ik mijn lul te masseren. Die reageerde meteen en werd al snel helemaal stijf. Omdat Anke niks zei, begon ik me af te trekken. Anke keek een tijdje toe. Toen ze echter merkte dat ik al vrij snel zover was dat ik kon gaan spuiten, stond ze op en riep: „genoeg!!!“. Ik stopte meteen, ofschoon dat niet makkelijk was. Anke nam een stukje touw van een tafeltje naast haar stoel en kwam weer naar me toe. Ik moest me omdraaien. Ze bond mijn handen op mijn rug. Ondertussen verklaarde ze mij dat het een hele lange tijd zou duren voordat ik toestemming zou krijgen klaar te komen.

Nadat ze mijn handen vastgebonden had, pakte ze mij bij mijn schouders en draaide me weer om. Vlak voor me trok ze haar hemd helemaal uit. Ze kwam dicht tegen me aanstaan. Doordat ik een kop groter als haar was, voelde ik haar strakke tietjes tegen mijn buik drukken. Héél langzaam zakte ze door haar knieen. Met haar tepels streelde ze over het kopje van mijn lul. Daarna zakte ze nog verder door haar knieen. Met een hand omvatte ze mijn zak en begon pompend steeds harder te knijpen. Daarbij trok ze mijn zak en daarmee ook mijn voorhuid heel strak naar beneden. Heel af en toe likte ze daarbij met het puntje van haar tong aan de rand van mijn eikel. Mijn lul werd nog stijver en begon te schokken. Maar steeds als ze merkte dat ik bijna begon te spuiten kneep ze extra hard in mijn eieren. Mijn knien werden er helemaal week van.

Na een hele poos stond ze op. „Okay“ zei ze, „het ziet er naar uit dat ik heel wat plezier van je lul kan hebben. Hij is alleen een beetje te heet, daar moeten we wat aan doen.“ Anke liep naar de keuken. Ik hoorde hoe ze de ijskast openmaakte. Ze kwam terug met een schaaltje vol met ijsklontjes. Ze hurkte weer vlak voor me, zette het schaaltje op de grond en duwde mijn benen uit elkaar. Ze nam een ijsklontje en greep met haar hand tussen mijn benen naar mijn kont. Ze duwde het ijsklontje tegen mijn stuitbeen en liet het langzaam naar voren glijden tot ze bij mijn kontgat was. Zonder waarschuwing duwde ze het ijsklontje naar binnen. Het deed nogal pijn en was vooral hartstikke koud. Intussen had ze met haar andere hand al het tweede ijsklontje gepakt en duwde dat er achteraan. Heel snel had ik 5 of 6 ijsklontjes in mijn kont.

Daarna duwde ze mijn benen weer bij elkaar, stond op en ging twee passen terug. Ze keek me aan en zei: „zorg ervoor dat ze erin blijven“. Ik kneep mijn sluitspier dicht; ik voelde hoe nu al een paar druppels gesmolten ijs langs mijn benen drupten. Mijn lul was door de kou en door het onaangename gevoel in mijn kont tamelijk slap geworden. Anke nam nu een dikke ijzeren ring met scharnieren van het tafeltje en schoof deze om mijn lul. Nadat ze de sluiting dichtgemaakt had, zat de ring strak om mijn slappe lul. „Even kijken of hij goed zit“ zei Anke en begon deze keer heel zachtjes mijn zak en mijn lul te strelen. Ik merkte meteen hoe mijn lul weer stijver werd. De scherpe randen van de ring verhinderden echter dat hij helemaal stijf werd.

Anke ging weer een paar passen terug en trok eerst haar laarsjes en daarna haar broek uit. Ze had enkel nog een mooi zwart slipje aan. Ze zei, dat ik vlak voor haar op mijn knieen moest gaan zitten. Door mijn bewegingen liep het gesmolten ijswater nog veel sneller langs mijn benen omlaag. Toen ik voor haar op mijn knieen zat trok ze haar slipje uit. Ze had een heerlijk mooi kutje. Haar lipjes waren gladgeschoren, daarboven een heel klein dreihoekje. Met een hand trok ze haar schaamlipjes uit elkaar. Haar klit was vlak voor mijn gezicht. Ze duwde de middelvinger van haar andere hand tegen mijn mond, ik likte. Toen de vinger nat genoeg was zette ze hem aan haar klit en begon zich 20 cm voor mijn ogen te vingeren. Ik had haar graag bij haar heupen gepakt, haar naar me toe getrokken en haar kut gebeft, maar met mijn handen op mijn rug gebonden kon ik niks doen behalve toekijken.

Ik zag hoe haar kutje steeds natter werd. Twee druppels van haar vocht liepen langs haar dijen naar beneden. Anke stopte en zei me die twee druppels weg te likken. Doordat ik me naar voren bukte liep ook de laatste rest ijswater uit mijn kont. Nadat ik die twee druppels weggelikt had, liet Anke me ook nog haar vingers aflikken. Haar sap, haar geur; mijn lul schokte, de ring sneed steeds dieper.

Anke ging nog een stap terug en ging weer op haar stoel zitten. Ze zakte onderuit, haar heerljke strakke billen waren op de rand van de stoel. Ze deed haar benen uit elkaar en beval mij tussen haar benen te knielen. Ruw pakte ze mij bij mijn haar en drukte mijn gezicht omlaag naar haar kut. „LIK!!“ riep ze. Ik deed wat ik kon om het voor haar zo lekker als mogelijk te maken. Ik likte, zoog, neukte haar met mijn tong. Na een zalige eeuwigheid merkte ik hoe haar billen schokten. Met een hand duwde ze mijn gezicht nog vaster tegen haar kutje. Met haar andere hand hielp ze mijn tong; ze wreef over haar klit. Nadat ze klaargekomen was bleef ze nog een tijdje stil zitten. Ik bewoog me ook niet.

Na een hele poos trok ze mij aan mijn haren omhoog. “Sta op” zei ze, “ik wil zien hoe het met je lul is”. Die was helemaal rood gezwollen door de ring. Ze bekeek hem goed en zei „lekker“. Daarbij streelde ze heel zachtjes met haar vingertoppen over mijn eikel. Het was als of er stroomstoten door mijn lul gingen. Ze boog zich voorover en nam mijn eikel tussen haar lippen en zoog er zachtjes aan. De ring sneed nog dieper, mijn zak krimpte in elkaar. Plotseling beet ze (niet al te hard) in mijn lul en stopte.

„Terug in je hoek“ zei ze, „als je voor de rest van de dag net zo braaf bent mag je misschien vanavond zelf ook spuiten“. Ik ging terug in mijn hoek. Het was nog niet eens half een. Ik had er geen idee van hoe ik het nog tot aan de avond zou kunnen uithouden.

Tot zover mijn verslag van mijn eerste uur met Anke. Misschien vertel ik jullie een andere keer wel eens hoe de dag verder verlopen is.

Groetjes
eddy


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners