Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn leven als slaaf - deel 10 - 18561 keer gelezen
In de vorige delen werd ik door mijn Meesteres tot travestiethoer en huisslaaf gemaakt en getraind. Thuis loop ik sindsdien als vrouw rond, maar altijd met mijn kuisheidskoker en zware ball-strechter om. Regelmatig neemt mijn Meesteres mij mee naar parenclubs om mij als hoer te laten gebruiken. Sindsdien heeft mijn Meesteres de sex met andere mannen (en vrouwen) ontdekt en ben ik gedegradeerd tot lik- en huisslaaf, omdat andere mannen haar meer genot schenken dan ik. Het verhaal gaat verder op het moment dat ik in Amsterdam goedgekeurd ben als Slaaf en Slet.

Op zondag werd ik wakker met een pijnlijke (achter)ingang. Maar slaven mogen niet klagen (zelfs helemaal niet spreken zolang ze dat niet gevraagd wordt), dus begon ik weer met het dagelijkse likken en rimmen van mijn Meesteressen. Ik mocht makkelijke comfortabele kleding aantrekken voor de terugreis. Meesteres I deed mijn ball-stretcher af, wat mij deed vermoeden dat er voor de terugreis nog iets zou gaan gebeuren. Normaliter moest mijn ball-stretcher namelijk altijd om en moest ik kruisloze slipjes dragen om het gewicht de kans te geven mijn zak langzaam maar zeker steeds verder uit te rekken. Waarom die dag niet? Ik moest gaan douchen en kreeg daarna een ruime string en een volle-cup-bh aan met daaroverheen een ruimvallend zomers jurkje. Waarom zo ‘verhullend’? Na het douchen volgde het dagelijkse opmaken, waarna ik mijn spullen en die van mijn Meesteressen in moest pakken en naar beneden moest sjouwen. Ondertussen gingen de Meesteressen in bad of onder de douche. Ook Meesteres M trok comfortabele kleding aan. Meesteres I droeg wel een sexy, strak, kort, leren jurkje met daaronder leren knielaarzen. Na het ontbijt in de ontbijtzaal ging Meesteres I ‘shoppen’ en gingen Meesteres M en ik naar de wallen, waar we stopten bij een tattoo- en piercing-shop. We gingen naar binnen en terwijl ik voorin de shop moest wachten ging mijn Meesteres met de shophoudster naar een ander vertrek. Ik begon te vermoeden wat er zou gaan gebeuren. Piercings, maar waar?

Mijn Meesteres kwam terug en meldde mij dat ik even later meerdere piercings zou gaan krijgen, maar dat zij eerst zelf versierd zou gaan worden. Ik doodde de tijd met het lezen van de aanwezige bladen die allerlei voorbeelden van tattoo’s en piercings lieten zien. Het viel mij op dat in het fotoboek van de shop zelf veel van de ‘lichaamsversieringen’ SM-gerelateerd waren. De plaatjes wonden mij wel op, maar de gedachte aan de pijn van het zetten van de piercings deed mij weer met mijn beide benen (op hoge hakken) op de aarde belanden. Na een kwartiertje werd ik naar achteren geroepen. In een behandelkamer lag mijn Meesteres geheel naakt en wijdbeens in de behandelstoel. Zij had piercings laten zetten in elke tepel, in haar klitoris en in haar kleine schaamlippen. Alle piercings waren ring-vormig en in haar schaamlippen zaten zelfs aan iedere kant 2 van deze piercings. Ze straalde toen ze haar nieuwe versierselen aan mij showde, maar de tranen van pijn stonden nog in haar ogen. Ik had nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik piercings bij een vrouw wel heel erg geil en sexy vind, dus ze wist dat ze voor mij nu nog veel begeerlijker geworden was. Terwijl mijn Meesteres zich aankleedde moest ik mij uitkleden en in de stoel plaatsnemen. De shophoudster bewonderde even mijn kuisheidskoker en zei tegen mijn Meesteres: “Mooi ding. Lijkt mij heel functioneel”. Als eerste kreeg ik gaatjes in mijn oren, waarin gelukkig neutrale, kleine knopjes geplaatst werden. Op deze manier kon ik wennen aan de ‘pijn’ van het zetten van de piercing(s). Na de eenvoudige oor-piercings waren mijn tepels aan de beurt. Ik meldde mijn Meesteres dat die toch vaak verstopt zouden gaan mijn neptieten. “Kop dicht slaaf. Ik heb jou niets gevraagd. Ik heb zo mijn plannen met jou. Jij bent mijn bezit, dus ik beslis wat er met mijn slaventepels gebeurt”. Bij het zetten van de tepelpiercings moest ik mij wel flink verbijten, maar ik redde het zonder een pijnkreet te slaken. Er werden wat grovere ring-vormige piercings ingezet. Vervolgens werd duidelijk waarom ik mijn ball-stretcher die dag niet hoefde te dragen, want ik kreeg ook nog 4! piercings door mijn slavenzak. Door de ‘onderkant’ van mijn zak werden ook van die grovere ringen aangebracht. Heel even mocht ik bekomen van de pijn, waarna ik mij aan moest kleden en mijn Meesteres afrekende met het geld dat ik de avond ervoor met mijn slettekut in de homobar verdiend had.

We liepen via het hotel (om uit te checken en onze tassen te halen) naar het station. Ik droeg alle tassen, ik ben tenslotte de slaaf. Op het station troffen we Meesteres I weer. Blijkbaar ging zij ook weer mee terug naar ons huis. Tijdens de treinreis voelde ik continu een lichte pijn in mijn oren, tepels en zak, maar gelukkig overheerste die pijn geen enkel moment. Meesteres M sprak met Meesteres I over dingen die zij in ons huis zou moeten komen bekijken. Ik dacht dat ze onze ‘speelzolder’ bedoelde en sloeg verder geen acht op het gesprek. Thuis aangekomen mocht ik niet meteen de tassen naar boven brengen. Ik moest eerst koffie zetten en iets te eten maken voor mijn Meesteressen die ondertussen wel boven gingen kijken, maar de tassen voor mij beneden lieten staan. Na het eten (natuurlijk met daar achteraan meteen het opruimen, want dit slaafje moet tenslotte alles ook schoonhouden) mocht ik dan eindelijk mee naar boven. Meesteres M showde trots de ‘aanpassingen’ die zij ondertussen uit had laten voeren.

In onze ruimbemeten slaapkamer was een groot kruis geplaatst. “Daarop kan ik jou vastzetten als ik ongestoord met echte mannen of echte vrouwen aan het neuken ben. Dan kun je lekker genieten van het genot van jouw Meesteres” zei Meesteres M. “Van nu af aan is dit mijn slaapkamer, want op zolder heb ik er een voor jou laten maken”. Op zolder aangekomen zag ik een hok van 2 bij 2 meter met een afstandsbediend slot op de deur. Hierin kan mijn Meesteres mij opsluiten als zij geen gebruik (meer) wenst te maken van mijn diensten en/of zonder mij samen wil zijn met sex-partners. Het slot kan zij zelfs vanaf overal met haar mobieltje bedienen, dus ook als zij niet thuis is kan zij mij aan het opsluitregime onderworpen houden. In het hok hangt een camera die zij op afstand kan besturen en ook in het donker werkt. Er is ‘gezellig’ klein licht en een aantal felle bouwlampen. Deze verlichting kan mijn Meesteres afzonderlijk op afstand aan- en uitdoen. Bij het grote licht is het onmogelijk te slapen! Het hok is geluidsdicht, maar bevat een speaker, microfoon en monitor, zodat mijn Meesteres mij altijd toe kan spreken en met een signaal (geprogrammeerd) kan (laten) wekken. Via de monitor en de speaker kan zij mij (alleen als zij dat wil) mee laten genieten van haar escapades in woon- en/of slaapkamer, want in de rest van het huis had zij meteen op een aantal tactische plaatsen camera’s laten plaatsen. Ook is het beeldscherm aangesloten op de televisiekabel en op een dvd-speler. Ik kan echter alleen zien wat mijn Meesteres mij toestaat. In het hok is een bed, een klein tafeltje en een vast stoel met daarin een toilet. Verder is er een kastje dat buitenaf toegankelijk is, maar van binnenuit alleen maar geopend kan worden als het slot op afstand vrijgegeven is. Ook is er aan de buitenzijde van het hok een vreemd uitziend toilet geplaatst, terwijl op dezelfde plaats aan de binnenzijde een luik zit. “Vanaf nu is dit jouw slaap- en woonkamer, want als je geen ‘werkzaamheden’ in huis of tuin hebt zul jij zelf hierheen gaan en de deur achter je dicht doen. Op geprogrammeerde tijden zal het slot openspringen, zodat je o.a. mij ’s morgens mijn ontbijt kunt brengen enzovoort. Je moet natuurlijk alle dingen voor mij en mijn gasten blijven doen, zoals je nu al gewend bent. Op mijn slaapkamerdeur zal ik aangeven of jij daar binnen mag komen en hoeveel gasten er eventueel voorzien moeten worden van eten, drinken en dat soort dingen. Zonder mijn uitdrukkelijke toestemming is mijn slaapkamer voor jou voortaan verboden terrein”.

Sinds die dag slaap ik nooit meer met mijn Meesteres in één bed. Ik ging nog wel iedere door de weekse dag naar mijn werk, maar bij thuiskomst kleedde ik mij op zolder (in mijn inloopkast vol slettekleding, waarin ondertussen heel wat korte rokjes en jurkjes, sexy strakke topjes, schortjes, lingerie en pumps en laarzen met hoge hakken liggen) meteen om tot huishoudslaaf om daarna te gaan koken, schoonmaken enzovoort. Ook boodschappen doe ik tegenwoordig als vrouw in een kort rokje of jurkje met string en op hoge hakken. Mijn Meesteres wilde mij vanaf dat moment nooit meer in mannenkleding zien. Af en toe mocht ik haar wassen en masseren, maar in haar slaapkamer kom ik alleen om schoon te maken. Bijna iedere dag moet ik het bed verschonen, omdat de lakens vol zitten met vlekken van ‘lichaams-sappen’. En dat terwijl ik bijna iedere nacht in mijn slaap gestoord wordt om mijn Meesteres en haar lover om hen beide schoon te likken. Ik moet dan mijn Meesteres haar kut, bilspleet en aars likken en ook van haar bedpartner (soms meerdere) lul (of kut), bilspleet en aars schoonlikken. Soms moet ik dit meerdere keren per nacht komen doen. Het is een aanslag op mijn nachtrust, maar ik vind het zo heerlijk om te doen en word er zo geil van dat ik mij in moet houden om niet klaar te komen. En dat terwijl ik bijna dagelijks een half uur door de melkmachine ‘gemolken’ wordt. Soms MOET ik op haar slaapkamer aanwezig zijn bij haar seksuele uitspattingen, want zij vindt het heerlijk om mij (vooral in het bijzin van anderen) te vernederen. Terwijl ik vastgezet sta aan het kruis of in het schandblok laat mijn Meesteres zich dan (soms zelfs door meerdere mannen) helemaal afneuken. Mijn kleine piemeltje (zoals zij mijn lul tegenwoordig noemt) groeit dan en ik moet mijn best doen om niet klaar te komen. Dat mag ik niet in haar bijzijn, tenzij zij mij daar opdracht voor gegeven heeft. Ik mag zo-ie-zo nooit klaarkomen zonder haar toestemming. Ik ga dan ook na het schoonlikken van de rauwgeneukte spleet en aars van mijn Meesteres en de intieme delen van haar sexpartners altijd met een gespannen lul en zak naar mijn cel, maar mag niet klaarkomen. Ik haal mijn bevrediging uit de voldoening die voel dat ik dit voor mijn Meesteres mag doen en dat zij wel heel erg van mij moet houden om mij haar intieme delen te laten verzorgen met mijn tong.

Mijn Meesteres heeft haar baan opgezegd om haar energie helemaal in haar sexleven te kunnen stoppen. Zij slaapt iedere dag uit, zwaait haar lovers uit, neemt een bad, laat zich in het weekend door mij verzorgen en gaat uit om weer een bedpartner of bedpartners uit te zoeken. Sinds ik door de NVSSH goedgekeurd ben en opgenomen ben in hun register moet ik regelmatig ’s avonds de deur uit om klanten te bezoeken. Ik moet dan naar een parkeerplaats, hotelkamer of SM-gelegenheid om mijn klant(en) te pijpen en/of beffen en om in mijn mond of slettekut geneukt te worden. Zo verdien ik heel wat euro’s bij (mijn huur bedraagt 50 euro per uur inclusief reiskosten en voor een heel weekend kost ik maar 300 euro alles zonder grenzen), waardoor mijn Meesteres financieel toch niets tekort komt sinds ze niet meer werkt.

Enkele weken na ons uitstapje naar Amsterdam waren mijn piercings zover geheeld dat ze belast konden worden. Het behaagt mijn Meesteres om er sindsdien gewichtjes aan te hangen om mijn tepels en zak uit te rekken. Ik moet de gewichtjes tegenwoordig zelf aanbrengen als ik mijn huishoud uniformpje (jurkje dat bestaat uit een zwart lijfje met open cups en een doorzichtig wit kanten schortje aan de voorkant) aantrek. Telkens als ik enigszins aan de gewichtjes gewend ben legt mijn Meesteres zwaardere voor mij klaar. Ondertussen heb ik al continu 250 gram aan iedere tepel(piercing) hangen en 4 keer 250 gram aan mijn slavenzak. “Een slavenzak moet hangen” zegt mijn Meesteres en daarom draag ik nog altijd mijn zware (450 grams) RVS ball-stretcher. De ball-stretcher gaat nooit meer af, maar de gewichtjes mogen af als ik een afspraak met een klant heb.

Enkele weken geleden heeft een SM-dominante chirurg mijn voorhuid verwijderd. Natuurlijk gebeurde dit zonder verdoving, want ik ben een slaaf en een slaaf moet pijn willen lijden voor zijn Meesteres. Mijn Meesteres vindt namelijk dat ik alleen besneden een echt schone slaaf kan zijn voor mijn klanten. Hoewel ik door sommige klanten geheel onder gezeken en onder gescheten wordt moet ik toch een zichtbaar schone slaaf kunnen zijn.

Opgedragen aan Meester D.
Reacties: malesubx357@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners