Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn leven als slaaf - deel 2 - 19041 keer gelezen
In deel 1 werd ik gedwongen mij een maand lang 2 keer per dag onder toezicht van mijn vrouw af te trekken. Daarna moest ik haar slipjes gaan dragen totdat zij weer eens zin zou hebben door mij geneukt te worden. Ik wacht nu op die dag.

De eerste week kreeg ik op de dagen dat ik moest zwemmen, en me dus in het bijzijn van anderen aan en uit moest kleden, een neutraal zwart of wit slipje zonder kant of bloemetjes te dragen. Met een beetje ‘voorzichtigheid’ bij het omkleden in het zwembad (in één gezamelijke kleedkamer) was de vernedering wel te vermijden. Want ik moest er niet aan denken om door anderen betrapt te worden op het dragen van damesondergoed! De overige dagen waren wel draaglijk. Ik had namelijk een kantoorbaan en wat je tijdens kantooruren onder je kleding draagt is ‘jouw eigen geheim voor alle anderen’. Door de nu al dagen durende onthouding, de slipjes werden echt dagelijks door mijn vrouw gecheckt op sperma-vlekken, raakte ik af en toe wel opgewonden van sommige vrouwelijke collega’s. Doordat de meeste damesslipjes aan de voorkant veel lager gesneden zijn dan mijn boxershorts werd mijn aanzwellende stijve in die gevallen tegengehouden door de bovenrand van het slipje. Dit deed mij me weer realiseren dat ik toch wel ‘in de tang’ zat bij mijn vrouw, maar de begrenzing leverde toch wel een lekker gevoel aan mijn eikel op. Thuis was het echter iedere dag weer ‘handjes thuis’ en ‘handjes boven de dekens en direct gaan slapen’. Ook in het weekend. Wel vingerde mijn vrouw zichzelf meerdere malen in mijn bijzijn klaar, waarna ze haar kleddernatte spleet met het slipje afveegde dat ik daarna aan moest trekken. Daarbij moest ik dan mijn stijve lid enigszins ‘opvouwen’ om hem in het slipje te krijgen. Als mijn vrouw dat zag volgde telkens de opmerking “En nu verder afblijven!”. De volgende weken werden de slipjes die ik moest dragen steeds vrouwelijker o.a. met bloemetjes en/of in pastelkleuren en/of met kanten randjes . De slipjes die ik eenmaal gedragen had werden na gewassen te zijn in mijn deel van de kledingkast weggelegd, alsof ik voortaan blijvend af en toe damesslipjes zou moeten dragen?! Doordat mijn vrouw steeds minder “tenten”/tanga’s in haar slipjeslade vond, kwamen op een gegeven moment zelfs oude slipjes met gaten en de ooit zo populaire slipjes met opschriften (dagen van de week of “I like you” achterop) weer tevoorschijn. Ook daarvoor werd ik niet gespaard! Voor het omkleden bij het zwemmen had ik trouwens mijn manier gevonden om de kans op ‘heterdaad’ te minimaliseren. Ik trok telkens het slipje tegelijk met mijn (lange) broek uit en zorgde ervoor dat ik bij het aankleden de enige (laatste) in de kleedkamer was. Toch was de vernedering dagelijks voelbaar.

Na al enkele weken onthouding stonden mijn ballen op knappen. Zeker na de maand 2 keer per dag spuiten die aan deze onthouding vooraf gegaan was. Op een zaterdag had mijn vrouw lekker zitten surfen op internet terwijl ik allerlei klusjes in en om het huis had gedaan. Toen ik haar meldde dat ik het laatste klusje af had zei ze: “Ik heb vanavond nog wel een klusje voor je. Maar eerst ga ik douchen en kook jij ondertussen. Na het eten ga jij douchen.” Mijn pik begon meteen te steigeren, want douchen en avond en klusje dat betekende toch wel een lekkere neukpartij! Ik deed dus mijn uiterste best op het eten en zorgde ervoor dat de keuken al voor het eten weer keurig netjes opgeruimd was. Toen mijn vrouw uit de douche kwam droeg ze een supergeil lingerie-setje bestaande uit een rode doorkijk bustier met halve cups die haar tieten heerlijk deed uitkomen, een bijbehorend rood stringetje (ook doorkijk) en zelfophoudende rode nylons met kanten boord. Mijn pik zwelde aan tot volle omvang en begon spontaan voorvocht te lekken. Toen ik haar wilde begroeten met een kus zei ze: “Heb ik je gezegd dat je mij aan mocht raken? Kijken is genoeg.” En vervolgens: “Ik heb in de badkamer kleren voor jou klaargelegd, die je na het douchen aan moet trekken.” Na het eten ruimde ik de tafel af, deed de vaat in de vaatwasser en haastte mij richting douche. De ‘kleren’ bestonden uit 1 klein wit basic stringetje van geheel elastisch, iets glanzend materiaal. Toen ik dit zag begon ik mijn twijfels te krijgen over de invulling van de avond. Wat voor klusje stond mij te wachten? Snel douchen maar, dan zou ik het snelst weten wat de bedoeling was. Door de warme douche en het lichte gevoel van opwinding stond mijn leuter toch wel fier overeind en had ik moeite hem in het kleine slipje te krijgen.

In de woonkamer had mijn vrouw zich in de grote leunstoel genesteld. Op het tafeltje naast haar de afstandsbediening van de tv, een flesje wijn en een glas en een zak zoutjes. Toen ik binnenkwam stond ze op, trok haar slipje uit en ging onderuit in weer in de stoel zitten. Ze zat nu met haar lekkere kontje nog net op de zitting en haar benen gespreid, waarbij haar knieën comfortabel op de armleuningen rustten. Ik zag dat haar schaamlippen licht vochtig waren, waar-door mijn paal een poging deed van het kleine slipje toch een grote tent te maken. Ik wilde net een biertje gaan halen in de keuken toen mijn vrouw zei: “Hier komen! Knielen en likken! Niet ophouden zonder dat ik je daar opdracht toe geef. Als je het goed doet krijg je genoeg te drinken.” Nu had ik nog nooit haar kut gelikt, omdat ik dit ‘man-onwaardig’ vond en omdat ik geen zin had in haar tussen mijn tanden. Ik wilde gaan protesteren, maar bedacht me dat dit de kans op een goede neukpartij zou verkleinen. En mijn zak stond al op springen, dus ……. Ik ging op mijn knieën zitten en wilde met mijn hand haar kutlippen spreiden. “Alleen met je lippen en je tong!” zei mijn vrouw net op tijd. “Als je goed je best doet gaat het vanzelf openstaan.” Ik begon dus te likken en mijn vrouw zetten de televisie aan op zo’n romantische zwijmelfilm. Daar miste ik in ieder geval niets aan. De schaamharen stoorden me maar even bij het volbrengen van deze klus. Daar zat ik dan als man: In een klein dames-stringetje tussen mijn vrouw d’r benen met mijn tong in haar harige kut. Wat een vernedering. Het was te hopen dat er niemand onverwachts op bezoek kwam. Ik wisselde de lange verticale halen af met korte horizontale bewegingen en zoog af en toe even op haar genotsknobbel. Af en toe werd ik bijgestuurd doordat mijn hoofd in een bepaalde richting of ritme geduwd werd. Mijn vrouw scheen er heerlijk van te genieten, want er klonk menige zucht en kreun van genot. Plotseling verkrampte ze en gaf een lange luide kreun. Dit moest vast een orgasme zijn. “Goed zo schat. Ga door. Het is heeeeerlijk.” Ik ging dus door en als ik even stopte om al het vocht weg te slikken klonk er meteen “Heb ik je gezegd dat je moest stoppen? Doorgaan dan”. Na 2 uren likken en slikken had ze minstens 5 orgasmes gehad, waarvan één waarbij ze mijn hoofd in haar kruis drukte en met haar dijen nog extra vasthield. Ze liet me maar net op tijd weer los om adem te kunnen halen. Al die tijd had mijn lul strak in het slipje gestaan, wat mijn vrouw niet onopgemerkt was gebleven. Toen de film afgelopen was zei ze “Stop” en toen ik mij vervolgens oprichtte gaf ze met haar voet een ferme tik tegen mijn klokkenspel. “We gaan naar bed” zei ze, zich niets aantrekkend van mijn ‘buiging van pijn’.

Op het moment dat ik in bed wilde stappen zei ze: “Ik heb op internet vandaag gelezen hoe je hitsige mannen zoals jij aan moet pakken. Het verwennen van mij was daar al een begin van en ik moet zeggen dat het mij wel beviel. De volgende stap is dat jij dat piemeltje van jou niet meer in mijn genotsgrot mag steken voordat ik jou in jouw kont heb mogen neuken. Ik heb vandaag al een voorbinddildo besteld en die komt maandag. Dit weekend dus geen neuken. Hoe lang het daarna nog duurt hangt af van jou! Ik zal jou eens leren dat mijn genot belangrijker is dan dat van jou. Slipje aanhouden en slapen. Handjes boven de dekens.”

Het beffen was mij, achteraf bezien, toch wel meegevallen. Het voelde zelfs goed om mijn vrouw op die manier te mogen verwennen. Ik wist echter nog niet of ik mij door mijn vrouw in mijn kont zou laten naaien. Deze vernedering kon een man zich toch niet laten gebeuren? Mijn ballen stonden echter nog steeds op springen en de druk zou voorlopig alleen nog maar oplopen.

Reacties: malesubx357@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners