Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn leven als slaaf - deel 3 - 20637 keer gelezen
In het vorige deel werd mij totale onthouding geboden en heb ik mijn vrouw een avond lang met mijn tong moeten verwennen. Na afloop stelde ze mij voor de keuze: Mij door haar in mijn kont laten neuken of niet meer in haar mogen stoten.

Één van de dingen die ik me in de volgende dagen bedacht was dat ik toch gek zou zijn om mijn kont te laten ontmaagden, terwijl mijn vrouw zich nog nooit in haar achterste had laten nemen door mij! Maar ja, ik was tenslotte heel gek van haar en haar lekkere lijf en ik zou er alles voor doen om haar maar lekker te kunnen pakken. Alhoewel?! Alles? De spanning in mijn ballen liep echter nog steeds op en om een natte droom te voorkomen zou ik toch de knoop door moeten hakken.

Toen ik ’s maandags thuiskwam liep mijn vrouw in een zwart setje bestaande uit een korset met halve cups van zwarte zijde, een dito string en luxe zwarte zelfophoudende kousen. Over de string droeg ze echter een strap-on. Ze maakte me dus gek met haar uitdagende outfit, maar herinnerde me er daarbij aan dat ik daar alleen maar van mocht genieten als ik me door haar liet nemen. “Ik heb erover gedacht een dubbele voorbinddildo te nemen, maar dat doe ik wel als jouw neukgat meer geoefend is. Dan bestel ik wel een dikkere dubbele met een kant die in mijn kut gaat, zodat ik lekker zal genieten van jou in jouw kont neuken” sprak mijn vrouw. Ik had ook al wel gezien dat het ding gelukkig niet al te groot was (ongeveer 4 cm doorsnee en 15 cm lang en dus ongeveer gelijk aan mijn eigen lul), maar dat leek me voor in mijn kont toch al heel wat. Dat ze erover dacht later nog een grotere te bestellen betekende dus dat het niet bij deze ene keer zou blijven. Wat stond mij allemaal nog te wachten? Welke vernederingen zouden er nog volgen op mijn weg tot ‘behoud van recht tot penetratie’? Ik negeerde haar opmerking en deed die avond mijn eigen dingen om haar verleiding zo veel mogelijk te ontwijken. De volgende dagen droeg mijn vrouw thuis telkens weer de strap-on. Ook het nog steeds verplichte dragen van damesslipjes deed me er regelmatig aan denken dat ik me toch wel in een nederige positie bevond.

Na ongeveer 4 weken onthouding begon ik ’s nachts toch van een heerlijke neukpartij te dromen of had ik nachtmerries van mijn vrouw die mij met een heel erg grote dildo achterna zat. Mijn ballen waren zeer gespannen en ik voelde ze telkens weer bij het aantrekken van mijn broek. Doordat de damesslipjes geen ruimte hebben voor een uitwendig geslachtsorgaan zat het boeltje nu wel erg krap. Ik gaf daarom bij mijn vrouw aan toch maar van haar aanbod gebruik te willen maken. Dit deed ik bewust op een vrijdagavond, zodat ik als het tegenviel maandag toch weer gewoon op mijn bureaustoel zou kunnen zitten en we er toch de tijd voor zouden kunnen nemen. Mijn vrouw reageerde: “OK! Van nu af aan zul je je dus onderwerpen aan mijn wetten. Je zult mij Meesteres noemen en alle opdrachten die ik je geef zonder dralen uitvoeren. Ga nu naar de badkamer. Ga je douchen en scheer daarbij jouw billen, zak en kruis geheel kaal, zoals het een slaaf betaamt. Daarna kom je naakt naar beneden om je te laten keuren.” Ik wilde nog opmerken dat ik dit toch wel heel erg ver vond gaan, maar een “Wegwezen!” deed mij me realiseren dat ik toch wel erg veel zin had in een wip en dat ik dus beter kon luisteren. Ik deed zoals mij opgedragen was en scheerde mijn billen, bilspleet, zak, lul en schaamstreek zo goed mogelijk. Vooral mijn billen ontharen was moeilijk, omdat ik die niet kon zien. Ik moest dus puur op mijn gevoel afgaan. Toen ik beneden kwam zat mijn Meesteres weer wijdbeens in de luie stoel een film te kijken. Tot mijn verbazing lag de strap-on naast haar op het tafeltje. “Hier komen slaaf. Ronddraaien.” Ze bekeek me nauwkeurig, liet me vooroverbuigen met mijn kont naar haar toe. Ze inspecteerde mijn billen op haren en pakte tussen mijn benen door mijn enigszins gezwollen lul en kneep er flink in. “Jouw genot komt later” zei ze. “Omdraaien en op je knieën”. Ik antwoordde “Ja, Meesteres” en nam de gewenste houding aan. Ondertussen stond mijn Meesteres op, trok haar slipje uit, ging zitten en zei: “Likken”. Ik was te verbaasd om te protesteren en omdat het vorige keer toch wel meegevallen was begon ik haar kut te verwennen met mijn tong. Haar kutsap vloeide nog rijkelijker dan vorige keer. Zou ze echt meer genieten nu ze als mijn Meesteres mij op sexueel gebied kon laten doen wat zij wilde? In de eerstevolgende reklame-pauze van de film haalde ze de dildo door haar spleet, trok haar slipje weer aan, gespte de strap-on voor, pakte een wijntje en ging weer zitten. “Pijpen slet!” was haar opdracht. Voor het eerst nam ik een lul in mijn mond. Het was gelukkig (nog) maar een kuntslul en met kutsmaak!

Eerst nam ik alleen de eikel in mijn mond en liet mijn tong eromheen draaien, maar met kleine stootjes liet mijn Meesteres merken dat ik het hele ding in mijn mond moest nemen. Ik voelde het ding tegen mijn huig en moest kokhalzen, maar het wende al snel en ik pijpte alsof het een echte lul was. “Omdraaien slaaf” klonk het bevel en met een “Ja, Meesteres” gehoorzaamde ik. Nu ging dan toch het gevreesde moment komen. Een koude vloeistof liep door mijn bilspleet en ik voelde de warme vingers van mijn Meesteres de vloeistof in mijn kontgat smeren. Vervolgens werd de dildo tegen mijn anus gedrukt. Hoewel ik lichtjes kermde van de pijn drukte mijn Meesteres toch door. Uiteindelijk voelde ik haar heupen tegen mijn kont en zat de kunstlul dus helemaal in mijn aars. Ik slaakte een zucht van verlichting en ontspande. Nu begon mijn Meesteres echter zachtjes te stoten. O, nee! Ze ging mijn echt in mijn kont neuken! Na enkele minuten werd het stotende gevoel toch wel lekker en mijn jongeheer begon op te leven. Na ongeveer een kwartier hield mijn Meesteres er eindelijk mee op en beval mij op mijn rug te gaan liggen. Het deed haar zichtbaar plezier dat ik een stijve had. “Was het lekker slaafje?” Toen ik niet meteen antwoordde zei ze: “Antwoorden”. Toen ik zei dat het eerst pijnlijk, maar uiteindelijk toch wel plezierig was sprak ze: “Mooi! Dat kan ik dus vaker doen”. Ze deed de dildo af en het slipje uit en liet zich wijdbeens over mijn paal zakken. Het was heerlijk om na bijna 2 maanden weer eens in haar kut te zitten. Ze reed zich klaar op mijn lul en ik mocht pas spuiten nadat zij klaargekomen was. Direct daarna kwam ze omhoog, schoof naar voren en ging met haar kruis op mijn gezicht zitten! “Uitlikken slaaf!” klonk het en met enige weerzin likte ik mijn eigen sperma uit haar heerlijke harige doos. Daarna schoof ze nog iets verder en terwijl zij naar de televisie keek moest ik ook haar hele bilspleet schoonlikken.

De volgende ochtend moest ik weer gaan douchen, waarna ik naakt op de slaapkamer ontboden werd. Mijn meesteres smeerde mijn kontgat, zak en pik in met vaseline en ik moest voorover buigen. Ik kreeg een butplug in mijn kontgat, waarna ik mij weer om moest draaien. In haar handen hield mijn meesteres een stalen ding dat bestond uit een kromme koker en een losse ring beide voorzien van pinnen. “Je weet nu wat het is om in jouw slettekut geneukt te worden en als slaaf jouw Meesteres te dienen. De komende tijd zal ik je nog verder tot slaaf trainen. Om dat te vergemakkelijken heb je een butplug in gekregen. Die mag er alleen uit om te poepen en om een grotere in te brengen. Als je moet poepen moet je dit bij mij melden, dan zal ik de gordel die ik zometeen omdoe losmaken. Na het poepen was je je grondig en vergeet daarbij de binnenkant niet! Daarna breng je zelf de plug weer in en meld je je bij mij om de gordel weer te laten sluiten. Om er zeker van te zijn dat je jezelf niet zult stimuleren doe ik je ook nog deze kuisheidskoker om. Deze is van roestvrijstaal, zodat je hem om kunt houden tijdens het douchen en pissen. Aan de binnenkant van de koker zitten kleine pinnetjes, zodat je het krijgen van een stijve niet meer als plezierig zult ervaren. Plezier mag namelijk alleen jouw Meesteres, ik dus, hebben!” Ik moest mijn zak en penis door de ring halen. Dit was niet eenvoudig, want de ring is slechts 40 mm in doorsnede. Daarna moest ik heel voorzichtig mijn penis in de koker steken en werd de koker door een combinatie van pinnen en gaten aan de ring gekoppeld. Door één van de pinnen ging een hangslot, waardoor mijn lid echt ‘buiten bereik’ was en nog steeds is. Mijn vrouw heeft sindsdien de sleutel aan een leren koord om haar nek hangen. Ik kreeg een leren tuig aan dat aan de voorzijde strakgetrokken en met een hangslot afgesloten werd. De kuisheidskoker stak door een gat in de voorzijde, maar de ‘reetveter’ voorkwam het mijzelf bevrijden van de butplug. Thuis moest ik vanaf dat moment op mijn ‘begrenzers’ na naakt zijn. Als we uit gingen of er bezoek kwam mocht ik mijn kleren dragen. Maar dat zou niet lang meer duren weet ik nu.

De rest van het weekend deden we onze normale dingen. Boodschappen, klussen, bezoeken van familie en vrienden enzovoort. Mijn vrouw droeg echter opvallend sexy kleding, een strak truitje of topje met een zeer strakke broek of een uitdagend jurkje of rokje. Zij weet dat ik dan niet van haar af kan blijven, maar ik mocht nu niet aan haar komen. Mijn lul wilde ook vaak overeind komen, maar al gauw waren daar de scherpe pinnetjes in de kuisheidskoker die het plezier wegnamen en hem weer deden verslappen. Hoe lang zou ik, op deze manier gekuisd, rond moeten blijven lopen?

Reacties: malesubx357@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners