Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn leven als slaaf - deel 4 - 6407 keer gelezen
In de voorgaande delen werd ik na een periode van gedwongen masturbatie met daarna een periode van onthouding gedwongen tot anale ontmaagding. Vanaf dat moment moet ik mijn vrouw Meesteres noemen, draag ik permanent een kuisheidskoker en moet ik in mijn vrije tijd thuis een damesslipje en een buttplug dragen.

Na het weekend ging overdag’s de leren kuisheidsgordel af en de buttplug uit. Wel moest ik vanaf dat moment, zonder dat zij erom moest vragen, iedere ochtend voor het opstaan mijn Meesteres’ bilspleet, aars, kruis en kut likken totdat zij een orgasme kreeg. ’s Avonds moest ik bij thuiskomst in de hal mijn kleren uittrekken en buttplug en leren kuisheidsgordel aanbrengen. Mijn Meesteres had nooit dominante trekken vertoond, maar leek zich helemaal gevonden te hebben in het vernederen van haar man, nu haar slaaf. Ze leefde zich helemaal uit in dominant, exhibitionistisch gedrag en het dragen van uitdagende kleding. Al snel liet zij wekelijks haar venusheuvel door mij scheren. Mijn lul stond hierbij al vlug te stijgeren, maar dat werd door de kuisheidskoker ongenadig afgestraft. Mijn Meesteres droeg alleen nog sexy lingerie, strakke topjes en shirts met diepe decolletés en ontblote navel en strakke of korte rokjes. De weinige keren dat zij een broek droeg was deze van leer of van het model superstrak, zodat haar lekkere kontje en strakke buik (ja, zelfs haar venusheuvel) er prima in uitkwamen.

Ik moest nog steeds haar slipjes dragen, maar daar waren ondertussen al haar strings bijgekomen. Zij droeg namelijk géén slipje of van die doorzichtige en/of zeer luxe stringetjes die niet aan een slavenlijf horen. Ook had ze al mijn boxershorts weggegooid, waardoor ik niet anders kon dan haar slipjes dragen. Ik had trouwens geen keuze. Ik moest van mijn Meesteres haar ‘oude’ broekjes dragen. Thuis liep ik dus altijd op de buttplug en leren kuisheidsgordel en de kuisheidskoker met pinnetjes, die ik nog steeds om had en heb, na altijd naakt rond. Al snel kwamen er leren pols en enkelboeien en een leren halsband bij. Ik werd regelmatig door mijn Meesteres in mijn kont geneukt. Zij noemde mijn kontgat trouwens altijd slettekut. Ik weet nu waarom! Ieder het weekend werd de buttplug door een grotere vervangen. Soms zelfs één met tril- of stootfunctie of opblaasbaar gedeelte. Mijn kuisheidskoker zorgde er wel voor dat ik niet al te opgewonden raakte.

Van internet haalde mijn Meesteres allerlei plaatjes van ‘martelwerktuigen’ die ik dan na moest bouwen. Ook schafte ze via internet allerlei riemen, boeien, tepelklemmen en een heel arsenaal dildo’s e.d. aan. Zo bouwde ik op zolder een hele ‘speelkamer’ met kruis, bondagetafel, schavot, bondagestoel en haken en katrollen aan het dak. Via marktplaats kocht mijn Meesteres zelfs een onderzoekstafel met kniebeugels en een neukmachine. Regelmatig werd ik in de bondagestoel gezet met de dildo van de neukmachine in mijn slettekut, waarna mijn Meesteres rustig naar beneden ging en mij uren later kwam bevrijden van dit stotende werktuig. Ook de dildo vsn de neukmachine werd regelmatig vervangen door een groter exemplaar. Of ik werd op mijn buik op de bondagetafel vastgebonden waarbij mijn lul en ballen door het gat in de tafel hingen. Om mijn zak werd dan een leren tuigje gegespt waaraan steeds zwaardere gewichten gehangen werden. “Een slavenzak hoort te hangen” zei mijn Meesteres dan. Ook moest ik vaak op de onderzoekstafel plaatsnemen met mijn knieën over de beugels (benen wijd) en mijn enkels aan de poten geketend. Mijn vrouw trok dan latex handschoenen aan en stak haar vingers in mijn slettekut. Na een tijdje ging zelfs haar hele hand erin en neukte ze mij met haar vuist. De eerste keer mocht ik daarbij klaarkomen, maar dat moet ik tegenwoordig voorkomen tenzij ik uitdrukkelijke toestemming krijg. Sinds haar hand in mijn slettekut past hoef ik de buttplug alleen nog maar te dragen als voorbereiding op een neukbeurt. Daarbij hoef ik de leren kuisheidsgordel niet meer te dragen, maar wel altijd een damesstringetje. Toen mijn zak al aardig opgerekt was kreeg ik een metalen ring om mijn zak (die vrij hangt onder de ringen van de kuisheidskoker) met een gewicht van 200 gram en een hoogte/dikte van een centimeter. Enkele weken later werd deze ball-stretcher vervangen door een exemplaar van 450 gram en hoogte van ruim 2 centimeter en nog later één van 750 gram en 3 centimeter. Deze ball-stretcher en de kuisheidskooi draag ik sindsdien continu. Ze mogen wekelijks één maal af om tijdens het douchen mijn lul en balzak te scheren. Thuis mag ik daarbij geen slipje meer dragen, zodat alles goed toegankelijk is en goed gaat hangen. Ik voel ze bij elke stap schommelen!

Op de avonden en dagen dat ik niet op zolder opgeleid werd tot neukslaaf moest ik mijn Meesteres verwennen, terwijl zij een film keek of met vriendinnen telefoneerde. Als zij hier geen behoefte aan had moest ik huishoudelijke taken uitvoeren, zoals (af)wassen, strijken, schoonmaken en opruimen. Zeker als mijn Meesteres uit ging kreeg ik een flinke lijst huishoudelijke werkzaamheden op die uitgevoerd moesten zijn als zij terugkwam. Zij controleerde dit streng en eventueel benodigde straf volgde onherroepelijk in de vorm van een nacht gebonden opsluiting op zolder of zweepslagen.

Toen de winter kwam en het toch wel fris werd om naakt door het huis te lopen kwam mijn Meesteres met de volgende vernedering. Aangezien ik mij toch als een slet in mijn kut liet nemen kon ik mij voortaan ook wel als slet gaan kleden! Aangezien sletten en hoeren altijd uitdagend kort gekleed gaan moest mijn hele lijf geschoren worden. Ik werd dus gedwongen een ‘smoothy’! Mijn hoofdhaar werd met de tondeuse gemilimeterd, zodat daar als ik thuis was makkelijk een pruik overheen paste. Mijn Meesteres had alles voorbereid! Er waren dus de pruik met lange hoogblonde haren (niet van echt te onderscheiden), siliconenborsten (cup D), passende BH’s, topjes en strakke shirtjes, nylonkousen en jarretel-gordeltjes, strakke en korte rokjes en zelfs pumps en laarzen in mijn maat! Vanaf dat moment moest ik dus bij iedere douchebeurt mijn hele lijf scheren en lag er bij thuiskomst in de gang altijd een stapeltje vrouwenkleren klaar met mijn pruik en neptieten erbij. Ik liep er thuis dus bij als een echte hoer. Ook bij het doen van de huishoudelijke werkzaamheden moest ik deze kleding dragen of rokje en topje moesten uit en werden vervangen door een wit kanten dienstmeid-schortje. Natuurlijk hoopte ik altijd maar dat er geen onverwacht bezoek zou komen. Zo rond moeten lopen was al een vernedering, maar als anderen dit zouden ontdekken………!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners