Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn leven als slaaf - deel 5 - 21742 keer gelezen
In de voorgaande delen werd ik anaal ontmaagd en thuis voortaan naakt en slechts voorzien van mijn ‘begrenzers’ (een kuisheidskoker en een buttplug) alle huishoudelijke taken verrichten. Recent waren daar het dragen van een ball-stretcher en het dragen van hoerige vrouwenkleding (inclusief geheel geschoren lichaam) bijgekomen. Gelukkig mocht de buttplug uit blijven sinds mijn slettekut makkelijk een komplete vuist kan verwerken.

Ik had ondertussen mijn zwemtraining opgegeven, want geheel geschoren en in damesstring durfde ik mij daar echt niet te vertonen. Om nog maar van de kuisheidskoker te zwijgen! De kans dat die ontdekt zou worden of op zou vallen was veel te groot! Als vervanging had mijn Meesteres een goed alternatief gevonden. Via internet had zij 2 machines gekocht die beide op zolder werden geďnstalleerd. Het eerste apparaat is een loopband, die iedereen wel kent van de sportschool. Voor mij was het de bedoeling dat ik daarop zou leren lopen op hakken. Het tweede apparaat is een soort melkmachine die middels een koker die over mijn lid geschoven wordt met een pompende beweging zuigt. Met deze toestellen moest ik dan op de tijden dat ik voorheen ging zwemmen (normaal 2 x per week) mijn training voort te zetten. Op de loopband kon ik het lopen op (steeds hogere) hakken trainen. Vastgezet in de bondage-stoel kon ik met de neukmachine mijn slettekut trainen. En vastgeketend met de melkmachine aan mijn leuter werd ik een uur lang leeggemolken. Dit lijkt wel lekker, maar het feit dat het machinaal ging zorgde er wel voor dat mijn lust afnam. Daarbij was ik weer van mijn lading sperma en van mijn geile gevoelens ontdaan.

Na enkele maanden in mijn vrije tijd thuis als vrouw gekleed mijn training tot neukslet en huisslaaf ondergaan te hebben vond mijn Meesteres de tijd rijp dat de wereld kennis ging maken met travestiethoer/slaaf ‘Slet’. Meer naam ben ik volgens mijn meesteres niet waard. Op een zaterdag kreeg ik ’s ochtends, nadat ik mijn Meesteres had schoongelikt we verwend met mijn tong, een flinke dildo in mijn slettekut. Het ding was zwart, ongeveer 6 centimeter in doorsnede en ongeveer 20 centimeter lang en had geheel de vorm (bredere eikel en geribbeld door aderen) van een echte lul. Daarna moest ik, zoals gebruikelijk in het weekend mijn vrouwenkleren aantrekken en mijn huishoudelijke werk gaan doen. Rond de middag riep mijn Meesteres mij bij haar. Ze zat in bad en beval mij haar intieme delen voorzichtig, maar grondig te scheren. Toen ik dat gedaan had moest ik weer verder gaan met schoonmaken. Toen zij uit bad was beval mijn Meesteres mij, mij te gaan douchen en daarbij overal te scheren, zodat zij niets aan te merken zou hebben op mijn hoerenlijf. Zoals wekelijks bij het douchen gingen de kuisheidskoker en ball-stretcher af, zodat ik mijn kruis ook geheel kon scheren en weer met vaseline in kon smeren. Tijdens het douchen kwam mijn Meesteres binnen met latex-handschoenen aan. Zij zette de kraan uit, schroefde de douchekop van de slang, trok de dildo uit mijn kut, duwde de slang erin en zette de kraan weer aan. De druk in mijn darmen liep snel op. Ik kon het niet meer houden en liet alles lopen. Dit herhaalde zich nog 2 keer, waarna mijn Meesteres oordeelde dat ik zo pas echt schoon was en dit voortaan dagelijks zo zelf moest doen. Ik kreeg de opdracht alles op te ruimen en schoon te maken en mij na het douchen bij haar te melden voor inspectie. Gelukkig was alles naar wens. De kuisheidskoker en ball-stretcher gingen weer om en ik kreeg een stapeltje kleding in mijn handen gedrukt met daarbij mijn blonde pruik en neptieten en een paar rode pumps met flinke hakken. Ik kreeg de opdracht mij te kleden, waarna mijn Meesteres mij zou opmaken. Stipt om 18.00 uur stond ik klaar bij de voordeur. Nu was ik nog nooit als vrouw gekleed ons huis of onze (besloten) tuin uit geweest en dat leek nu te gaan gebeuren. Ik werd behoorlijk zenuwachtig, want ik, man, moest als slet in vrouwenkleren de straat op!

De kleding bestond uit een rood stringetje met zwartkanten bandjes en open kruis (zodat mijn juwelen goed vrij hingen), een bijpassend beha-tje dat net groot genoeg was om mijn tieten op hun plaats te houden, zelfophoudende kousen met kanten boord en twee rode kousenbanden met zwarte kanten rushes. Een rood latex mini-rokje en een doorschijnend, strak zwart topje met spaghetti-bandjes maakten het geheel af. Het rokje was zo kort dat mijn lul en ballen er maar net door bedekt werden. Gekompleteerd met de pumps en zwaar opgemaakt zag ik in de spiegel een slet, waar ik als man toch wel erg geil van werd. Mijn Meesteres droeg een zwart lakjurkje waarvan de voor- en achterzijde slechts met riempjes bij elkaar werden gehouden. Daardoor en door het diepe decolleté kon je goed zien dat ze eronder slechts een klein rood beha-tje en rode string droeg. Het jurkje was zo kort dat ik de boorden van de zelfophoudende netkousen eronder kon zien. Zwarte leren knielaarzen maakten haar outfit kompleet. Bij de deur trok ze nog hare nieuwe lange leren jas aan en zette de kraag op. Ik ging met een echt meesteres op stap! Bij het naar buiten stappen bedacht ik me dat het maar goed was dat ik op de loopband veel ervaring opgedaan met het lopen op hakken, want ik kon nu redelijk soepeltjes naar de auto lopen. Zo viel ik tenminste niet onnodig op en was ik ook niet onnodig lang op straat. Ik moest er niet aan denken zo gezien te worden. Mijn Meesteres leek het niets uit te maken. Onderweg moest ik zelfs op een parkeerplaats langs de snelweg even uitstappen, wat rommel uit de auto in een vuilnisbak gooien, en weer instappen. Natuurlijk stopten we niet direct naast een vuilnisbak, dus moest ik in mijn hoerige outfit, op mijn hakken de weg oversteken! En mijn Meesteres genoot.

Na een ruim uur kwamen we aan bij een parenclub. Wij waren één van eerste gasten. Terwijl ik aan de bar zat maakte mijn Meesteres een praatje met de gastvrouw en –heer en sprak vervolgens alle binnenkomende gasten aan. Toen ze weer bij mij kwam zitten zei ze: ”Ik heb iedereen vertelt dat jij een bi-travestiet bent die vandaag voor het eerst aan het werk gaat. Ik heb gezegd dat iedere vrouw die er zin in heeft zich door jou kan laten beffen of jou met een voorbinddildo in jouw kut mag neuken. Mannen kunnen zich door jou laten pijpen en mogen jou ook in jouw slettekut neuken. Je mag niets weigeren en moet alles slikken!” Die avond ben ik dus meerdere keren anaal genomen door mannen en vrouwen. Vooraf leek me dat een enorme vernedering. Vooral genomen worden door een man en hem moeten pijpen! En van een lekker jong ding (vrouw) de opdracht krijgen haar te likken en door haar met een strap-on genomen worden! Door de goede training pasten alle lullen en dildo’s zonder moeite in mijn slettekut. Het was pijnloos, daardoor heerlijk en zelfs opwindend. Heerlijk zo’n lading warm zaad in je lijf geschoten krijgen. Daarbij slingerden mijn ballen en penis door het gewicht van de kuisheidskoker en ball-stretcher bij alle neukbewegingen. Ook pijpte ik voor het eerst echte vleeslullen en kreeg ik meerdere ladingen sperma in mijn mond. Er was zelfs een moment dat ik door één man in mijn slettekut en door een andere man in mijn mond genomen werd en door beiden ook nog volgespoten werd. Vooral bij de single mannen was ik zeer in trek. Verschillende mannen en vrouwen lieten zich na een neukpartij met een ander door mij schoonlikken. Mijn Meesteres sloeg mij vanaf de bar lachend gade. Ze genoot! Even later was ze echter verdwenen. Omdat ik geen enkele dienst mocht weigeren en continu klandizie had kon ik niet van mijn plaats om haar te zoeken. Later vertelde ze dat ze zich door meerdere mannen had laten nemen en zelfs met een vrouw had gevreeën. En dat terwijl ze voor mijn slaventijdperk nooit behoefte had gehad aan een andere man en zeker niet aan lesbische liefde! Ik zag haar pas weer terug toen ze naakt met een jongeman bij de bar terugkwam. Terwijl hij en zij op een barkruk plaatsnamen moest ik eerst haar kut uitlikken en vervolgens zijn (flinke) paal schoonlikken. Daarbij zat ik op mijn knieën en dronken zij ondertussen een drankje.

Op weg terug naar huis, het was inmiddels nacht, stopte mijn Meesteres onverwacht op een grote parkeerplaats langs de snelweg. Het bleek een homo-ontmoetingsplaats te zijn. Ik werd door mijn Meesteres uit de auto gezet en moest mij gaan aanbieden aan de aanwezige mannen. Mijn Meesteres stapte uit en liep in haar lange leren jas heen en weer om mijn verrichtingen in de gaten te houden. De eerste man die ik vroeg wilde wel een lekker sletje neuken en ik lipe met hem mee. Omdat het onmogelijk was om op mijn pumps de bosjes in te gaan zat er niets anders op dan leunend over een picknicktafel mijn rokje omhoog te schuiven en mij ‘op z’n hondjes’ in mijn slettekut te laten nemen. Nadat hij in mij gespoten had likte ik zijn paal nog even schoon. Ondertussen waren er meerdere mannen om ons heen komen staan, zodat ik nog een stuk of zes lullen in mijn kut en mond heb gehad voordat ik weer bij mijn Meesteres in de auto kon stappen. Thuis aangekomen moest ik mij gaan douchen. Mijn Meesteres nam een bad. Na het douchen deed ik, zoals gewoonlijk mijn enkel- en polsboeien en collar weer om. Voordat ik mijn stringetje aantrok maakte mijn Meesteres het slot van mijn kuisheidskoker los, wat mijn pik staande toejuichte. Ik moest op mijn rug op bed gaan liggen en een condoom omdoen. Het condoom begreep ik niet, maar toch deed ik snel wat zij vroeg. Ik was zo geil, dat ik hoe dan ook wilde spuiten. Toen ik klaar lag liet mijn Meesteres zich met haar heerlijke kale kutje over mijn paal zakken. Even zat hij er helemaal in, maar meteen veerde zij weer op en zei: “Ik heb vanavond toch wel veel lekkerdere en grotere pikken gevoeld, dus ik ga die zalige gevoelens niet uitwissen door jouw zielige piemeltje te berijden”. Zonder het condoom af te mogen doen moest ik mijn kuisheidskoker weer omdoen. Ik wilde graag klaarkomen, maar nu restte mij niets anders dan te gaan slapen. Het condoom was er nu alleen maar om te zorgen dat ik het bed niet bevuilde als ik ‘per ongeluk(!?)’ een natte droom zou hebben.

Reacties: malesubx357@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners