Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn man hard genomen - 16327 keer gelezen
Hallo mijn naam is Vera. Ik heb al heel lang een fantasie om een man te neuken, niet zo op zijn pik rijden maar hem echt te neuken. Deze fantasie heb ik op mijn man uitgeleefd, wat nu mijn ex is geworden. Het begon met dat ik mijn fantasie heftiger begon te beleven toen ik een dubbele strap-on via internet gekocht had, stiekem. Als mijn man was werken trok ik hem aan onder mijn kleren. 1 kant in mijn kut, bandjes vast en dan liep ik met een gevulde kut en dikke pik het huishouden te doen. Dat eindigde in een stevige masturbatie waarbij ik de kunstpik aftrok waardoor het deel in mijn kut de rest deed. Dit gaf mijn het meest geile orgasme wat ik als vrouw ooit beleefd had.

Vergis je niet, mijn man was goed in bed en niet verkeerd geschapen. Ontzettend lief en zorgzaam, een lot uit de loterij. Alleen mijn fantasie is sterker en werd alleen maar sterker door die dubbele strap-on. Hier hoefde ik bij mijn man niet mee aan te komen. Hij hield niet van gekkigheid in bed. Steeds vaker en langer had ik de strap-on aan, zelfs in mijn spijkerbroek. Lange jas erover aan en dan boodschappen doen. De meest heftige orgasmes kreeg ik hierdoor. Totdat ik vorig week mij niet meer kon beheersen en op een gezellige zaterdagavond ik mijn man dronken voerde. Deed een half slaappilletje in zijn wijntje en heb ik hem uiteindelijk mee de slaapkamer ingenomen.We begonnen een beetje te knuffelen en half slaperig bond ik zijn handen met touw aan het bed vast. Vervolgens stribbelde hij tegen en naar mate ik hem steeds lekkerder pijpte, nam zijn verzet af en begon steeds luider te kreunen. Ik kuste hem en deed mijn slipje over zijn gezicht en pijpte zachtjes verder. Zachtjes gleed mijn hand onder het voeteneind waar mijn strap-on lag en een flesje babyolie. Mijn hoofd sloeg op hol, mijn hart bonkte als een bezetene. Stapte van bed af, deed babyolie op de kunstpikken, trok de strap-on aan begon mezelf af te trekken met olie handen en gelijk pijpte ik mijn nietsvermoedende man. Ik gebruikte een flinke scheut babyolie op zijn pik wat rijkelijk vloeide tussen zijn bilnaad over zijn anus. Het wond me steeds meer op.

Mijn man kreunde en ik voelde dat hij wilde spuiten en stopte. Schoof zijn benen over mijn schouders en schoof naar boven. Het standje waar een man een vrouw keihard kan neuken, alleen nu ging ik hem hard pakken. Er was geen weg meer terug, mijn hand gleed over zijn kont welke nat was van de babyolie, smeerde nog wat over mijn kunstpik en liet hem tegen zijn anus aan glijden. Mijn man deed zijn ogen open en zei wat doe je, ik voel iets raars tegen mijn kont. Ik hijgde in zijn oor, ik ga je neuken, ik ga je kont verkrachten, ik ga je ontmaagden. En ik duwde mijn kunstpik in zijn kont. Zijn ogen werden groot en voordat hij kon gillen duwde ik mijn slipje in zijn mond. Zijn billen probeerde hij dicht te knijpen, maar ik perste door en zat helemaal in zijn kont en voelde een geile druk in mijn kut door de andere kant van de kunstpik. Ik begon hem te neuken, steeds harder.

Mijn man huilde, tranen over zijn wangen. Ik voelde zijn pik slap worden en ik ging verzitten en hield zijn benen omhoog. Met elke stoot verschrompelde zijn pik steeds kleiner tot een armoedig slap aanhangsel. Nu was ik helemaal niet meer te stoppen en voelde een orgasme aankomen. Zag mijn man hulpeloos liggen onder me en een heftig orgasme zoals nog nooit eerder trok door mijn lichaam heen.

Mijn man lag te jammeren als een klein kind onder me en ik neukte door. Zo ontzettend geil was ik, ik verkrachtte mijn man. Dieper en dieper stootte ik en zag mijn man vertrekken en voelde zijn billen samenknijpen rond mijn kunstpik. Opeens zag ik zijn verschrompelde penis schokken en er kwam kleurloos vocht uit onder hevige kreunen van mijn man. Ik had hem klaargeneukt en hij kreeg een prostaatorgasme en spoot zich leeg. Zo ben ik een tijdje op hem blijven liggen.

Mijn kunstpik floepte uit zijn kont en ik ging van hem af. Maakte hem los. Hij stond op en is gaan douchen, pakte daarna een sporttas vol met kleren en sindsdien heb ik niets meer van hem gehoord. Of ik er spijt van heb dat ik mijn man zo hard genomen heb? Gezien het orgasme wat ik eraan beleefd heb, niet. Zo heftig en hard neuken zal ik misschien nooit meer doen.

De telefoon gaat en ik neem op het is mijn man. Of we kunnen praten. Wie o wie, misschien kan ik hem nog een keer pakken.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners