Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn meester dienen - 9237 keer gelezen
Draai je om, zegt mijn meester. Gewillig draai ik en ga op m地 knien zitten. Ik voel hoe hij de dildo die ik net gepijpt heb in mn kont duwt. Hij gaat er diep in, en ik kreun. Stil, zegt hij en hij geeft een flinke tik op m地 kont.

Daarna moet ik voor hem staan, en zet hij een aantal wasknijpers op m地 zak en m地 tepels. Het doet pijn maar ik wordt ook steeds geiler. Hij blinddoekt me, en gespannen wacht ik af. Ik hoor hem lopen en voel dat hij vlak bij is. Ineens krijg ik een tik op mn kont, en nog een. Rustig afwachten, zegt hij. Ik bepaal wat er gebeurd. Ja meester, antwoord ik.

Ik hoor een vreemd geluid, en terwijl ik me nog afvraag wat dat kan zijn voel ik ineens een brandende pijn op m地 pik. Kaarsvet. Dan was het een aansteker die ik hoorde. Hij laat flink wat kaarsvet op m地 pik lekken, en daarna op m地 borst. M地 borsthaar schroeit net niet weg, maar ik voel de warmte.

Dan moet ik weer op m地 knien en hem pijpen. Ik lik en zuig en doe m地 best voor mijn meester. Dat gaat een tijdje zo door. Dan trekt hij terug en spuit me in m地 gezicht. Daarna moet ik de laatste druppels uit zijn pik zuigen.

Kennelijk is hij tevreden over me, want ik krijg een tongzoen en hij streelt m地 kont. Je hebt je meester goed gediend zegt hij. Ga je nu maar wassen en dan direct naar huis. Ik zal je vast een nieuwe opdracht emailen..


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners