Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn meesteres en ik - 22923 keer gelezen


Een aantal dagen terug zat ik op Marktplaats te speuren naar van alles en nog wat. Na wat zaken te hebben bekeken typte ik in de zoekbalk "gedragen satijnen string" in omdat ik opgewonden word van satijnen stofjes en van het ontdekken van eventuele foto's van vrouwen die hun satijnen strings showen.


Helaas kwam ik alleen foto's van damesstrings tegen, maar zonder vrouw erin. Maar één slipje was van een mooie donkere satijnen stof en ik vond deze zo mooi dat ik besloot om te reageren. Ik vroeg naar foto's van de verkoper met die string aan. Wat er daarna gebeurde lijkt het begin van een avontuur met mijn eigen meesteres.


Geheel onverwacht kreeg ik een dominante persoon als "chatpartner" die me opdrachten geeft. In plaats van dat ik een foto kreeg van haar in de string, kreeg ik de opdracht om zelf een damesstring aan te trekken en een foto daarvan te maken met een brief je erbij waarop stond "voor mijn meesteres". Op één of andere manier voelde in opwinding om die opdracht te aanvaarden, om het te doen en ik heb het ook gedaan.


Terwijl ik een aantal mooie sexy damesstrings uit de kast van mijn vriendin nam, kreeg ik het idee om een hele serie foto's en filmpjes te gaan maken. Dit heb ik ook gedaan en ik was super super geil toen ik dat aan het doen was voor mijn meesteres. Wauw, wat was het opwindend om een paars satijnen met zwart kanten string te dragen en een rood kanten string en een zwart glanzende string. En terwijl ik die foto's maakte werd ik zo opgewonden door het idee van mijn meesteres die zat te wachten op een foto dat ik de hand aan mezelf sloeg en me heerlijk ben gaan aftrekken terwijl ik mezelf fotografeerde en filmde.


Ik hou zo erg van satijn en zijde dat ik al snel besloot om een dure twee meter lange zijden shawl van mijn vriendin te pakken en deze te gebruiken om mezelf extra mee op te winden. Ik liet het super zachte stofje langs mijn penis gaan en omvatte die harde staaf met de zijdezachte stof terwijl ik mezelf aftrok en fantaseerde over mijn meesteres in haar satijnen string terwijl ze een lapdance voor me uitvoerde. Ik kreunde speelde verder met zijn ballen en stijve pik. Ik fantaseerde steeds verder over mijn meesteres en wat het begin zou zijn van een spannend en voor mij geheel nieuw avontuur. Op het moment dat ik voelde dat ik ging komen kon ik het niet laten om mijn penis dicht tegen de dure zijden shawl van mijn vriendin te houden en ik hield het niet meer en spoot mijn sperma met klodders over die zijden stof. Oooo fuck wat was dat geil!


Er was daarna één groot probleem: hoe vertel ik mijn vriendin waarom haar zeer dure 100% zijden shawl onder de sperma zit.... Ach ja, ik heb in ieder geval een hele serie geile foto's en filmpjes voor mijn meesteres!

Ik heb haar een aantal foto's gestuurd met mijn penis in en half uit de satijnen damesstring en dat was de eerste opdracht die ik voor mijn meesteres heb vervuld. Dit verhaal schrijven is mijn tweede opdracht die ik vervul. Ik hoop dat er nog veel meer leuke opdrachten komen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners