Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn nieuwe Meester - 7479 keer gelezen
Zenuwachtig keek Karin op haar klok aan de wand. Nog twee uur en dan ging het echt gebeuren.
Het leek wel een eeuwigheid geleden dat zij haar nieuwe Meester had gesproken. Ze nam nog even plaats op de bank en dacht nog even terug aan de eerste keer dat zij ging kennismaken.
Ze had in een opwelling een advertentie geplaatst voor een ongebonden meester terwijl zij zelf wel een relatie had. Een relatie waar geen plaats was voor Sm.
Karin was zelf een vrij dominant typetje en wilde een man naast en tegenover haar die haar nu eens vertelde hoe het moest. Het zou niet eenvoudig zijn maar ze zag het als een uitdaging. Eindelijk eens iemand waar zij aan moest gehoorzamen. Regels, verbod en discipline.

De kennismaking was prettig en leuk verlopen. Karin had haar Meester redelijk gehoorzaamd alhoewel hij werkelijk niet veel eisen had tijdens hun kopje koffie drinken.
Er was ook een duidelijke afspraak gemaakt dat het alleen maar ging om kennismaking en beslist geen spel.
Een spel vereiste toch wel iets meer dan alleen maar voorstellen en wat ervaringen en ideeën uitwisselen.
Toch verlangde hij de eerste keer wel dat zij even met hem mee ging naar een rustige plek zodat zij ongestoord over Sm konden praten zonder dat de andere gasten in het restaurant gelijk met hun oren gespitst zouden zitten.
Haar Meester had tijdens het korte e-mail contact wel veel vragen gesteld en zij had daar naar waarheid opgeantwoord. Nu wilde hij ook bewijzen.
Karin had even staan twijfelen maar de bewijzen waren van dien aard dat Karin deze wel kon geven.
Zo vroeg hij haar te laten zien of zij inderdaad glad geschoren was en of zij een slipje droeg.
Het slipje moest zij verwijderen en hij had gecontroleerd of alle haren weg waren.
Helaas was het niet op de juiste manier gebeurd en Karin constateerde gelijk al dat deze man een totaal andere aanpak had dan haar vorige Meester.
Hier viel niet mee te spotten en zij moest heel goed luisteren wat hij zei om niet gelijk de fout in te gaan. Wat haar in een echt spel gelijk strafpunten op geleverd zou hebben.
Ook tijdens een chat moest zij tussen de regels door lezen. Een behoorlijke opgave maar wel een uitdaging.

Nu was het dan eindelijk zover en hadden zij een afspraak op een buiten locatie.
Karin was bloed nerveus
Hij had haar geen dress-code gegeven maar zij wist uit de e-mails en het vorige gesprek dat zij nooit twee kleding stukken over elkaar aan mocht.
Droeg zij een Bh dan geen trui of blouse. Droeg zij een jas dan niets er onderaan.
Karin had dan ook voor deze gelegenheid een rok aangedaan met daaroverheen een lange blouse. Het weer was gelukkig van dien aard dat zij geen jas behoefte te dragen Een geluk anders had zij niet geweten wat te doen. Het was geen gemakkelijke opgave bleek wel. Ze moest echt nadenken bij wat zij aan zou trekken. Ze had al gauw twee stuks over elkaar aan als ze niet nadacht. Ze wist ook dat hij niet zou twijfelen haar te straffen als het hem niet beviel.

Ze stapte in haar auto en vertrok richting het Mijderzandstrand. Een buiten locatie die wel bezocht werd door meerdere mensen maar waar ook gelegenheid was om je wat af te zonderen. Karin hield er niet zo van om voor jan en alleman naakt te moeten staan in een bondage of zich zelf moest klaarvingeren als er andere stonden te kijken.

Klokslag 11 uur stond Karin op de afgesproken plek. De plek was niet echt afgelegen maar er waren op het moment gelukkig geen mensen.
Ze stak nog snel een sigaretje op omdat zij wist dat haar Meester er niet van hield als zij rookte. Maar ze moest nu wel even.
De zenuwen gierden door haar keel. Ze zat zo in gedachten verzonken dat zij niet in de gaten had dat haar Meester ook aan was komen rijden. Hij trok ineens het portier open van haar auto en nam plaats.
“ Goedemorgen Meester”stamelde Karin en wist niet of zij hem nu een kus mocht geven of dat zij maar beter gewoon stil moest blijven zitten. Ze besloot voor het laatste. Vooral geen eigen initiatief tonen dacht zij. Eerst maar even afwachten wat hij wilde
Voordat zij het wist had zij een straf die hij dan ook gelijk in daden om zou zetten.
Omdat Karin nog niet wist wat voor straffen dat zouden kunnen zijn hield zij zich maar even in.
Haar Meester begroette haar kil. Ook hij was de situatie aan het aftasten. Hij leek zo koel en zelfverzekerd aan de buitenkant maar Karin had het idee dat ook hij nerveus was Al liet hij dit niet merken.
Hij bekeek haar van top tot teen. Wat hij zag kon er me door. Karin had zich in ieder geval gehouden aan de kleding voorschriften.
“ Stap maar even uit, en kom aan mijn kant van de auto staan” gebood hij haar.
Terwijl Karin uitstapte en omliep opende hij het portier maar bleef rustig zitten.
“ Doe je rok omhoog en laat eens zien of je vandaag wel goed geschoren bent”
Karin keek om zich heen. Er waren geen mensen te zien dus stroopte zij snel haar rok omhoog en presenteerde haar geschoren grotje.
Ze had echt haar best gedaan maar opnieuw vond hij een haar.
Zijn hand ging al richting haar grotje en Karin deinsde achteruit. Ze wist wat er komen ging. Hij had haar gewaarschuwd de vorige keer. Elke haar, die hij tegen zou komen trok hij er een voor een uit.
“ Hier komen “Zijn stem was gevaarlijk rustig en de kleine handbeweging zei meer dan genoeg. Normaal zou Karin nu zijn gaan lachen en had nog verder naar achteren willen stappen zodat hij uit de auto zou moeten stappen om haar te grijpen. Kijken wat hij zou doen, maar de blik in zijn ogen en de kalme stem verraadde haar dat zij dit keer maar beter kon gehoorzamen. Schoorvoetend en tergend langzaam liep zij naar hem toe.
“ Rok omhoog en handen in je nek”Opnieuw die blik.
Karin deed haar rok omhoog, haar handen in haar nek en sloot de ogen. Ze wilde niet zien hoe zijn hand naar haar grotje ging en er die haar uit zou trekken. Bang dat zij dan opnieuw terug zou deinzen.

Karin haar hele lichaam was gespannen. 1 minuut, 2 minuten, er gebeurde helemaal niets.
Voorzichtig opende ze de ogen en keek haar meester aan.
“ Wat dacht je nu dat ik ging doen? “
Opnieuw die aparte manier van aanpak. Zij, als slavin moest aangeven wat zij dacht dat er ging gebeuren.
Hierdoor kon hij aardig inschatte wat Karin wel of niet leuk vond plus dat hij aan haar antwoorden kon merken of zij het wel of niet fijn zou vinden of wat zij evt. gewend was. Een hele handige zet van hem. Hierdoor leerde hij veel van haar zonder haar echt uit te vragen of uit te proberen.
Karin vertelde hem haar vermoeden en hij voegde de daad bij het woord.
Een kleine tik met zijn vingers tegen haar dijbenen was genoeg om haar in spreidstand te doen gaan staan.
“Als je bij mij bent wil ik overal vrij toegang toe hebben” waren zijn woorden geweest de eerste keer. Haar ervaringen als slavin waren nog wel van dien aard dat zij wist wat hij er toen mee bedoelde.
Zijn hand inspecteerde haar grot op haren en hij voelde uitgebreid hoe de ringen van haar piercing waren aangebracht. Dit was voor hem nieuw en hij wilde wel eens goed bekijken wat dit allemaal voor mogelijkheden bood. Opnieuw weer dat stilzwijgen.
“ Kun je het allemaal goed zien en bevalt het je wat je voelt en ziet?” vroeg zij brutaal
Ze voelde instinctief aan dat dit niet de juiste toon en wijze was, maar ook zij was aan het aftasten. Karin wilde weten hoe hij reageerde , wat zij wel en niet kon doen. Tot hoe ver zij haar nieuwe Meester kon uitdagen.
Het antwoord liet niet lang op zich wachten.
Hij pakte de ringen gezamenlijk vast trok er hard aan en zei zonder een uitdrukking op zijn gezicht” Had ik je wat gevraagd?”
Karin beet op haar lip, baalde haar vuisten in haar nek en siste “ Nee, Meester”
“ Oké “ en de druk verminderde acuut aan haar ringen.
Ze pufte even.
“Pijn?” Vroeg hij. Karin schudde met haar hoofd” Niet echt pijn, Meester maar ook niet een echt fijn gevoel” antwoordde zij eerlijk.
Hij wist dat Karin niet een echte pijnslavin was en het was voor hem ook nog even inschatten wat zij wel en niet als echte pijn ervoer.

“ Trek je blouse uit” vroeg hij en haalde zelf van de achterbank een lang stuk touw.
Karin keek geschokt om zich heen. Kon zij hier zomaar met een ontbloot boven lijf gaan staan? Stel je voor dat er toch mensen kwamen. Haar meester kende de plek en wist dat er op dit uur bijna niemand kwam maar ook hij wilde weten tot hoever zijn slavin voor hem ging in het openbaar.
Beide hadden even 5 minuten hun eigen gedachten. Karin besloot het te doen. Het gaf haar wel een opwindend gevoel. Dit was voor haar de eerste keer maar haar intuďtie zei haar dat zij hem kon vertrouwen. Graag had zij nu even willen weten wat er in zijn hoofd omging maar daar was de relatie nog te pril voor. En vragen hoefde zij beslist niet. Als hij het wilde, vertelde hij het haar wel maar wat hij niet wilde zei hij ook niet.
Ze knoopte haar blouse los en trok deze uit.
Hij stond nu op uit de auto, pakte haar vast en zette haar met de rug naar de auto toe en ging voor haar staan.
“ Handen weer in je nek” zei hij zachtjes en begon een borstbondage aan te leggen.
Zorgvuldig hield hij haar gezichtsuitdrukking in de gaten bij elke omslag en knoop die hij aanbracht. De bondage moest goed strak zitten maar niet afklemmen. Zijn slavin moest nog wel kunnen blijven ademen.
Terwijl hij hier mee bezig was genoot Karin.Het zat behoorlijk strak maar Karin moest ook toegeven dat het haar geweldig opwond. Bij ieder binding werd zij geiler.
Af en toe als zij even een kreun liet horen omdat hij het touw behoorlijk strak aan trok, keek hij haar diep in de ogen om te zien of hij niet te ver ging. Als bemoediging gaf hij haar af en toe een aai of een klein kusje op haar voorhoofd.
Het werd een prachtige bondage, die haar borsten enorm deden opzwellen.
Karin voelde het kriebelen in haar buik en niet alleen daar.
Ze had nooit kunnen denken dat een bondage haar zo zou kunnen opwinden.
Toen hij de laatste knoop had gelegd hing hij aan haar vrije tepelringen nog twee kleine gewichtjes.
Hij keek tevreden naar zijn kunstwerk. “ Trek je blouse maar weer aan en sluit je auto af“. Hij keek haar belangstellend toe en wachtte tot zij aan de opdracht voldaan had.
De blouse ging nu haast niet meer dicht Haar borsten stonden zover voorruit dat de knoopjes bijna op barsten stonden
Maar het gevoel was echt kicken.

Ze liepen samen naar een afgelegen stukje strand. Hier legde hij de meegebrachte deken neer en verzocht Karin er op plaatst te nemen.” Trek nu je rok maar uit en maak je blouse los, ga dan op je rug liggen en trek je benen op”Hij zei het heel rustig en wachtte weer af of Karin aan zijn verzoek voldeed.
Opnieuw deed zij gewillig wat hij vroeg. Het verbaasde hem dat zij zo gehoorzaam op zijn bevelen reageerde. Het was toch niet mis wat hij nu de tweede keer dat zij elkaar zagen aan haar vroeg.
Was dit nu eindelijk een slavin zoals hij wilde?
Karin ontdeed zich al puffend van haar rok en opende haar blouse en ging op haar rug liggen.
Het viel niet mee met de strakke borstbondage maar ondanks het ongemak bezorgde het haar alleen maar nog meer genot.
Ze trok haar benen op maar hield ze wel gesloten. Hij had toch niet gezegd, benen wijd, alleen maar opgetrokken.
Karin wist donders goed wat hij wilde maar ze wilde dat hij het haar zou vragen. Haar de opdracht daar toe zou geven.
Nu maakte zij weer een misrekening. Hij vroeg helemaal niets maar duwde resoluut haar benen uit elkaar, pakte de kleine rode plug, wreef die in met wat glijmiddel en duwde hem voorzichtig in haar kontje.
Karin deed acuut haar handen tussen haar benen en gaf een gilletje.
Hij liet de plug los greep haar handen en legde die heel demonstratief boven haar hoofd.
“ En hier blijven ze totdat ik anders beslis” zei hij kortaf.
Karin keek hem alleen maar boos aan maar zei niets. Haar ogen moesten hem genoeg zeggen. Opnieuw duwde hij de kleine plug tegen haar kont gaatje.
Karin probeerde nu te ontspannen waardoor het minder pijnlijk was en de plug redelijk snel op zijn plaats zat. Ze moest even diep zuchten maar het overheerlijke gevoel van geilheid won het van de pijn.

Karin was niet maagdelijk wat haar kontgaatje betrof maar het was ook niet een geroutineerd gaatje.
Haar meester liet haar even met rust zodat zij aan het gevoel kon wennen. Ondertussen gaf hij haar weer teder een kus.
Karin was al behoorlijk nat tussen haar benen en dat was hem niet ontgaan.
Met zijn vinger bespeelde hij haar klitje wat Karin enorm opwond. Ze had moeite het orgasme tegen te houden. Wat wilde zij nu graag komen maar ze wist dat zij zonder zijn toestemming het niet in haar hoofd hoefde te halen hier te gaan liggen genieten.
Voor klaar komen was toestemming nodig en als die er niet was moest Karin maar zien hoe zij het tegen hield.
Karin sloot de ogen en concentreerde zich. Als haar meester het idee had dat zij bijna ging komen kneep hij even flink in haar tepels zodat door de pijn en de schrik het orgasme weer wat weg ebde.

Hij pakte nu de andere vibrator, stopte die voorzichtig diep in haar kutje en zette hem voluit.
Karin lag nu al kronkelend met haar onderlichaam te kreunen.
De borstbondage, de anaalplug, de gewichtjes aan haar tepels en de sidderende vibrator in haar vochtige grotje zorgde ervoor dat zij naar hogere sferen ging.
Ze vergat de wereld om zich heen en haar lichaam anticipeerde op het kat en muis spelletje wat haar meester met haar speelde. Hij verbood haar klaar te komen.
Op de momenten dat hij dacht dat Karin op het punt stond van klaar komen trok hij aan haar tepels, kneep flink in haar klit of gaf een tik op haar venus heuvel.
Door de pijn zakte het wel weer even weg maar na verloop van tijd zat Karin zo in de andere wereld dat zij smeekte om klaar te mogen komen.
Als hij nu geen toestemming gaf dan denderde het orgasme wel zonder zijn toestemming door haar lichaam. Dit hield zij niet meer tegen.
Ze hoorde in de verte zijn stem die zei” Kom dan maar, geef er maar aan toe en laat mij er van genieten. Kom, doe het voor mij maar ook voor jezelf”
Karin liet zich nu volkomen gaan en zweefde even tussen hemel en aarde. Het was maar een kort ogenblik maar Karin kon hiervan intens genieten en haar lichaamstaal sprak boekdelen.
Heel langzaam daalde Karin weer neer op aarde. De grote genotswolk loste langzaam op.
Met een zalige, tevreden blik keek zij haar nieuwe Meester aan.
Had hij net zo genoten als zij? Of wenste hij ook nog een intiemer contact met haar.
Zij was zijn slavin en haar lichaam met al haar openingen was zijn eigendom.
Karin stelde zich deze vraag maar alleen haar nieuwe Meester zou daar antwoord op kunnen geven.

KarinCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners