Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn schoonzus - 16649 keer gelezen
Ik moest even wat ophalen bij m'n schoonouders die op vakantie zijn. Toen ik in de huiskamer stond hoorde ik geluid van boven. Ik liep de trap op om te kijken. Toen zag ik m'n schoonzusje van 21 in de sauna zitten. Een pracht meid met flinke borsten en een lekker figuur, dus ik bleef even kijken. Toen zag ik dat ze zichzelf zat te verwennen met een dildo. Ik bleef kijken en haalde mijn inmiddels harde pik uit m'n broek. Terwijl zij met haar tepels en peosje speelde trok ik me af.


Toen zag ze me, en kwam de sauna uit. Ze stond voor me, nat van het zweet en keek naar m'n harde pik. Ineens zakt ze op d'r knieen en begin me heerlijk te pijpen. dat kon ze erg goed.


Toen ik bijna zover was stopte ze helaas. ik keek naar haar en zij, ik wil jouw wel lekker neuken. Je mag me neuken, maar alleen als ik deze dildo in je kont mag stoppen was haar antwoord. Ik twijfelde geen moment, trok mn kleren uit en ging op mn knieen voor haar zitten met m'n kont omhoog en trok mn billen uit elkaar. Ga je gang zij ik.


Ze duwde de dildo diep in mijn kont, en gaf me toen een tik. ik kreunde. Zo, vind je dat lekker? Ja zeg ik, doe maar met je wat je wilt. Dat had ik beter niet kunnen zeggen, want ze pakte een stuk touw en bond me vast. Daar zat ik vastgebonden, met de dildo in mn kont.


Ze pakte een riem en gaf een paar flinke tikken op mijn kont. Zo, ik zie je altijd wel gluren naar mijn tieten. Als je braaf bent mag je ze misschien even likken. Maar eerst leef ik me op jouw uit.


Ze zette een paar wasknijpers op mn tepels en legt me op mijn rug. Ik kreeg een paar tikken op mn pik en ballen, en daarna bond ze ze af. Toen liet ze zich op mijn pik zakken en begon me te neuken. Ze ging flink tekeer een haar tieten dansten op en neer.


Nadat ze was klaargekomen kwam ze met haar kut op mn gezicht, likken zij ze. Ik likte haar heerlijke kutje, en proefde de zoute smaak. Ineens piste ze in mijn mond, en ik deed mn best alles te slikken. Ze wreef haar natte kut nog eens over mn gezicht en ging van me af.


Toen mocht ik op mn knieen voor haar zitten en even op haar tepels sabbelen. Als beloning omdat ze zo genoten had.


Daarna ging ze weer de sauna in, en moest ik haar rug masseren, en haar benen en billen. Af en toe duwde ze de dildo dieper in mijn kont, terwijl ik met haar bezig was.


Na een paar minuten kwam ze overeind, en maakte het touw van mn pik en ballen los. Ze wees naar een emmer en zij: trek je af en spuit je sperma in die emmer. Ik trok me af en al gauw spoot ik mijn sperma. Ze doopte haar vinger erin en proefde. hmmm, dat smaakt best goed.


Vervolgens hebben we gedoucht waarbij ik haar helemaal inzeepte. Toen we ons aangekleed hadden gaf ze me de dildo. Zorg dat m'n zus deze gebruikt, en geef mij er fotos van. Je hebt 1 week voor deze opdracht, en je kan maar beter gehoorzamen, want vanaf vandaag ben je mijn slaaf.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners