Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn straf deel 1 - 12601 keer gelezen
Ik schrijf dit verhaal in opdracht van mijn meesteres Eline, ik hoop dat u tevreden bent.


Ik bedoelde het niet zo maar het floepte er naar uit. Ik wist dat ik het niet had mogen doen maar per ongeluk sprak ik u tegen. Al snel was duidelijk dat ik hier niet ongestraft

onderuit zou komen en in spanning wacht ik af wat mij zal gebeuren.


Compleet naakt en weerloos sta ik voor u, met strenge toon wordt mij opgedragen op mijn knieen te gaan zitten en mijn handen in mijn nek te leggen.

Vervolgens laat u mij met mijn hoofd op de grond steunen zodat mijn kont weerloos in de lucht steekt. Al snel voel ik een flinke pets van uw hand op mijn billen, gevolgd door nog tien klappen. Mijn billen voelen pijnlijk aan en gelukkig bent u zo goed om even over mijn billen te wrijven. Dan gebeurt er even niks totdat ik word opgeschrikt door weer een aantal tikken, ze voelen anders en al snel heb ik door dat dit de zweep moet zijn.

Ik word ruw omhoog getrokken en met mijn handen in de lucht aan een haak in het plafond gebonden. Mijn meesteres komt langzaam naar me toe gelopen met 2 wasknijpers in haar handen.

Al snel voel ik de pijn door mijn tepels gaan als de knijpers er langzaam op worden gezet. Mijn ballen krijgen een paar (gelukkig) zachte tikken en worden vervolgens afgebonden met

een schoenveter. Weer krijg ik een paar flinke tikken op mijn billen, afgewisseld met tikken op de rest van mijn lichaam waarbij ook mijn penis niet wordt ontzien.


Dan komt m'n meesteres achter me staan. Ik word opgedragen m'n kont naar achteren te duwen en gehoorzaam doe ik dit dan ook. Ik hoor wat gerommel achter me en schrik opeens op

door een toch wel pijnlijke steek in mijn kontje. Al snel heb ik door dat mijn meesteres een dildo in mijn kontje begint te schuiven om me vervolgens stevig te neuken.

Terwijl ik genomen wordt krijg ik weer een flink aantal tikken op mijn billen te voorduren en er lijkt geen einde aan te komen. Eindelijk wordt de dildo uit mijn kontje gehaald

en m'n meesteres kijkt me grijnzend aan. Ze haalt de knijpers van mijn tepels af en maakt mijn handen los. Ik krijg opdracht om haar billen wat uit elkaar te halen zodat ik haar kontje kan likken. Ik doe dit zo goed mogelijk en vergeet ook niet met mijn tong haar kontje in te gaan. Ik word op de grond geduwd en ze gaat bovenop mijn gezicht zitten.

Haar schaamlippen persen tegen mijn gezicht aan en snel begin ik haar te likken. Ruw wordt er aan mijn haren getrokken en waneer ze klaarkomt heb ik het gevoel alsof haar benen mijn hoofd zullen vermorzelen.


Het lijkt erop dat mijn meesteres voorlopig haar zin heeft en ik moet weer aan haar voeten

komen zitten in afwachting van mijn volgende opdracht.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners