Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn straf - 7701 keer gelezen
Ik schrijf dit verhaal in opdracht van mijn meesteres Eline, ik hoop dat u tevreden bent.


Ik bedoelde het niet zo maar het floepte er naar uit. Ik wist dat ik het niet had mogen doen maar per ongeluk sprak ik u tegen. Al snel was duidelijk dat ik hier niet ongestraft

onderuit zou komen en in spanning wacht ik af wat mij zal gebeuren.


Compleet naakt en weerloos sta ik voor u, met strenge toon wordt mij opgedragen op mijn knieen te gaan zitten en mijn handen in mijn nek te leggen.

Vervolgens laat u mij met mijn hoofd op de grond steunen zodat mijn kont weerloos in de lucht steekt. Al snel voel ik een flinke pets van uw hand op mijn billen, gevolgd door nog tien klappen. Mijn billen voelen pijnlijk aan en gelukkig bent u zo goed om even over mijn billen te wrijven. Dan gebeurt er even niks totdat ik word opgeschrikt door weer een aantal tikken, ze voelen anders en al snel heb ik door dat dit de zweep moet zijn.

Ik word ruw omhoog getrokken en met mijn handen in de lucht aan een haak in het plafond gebonden. Mijn meesteres komt langzaam naar me toe gelopen met 2 wasknijpers in haar handen.

Al snel voel ik de pijn door mijn tepels gaan als de knijpers er langzaam op worden gezet. Mijn ballen krijgen een paar (gelukkig) zachte tikken en worden vervolgens afgebonden met

een schoenveter. Weer krijg ik een paar flinke tikken op mijn billen, afgewisseld met tikken op de rest van mijn lichaam waarbij ook mijn penis niet wordt ontzien.


Dan komt m'n meesteres achter me staan. Ik word opgedragen m'n kont naar achteren te duwen en gehoorzaam doe ik dit dan ook. Ik hoor wat gerommel achter me en schrik opeens op

door een toch wel pijnlijke steek in mijn kontje. Al snel heb ik door dat mijn meesteres een dildo in mijn kontje begint te schuiven om me vervolgens stevig te neuken.

Terwijl ik genomen wordt krijg ik weer een flink aantal tikken op mijn billen te voorduren en er lijkt geen einde aan te komen. Eindelijk wordt de dildo uit mijn kontje gehaald

en m'n meesteres kijkt me grijnzend aan. Ze haalt de knijpers van mijn tepels af en maakt mijn handen los. Ik krijg opdracht om haar billen wat uit elkaar te halen zodat ik haar kontje kan likken. Ik doe dit zo goed mogelijk en vergeet ook niet met mijn tong haar kontje in te gaan. Ik word op de grond geduwd en ze gaat bovenop mijn gezicht zitten.

Haar schaamlippen persen tegen mijn gezicht aan en snel begin ik haar te likken. Ruw wordt er aan mijn haren getrokken en waneer ze klaarkomt heb ik het gevoel alsof haar benen mijn hoofd zullen vermorzelen.


Het lijkt erop dat mijn meesteres voorlopig haar zin heeft en ik moet weer aan haar voeten

komen zitten in afwachting van mijn volgende opdracht.

De volgende dag werd ik weer door m'n meesteres bij haar geroepen. Ik moest op handen en knieen voor haar gaan zitten en wachte gespannen af wat ging komen. Ik kreeg een blinddoek om en een soort koptelefoon zodat ik op geen mogelijkheid kon weten wat er ging gebeuren.

Er gebeurde een hele tijd niks en ik vroeg me af waar mijn meesteres was. Al snel kwam ik erachter dat mijn meesteres een voorbinddildo had gepakt want deze werd opeens tegen mijn toch wel nauwe kontje aan gezet. Gelukkig had ze er wel wat glijmiddel op gedaan anders had ik het denk ik echt

nooit gehouden maar met een flinke stoot, stootte ze de dildo diep in mijn kontje. Door de schrik verkrampte ik een beetje wat het niet echt makkelijker maakte in mijn kontje.

Nadat ik even mocht wennen aan de neplul begon ze me in mijn kontje te neuken. Hierbij werd mijn kontje ook nog eens flink onder handen genomen door een paar flinke klappen op mijn billen. Deze werden al snel behoorlijk rood en gloeiden enorm.

Minutenlang werd ik mijn kontje geneukt totdat mijn meesteres er genoeg van had.

Ze deed de blinddoek af en mijn koptelefoon en beval me de dildo te pijpen. Gelukkig reinig ik mijn kontje altijd netjes zodat dit niet zo'n heel erg probleem was, behalve dan dat mijn

meesteres me nogal ruw in mijn mond neukte.


Toen ze vond dat ik genoeg mijn best had gedaan moest ik gaan liggen op mijn rug. Ze ging met haar kutje boven mijn hoofd zitten en ik begreep meteen wat er van mij verlangt werd.

Ik begon op haar schaamlippen te sabbelen en likte een paar keer in haar liezen.

Mijn meesteres wilde meer en dus zocht ik maar snel haar klitje op en vergat niet af en toe met mijn tong in haar kutje te neuken.


Hierdoor werd mijn lul ook behoorlijk stijf en kwam in volle lengte rechtop staan. Gelukkig werd mijn meesteres niet boos en vond het zelfs wel een goed idee om er gebruik van te maken.

Ze liet zich dan ook over mijn lul zakken en begon me als een echte amazone te neuken. Ze begon in mijn tepels te knijpen en hoe harder ze me neukte hoe harder mijn tepels het

hadden te voorduren.


Op een gegeven moment voelde ik mijn meesteres schokken wat haar orgasme veraadde. Ze ging direkt van me af en met een paar flinke tikken werd mijn lul weer in zijn normale toestand gedwongen.


Ik kon weer plaats nemen naast haar, mijn meesteres was voorlopig weer even tevreden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners