Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mila Ontvoerd - 18980 keer gelezen
Ze staat in het bushokje te schuilen voor de regen. Ik zie de signalen, gele regenjas, bril, tas. Actie. Het vooruitzicht wind me op. Ik krijg een stijve.

Ik stop precies voor de halte en vraag, of ze een lift wil. Dat wil ze wel. Ze stapt in en we rijden weg. Na een paar kilometer in de goede richting, sla ik een zijweggetje in en verdwijnen we in de bossen. Ik stop en stap uit. Ik loop snel om de auto heen en doe aan de passagierskant de deur open. Ik trek haar naar buiten en draai haar arm op haar rug.
"Ok stuk, nu met mij meelopen. en braaf,. anders."
"Wat doet u meneer?" vraagt ze me angstig.
"Dat merk je zo wel." zeg ik en duw haar verder het bos in, tot daar een houten huisje opduikt. Ik duw haar tegen de wand van het huisje aan en maak de deur van het huisje open. Binnen is het warm en er brand een lichtje. Ik duw haar naar binnen en loop door naar de volgende deur, die ik open maak , haar naar binnen duw en meteen achter haar sluit. Ze zit in een kast. ik heb even de tijd.
Ik ga naar buiten en parkeer de auto uit het zicht, camoufleer de bandensporen. dan haal ik Mila's tas uit de auto.
Mila. zo heet ze.
Als ik bij het hutje kom, hoor ik gebonk en geschreeuw. Veel zin heeft dat niet. Hier komt niemand.
Ik ga binnen, sluit de deur goed achter me en doe het licht aan. De luiken zijn dicht, er komt geen licht naar buiten. De vloer is schoon en glad en ik trek wat matrassen te voorschijn. Nieuw lakentje er overheen, voor een nieuw slachtoffer. Ik zet mijn makkelijke stoel klaar en wat spulletjes.
Dan pak ik mijn stok en loop naar de kast om Mila te bevrijden.
"Kom er maar uit, teefje." zeg ik vriendelijk, maar dringend.
"Doe die regenkleding uit " zeg ik terloops. Ze trekt het uit en als ze bezig is zeg ik. "doe je spijkerbroek ook maar vast uit. en je trui." Even later staat ze in een onderbroek en t-shirt.
"Je mag even op die matras daar zitten. Ik heb iets te drinken voor je." Ik geef haar een glas met wijn. Zelf heb ik er ook een. Duur spul, maar ze slokt het nogal snel weg.
"Je hebt niet echt geproefd he?" vraag ik. "Je hebt daar net een glas weggeklokt dat meer kost dan menig hele fles. Neem er nog een en nu proeven."
Ze gehoorzaamd, drinkt bedachtzaam en kijkt even opgewekt als ze merkt dat het inderdaad goed smaakt. "
"Zet je glas neer, trek je slipje uit en toon me je billen." Ik heb inmiddels een rijzweepje te voorschijn gehaald.
"Ja hee. eh." zegt ze. Ik sta op en trek haar aan haar haren omhoog. "Geen tegenspraak." zeg ik haar streng. "Doe eigenlijk alles maar meteen uit."
Even later zit ze voor me, naakt.
"Op handen en knieen op die matras zitten." zeg ik. "en draai je kont naar me toe."
Ze gehoorzaamt. Ik blijf zitten en grom goedkeurend. Ik geef een zacht tikje op haar witte welvingen. "Vinger jezelf." zeg ik.

"Wat?" vraagt ze verbaasd
"Zo moeilijk is dat niet toch." zeg ik weer." gewoon zo zitten en jezelf vingeren. Vingers in je kut en soppen maar."
Mila steekt een hand tussen haar benen en begint zichzelf over haar venusheuvel te strelen. Dan duwt ze haar vingers in haar grotje en beweeg ze traag op en neer. Het duurt een minuut of wat, maar dan begint ze vlugger adem te halen en zie ik dat ze natter wordt. Ik hoor zachte sopgeluidjes. Die meng ik met ene harde pats. De zweep gaat over haar billen. Ze schokt even. dan sla ik nog eens en nu tegen haar hangende borsten.
"Doorvingeren." zeg ik. Ik sta op en loop om haar heen. Ik sla met mijn vlakke hand hard op haar billen. en zeg weer.: doorvingeren.: Ik steel haar rug en billen, trek haar hoofd achterover aan haar haren en kus haar even snel op haar mond. Tegelijkertijd grijp ik haar borsten en voel daar langs. Eerst strijk ik er met mijn vlakke hand over en dan neem ik de hangende tepels om de beurt tussen mijn vingers. Ik strijk Mila over haar haar en kijk haar aan. Ik zie dat ze het wel waarderen kan dat ik haar zo aanraak. Dus ga ik verder. zachtjes haar tepels en borsten aaien, maar dat wissel ik af met een paar felle slagen over haar billen.
Dan leg ik voor haar op de matras twee grote roestvrijstalen knijpers neer en streel haar borsten eerst zachtjes om dan haar tepels ruw tussen mijn vingers heen en weer te rollen. Ze kijkt me aan, met vochtige ogen., mond halfopen van opwinding.
"Dit zijn fotoklemmen." zeg ik. "Die werden vroeger gebruikt door fotografen in hun donkere kamer, om foto's te drogen te hangen. een ze voelen zo.:" En terwijl ik dat zeg, zet ik een van de twee op haar ene tepel. Ze schrikt, gilt even en kijkt me dan verbaasd en geil aan. De tweede volgt snel. Erg strak knijpen deze knijpers niet, maar ze zijn wel zwaar.
Ik buig me naar haar over, fluister in haar oor: "doorvingeren, ik ga je zo in je bekje neuken." Ik trek haar aan haar haren omhoog en tong haar even. Intussen beweeg ik de knijpers heen en weer, zodat ze als een licht soort klokkenspel tegen elkaar aan klingelen.
Ik maak mijn broek los en haal mijn stijve paal te voorschijn en kniel voor haar neer. Ik hou hem voor haar mond en ze opent die braaf. Ik duw mijn eikel naar binnen. Ze schrikt en kokhalst even. "Doorvingeren." zeg ik. en beweeg zachtjes mijn pik in haar mond heen en weer. Ik houd haar hoofd in bedwang door met mijn ene hand haar haren vast te houden. Met de andere hand streel ik haar rug en haar billen. Ze krijgt een paar harde klappen met mijn blote hand op haar billen. Of dat nu de trigger was, weet ik niet, maar ze komt klaar., Met mijn pik in haar mond weet ze zichzellf klaar te vingeren. Ik trek me uit haar terug en kijk haar aan als ze zichzelf langzaam nog een beetje navingert.
"Hee, ik geloof niet dat het daar al tijd voor was." zeg ik boos. Ik loop om haar hen en duw mijn pik in haar natte kut. Ze kreunt, " jahh' zegt ze. Ik stoot een paar keer hard in haar op en neer, Ze hijgt alsof ze dat heerlijk vindt. Ik trek me terug uit haar glibebrige grot en haal een dikke rubberlul te voorschijn. Die duw ik zonder genade in haar kut en ze schrikt en gilt zachtjes. Het is wel een dikke. "Auww. dat is te." huilt ze.
"Niet zeuren, een kinderkopje is groter en dat moet er ook door kunnen." en ik begin de dikke lul snel in haar heen en weer te stampen, waardoor ze eerst nog even kreunt en dan met elke stoot begint te grommen. Ik ga weer voor haar zitten en duw mijn pik weer haar mondje binnen. Ze kijkt me aan met grote ogen en zuigt. De dikke pik zit nog in haar spleet.
Ze zuigt me lekker, dat moet ik zeggen, ik zou bijna kunnen komen, maar dat stel ik liever nog even uit. Ik zie hoe de dikke dildo uit Mila's kut zakt en duw hem terug. Dan trek ik me weer terug uit haar mond en gooi haar op haar rug.
"OK. zeg ik. "je mag ook even lol hebben." Ik buig me tussen haar benen en begin haar onderbuik te kussen. Ik lik langs haar schaamlippen en duw intussen de dikke lul in haar kutje heen en weer. Ze kreunt met een diepe kreun. Ik vind haar klitje bovenaan haar spleet en begin daar zachtjes over te likken. De dildo zit ene beetje in de weg, maar dat geeft niet, die hoort er wel bij. Als haar klitje een beetje groter begint te worden bijt ik er zachtejs op. Ze schreeuwt even. Schrik, denk ik. Ik lik verder en ze gaat sneller hijgen. Ik trek aan de fotoklemmen op haar tieten, maar daar wordt ze niet door geremd deze keer. Ze hijgt harder en harder en er komt zelfs een voorzichtig ' jaaah' tussen de hijgen door. Als ik mijn vinger in haar kontgaatje steek, roept ze wel hard auwww. maar ze gaar gewoon door hijgen." Ik.plof. vol." hijgt ze." auww. niet meer." En dan komt ze hevig klaar onder mijn gelik. Ze draait haar heupen zo, dat ze mijn tong alle goede kanten uitstuurt. Ze neemt er wel de tijd voor. Als ze vind dat het genoeg is, trek haar naar de rand van de matras. Ik trek de dikke dildo uit haar kutje en schuif er mijn eigen pik voor in de plaats. Ik stoot een paar keer diep in haar en blijf op haar liggen. Met mijn rechterhand zoek ik tussen haar billen naar haar kontje en ik begin haar gaatje te vingeren. Eerst met 1, dan met twee vingers en dan met drie. Met mijn andere hand knijp ik in haar borsten en laat ik de klemmen dansen. Mila kreunt en roept ' auww. niet doen meneer. aauhaauww" als ik erg ruw met haar tieten speel en " oww, owwgod." als ik mijn vingers in haar kontje duw.
En dan kom ik klaar. 't Werd tijd, mijn ballen begonnen als beurs aan te voelen.
Mila moet na afloop mijn pik schoonlikken. Wel voorzichtig, want hij is erg gevoelig geworden. Haar kutje en kontje ook natuurlijk, maar dat doet er minder toe.

Een uurtje later staat ze weer alleen in een bushokje. nu vlak bij haar eigen huis.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners