Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Min leven als slaaf - deel 7 - 14431 keer gelezen
In de vorige delen werd ik door mijn Meesteres tot travestiethoer en huisslaaf gemaakt en getraind. Thuis loop ik sindsdien als vrouw rond, maar altijd met mijn kuisheidskoker en zware ball-strechter om. Sinds ik als hoer actief ben heeft mijn Meesteres de sex met andere mannen (en vrouwen) ontdekt en ben ik gedegradeerd tot lik- en huisslaaf, omdat andere mannen haar meer genot schenken dan ik.

Steeds vaker was mijn Meesteres een avond of nacht van huis. Soms zelfs meerdere dagen. Bij het afscheid nemen voor zo’n afwezigheid meldde zij telkens doodleuk dat ze naar een ‘lekkere bink’ of een ‘lekkere vrouw’ ging en dat ze wegbleef zolang het lekker was. Telkens was er voor mij een waslijst aan huishoudelijke taken te verrichten, hoewel ik ondertussen ook wel wist welke taken ik geacht werd uit te voeren om te zorgen dat het huis er altijd spik en span uit zou zien. Uit gewoonte, en omdat nooit te zeggen was wanneer mijn Meesteres weer binnen zou vallen, trok ik zo gauw ik thuis was mijn hoerige outfit aan en sliep naakt in ‘ons’ bed. Vaak was mijn Meesteres bij thuiskomt moe en toe aan lang slapen van de uren en nachten sex met allerlei ‘dekhengsten’ en ‘nymphomanes’. Wel moest ik bij thuiskomst altijd meteen haar rauwgeneukte kut en aars schoonlikken en daarmee verzachten. Ik stort mij daar altijd vol overgave op, want op die manier kan ik mijn liefde voor mijn Meesteres bewijzen. Daarbij is het een ‘sexuele’ activiteit van mij waar zij nog wel van kan genieten. Vroeger stond mijn pik tijdens deze ‘verwen haar’-bezigheden al snel te steigeren, maar dat was hij door de kuisheidskoker met de prikkertjes binnenin wel verleerd. Ik kwam (en kom) soms maanden niet klaar, omdat mijn Meesteres daar geen toestemming voor geeft. Ik kan tenslotte niets met mijn pik als zij het slot niet van mijn kuisheidskoker verwijdert! Als ik wel klaar mag komen is dat vaak met de ‘melkmachine’ aan mijn leuter, omdat ‘de leidingen toch af en toe gespoeld moeten worden’ zoals mijn Meesteres zegt. Volgens haar ben ik er toch alleen om haar te plezieren, dus hoef ik geen enkel plezier te beleven aan ‘het noodzakelijke minimale onderhoud’.

Verbaasd was ik daarom toen mijn Meesteres mij gebood een paar dagen vrij te nemen van mijn werk om samen een lang weekend naar Amsterdam te gaan. De ochtend van vertrek mochten mijn kuisheidskoker en ball-stretcher af om aan de ‘melkmachine’ op zolder weer geheel leeg gemolken te worden en daarna onder de douche om mijn hele lijf eens extra te scheren. Ook moest ik mijn darmen extra goed spoelen. Natuurlijk gingen na het douchen mijn begrenzers meteen weer aan/om. Daarna moest ik mijzelf opmaken, omdat mijn Meesteres vond dat ik zelf maar moest gaan doen. Op haar aanwijzingen bracht ik make-up, eyeliner en mascara aan. Ook moest ik mijn vinger- èn teennagels lakken in een felrode kleur. Mijn Meesteres gaf mij een stapeltje kleren aan dat bestond uit een strak wit bh-tje en bijpassend klein strak stringetje. Toen ik dat aantrok merkte ik dat ik op moest letten dat het kruisje goed midden over mijn ballen, ball-stretcher en kuisheidskoker zat, want anders zou het zaakje er zomaar naar links of rechts uitvallen. Mijn Meesteres attendeerde mij daar fijntjes op en meldde dat ze het niet onbestraft zou laten als dit onderweg zou gebeuren. Ik mocht natuurlijk altijd zo onopvallend mogelijk, maar zonder mij terug te trekken (op een toilet of zo) het boeltje herschikken om het bungelen te voorkomen. Over het bh-tje ging een doorzichtig zwart kanten topje dat tot net boven mijn navel kwam. Over het slipje ging een wit strokenrokje dat door kleur en materiaal (dun katoen) enigszins doorschijnend was. Daardoor kon je prima zien dat ik er een wit stringetje onder droeg, iets waarvan ik vind dat verplicht hoort te zijn onder een doorschijnende witte broek of rok. Als schoeisel korte laarsjes met hoge hak (slechts 8 cm) en géén kousen, want het was mooi zomerweer. Over het topje ging een superkort spijkerjasje dat tot net onder mijn borsten reikte en dus het doorschijnende topje deels zichtbaar liet. Natuurlijk moest ik mijn neptieten, blonde pruik en collar dragen, zodat voor de kenners duidelijk was dat ik een onderdanige slet ben. Mijn Meesteres droeg een zwarte kanten bustier met halve cups met daarover een doorschijnende witte bloes met kanten rushes. Zij liet de knoopjes zover open dat de bustier zichtbaar was. Onder haar halflange zwarte leren rok droeg zij een wit kruisloos slipje. Zij droeg haar getailleerde leren jas die net over de rok viel. Verder droeg zij om haar hals ditmaal niet de sleutel van mijn kuisheidsgordel, maar alleen een ‘key-holder’-symbool, zodat duidelijk was dat zij de baas is over de slaaf/slet aan haar zijde. Blijkbaar ging mijn kuisheidkoker dit weekend helemaal niet af!

Even voor vertrek ging ineens de deurbel. Ik moest de deur opendoen, maar omdat alleen de buren nog maar van mijn ‘tweede identiteit’ weten was ik huiverig. Voor de deur stond een bloedmooie vrouw met zwart met rood haar gekleed in een strak rood latex jurkje met daarover een kort zwart leren jack. Aan haar voeten droeg ze zomerse schoenen die met veters tot aan haar knieën vastgeknoopt waren. Ook zij droeg om haar hals een ketting met key-holder-symbool. “Aan de kant, Slet!” sprak zij meteen en stapte naar binnen. Meteen greep zij onder mijn rokje, checkte mijn begrenzers en trok flink aan mijn zak. Au! “Omdraaien en voorover!” Verbaasd voerde ik het bevel meteen uit. Meteen stak ze 3 vingers in mijn kut. “Prima Slet, maar ze is wel kleinzerig” sprak ze tegen mijn Meesteres die er intussen ook bij was gekomen. “Slet. Dit is Meesteres Isabel. Voor jouw dus Meesteres I. Zij neukt jou graag met een voorbinddildo in jouw slettekut en gaat dit weekend mee, zodat jij flink afgeneukt zult worden en wij Meesteressen samen ook lekker kunnen sexen. Mij noem je dit weekend Meesteres M”. Ik moest van Meesteres Isabel nogmaals voorover buigen, waarbij ze een flinke dildo in mijn slettekut schoof. “Zo! Nu kan ik jou straks zeker ineens penetreren, want sletjes zijn er om ons Meesteressen plezier te geven. En nu opschieten, want de taxi staat nog voor de deur en onze trein vertrekt over een half uur”. We pakten ieder onze weekendtas/karretje en stapten de deur uit voor een geil weekend. In de trein mocht ik van de Meesteressen mijn benen niet tegen elkaar doen, want een slet hoort altijd beschikbaar te zijn. Het lopen met dildo, ball-stretcher en kuisheidskoker en op hakken ging zeker niet charmant en met ‘gesloten’ benen, dus ik kreeg heel wat afkeurende blikken toegeworpen. Maar er waren ook heel wat mannen die hun ogen niet van mijn Meesteressen en mij af konden houden.

Eenmaal aangekomen in Amsterdam gingen wij eerst naar het hotel. Het was een net ruim hotel in een klein straatje. Het viel mij op dat Meesteres M alleen maar een tweepersoonskamer had geboekt. De receptioniste had er blijkbaar geen moeite mee dat deze 3 dames op een tweepersoonskamer sliepen. Boven gekomen bleek dat bed wel een riant waterbed te zijn. “Wij slapen in het bed. Voor jou hebben we een mand aan het voeteneinde” sprak Meesteres I en haalde een opblaasbare hondenmand uit haar bagage. Blijkbaar hadden de Meesteressen alles al in overleg voorbereid. Ik moest de mand opblazen en werd ondertussen aan alle kanten betast door mijn beide Domina’s. In de mand gingen de op de kamer klaarliggende extra dekens. Meesteres I gebood mij om in de badkamer op de grond te gaan liggen en mijn mond open te doen. Toen ze boven mij kwam staan keek ik meteen tegen haar heerlijke kale poes aan. Onder het jurkje had ze dus al die tijd geen slipje gedragen! Als mijn mond nog niet open was geweest had die nu zeker opgevallen van dit geile uitzicht. Ze liet zich behoedzaam zakken tot mijn mond haar kut omsloot. “Drinken Slet! En geen druppel morsen, want we moeten zometeen nog op pad!” Ik dronk al haar pis tot de laatste druppel op, waarna ik haar droog en klaar moest likken. De nasmaak van haar sappige spleet was ik echter al spoedig kwijt, want ook Meesteres M zeek mijn slettebek vol. Na ons gefatsoeneerd te hebben gingen we de stad in om een hapje te eten. Het was al halverwege de middag toen we in een grote straat met statige panden stilstonden voor een gebouw met daarop een bord met N.V.S.S.H.. Hier gingen we naar binnen.

In de zakelijk hal meldde Meesteres M zich bij de receptie. Meesteres I nam mij mee naar het dames-toilet en ontdeed mij van mijn dildo, ball-stretcher en van mijn kuisheidskoker. Zij had dus ondertussen de sleutel van Meesteres M doorgespeeld gekregen. Mijn 2e Meesteres vertelde mij dat we hier bij de Nederlandse Vereniging van Slaven, Sletten en Hoeren waren en dat ik vandaag de keuring voor Slaaf en Slet zou ondergaan. Ik moest mij meteen helemaal uitkleden op mijn laarsjes en collar na. Ik moest nu ook mijn pols- en enkelboeien om, waarna Meesteres I een hondenriem aan mijn halsband haakte en mij de toiletruimte uit trok. Terug in de hal moest ik (gelukkig!) meteen mee doorlopen naar een luxe aangeklede wachtruimte. Mijn Meestressen kozen samen een bank waaraan een haak bevestigd was en legden mij daaraan vast met de hondenriem. Ik moest naast de bank op handen en knieën wachten tot ik aan de beurt was voor de keuring. Er wachtten daar pooiers, partners, Meesteressen en Meesters op de keuring van hun eigendom, werknemer/neemster of… Om te zorgen dat het de wachtenden aan niets ontbrak liepen geheel naakte jongedames en –heren rond en stonden er een aantal keurig langs de kant te wachten op orders. De dames waren allen voorzien van piercings in tepels, klit en schaamlippen. Enkele hadden hangsloten door de ringen in hun schaamlippen en/of gewichten aan de piercings door hun tepels of schaamlippen. Bij enkele van de dames hingen de kleine schaamlippen dan ook al flink naar buiten (tot wel 10 cm toe!) en ook vele borsten en tepels hingen flink. De heren hadden piercings in tepels en zak. Sommigen hadden ook piercings in voorhuid en eikel (Prince Albert, Ampallang of Apadravya). Ook bij de heren hingen er aan meerdere ring-piercings gewichten en bij enkele heren was hun penis (eikelpiercing) met een hangslot vastgemaakt aan een ketting die strak rond hun middel zat. Bij velen van de mannen hing de zak ergens tot halverwege hun bovenbenen. De wachtende gasten kozen een beschikbare bediende uit en lieten zich door hem of haar van een natje en een droogje voorzien en ook uitgebreid beffen of pijpen. Sommigen neukten zelfs hun bediende in kut of kont of lieten zich door hun mannelijke bediende neuken.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners