Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Misbruikt door 3 man - 26874 keer gelezen
Het was een zomeravond in augustus. Het was warm die dag, en ik was enkel gekleed in een kort rokje en tanktopje. met daaronder mijn mooie rode bikini.
Ik was net vorige week 20 geworden. Ik had mijn haar los, ik heb lang lichtblond haar wat tot het midden van mij rug komt.
Ik was een drankje wezen doen bij een vriendin en ik liep naar huis. Mijn vriendin woont in het dorp en ik woon in een afgelegen binnenweg. Om thuis te komen moet ik een stuk over het fietspad wat naast de binnenweg ligt.
Ineens zie ik een bestelauto naast mij stoppen, met 2 mannen erin van, ik schat een jaar of 40. 1 ervan vraagt mij de weg. Normaal gesproken zou ik nooit dichtbij een auto gaan staan, maar de jongens leken mij wel aardig en dus stopte ik. Ik wees ze de weg en de jongens maakte aanstalten om weg te rijden. Voor ik het in de gaten had ging de schuifdeur aan de zijkant open en werd ik naar binnen getrokken door een derde man. De mannen reden met piepende banden weg en ik probeerde nog om hulp te roepen.
De man achterin greep me bij mijn keel en duwde me tegen een van de stoelen. Hij zei dat ik mijn mond moest houden en dat er dan niks zou gebeuren. Ik begon te huilen en knikte oke.
de man blinddoekte mij en bond mijn handen vast aan een van de hoofdleuningen van de stoelen. ze reden een heel eind weg.
Na een tijdje rijden stopten we ergens. Volgens mij was het er verlaten. Ik hoorde niks, geen verkeer, zelfs geen vogels of zelfs geen zuchtje wind.
De 2 mannen die voorin zaten kwam via de schuifdeur naar binnen. Ik kon niks zien, ik was nog steeds geblinddoekt.Een van de mannen rommelde wat in de spullen die achter in het busje stonden. Ik voelde dat hij mijn shirtje vastpakte en hem met een schaar doormidden knipte. Ik hoorde hem lachen en hij begon me te betasten. Een van de mannen deed dan mijn blinddoek af.
ik zag hoe de 3 mannen om mij heen zaten. Ik had gehuild en mijn mascara zat over mijn gezicht heen. Een van de mannen veegde het weg met zijn handen, hij wreef liefkozend over mijn wang en trok daarna ineens aan mijn haar. Ik moest gehoorzamen anders gebeurde er veel ergere dingen zei hij. Dus dat deed ik. De man maakte mijn handen los en een van de andere mannen tilde mij uit de auto.
Ik zag dat we op een verlaten bospad zaten, en naast de auto op het pad stond een bankje. Het was helemaal begroeid, overal stond onkruid.
Ik werd op de bankje neergezet. Een van de mannen schoof mijn bikini topje omhoog en begon met aan mijn tepels te likken. Een van de andere mannen kwam achter mij staan en bond mijn handen vast aan dat bankje. Nadat hij dat had gedaan sloeg hij me in mijn gezicht. "En luisteren he slet!" riep hij.
Ik gaf een gil en er liepen weer tranen over mijn wangen. De derde man kwam voor mij op zijn knieŽn zitten en trok mijn rokje en bikinibroekje uit. Hij duwde mijn benen uit elkaar en ik voelde zijn vingers regelrecht mijn kutje ingaan. Even deed het pijn en ik gaf een kleine gil. Hij schoof zijn vingers steeds harder bij mij naar binnen. Stiekem begon mijn kutje toch wel een beetje nat te worden.
De man die bij mijn tepels zat, ging op zijn knieŽn op de bank zitten, liet zijn broek zakken en groop mijn haren vast. Hij draaide mijn hoofd naar zijn pik toe en beval mij om hem te pijpen. Ik keek hem onderdanig aan en deed wat ik vroeg. Ik sloot mijn lippen om zijn eikel heen en voor ik ook maar kon bewegen, ramde hij zijn pik keihard diep mijn keeltje in. Nu kwam de derde man die achter mij stond naast mij zitten en begon heel geduldig een sigaret te roken. De man die mij aan het vingeren was lachte en begon mij te likken. Ik was best bang omdat ik niet wist wat er met me ging gebeuren, maar stiekem, Mmmm vond ik dit ook best spannend. De man die naast mij zat had zijn sigaret op en gaf de man die mij zat te likken een duw. Ik hoorde hem zeggen dat het zijn beurt was. Hij ging op zijn knieŽn voor mij zitten, knoopte zijn broek ongeduldig los en hij haalde zijn lange dikke pik tevoorschijn. Hij drukte zijn eikel tegen mij kutje en ramde zo ineens keihard naar binnen. De man die mij net gelikt had maakte mij handen los. Terwijl ik die andere man naast mij pijpte en de man voor mij mij keihard naaide, kwam man 3 aan de andere kant naast me staan. Hij pakte mijn hand en beval mij hem af te rukken. Zo gingen ze even door. De man die ik pijpte kwam klaar. Ik voelde al zijn zaad diep mijn keeltje inschieten. Ik moest kokhalzen, maar hij dwong mij om het door te slikken. Het smaakte zo ontzettend vies. Maar ik deed het maar. Ineens gingen ze alle drie van me af en een van de mannen tilde me op en zette mij op mijn knieŽn op de bank. De man die net in mijn mondje klaargekomen was kwam achter me staan, hij pakte mij bij mijn heupen vast, drukte zijn dikke pik tegen mijn kontje en drukte voorzichtig zijn pik in mijn kontje. "Deze gaan we ff oprekken" hoorde ik hem zeggen. het deed zeer, ik gilde het uit. De andere 2 mannen kwamen achter het bankje voor mij staan. Een voor moest ik hun 2 dikke pikken in mijn mondje nemen. Ik deed het met tegenzin.
Ik voelde de dikke pik van de man achter me nog steeds langzaam mijn kontje ingaan. Het deed al minder pijn dan net. Ik begon het zelfs lekker te vinden. Ik kreunde het uit. De mannen merkten ook dat ik het lekker begon te vinden.
Na een tijdje stopten ze en ging een van de mannen op het bankje zitten. De andere tilde me op zijn schoot. Ik voelde hoe hij zijn dikke lul weer terug in mijn kontje schoof. Een andere man kwam voor mij zitten en schoof zijn pik in mijn kutje. Mmmm wat werd ik lekker in alle twee de gaatjes genomen. Steeds harder en dieper. De laatste man kwam naast er naast zitten en trok mijn gezicht zijn kant op en ramde zijn lul in mijn mondje. Ik werd helemaal gek. Eerst vond ik het eng, maar nu kreeg ik geen genoeg.
Ik kreunde het uit en ik voelde hoe de bezweten mannen lichamen mijn lichaam aanraakte. Na een tijdje stonden ze alle drie op en ik werk op mijn knietjes in het zand gedrukt. Ze gingen om mee heen staan en begonnen alle drie zichzelf af te trekken. Het duurde niet lang of de een na de ander kwam klaar op mijn gezicht. Toen ze klaar waren hijsen ze hun broeken weer op en een man tilde me op en droeg me weer in de auto. Ze gingen in de auto zitten en reden weer terug naar de plek waar ze me hadden opgepikt. Een van de mannen kuste mij op mijn mond en greep me daarna bij mijn haar. Ik mocht hier met niemand over praten, want ze wisten mij te wonen.
Ik ben snel naar huis gelopen. Gelukkig was er niemand op straat, het was midden in de nacht. Ik heb mij meteen gedoucht en ben daarna huilend in slaap gevallen.
De volgende ochtend drong het pas tot me door dat ik geluk had gehad. Maar stiekem wont het me nog steeds wel op.
Ik heb de mannen (helaas) nooit meer gezien hier in het dorp.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners