Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mrs Eve - 11935 keer gelezen
Mrs Eve

In 2004 belandde ik in een B&B in Yorkshire. De eigenaresse, een struise dame van tegen de vijftig, wees me mijn kamer en attendeerde me op de huisregels die in een mapje op het bureau lagen.
'Breakfast at eight, DON'T SMOKE (in kapitalen) neither in the garden en nog een hele serie regels. Het reglement was opgeleukt met een cartoon van een Engelse leraar, type meester Kwel, die met een rotting zwiepte.
Voor een uurtje ging ik een tukkie doen, toen ik na zessen ontwaakte had ik honger. In het piepkleine dorpje had ik geen eettent gezien, alleen een vervallen pub. Ik klopte aan op de deur waarachter ik haar woonkamer vermoedde.
In onderjurk deed ze me open en keek me verstoord aan. Een dorp verderop was wel een pub die serveerde, slechts five miles away. Te voet te ver met een lege maag.
'Please, give that young Dutchman a supper.'
In de verduisterde kamer ontdekte ik een bed, met daarop een naakte kerel, waarschijnlijk haar man. Hij lag op zijn zij en grijnsde me toe.
'Do it yourself,' snauwde ze, de man stond onmiddellijk op, trok een grijze joggingbroek aan en ging me voor naar de keuken. Geen keukenprins, Harry, maar toch wist hij mijn maag goed te vullen met drie gebakken eieren met spek, witte bonen en gebakken aardappeltjes. Feitelijk een ontbijt als avondeten, maar ik was hongerig. Intussen babbelde hij honderduit, de helft verstond ik niet, de andere helft begreep ik maar half. Hij had het over een advertentie die in Hollandse magazines had gestaan, of ik hen zo gevonden had. Ik vertelde hem dat ik bij toeval het bord in hun voortuin had ontdekt, dat ik nog wel een paar dagen hier wilde blijven, omdat ik het landschap zo adembenemend vond.
'Yes it is,' antwoordde hij ongeÔnteresseerd. 'What do you think about mrs Eve? Isn't she lovely?'
Niet bepaald een etiket dat ik op haar zou plakken, maar beleefd antwoordde ik dat zijn vrouw me erg aardig leek.
'Friendly, she, now I have to laugh.'
Zijn uitpuilende buik schudde van het lachen.
Hij schoof zijn trainingsbroek tot halverwege zijn stevige bilpartij. In een flits zag ik een serie dieprode striemen.
'That's why you came here anyway?'

Ik had iets met Engeland, maakte al jaren voettochten door de verschillende districten. Hun vriendelijkheid, onbedoelde geestigheid, het excentrieke beviel me wel. In een streekmuseum in Harrogate stond een opstelling van een schoolklas uit het begin van de twintigste eeuw. Een lelijk gemaakte, houten jongenspop stond voorover gebogen om een pak slaag in ontvangst te nemen van de vrouwelijke leerkracht. De paar aanwezige bezoekers begonnen met hun camera te knippen, een heer op leeftijd stelde zich zo op dat zijn vrouw de foto zo kon nemen alsof hij op herhaling ging. Fascinerend, maar ook tamelijk zot. Engeland, eigenaardig land waar ze tot diep in de jaren zeventig nog lijfstraffen op scholen uitdeelden en waar het op kostscholen nog was toegestaan om de rotan te hanteren. Sterker nog, in de chique Guardian las ik een dag of wat eerder advertenties van een paar kostscholen dat de C.P. daar nog werd toegepast en dat men hun kinderen daar snel voor moesten inschrijven, voor het te laat was.Ik had net mijn bord leeg, Harry schonk me nog een zwaar bier in, toen mrs Eve in de keuken verscheen, peuk in haar mondhoek. Roken was streng verboden in haar domein, maar blijkbaar niet voor haar. Met een hoofdknip dirigeerde ze hem de keuken uit, ik bleef met haar achter en voelde me opgelaten. Bij het licht van de ondergaande zon die fel door het keukenraam naar binnen scheen had ik het uitzicht op haar volle dijen en stevige kuiten. Door haar onderjurk heen zag ik enorme tepels, onopgemerkt kon ik ze niet laten.
'It was a nice meal,' vleide ik. 'Your husband has cooked a very good meal, thank you for that.'
Ze ging voor me staan, haar buik vlak voor mijn neus, ik kon haar ruiken en sloeg mijn ogen neer. We zwegen, opeens pakte ze me met krachtige handen bij mijn hoofd vast en drukte dit tegen haar buik. In een reflex greep ik me vast aan haar bovenbenen, met een volvette knie drukte ze me tegen de rugleuning. Haar hand gleed langs mijn wang, opeens een felle pets vlak op mijn oor. Daarna nog een.
'You have to pay for it, young boy.'
Mijn wangen gloeiden, in een snelle beweging trok ze me van mijn stoel en dwong mijn hoofd tussen haar dijen en begon dit te mangelen, als bij een worstelpartij.
Warme vrouwendijen die mijn hoofd omklemden, een vrouw die over me heerste, het beeld van die houten schoolknaap die in het streekmuseum getuchtigd werd, dit alles tezamen deed me elke schroom verliezen. Dit was een speciaal B&B en door het toeval was ik hier terecht gekomen. Ik had me bij seksloosheid neergelegd, had weinig praatjes paraat en voelde me normaal helemaal niet ongelukkig, nu voelde ik een opwinding die ik al jaren ontbeerde. Voorzichtig bewoog ik mijn hoofd lichtjes heen en weer tussen haar bovenbenen, ze zette haar beenklem aan. Zou ze me zo ook een pak ransel geven, kon ik dat wel verdragen? Was dit wat ik heimelijk wilde van een vrouw? Een vrouw was toch synoniem voor zachtheid, een man (zoals mijn baas) boezemde me angst in. En weerzin. Spagaat die me verwarde.

Ze liet me los, even voelde ik bevrijding, maar de teleurstelling woog zwaarder. Ik stotterde: 'I have to pay for it.'
'You have,' was haar simpel antwoord. 'Eighty pounds, cash.'
Ik had nog maar veertig contant, genoeg voor de overnachting. Een geldautomaat verwachtte ik hier niet, al was ik er op dat moment direct heen gesneld, zo geil was ik geworden; alle remmen los. Van mezelf had ik nooit verwacht zo diep neer te zullen dalen, maar slaafs lag ik aan haar blote voeten en begon deze hartstochtelijk te kussen en te likken.
'Please mrs Eve, I'll pay you the other day, now I can't. Please be honest, I'll do everything you want or ask.'
Met haar voet drukte ze me plat op de grond, haar voetzool gleed over mijn gezicht, met haar volle gewicht ging ze op mijn borst staan, ze hield zich in evenwicht middels het tafelblad.
Belopen worden door een pronte vrouw, een sterk wijf. Ze moesten me in Gouda eens zien, niemand zou het geloven.Ze zat bovenop me, haar vlezige knieŽn weerszijden van mijn hoofd. Voor het eerst in mijn leven had ik een enorm pak slaag op mijn blote kont gekregen, over haar knieŽn gelegen, als een stoute schooljongen. IJzingwekkend waren de tikken die ze me uitdeelde, ze beschikte over een enorme spierkracht. De sensatie om met armen en benen los te komen van de grond, te zweven over haar schoot, alsof ik een kleuter was en de tussenpozen die ze nam tussen de klappen door, bezorgden me een hoogtepunt, nog voor het echte hoogtepunt, want dat voorkwam ze streng.
Mrs Eve verschoof haar onderlijf naar boven, haar onderjurk schoof als vanzelf op. Ik was altijd wat twijfelachtig over poesjes, ben geen dierenliefhebber, maar deze lippen leken me te zullen opvreten, terug in de baarmoeder. Ze hield mijn polsen stevig omvat, om te voorkomen dat ik een nieuwe poging zou wagen om mezelf een hoogtepunt en eindpunt te bezorgen. Voorzichtig bewoog ik mijn tong langs en door haar spleet, ze trok mijn handen omhoog naar haar tepels, ik betastte ze voorzichtig als kostbaar porselein. Ze hijgde, stak een drietal vingers in mijn mond en in een impuls beet ik haar. Beslist niet hard, gewoon een liefdesbeet, maar ze ontstak in zo'n toorn dat ze opstond en me een paar ferme trappen verkocht. Theatraal betastte ze haar vingers en schreeuwde naar de andere ruimte: 'Harry, help me, here!'

Harry kwam aangesneld, nog steeds in zijn joggingbroek, nu wel met een trui aan en aan zijn voeten witte, linnen basketbalschoenen, zo op het oog fonkelnieuw, zonder een spoor van gebruik. Hun conversatie verstond ik maar amper, aan hun stemvolume en verbeten toon merkte ik wel dat ik een ernstige fout begaan had.
Dikke Harry leek geen schim van de kneus die zijn billen ontblootte om mij de door mrs Eve aangebrachte striemen trots te vertonen. Hij openbaarde zich als een meester en sprak me woedend toe.
īYoung Dutchman, weīll even give you a solid re-education, you deserve. Weīre going to give you a huge trashing with the rod, youīve earned. Prepare yourself.
Over de keukentafel heen. Terwijl Harry me vasthield, mijn nek tussen zijn benen omklemde, begon mrs Eve me met de roede te ranselen. Het was nauwelijks te doorstaan. Flitsen van vroeger, van al mijn angstdromen. Ik zette mijn tanden op elkaar, hier moest ik doorheen.

Ik was altijd zo bang om te tonen wie ik was, wat ik wilde, waardoor ik altijd verkrampt door het leven ging; van mislukking naar flop. Tijdens dat pak slaag voelde ik naast enorme pijn, verzet en angst, ook een soort overgave die me kalmeerde.

*Voor mensen die hierop willen reageren: bjanssen64@hotmail.nl
**Een vervolg?
***IdeeŽn?

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners