Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na de sessie gaan we verder - 2556 keer gelezen
Hallo Mijn naam is Charlotte. Op dit moment ben ik secretaresse bij een grote auto dealer in Het zuiden van Nederland. Ik ben 23 jaar heb blond haar bruine ogen. ben 1, 70 lang en heb cup DD. Zo nu weet je een beetje hoe ik eruit zie.

Al sinds mijn 16e heb ik sm gevoelens gehad maar was er toen nooit echt op in gegaan en had het er ook nooit over met mijn vriendjes. Nu had ik op mijn 17e twee tepel piercings laten zetten en op mijn 18e verjaardag heb ik mijn clitoris laten piercen en dan niet het kapje maar echt door mijn clitoris. Dit was echt een super ervaring het deed echt gruwelijk zeer. Op een schaal van 1 tot 10 een 8. Maar door die piercing ben ik vele malen klaar gekomen.

Toen ik 21 jaar oud was, was ik toe aan een meester en heb toen een geile advertentie geplaatst op het internet en had na 1 uur al 3 reacties.

Reactie 1:
Meester Dolf zal mij rustig inwijden in de sm scène. Waarna ik zijn slavin zal zijn. We doen natuurlijk alles in overleg.

Reactie 2:
Meester T Eiste dat ik meteen gewillig voor hem klaar zou staan. Ik zou alles voor hem moeten doen en hij zou mij meteen super hard aanpakken zodat ik geen spatjes zou krijgen en terug zou trekken zoals hij het noemde.

Reactie 3:
Meester Unknown wil zo af en toe een sm sessie met mij hebben maar niet echt iets voor vast.

Persoonlijk vind ik het wel leuk om hard aangepakt te worden dus besloot ik om Meester T terug te e-mailen dat ik zijn slavin wil zijn.

Op die e-mail kreeg ik een e-mail terug met een paar regels.

Ik moest mij nog diezelfde avond bij hem melden om precies 8 uur. Ik moest er rekening mee houden dat ik de volgende dag niet thuis zou zijn. Dus ik belde als eerste een afspraak af zodat ik de gehele dag beschikbaar voor hem kon zijn. Ik baal er in eerste instantie wel van vandaag want ik zat toen precies in mijn menstruatie periode. Dus dat mailde ik hem terug maar dat maakte hem niks uit.

De opdrachten:
1. Mijn kut moest compleet kaal
2. Mijn kut en kont moesten schoon gespoeld worden
3. Ik moest een touwtje door mijn tepel piercings halen en zo mijn tieten dichter bij elkaar brengen.
4. Ik moest een wit strak bloesje aan doen en een zwart kort rokje zonder slipje en witte schoenen.

Dit alles deed ik. Ik scheerde mijn kut helemaal kaal waarna ik met mijn vingers door mijn schaam lippen ging en deze voelde nog nooit zo glad aan.

De tweede opdracht wist ik niet echt hoe ik die moest vervullen want ik had geen slang om mijn kont mee te spoelen. Toen bedacht ik mij iets. Ik ging naar de badkamer en draaide de douchekop van de slang en ging in bad liggen. Toen deed ik de slang in mijn anus en liet ik lauw water in mijn kont lopen net zo lang tot ik het gevoel kreeg dat ik moest poepen. Waarop ik alles liet lopen een hele hoop water maar ook stukjes stront kwamen mee naar buiten. Ik herhaalde dit een paar keer tot er alleen maar schoon water uit mijn anus kwam. Dit deed ik ook met mijn kut ik stak de slang erin maar alles liep er meteen weer uit. Bij mijn kut kreeg ik niet zozeer een buikpijn sensatie maar meer een geile sensatie een slang in mijn kut die hem hem verder opvulde met water zo kreeg ik een opgeblazen gevoel waarbij ik niks hoefde te doen en ik kwam klaar. Ik lag te kronkelen in bad en wist niet waar ik het zoeken moest. Ik likte mijn lippen, en ik trok bijna een tepelpiercing uit mijn tepel zo geil werd ik ervan.

Daarna droogde ik mijzelf af en deed ik het touwtje door mijn tepelringen en trok ze zo lekker strak naar elkaar toe dat het zeer deed en mijn borsten niet verder naar elkaar toe getrokken konden worden.

Toen moest ik mij nog aankleden dat vond ik best rot want hij had de kleding op mijn menstruatie aangepast een witte blouse dat vond ik nog niet zo er maar een kort rokje dat ook nog niet maar geen slip en witte schoenen dat vond ik erg. Zo kon ik er alleen maar een tampon in doen en hopen dat ik niet lek.

Rond 7 uur die avond zat ik in de bus naar hem toe. Toen ik een smsje van hem kreeg waarin stond. Dat ik naar een man toe moest lopen in de bus en vragen of die mij wilde vingeren. Nu keek ik rond en zag dat er alleen een buschauffeur was en achter in de bus zat een jonge jongen van rond de 18. Eerst trok ik mijn tampon uit en maakte mijn kut schoon met mijn zakdoek. Toen stond ik op en liep naar de jongen in kwestie. Ik ging langs hem zitten en hij keek mij van onder naar boven aan en knikte goedkeurend. Waarop ik plots tegen hem zij of hij mij wilde klaar vingeren. Hij wist niet wat hij hoorde. hij viel bijna van zijn stoel. Toen zij ja hoor ik ging langs hem zitten en ging met zijn hand onder mijn rokje toen merkte hij al snel dat ik geen slipje aan had en keek mij plezierig aan. Toen begon hij mij te vingeren en ik begon al snel sneller te hijgen en ik zag in de spiegel dat de buschauffeur meekeek maar dat interesseerde mij niks en toen kwam ik klaar. Mijn kut vocht liep over de jongen zijn hand en toen hij de hand onder mijn rok vandaan haalde zag hij en ik dat er wat bloed aan zat en hij verontschuldigde zich dat hij mij pijn had gedaan en ik zij nee hoor dat hoeft niet dat is omdat ik menstruatie heb. Toen pakte hij met zijn andere hand mijn clitoris piercing en draaide daaraan dit deed echt gruwelijk zeer en hij gebood mij om het bloed van zijn hand te likken. Want hij was kwaad dat ik dit niet gezegd had. Dus ik begon zijn vingers te likken en toen ze schoon waren. Duwde hij mij een beetje en ik ging maar weer ergens anders zitten. Daar fatsoeneerde ik mijzelf een beetje en deed ik een nieuwe tampon in.

Om 8 uur precies stond ik voor zijn deur die al een stukje open stond. Ik belde aan maar niemand deed open. Na enkele minuten liep ik voorzichtig naar binnen daar stond een tafeltje in de gang met een hoop attributen en een briefje. Doe deze spullen aan en in je en kom dan naar de woonkamer (eerste deur links). Op het briefje stonden wat aanwijzingen.


Eerst moest ik mij helemaal uitkleden
Ik haalde het touwtje tussen mijn borsten vandaan en ik pakte twee klemmetjes van tafel en zette die op mijn tepel. Nog eens twee klemmen moesten op mijn schaamlippen. Ik moest gag aandoen een butplug van 4 cm in mijn kont duwen. Nu ben ik in mijn kont nog redelijk maagd daarmee bedoel ik geen grotere dingen dan 1cm in mijn kont. Dus die deed echt zeer en het voelde of ik op uitscheuren sta. Daarna moest ik nog een bean pakken van 5 cm en die achter in mijn kut duwen daarna liep ik naar de deur en voordat ik de deur binnen ging moest ik een blinddoek opzetten.

Dus zo gezegd zo gedaan ik loop naar binnen en voel een beetje om mij heen zodat ik nergens tegen aanloop. Dit was echt moeilijk en dan was ik ook nog afgeleid door al die attributen in mij. Toen hoorde ik plots stop en ik verstijfde. Het was mijn meester hij stond achter mij en hij betaste mij. Hij begon bij mijn nek en ging toen naar mijn borsten met zijn handen. Eerst masseerde hij ze een beetje maar daarna trok hij een beetje aan de klemmetjes dit vond ik best geil die kleine pijnscheutjes die het in mij teweeg bracht. Toen ging hij verder met zijn handen naar beneden en voelde aan de bud plug of deze er goed inzat en dat zat hij ook. Toen hij de budplug had gecontroleerd ging hij naar mijn kut en ging er met een vinger helemaal in om te kijken of ik daadwerkelijk de bean in mijn kut had gestopt tevens trok hij ook een beetje aan de klemmen.

Nu hij mij had gecontroleerd bond hij mijn handen vast en gebood hij mij op mijn knieen te gaan zitten. Ik zat zo een tijdje en toen voelde ik opeens een keiharde klap recht op mijn rechter tiet. Ik verging van de pijn maar kon niks schreeuwen door de gag. Langs de gag liep wat speeksel naar beneden recht op de plek waar hij geslagen had en dat luchtte een beetje op.
Verder deed hij helemaal niets op die ene klap na. Na ongeveer een half uur deed hij de gag uit en zoende mij innig op de mond en zijn tong drong bij mij binnen en ik beantwoorde hem door hem wild terug te tongen. Toen stond hij op en deed zijn lul in mijn mond ik moest hem pijpen. Na ongeveer 5 min gesabbeld te hebben aan zijn lul zij hij dat hij klaar kwam en ik probeerde alles weg te slikken, maar dat lukte niet helemaal de rest smeerde hij met zijn hand in mijn haaren.
Door deze aktie was ik echt pissed op hem maar wilde niks laten merken en bleef kalm zitten.

Nu moest ik nog verder bukken en op mijn ellebogen steunen zodat mijn kont in de lucht kwam te liggen en de budplug werd eruit gehaald. Toen reed hij een machine achter mij en stak een dildo in mijn kont van 5 cm dikte en zette die toen aan ik werd toen door een machine in mijn kont geneukt. Ik begon te kreunen en in het uurtje dat de machine aanstond werd mijn anus schraler en schraler maar ik denk dat ik toch zo’n 3 keer ben klaargekomen. Na een uurtje werd de machine weg gehaald en die dildo zat onder de stront en dat moest ik eerst van hem schoonlikken. Dus ik likte mijn eigen stront eraf en at dit dan maar op.

Hij zij toen ok we zijn klaar voor vandaag en ik zij ik heb morgen de hele dag vrij genomen en we zijn nu na 3 uurtjes al helemaal klaar. Toen begon hij te lachen. Je gaat nu naar huis maar ik denk zij hij dat je pas morgen laat thuis zult zijn. Ik dacht na en dacht wat wil hij met mij doen. Hij had de volgende opdracht uitgewerkt.

Je verlaat nu dit huis je kleed je aan maar wast je niet. Ik dacht kut nu moet ik met dat sperma in mijn haar de bus in. Maar toen kwam het. Je gaat niet de bus in maar loopt naar huis en bij elk huis dat je tegen komt bel je aan en vraag je of elke man in het huis 1 keer in of op je klaar wil komen doet een vrouw open dan tongzoen je haar 1 min. Zeggen ze nee dan mag je verder lopen. Ik dacht shit dat is 40 km hij woonde namelijk in zuid Utrecht in ik moest naar Den Bosch. Voordat ik thuis ben, ben ik wel een 1000 keer geneukt. En druipt het sperma uit mijn gaten. Maar hij vond dat dat te gek werd en zij dat ik geen bruggen mocht gebruiken ik moest maar zwemmen en zo zou ik wel schoon worden in het water. En ja tussen utrecht en Den Bosch liggen grote rivieren en een hoop stroompjes ik mocht zelfs niet over een sloot springen maar als ik er 1 tegen kwam dan moest ik er 10 meter minimaal in zwemmen.

Ik haalde alles van mijn lichaam en trok mijn kleren weer aan en ik vertrok ik ging links af en belde maar meteen bij de buurman aan en die maakte open. Ik vroeg hem of hij 1 keer in of op mij wilde klaar komen. Hij lachte en leek het al te weten en hij zij ja kom maar binnen in de gang ga gebogen over de verwarming staan zij hij en dat deed ik toen neukte hij mij in mijn kut op zijn hondjes en hij trok terug toen hij klaar kwam en spoot over mijn billen en deed het rokje weer naar beneden en ik kon weer gaan. En zo naar de volgende buur en volgende veel vrouwen deden meteen dicht maar bij mannen moest ik meestal wel even binnen komen. Na 3 uur was ik aan de buiten grens van Utrecht en ik was door 50 mannen geneukt en ik zat onder het sperma. Het kwam uit mijn kont en kut en liep langs mijn benen over mijn schoenen mijn blouse was doordrenkt en in mijn haar zat ook een dikke laag sperma. Maar ik liep door toen kwam ik een boerderij tegen en ik belde weer aan maar die boer vond mij te vies en wilde niks toen zij ik dat hij zich ook mocht aftrekken en op mij spuiten. Dat wilde hij wel en hij spoot recht in mijn gezicht waarna hij vroeg waarom ik dit deed. Dus ik legde hem dit uit en hij zij achter ligt een sloot daar kun je wel in zwemmen om schoon te worden volgens jou regels. Ik zij dat is goed hij pakte mij op want hij wilde niet dat zijn vloer smerig werd en droeg mij naar achter. Ik lag toen op zijn schouder en zag niet waar hij heen liep toen zij hij dat hij me in de sloot zou leggen en ik zij dat is goed en hij smeet mij toen ineens en ik lag niet in de sloot ik lag in een grote silo met koeien stront en ik zat van onder tot boven in de stront hij lachte mij uit en toen kroop ik eruit en schopte hem in zijn kruis en rende vlug van het terrein af. Ik bleef nog steeds aanbellen maar onder de stront wilde niemand mij neuken en dat vond ik niet erg want zo kon ik snel km maken. Sommige boeren kikte erop en die wilde nog steeds wel eens over mij klaarkomen. Toen kwam ik bij de eerste grote rivier Ik was opgelucht want ik kon nu zwemmen en al het stront en sperma van mij afspoelen. Toen ik aan de overkant kwam was ik weer een beetje schoon en dit merkte ik bij het eerste huis waar ik aanbelde was het al weer raak ik werd weer geneukt en zo ging het verder.
Zo ben ik naar huis gegaan en heb alle rivieren gehad en ben vele malen geneukt
243 x geneukt in mijn kut
179 x in mijn kont
412 x gepijpt
71 x getongzoend
700 mensen zijn alleen over mij klaargekomen

Toen ik thuis kwam was ik bek af en ben ik bad gegaan. Toen ik uit bad kwam had meester T een bericht ingesproken dat ik Flat x af moest gaan en daar 1 liter sperma moest verzamelen. Dit deed ik de meeste mannen werkten wel mee en spoten in een grote kom andere wilden mij neuken en dit liet ik dan toe en dan liet ik het sperma uit mijn kut in de kom lopen. Toen ik 1 liter verzamelt had ging ik naar huis. Daar had de meester weer iets ingesproken. Ik moest die liter sperma binnen 5 min leegdrinken en wanneer ik dat had gedaan bellen voor een volgende afspraak.

Einde.
Dit verhaal is puur fictief.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners