Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Natasjas eerste SM-contact - 14042 keer gelezen
Bij de 45e verjaardag van mijn zuster, viel mij op dat ik apart door haar was uitgenodigd voor de eerstvolgende zaterdag. De verjaardag zelf viel midden in de week en kennelijk wilde ze deze zo rustig mogelijk vieren. Alleen enkele goede vriendinnen werden op die dag verwacht. Nu was dat niet echt een verrassing voor mij. Naarmate mijn zuster wat ouder werd, had ze steeds minder behoefte aan uitbundige festiviteiten. Haar scheiding van twee jaar geleden was daar ongetwijfeld debet aan.
Die bewuste zaterdagavond zou echter anders verlopen dan dat ik mij had voorgesteld. Ik maakte kennis met een nieuwe vriendin van mijn zuster. Deze aantrekkelijke vrouw bleek lerares te zijn op de school van haar dochter. Zij stelde zich voor als Natasja en vertelde iets over haar werk bij de scholengemeenschap. Ik schatte haar op een jaar of 25 en vermoedde dat zij eveneens alleenstaand was. Ik ontdekte dat wij op veel gebieden ongeveer dezelfde interesses en achtergrond hadden. Toen ook nog bleek dat zij vorig jaar dezelfde vakantiebestemming had gehad als ik, zaten wij al snel met elkaar te praten als oude bekenden.
Na een hapje en een drankje begon mijn zuster opeens te vertellen over haar nieuwe buren. Dit kinderloze echtpaar scheen regelmatig de grootste lol met elkaar te hebben in de slaapkamer. Bovendien was het haar opgevallen dat de vrouw daarbij vaak vreemde en onderdrukte geluiden maakte. Ik wist niet goed hoe daarop te reageren, maar haar vriendin had een mogelijke verklaring bij de hand: Misschien ligt ze wel vastgebonden en vindt ze dat nog leuk ook, bracht ze naar voren. Mijn zuster was niet eens verbaasd en ging onbewogen verder. Nog niet zo lang geleden had ze in de nachtelijke uurtjes een erotische SM-film gezien, vertelde ze. Die film had haar behoorlijk aangesproken, maar ze vroeg zich af of ze al niet te oud was voor dat soort dingen. Ik zat met mijn oren te klapperen toen de twee vrouwen onbevangen over dit onderwerp begonnen te discussiren. Om mijzelf een houding te geven bood ik aan om in de keuken even wat te gaan inschenken.

Terug in de huiskamer kreeg ik meteen de vraag voorgeschoteld wat mijn mening was over dergelijke dingen. Voordat ik kon antwoordde, stelde mijn zuster dat ik mij nergens voor hoefde te schamen. Zij wist heus wel dat ik vroeger regelmatig Amerikaanse bondage-magazines had gekocht. Bij de heimelijke bezoekjes aan mijn slaapkamer was ze die vaak genoeg tegengekomen. Als bewijs liep ze naar de kamerkast en haalde een fotoblad van zeker 20 jaar geleden te voorschijn. En ik maar denken dat ik die magazines altijd goed verstopt had toen wij nog bij onze ouders woonden, schoot het door mij heen...
Ik besloot om open kaart te spelen en vertelde ronduit over mijn voorkeuren op dat gebied. Ik merkte al snel dat de vrouwen vol belangstelling zaten te luisteren en geen enkele poging deden om mijn relaas belachelijk te maken. Toen ik onthulde ook wel wat ervaring te hebben opgedaan in enkele korte relaties, was het ijs definitief gebroken. Beide vrouwen lieten doorschemeren wel belangstelling te hebben voor dat soort dingen. Het feit dat we familie van elkaar waren scheen voor mijn zuster geen belemmering te zijn. Waarschijnlijk beschouwde ze dat juist als een voordeel, omdat ze zon spel nooit met een wildvreemde zou willen spelen, dacht ik bij mijzelf.
De rest van de avond kwam dit onderwerp steeds weer terug. Uiteindelijk spraken wij af dat het spel het beste in de ruime flat van Natasja kon plaatsvinden. Omdat wij allemaal redelijk dicht bij elkaar woonden, vermoedde mijn zuster dat dit een probleem kon opleveren. Simpelweg tegen haar dochter zeggen dat ze bij een vriendin op visite ging, leek nogal doorzichtig en riskant. Het meisje van 14 was nieuwsgierig genoeg om haar achterna te komen. Dat gebeurde nu ook regelmatig als ze even ergens een kopje koffie ging drinken.
Een leugentje om bestwil bracht uitkomst: We besloten dat ze een verhaal zou ophangen over een oude dansvriendin. Die vrouw was zogenaamd onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwijk aan de andere kant van de stad. De vriendin had haar uitgenodigd om binnenkort eens op visite te komen om de nieuwe woning te bewonderen. Gezien de afstand konden we veilig aannemen dat haar dochter gewoon thuis zou blijven.
Alle hindernissen leken hiermee uit de weg geruimd en we spraken af voor de eerste zaterdagavond van de volgende maand. De resterende veertien dagen kropen voorbij. Helemaal zeker van mijn zaak was ik nog niet en elke dag verwachtte ik een telefoontje om de afspraak af te zeggen. Er gebeurde echter niets en de vrouwen lieten taal noch teken meer van zich horen.
Toen ik op de eerste zaterdag van de maand arriveerde, stond de koffie al klaar en liepen beide vrouwen in een kamerjas rond. Met nauwelijks verborgen nieuwsgierigheid bekeken ze de spullen die ik van huis meegenomen had. De tas puilde zowat uit door het vele touw en attributen zoals handboeien en plakband. Vrijwel meteen pakte mijn zuster het oude tijdschrift uit haar eigen tas en wees op een fotoreportage over Japanse bondage. Ze vroeg of die als voorbeeld kon dienen voor ons eerste spel. Natuurlijk stemde ik daar van harte mee in.
Gaandeweg merkte ik steeds sterker dat de vrouwen zich behoorlijk hadden voorbereid. Natasja vertelde dat ze boven haar bed twee haken in het plafond had gemonteerd. Naar voorbeeld van de fotos, konden hun handen dan naar boven getrokken worden. Dat leek de beide vrouwen heel spannend en apart. Blijkbaar had ik de vriendin verkeerd ingeschat en scheen zij een handig type te zijn. Toen ik verwonderd vroeg hoe zij kans had gezien om gaten in het plafond te boren, lieten de vrouwen lachend weten dat ze gewoon zuignappen hadden gekocht bij een bouwmarkt. Boren was helemaal niet nodig geweest en de haken konden onverwacht veel hebben. Dat hadden ze getest door er een stoel aan op te hangen, vertelde mijn zuster. Ik rolde van de ene verbazing in de andere, maar kennelijk lukte het vrij goed om mijn gezicht in de plooi te houden.
Na het tweede kopje koffie besloten we om naar de slaapkamer te gaan. Om inkijk te vermijden waren de lamellen van de zonwering reeds half gesloten. Dankzij het mooie weer was het echter nog lang niet donker in de kamer. Het meegebrachte touw deponeerde ik op een stoel. De rest van de spullen zou ik later wel ophalen. Zonder verder commentaar ontdeden de vrouwen zich van hun kamerjas en stelden zich naast het bed op. Om mijn opkomende verlegenheid te verbergen, begon ik met het rangschikken van de stukken touw. Een nogal zinloze en overbodige bezigheid, maar op dat moment even nodig om tot rust te komen.

Na een minuut of twintig liet ik de beide vrouwen alleen in de slaapkamer. Hun manier van vastbinden was vrijwel identiek aan de fotos uit het magazine. De handen waren kruislings achter de rug vastgebonden tussen de schouderbladen. Een extra touw liep vanaf de polsen naar de bovenarmen en de schouders. Vervolgens liep het weer terug via de achterkant van de nek. Hierdoor bleven de armen en handen netjes op hun plaats, zonder dat die positie ongemakkelijk of pijnlijk werd. Deze vorm van bondage was typisch Japans. Het touw om de polsen zat niet echt strak en was ook nergens vastgeknoopt. Door de windingen om de bovenarmen was het echter vrijwel onmogelijk om los te komen.
De vrouwen zaten met dubbelgevouwen benen op bed. Elk been was apart vastgebonden, zodat ze hun knien gewoon konden spreiden. Dat was belangrijk voor de spelletjes die ik in gedachten had... Als laatste had ik hun monden afgeplakt met brede stukken zilverkleurig tape.
Na op mijn gemak een borrel te hebben gedronken in de huiskamer, keerde ik terug naar de slaapkamer. Beide vrouwen zaten nog steeds onbeweeglijk op bed. Kennelijk begonnen ze langzamerhand in de stemming te komen, want hun gezichten zagen er enigszins verhit uit. Haast ongewild veroorloofde ik mij een grapje: H, zijn jullie er nog? vroeg ik quasi verbaasd. Ik had verwacht dat jullie ondertussen wel kans hadden gezien om los te komen. De vragende en onzekere blik in hun ogen sprak boekdelen. Indien ze al geprobeerd mochten hebben om zichzelf in die korte tijd te bevrijden, dan moesten ze gemerkt hebben dat dit een onmogelijke opgave was. Door de manier van vastbinden konden zij elkaar bovendien nauwelijks helpen. Maar zelfs al hadden ze de hele avond de tijd gehad, dan nog wist ik zeker dat mijn bindtechnieken stand hadden gehouden.
Na mij uitgekleed te hebben, pakte ik een flacon met massage-olie uit de tas. Het voor mij onbekende merk had ik onlangs ontdekt in een drogisterij. De dunne vloeistof leek speciaal bestemd voor winterse sporten, want het effect was ronduit spectaculair. Binnen luttele minuten voelde de huid aan alsof deze in brand stond. Ik ging op bed zitten achter mijn zuster en begon haar lichaam in te smeren. Hetzelfde deed ik even later bij haar vriendin. Nog terwijl ik bezig was zag ik de tepels van de beide vrouwen langzaam groter en stijver worden. Mijzelf liet dit ook niet onberoerd, want al snel zat ik met een behoorlijke erectie.

Ik stapte van het bed af en gaf de vrouwen opdracht om zo ver mogelijk voorover te buigen. Met enige hulp lukte het om hun gezichten plat op bed te krijgen. In die houding had ik vrij toegang tot hun achterste. Bips omhoog! commandeerde ik. Ondanks hun hulpeloze positie probeerden zij serieus aan die opdracht te voldoen. Het was een heerlijk gezicht om hun indrukwekkende achterwerk te zien. Vooral mijn zuster worstelde al jaren met haar gewicht en dat gold zeker voor haar onderlichaam.
Na hun billen rijkelijk ingesmeerd te hebben, pakte ik twee dildos en een tube met glijmiddel uit de tas. Ook nu weer begon ik bij mijn zuster. Vrijwel zonder moeite schoof ik een ruim ingevette dildo bij haar naar binnen. Dat pakte wat moeilijker uit bij haar vriendin. Door haar slanke bouw en postuur, bleek haar achterste opening nogal klein en nauw te zijn. Met wat extra glijmiddel en enig aandringen lukte het uiteindelijk. Het zachte gezucht en gekerm van de twee vrouwen negeerde ik gewoon. Het is even wennen, maar straks weten jullie niet beter, verklaarde ik geruststellend.
Terwijl ik de vrouwen hielp om weer rechtop te gaan zitten, drukte ik de dildos nog wat steviger aan. Uit alles kon ik opmaken dat ze ondertussen behoorlijk op temperatuur waren gekomen. Hun tepels waren keihard en rillingen van opwinding waren duidelijk zichtbaar. Met moeite kon ik de neiging onderdrukken om meteen maar met de seks te beginnen.
Ik probeerde mij weer te concentreren op het draaiboekje dat ik in mijn hoofd had. De volgende stap was om een halsband bij mijn zuster om te doen. Ik pakte een nieuw stuk touw en maakte het begin ervan vast aan de ring van de halsband. Het uiteinde van het touw liep achter haar hoofd omhoog naar een haak in het plafond. Ik ontweek de angstige blik in haar ogen en deed hetzelfde bij haar vriendin. Beide vrouwen zaten elkaar met een gespannen en vuurrood gezicht aan te kijken. Ongetwijfeld hadden ze zich dit eerste spel iets anders voorgesteld, dacht ik bij mezelf.Ik zat nog steeds achter Natasja en begon langzaam haar borsten te masseren. Terloops zei ik tegen mijn zuster dat ik gemerkt had dat ik op dat punt bijzonder bedreven was. Zelfs zonder de rest van haar lichaam aan te raken, kon ik een vrouw op die manier laten klaarkomen, stelde ik. Zij keek mij met een verlegen en ongelovig gezicht aan. Het bewijs liet niet lang op zich wachten. Ik was eigenlijk nog maar net begonnen toen ik merkte dat haar vriendin al half in trance was. Haar borsten voelden plotseling nog wat steviger aan. Terwijl ze steeds harder begon te zuchten en kreunen, probeerde ze verwoed om met haar onderlichaam wippende bewegingen te maken. Kennelijk niet gehinderd door haar machteloze benen, bereikte ze even later spontaan een hoogtepunt.
Zelf hield ik het ook niet langer uit. Ik ging op mijn rug op bed liggen en beval mijn zuster om met gespreide benen op mij te gaan zitten. Dat werd een hele toer voor haar, maar na enige tijd schoof ze langzaam over mijn benen omhoog. Ze aarzelde even toen haar onderlichaam mijn stijve penis bereikte. Ik gebaarde haar om gewoon door te gaan. Even later gleed mijn lid als vanzelf bij haar naar binnen. Ondertussen had ik een prachtig uitzicht op haar volle lichaam. Een fascinerend gezicht, dat nog versterkt werd door de moeilijke blik in haar ogen. De reden daarvan liet zich raden: Het touw naar het plafond kwam regelmatig strak te staan door de bewegingen op het bed.
Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat haar vriendin ondertussen ook weer bij de les was. Nu dat de eerste opwinding verdwenen was, werd het branderige effect van de massage-olie goed merkbaar. Regelmatig schudde ze haar bovenlichaam en probeerde ze te gaan verzitten. Ik kon en wilde haar niet helpen. Vooraf had ik dit ook duidelijk laten weten. Beter dat de vrouwen af en toe even door de zure appel heen moesten bijten, dan achteraf spijt te krijgen over een afgebroken en onbevredigend spel. Om die reden had ik ook met geen woord gerept over een eventuele stopcode.

Langzaam begon mijn kloppende lid het terrein bij mijn zuster te verkennen. Gelijktijdig had ik mijn handen vol aan haar zware borsten. Als ik dit trage tempo vol kon houden, was de kans gering dat ik mijn kruid te vroeg zou verschieten. Zij genoot overduidelijk met volle teugen. Het kippenvel op haar armen en de blik in haar ogen, spraken boekdelen. Af en toe probeerde ze het ritme te verhogen, maar kwam daar snel op terug door het gebrek aan bewegingsvrijheid.
De tas met attributen lag naast mij op bed en ik voelde mij heer en meester over de situatie. Vanuit mijn liggende positie had ik beide vrouwen binnen handbereik. Mijn zuster zat bovenop mij en Natasja rechts van haar op bed. Een grote vibrator drukte tegen haar onderlichaam en hield haar stemming op peil. Af en toe trok ik eens plagend aan haar stijve tepels. Dat werd niet echt op prijs gesteld, omdat ze haar bovenlichaam nauwelijks kon meegeven. De halsband was een geweldig idee geweest.
Het daaropvolgende uur speelde zich min of meer in dezelfde trant af. Tot mijn eigen verbazing had ik kans gezien om drie keer klaar te komen. De eerste keer bij mijn zuster, daarna bij haar vriendin en tenslotte nog een keer bij mijn zuster. Normaal gesproken kon ik mijzelf nooit zo snel weer opladen, maar deze keer lukte dat moeiteloos. De seks met mijn zuster was het uitkomen van een jongensdroom. Ook nu nog was duidelijk te zien dat het vroeger een hele knappe vrouw moest zijn geweest. Natuurlijk was haar huid in de loop van de tijd wat slapper en haar lichaam wat voller geworden, maar lang niet in die mate zoals dat bij veel vrouwen van haar leeftijd het geval was.
Haar vriendin riep weer andere gevoelens op. Zij leek wat minder passief en onderdanig en probeerde enige controle over het spel te houden. Voorzover de halsband het toestond, liet ze haar slanke en strakke lichaam op en neer deinen en hield mijn lid gevangen. Af en toe richtte ik mij eens op en deelde plagerig wat tikjes uit op haar stevige borsten.
Na de derde keer was de opwinding zo goed als verdwenen en kwam we allemaal een beetje tot bezinning. Beide vrouwen zaten nu al meer dan een uur met samengevouwen benen op bed. Weliswaar gaven zij geen kik, maar ik vermoedde dat die houding zo langzamerhand ongemakkelijk werd. Ik maakte hun benen los en verwijderde ook het touw naar het plafond. Na een korte rustpauze gaf ik ze opdracht om naast het bed te gaan staan.
Ik bond hun voeten en knien stevig bij elkaar en liet weten dat het tijd werd om de slaapkamer te verlaten. Ik commandeerde de vrouwen naar de ruime huiskamer. Het was een schitterend gezicht om hun moeizame gehuppel gade te staan. Tijdens de voorgesprekken hadden de vrouwen iets verteld over hun eigen ideen en fantasien. Zo had mijn zuster een bepaalde voorkeur voor eenzame opsluiting kenbaar gemaakt. Daar bedoelde ze dan mee dat ze enige tijd genegeerd wilde worden. Ik gunde de vrouwen en mijzelf wel wat rust en besloot dit idee verder uit te werken.

Ik zette twee stoelen uit de eethoek midden in de kamer en beval de vrouwen plaats te nemen. Binnen enkele minuten waren zij omwikkeld met extra touw. Met wat kortere stukken trok ik vervolgens hun benen onder de zittingen omhoog. Hierdoor hadden hun voeten geen contact meer met de grond en bleven de stoelen netjes op hun plaats. Als laatste drukte ik houten wasknijpertjes op hun tepels. Dat leverde de nodige protesten en rumoer op. Ik had die knijpertjes echter thuis uitgeprobeerd en wist dat ze goed te verdragen waren. De commotie kwam vermoedelijk meer door de schrik dan door de pijn, dacht ik bij mijzelf.
Op mijn gemak ging ik op de bank zitten en pakte de afstandsbediening van de televisie. Het speet mij behoorlijk dat ik geen fototoestel meegenomen had. Het was werkelijk een heel apart gezicht om de twee vrouwen stijf vastgebonden midden in de kamer te zien zitten. Om ze te plagen keek ik het volgende uur uitsluitend naar sportprogrammas. Ik vermoedde dat de vrouwen elke avond allerlei soapseries volgden, maar schakelde daar expres steeds achteloos voorbij.
Zo af en toe besteedde ik wat aandacht aan ze. De knijpertjes had ik na een kwartiertje weer verwijderd en vervangen door reepjes plakband. Het afplakken van hun tepels diende verder geen enkel doel, maar leverde wel een spannend en erotisch effect op.
Kort na middernacht besloot ik dat het mooi was geweest. Stilletjes verbaasde ik mij weer eens over de slimme Japanse bindtechnieken. Ondanks de tijdsduur van het spel, bleken de vrouwen nauwelijks last van hun armen of handen te hebben. Nadat we ons opgefrist hadden, lieten we alle gebeurtenissen nog eens de revue passeren. De conclusie was eensluidend dat zon spel zeker voor herhaling vatbaar was. Ik kreeg zelfs de indruk dat de vrouwen wel wat verder hadden willen gaan. In bedekte termen zinspeelden zij op het gebruik van de zweep en andere SM-speeltjes. Ik had die attributen bewust in de tas laten zitten, omdat ik vermoedde dat het anders een beetje te veel zou worden. Kennelijk was die voorzichtigheid niet nodig geweest.
Na een laatste kopje koffie vonden mijn zuster en ik het tijd geworden om op te stappen. Hartelijk namen wij afscheid van Natasja en beloofden om de volgende dag nog even contact met elkaar te hebben. Na mijn zuster naar huis gebracht te hebben, maakte ik nog even een omweg om benzine te tanken en reed daarna rustig en voldaan terug naar mijn eigen woning...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners