Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nele - deel 1 - 18846 keer gelezen
Nele zat rustig een jointje te roken na haar laatste herexamen. Alles was goed verlopen en ze had nood aan een break. Ze ging dit weekend niet meer naar huis en bleef op kot slapen, want volgende week begon de unief toch weer opnieuw. Ze was alleen op kot samen met Jurgen, haar overbuur, die dit weekend ook op kot bleef. Ze wou eindelijk eens haar slag slaan bij hem, nu zijn jaloerse vriendin Tia er niet bij was. “Vorig schooljaar was iedere keer dat ik in de buurt was, Tia zo jaloers dat ze me kon wurgen. Wel, nu is ze er niet!”, en Nele dacht er aan hoe ze Jurgen ging verassen vanavond. Ze was altijd al in bondage geweest en nu, met de effecten van de joint, wou ze in bondage stijl - Jurgen verrassen!

Terwijl Jurgen die zaterdagavond weg ging naar de voetbal, maakte Nele zich klaar voor haar plan. Ze stak nog een jointje op om de spanningen wat weg te laten ebben. Ze kleedde zich volledig uit, nam haar handboeien mee en ging in de gang naakt zitten aan de trapleuning. Haar poesje was al druipend nat en nog beneveld door de joint klikte ze de eerste handboei vast aan de leuning en ook de andere aan de andere zijde. De sleuteltjes maakte ze aan een koordje vast rond haar nek. “Klik! Klik!’ The point of no return. Hier zat ze nu, helemaal naakt, druipend heet, haar handen gespreid naast haar lichaam, gestrekt vastgeklikt aan de leuning. Lichte paniek begon al bij haar op te komen. Maar hoe ze ook probeerde aan de boeien te trekken, er zat geen beweging in.In extase van de complete vernedering fantaseerde Nele al over wat er komen zou gaan. Maar iedere keer ze iets dacht te horen, was het vooral de angst die zich meester over haar maakte. “ Hij zal toch wel alleen komen, hoop ik!” of “ Hij zal toch zijn voetbalmakkers niet meebrengen, zeker”... Maar hoe ze ook probeerde bij het sleuteltje rond haar nek te komen, het lukte niet.

Rond middernacht (4 uur later, maar voor Nele leken het zeker dubbel zoveel uren) hoorde ze de deur opengaan. Jurgen kwam de trap op en Nele hoorde hem achter haar even stoppen. Hij kwam nu voor haar staan met een grijns op zijn mond en zag er wat beneveld uit door de alcohol! “Heb je dat voor mij gedaan, lieverd?” “Ja”, antwoordde ze beschaamd. Jurgen deed bijna direct zijn broek naar omlaag en toonde zijn al fors gezwollen lid. Nele wou niet liever en opende haar mond gewillig. Hij naam haar bij haar haar rond de oren en penetreerde wild haar mondje. “Zuig er aan, mijn sletje!” fluisterde hij haar toe. Nele zoog en likte uit alle macht en al gauw voelde ze zijn eikel dikker worden. “ Alles slikken, sletje” en hij greep haar nog vaster bij haar hoofd. Nele dacht dat ze toch geen andere keuze had, ofschoon dit de eerste keer zou zijn dat ze sperma zou slikken, want ze vond dit eerder vies. Jurgen spoot een hele lading sperma achter in haar keel en liet zijn lul bekomen in haar mondje. Ze likte hem proper en hij haalde hem er uit.

Plots zette Jurgen zich recht, draaide zich om en ging naar zijn kamer, Nele achter latend. “Hey, waar ga je naar toe? Laat me hier toch niet achter, schat!” riep ze, maar hij ging gewoon zijn kamer in. Iets later kwam hij terug naar buiten en “Flits, Flits” hij nam verschillende foto’s van het naakte meisje. “Doe dat niet, Jurgen. Ik heb dit alleen voor jou gedaan!”, schreeuwde ze! Jurgen grijnsde en ging weer binnen. Ze hoorde hem iets later bellen. “ Hey, kennen jullie nog het trutje van rechtover mij op kot?.... Ja die, weet je nu wat?.... Nee, maar bijna.... Kijk even in je mailbox en kom dan maar even af. Een leuk feestje, ja!” Nele hoorde verschrikt wat er gezegd werd, maar geloofde niet dat dit serieus zou zijn. “Hij wil je gewoon bang maken! Juist een domme mannen mop!” sprak ze haar eigen moed in. Ze probeerde steevast het sleuteltje te nemen, maar het lukte haar maar niet!

“Driiiing” De deurbel! Hij zou toch niet.... Jurgen kwam buiten maar liep gewoon naast haar langs zonder haar een blik te gunnen. “ Neeeeee!” riep ze, maar ze had hem onderschat! Ze hoorde verschillende stemmen en hoorde voetstappen de trap op komen! Ze werd door 5 mannen uitgelachen en ze zag de geile blikken van ieder op haar gericht. Ze gaan me toch niet verkrachten hé? Verscheidene namen hun fototoestel en riepen: “smile”, maar ze wou niet. “Smeerlappen, laat me gewoon gaan!” schreeuwde ze. Maar Jurgen zie: “ je doet beter wat we zeggen, Nele, of we sturen al deze foto’s naar iedereen op school. Wat zeg je daar van?” en iemand van de groep zei: “ of nog beter, we sturen hem naar iedereen op je computer, want je kamer is toch open. “Ok, Ok” riep Nele en ze deed wat van haar verwacht werd. Een eerste lul werd voor haar mond gezet en ze kon niet anders dan pijpen. Foto’s werden ondertussen verder gemaakt. Wanneer hij bijna klaarkwam, trok hij plots zijn lul uit haar mond en spoot haar hele gezicht onder! “Blijven lachen, sletje” En ze werd verder uitgelachten. Wanneer een tweede lul uit een broek gehaald werd, ging plots de bel. Ze duwden snel een vuile slip uit haar kamer in haar mond en Jurgen ging naar beneden. “Oef, hopelijk stopt het hier”, dacht ze, maar plots stond Tia voor haar!

“Wel, bitch, wou je mijn vent afpakken! Haha! Zie je maar zitten! Sloerie! Ik denk dat we wel veel plezier met je gaan hebben!” Beschaamd en angstig sloeg Nele haar ogen neer. Het slipje werd uit haar mond gehaald en vervangen door een andere lul. Zo ging het door. Plots zag ze dat Tia alles aan het filmen was met een digitale camera. “Nee”, riep ze, maar ze wist dat het toch niets ging uitdoen. Tia kwam naar haar en zei:” We gaan een commercial met jou opnemen, slet, en jij gaat gewoon zeggen en doen wat we opschrijven voor deze camera. Begrepen!” “Nee, doe ik niet!” schreeuwde Nele. "Ok, dan ga ik nu alles wat we al hebben via je computer doorsturen naar iedereen die je kent!” En Tia ging haar kamer in. “Nee! Nee! OK, ik doe alles wat je vraagt!” En Tia keerde weer.

“Hallo, ik ben Nele, en ik ben een geile bondgae hoer! Ik hou van naakt vastgebonden te zitten terwijl ik mannen pijp en sperma slik! Hmmm! Daar hou ik van. Zo zit ik hier dan, vastgebonden, en ik heb het nog zelf gedaan ook! Ik bied me gewoon aan aan iedereen die zin heeft!” Ze deed daarbij haar benen nog helemaal open en de video kon haar hele grotje zien. “ Ik hou van sex, met een man of vrouw, en mijn grotje en mondje staan gewoon voor iedereen open.” Ze deden 1 pols open en ze moest voor de camera het sperma van haar gezicht wrijven en haar vingers een voor een aflikken. “ Hmm, ik ben echt een spermasletje en Tia is mijn Meesteres!” Nele zag de woorden en hoorde haar alles zeggen en dacht hoe vernederd ze nu wel is. Toen de video klaar was, maakten ze haar los en deden haar in allerlei vernederende houdingen zitten! Onder luid gejoel van alle aanwezigen toonde ze al haar openingen en proefde haar eigen sappen. Tranen liepen ondertussen uit haar ogen van de vernedering. En nog was het niet gedaan. Iemand riep: “ Laten we naar buiten gaan!” En voor ze het wist hadden ze haar handen achter haar rug vastgeklikt en werd ze buiten gevoerd.

Naakt werd ze in de auto gezet tussen de mannen en ze voelde hun grijpgrage handen. Gelukkig voor haar was het midden in de nacht en was de campus leeg. Ze stopten aan het groot pleintje voor de hoofdingang van de campus en iedereen stapte uit. Nele werd voortgesjouwd tot aan het grote standbeeld in het midden van een bloementapijt. Daarop stond de patroonheilige afgebeeld zittend op zijn paard. Tia verplichtte Nele het paard op te kruipen en te simuleren dat ze sex met het standbeeld had. Zo werden verscheidene foto’s gemaakt. Haar kutje deed pijn van het koude en harde brons . Nadien moest ze plaatsnemen onder het paard en simuleren dat ze het paard pijpte. En weer die foto’s. En zo deden ze haar meer en meer vernederende posities ondergaan, waarvan Tia gretig foto’s maakte en ze Nele zo meer in haar macht had! Na de zoveelste vernedering moest Nele op haar knieën op de grond zitten en de 5 mannen stonden in een kring rond haar met hun stijve lul klaar om gepijpt te worden. Nele werd verplicht ieder van hen 1 minuut te pijpen en dan de andere te nemen tot ze een voor een klaarkwamen. Alleen gingen ze hun lading op haar gezicht en borsten spuiten! En zo deden ze ook! Na 20 minuten en 5 ladingen sperma onder luid gejoel van de mannen en onder video opname van Tia zat Nele daar naakt onder een dikke laag sperma.

Tia nam nu van het stille ogenblik gebruik om een dik touw over de kop van het paard van het beeld te gooien, maakte de handen van Nele los en zette haar snel recht. Ze klikte haar handen voor haar weer vast en maakte het touw snel vast aan de keting van de boeien. Zodoende stonden de handen van Nele boven haar hoofd en kon ze nergens heen. “Ik ga het sleuteltje van je boeien rond je nekje hangen en we gaan je mooi laten staan! Het is nog niet te koud buiten, zodat je niet echt onderkoeld zal geraken. Je mag hier mooi blijven staan tot je iemand vindt die je wil losmaken. Ik ben een expert in knopen, dus ik ben er wel vrij zeker van dat je het touw niet zal loskrijgen, dus ik vrees echt dat je iemand zal moeten roepen, lief sletje van mij!” En ze kneep nog eens hard in Nele haar tepels. “Dat kan je toch niet doen!” riep Nele verschrikt. Tie draaide zich om: “ Hoe? Dat wou je toch, slet! In bondage overgeleverd staan voor wat komen gaat! Dat ga je nu mooi beleven! Ik hoop voor jou dat er iemand morgen nog langs komt, want anders word je echt wel een leuke verrassing voor iedereen die hier maandag op de campus toekomt. Ik ben benieuwd wat je dan zal moeten zeggen!” Tia zette nog een groot bord naast Nele met daarop “spermaslet = pijpt graag” en onder luid gejoel van de mannen en geclaxoneer van de wagen lieten ze Nele zo achter....

Wordt vervolgd (als jullie willen hé: reacties: mr-jay_es@hotmail.com)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners