Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nele - deel 2 - 10609 keer gelezen
Nele hing daar nu al een paar uur en het begon stilaan licht te worden. Er was nog niemand langsgekomen en ze begon wanhopig te worden. “Straks sta ik hier tot morgenvroeg te kijk voor heel de unief”, dacht ze. Al een hele tijd heeft ze geprobeerd om de touwen los te maken, maar tevergeefs! Ondanks haar hopeloze situatie voelde ze haar kutsappen langs haar benen stromen, maar echt klaarkomen zat er niet, ondaks dat ze dolgraag wou klaarkomen. Ze was nog nooit zo vernederd geweest, had totaal geen controle over wat er nu ging gebeuren en ze was beschaamd om toe te geven dat ze nog nooit zo opgewonden was geweest!

Plots zag ze een jogger komen aanlopen! “Zou ik durven roepen?” dacht ze, maar een naakt vastgebonden meisje valt zo al op. De kerel die af kwam, was een speler van de voetbalploeg van de unief. Ze had hem al eens gezien, maar kon zijn naam niet. “Wil je me aub losmaken, meneer?” smeekte Nele. De kerel stopte even, zag het bord en grijnsde! “Jezelf in problemen gebracht, meisje? Of zijn de studentendopen al begonnen?” Hij grijnsde en kwam op haar toe! Hij streelde zacht haar borsten, speelde met haar tepels en streelde zacht haar schaamlippen. “Man, man! Je bent echt wel een heet ding, zeg! Ik zal je losmaken op 1 voorwaarde: je mag me eerst een flink verwennen met je tongetje, begrepen!” Nele wou alles doen, als ze maar los kwam. Toen hij haar armen losmaakte van het paard, viel ze op haar knieën en deed zijn broek los. Ze nam snel zijn eikel in haar mond en begon hem zo goed mogelijk te pijpen. “Op handen en knieën, teef!” riep hij haar toe. Ze zette zich zoals hij vroeg en hij ging achter haar staan. Ze voelde hoe hij plots zijn lul in 1 keer in haar anus duwde! “ teefjes zoals jij moet je op zijn hondjes nemen, hé!” Vernederd hoopte Nele dat het snel zou over zijn tussen de pijn door! Iets later schreeuwde hij het uit en ze voelde hoe zijn sperma haar darmen vulde! Ze bekwam even, maar ondertussen was die kerel alweer weg. “Het was mij een genoegen, slet!” riep hij nog smalend naar haar en hij liep weg.

Naakt, verward, vuil probeerde Nele nu terug naar haar kot te komen. Ze dook stevast weg tussen struiken, achter bomen of in portalen als ze een auto of andere mensen tegen kwam. Na een tijd kwam ze in het studentenhuis toe en kwam haar kamer binnen! Het was alsof een orkaan haar kamer overhoop gehaald had! Al haar kleren lagen dooreen op de grond, een stank van bier, pis en sperma kwam haar tegemoet! Er lag een briefje van Tia. “ Sletje, als je dit leest, wil het zeggen dat je zelfbondage avontuur voorlopig over is! We hadden gisteren nog even een feestje op je kamer, want we wilden natuurlijk de foto’s en filmpjes zien die we met jou gedraaid hebben! Je staat er heel mooi op, slet! Vanaf nu zal je doen wat wij je opdragen zonder discussieëren want anders wordt al ons film- en fotomateriaal naar iedereen op de campus, je vrienden en familie doorgestuurd! Morgen is de eerste dag van de unief! Ik kom je halen om 08:00! Zie dat je klaarstaat!” Nele snikte toen ze een foto van haar zag liggen met een lul in haar mond en haar gezicht vol sperma. Het zou nooit meer hetzelfde zijn!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners