Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nele - deel 5 - 10195 keer gelezen
Het bleef een aantal dagen rustig voor Nele. Ze vertrouwde nog steeds niets of niemand en was bang iedere keer iemand aanbelde, haar bekeek of als ze Jurgen of Tina tegenkwam. Maar er gebeurde weinig. Ze lieten haar voorlopig met rust en Nele kwam wat bij haar positieven. Helaas voor Nele kwam Tina bij haar binnen op een donderdagmorgen voor de lessen begonnen. "Hey Slet! Ik verveel me al een paar dagen en ik wil me vandaag eens flink amuseren! Ik wil wel weer eens wat fun met je beleven! Kleed je uit en kom op je knieŽn voor me staan!" Nele keek verschrikt op, maar deed wat er gevraagd werd! Naakt en geknield durfde ze nauwelijks naar Tina kijken. "Hmm, het wordt tijd dat je weer eens treffelijk opgemaakt wordt!" Ze liet Nele staan, liep naar haar kast en haalde een outfitje boven die Nele niet herkende. "Zo, we gaan eens zien", grijnsde Tina. Ze legde 2 grote dildo's op het bed, een dik touw met ringen aan het uiteinde, een slot... " Kom hier, sletje!" Ze streelde zachtjes de tepeltjes van Nele en wreef zacht over haar klitje. Nele liet een licht gekreun horen toen ze duidelijk maakte aan Tina dat dit haar enorm opwond. Ze hield abrupt op door hard aan de tepels van Nele te trekken. " Nat genoeg", zei ze en ze haalde de eerste dildo en duwde hem bijna in 1 ruk in Nele haar kutje. Een schreeuw ontsnapte Nele, maar Tina grijnsde alleen maar! "Dit is nog maar het begin." Ze nam de andere en hield hem voor Nele haar mond: "maak hem goed vochtig, sletje, want die duw ik straks in 1 keer in je andere gaatje. Dus open die slettenmond van je en begin er maar aan!" Verschrikt aanhoorde Nele wat Tina zei, maar alvorens ze iets kon zeggen had ze die grote dildo al in haar mond. Na een tijdje nam Tina de dildo terug en ze duwde Nele op handen en voeten. " Zet je schrap, bitch!" en zonden verpozen ramde Tina de dildo tot diep in haar anus! Tranen liepen uit Nele haar ogen, ze voelde alsof ze uiteen gescheurd was, maar ze durfde niet te schreeuwen. "Flinke meid", zei Tina. " Je leert het nog! En nu de finish, meid". Ze nam het touw en spande het strak door haar kutje en langs haar bilspleet en bracht beide uiteinden via haar schouders samen. Het touw was iets te kort maar na strak aantrekken kon Tina met een slotje beide ringen vastzetten zodat Nele beide dildo's nog dieper in haar voelde en niet meer kon lossen zonder dat Tina haar het sleuteltje gaf. "Sta op!", maar zelfs dat ging moeizaam. Nele kreeg een minirokje dat ze moest aantrekken en een ruwe wollen pull die ze rechtstreeks over haar borsten mocht aandoen. Zo mocht ze samen met Tina naar de les. Voor ze vertrokken, toonde Tina nog even een elektronisch bakje: "Weet je wat dit is, Nele? Dit wordt mijn speeltje tegen de verveling vandaag!" Om even te testen duwde Tina op de knop en direct kwamen beide dildo's tot leven wat Nele deed dansen van effect!

Nele kwam moeizaam in de aula en nam plaats aan het raam. haar tepels waren stijf en pijnlijk van het schuren van de wollen pull, het touw had haar klit en bilspleet verbrand en de dildo's waren amper houdbaar. Zitten op een harde stoel was ook geen lachertje. En dan tijdens de eerste les van 2 uur begon het geplaag: plots kwamen beide tot leven en schuifelde ze bijna van haar stoel. ze vocht tegen de extase, haar kutsappen vloeiden langs haar benen. Nele zag rood van sensatie, van schaamte, transpireerde hevig, maar wou dat Tina stopte. Maar ze zag haar niet zitten! Twee uur brachten de vibraties haar bijna tot een orgasme, maar Nele hield alles onder controle. Maar haar stoel zat onder haar kutsappen en ze hoopte dat niemand iets zag. Tijdens de pauze durfde ze niet opstaan, tot ze Tina grijnzend op haar af zag komen: " Kom slet, we gaan samen naar toilet, want je moet blijkbaar dringend!"

Nele liep door de gang met een duidelijk natte plek op haar rok en durfde nauwelijks iemand aankijken. In de toiletten aangekomen schreidde ze bijna: "aub Tina, haal ze er uit! Ik smeek het je! Haal ze er uit!" Tina draaide zich om en sloeg hard in Nele haar gezicht! "Zwijg, slet!" Ze dacht even na en zei: "Ok, wil je het sleuteltje? OK! wat geef je mij dan in de plaats? Kies een kledingstuk voor het sleuteltje, slet!" Verschrikt hoorde Nele wat Tina vroeg. "N...Nee, Nee, Tina, Ok" riep ze verschrikt! "Ik hou ze wel in!" Tina lachte: "Ik dacht het wel, maar te laat! Kies nu maar! Je rok of je pull." Nele weende het uit, maar moest kiezen. Ze koos voor haar natte rok. Tina grijnsde en deed het touw los en liet Nele alleen gekleed in een te korte wollen pull achter op de toilet.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners