Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nele - deel 6 - 10016 keer gelezen
Nele stond daar dan in het toilet, met alleen een wollen pul aan. Tranen liepen over haar wangen en ze sloot zich op in het toilet. Hoe vernederd ze ook was, ze voelde haar kutje vochtig zijn en vroeg zich verward af waarom haar lichaam haar zo verried. Geregeld hoorde ze iemand de toiletten binnenkomen, maar ze weigerde de deur te openen. Plots hoorde ze de stem van Tina: " Sletje, ik heb je spullen bij me die je achterliet in de aula. Ik zal ze binnen op mijn kamer laten. je kan ze daar komen halen." Verschrikt besefte Nele dat ze zo over de aula huiswaarts zou moeten vertrekken. Ze opende vlug de deur en smeekte Tina: "Aub Tina, doe dit niet, aub. Geef me mijn kleren terug! Ik doe alles voor je! Echt alles!" "Tuurlijk ga jij alles voor mij doen sletje! Dat weet ik toch al! Ok, ik geef je de kans je kleren terug te krijgen: Je weet ons clubhuis zijn, he sletje, dat is hier buiten, 2e huisje rechts. Je krijgt vanaf nu 1 uur om daar te geraken. Als je daar bent, doe je je pull uit en ga je je naakt vastketenen aan de boeien die aan de zolder vasthangen in de inkomhal. Ben je te laat, dan blijf je daar staan voor iedereen. ben je op tijd, dan krijg je je kleren terug. De tijd gaat nu in!" En hup Tina was weg. Nele keek verschrikt, want dit betekende dat ze toch zo naar buiten moest, maar nog even en de pauze was gedaan en dan kon ze het wagen. Ze voelde haar kutsappen langs haar benen stromen van opwinding, maar ze wou er niet aan toegeven.

Na een tijdje als het lawaai wat gedaan was, probeerde ze het en ging verdoken naar buiten. Angstig dook ze verscheidene malen weg in de gangen en nadien als ze buiten was in de struiken. Ze moest zelfs even een tijdje blijven wachten omdat een groepje mannen sigaretten stonden te roken. Ze wou nu ook allesbehalve verkracht worden! Na een tijdje gingen ze weg en Nele haastte zich het gebouw in en zag direct de boeien hangen. Ze ontdeed zich van haar pull en ging naakt naar de afgesproken plaats. Er was een nekcollar die verbonden was met het plafond die ze achteraan vastklikte. Ze moest zelfs een beetje op haar tenen staan om het slikken normaal te laten verlopen. En dan klikte ze de linker- en de rechterhand boven haar hoofd vast. Daar stond ze nu. Ze hoopte dat Tina snel kwam en dat er niemand anders zou binnenkomen.

Iets later hoorde ze gestommel en gelach en daar was Tina. Ze was vergezeld van een 6-tal sorority sisters. "Kijk dames, dat is nu mijn sletje! Ze houdt er zo van om te kijk te staan en te ondergaan wat ik met haar doe! Maar ze was te laat: ze moest hier in 1 uur geweest zijn en ze deed er 1u15 over! Nu gaat ze gestraft worden. We gaan met haar wat spelen!" En iedereen begon gemeen te lachen. Nele kreeg bijna direct een balgag in en ze voelde hoe een spreidstang tussen haar enkels gestoken werd. De dames haalden klemmetjes boven en plaatsten deze zorgvuldig op de tepels en haar kutlipjes. Een licht gemompel maakte Nele nu. Venijnige gewichtjes werden nu aan de klemmetjes geplaatst waardoor pijnschuten merkbaar waren op Nele haar gezicht. Tina kwam iets later binnen met een verschrikkelijk iets: een reusachtige dildo die conisch was, werd binnengereden en ze plaatste deze onder Nele. "Kijk sletje, dit fantastisch speeltje ga ik straks tegen je poepgaatje zetten. Is hij niet fantastisch? Hij is bovenaan 4 cm dik en gaat helemaal tot beneden waar hij 25 cm is. Geen nood, we gaan je niet scheuren. We gaan deze zo plaatsen dat je op je tippen van je tenen moet staan en dan zal zijn doorsnede zo een 5.5 cm zijn die je sluitspier mag open rekken. Maar als je moe wordt en je zakt, dan gaat hij wel verbreden. Als je op je zolen staat, zal hij een doorsnede van zo een 8 cm hebben! Is dat geen mooi vooruitzicht, sletje? Dan sta je open alsof je gefist bent! Dat worden leuke foto's denk je niet? En om het leuk te maken, spelen wij ondertussen wat met je klitje en je tepeltjes, zodat je je niet verveeld!" Nele kon niet anders als deze straf aanhoren en wat kermen. Plots voelde ze hoe ze haar gaatje insmeerden met iets kouds en ze voelde de dildo naar binnen treden. Het begin ging vrij vlot, door de dildo van vanmorgen, maar toen ze op haar tenen stond, deed alles al heel pijn.

"Zo dames, zijn we er klaar voor?" riep Tina en Nele vocht tegen de zwaartekracht. Ze voelde ook hoe iemand met haar klitje begon te spelen, hoe haar tepeltjes met kaarsvet bewerkt werden, ze hoorde hoe Tina haar volledig vernederde door haar allerlei spelletjes te vertellen die ze met haar dit schooljaar gingen doen. Nele vocht, maar verloor de ongelijke strijd en zakte op haar hielen, terwijl ze tegelijkertijd schreeuwde van pijn en heel hard klaar kwam. Ze ging zelfs even van de wereld. Maar koud water bracht haar weer bij haar positieven. Ze stond nog steeds met de dildo in haar anus en de gewichten op de klemmetjes! Foto's en videobeelden maakten van deze vertoning een heet spektakel en het einde was nog niet in zicht!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners