Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet te oud - 9361 keer gelezen


Linda is toch niet te oud voor een trip over moeders knie

Door de deuropening zag Linda haar moeder wegbenen.
“Oh mijn God, wat heb ik gedaan”, mompelde ze zachtjes voor zich uit.
Ze stond op en bracht haar kleding in orde. Ze was nerveus, onbewust gleed haar rechterhand over haar arme kontje. ‘Ik krijg een pak voor me blote billen.’ Die gedachte bleef ongewild door haar hoofd schieten.
“Linda! Opschieten!” riep haar moeder.
Uit ervaring wist Linda al te goed dat het onverstandig was mams onnodig te ergeren. Het pak slaag duurde dan alleen maar langer.
Met lood in haar schoenen schuifelde ze haar slaapkamer uit. ‘Ik krijg voor mijn blote billen, ik ben te oud, een pak slaag.’ Dergelijke gedachten bleven door haar hoofd spoken.
“Hi zus”, zei Rob met een grijns.
Peter stond naast hem. Zijn ogen waren nog rood van de tranen. Hij had zijn mobieltje in de hand.
“Hi Deb, dit wil je niet missen.”
“Linda!”, riep haar moeder met een ijzige stem.
Plotseling konden haar voeten weer bewegen. Ze schoot de slaapkamer van haar moeder in, al was het maar om aan de grijnzen van haar broers te ontsnappen.

“Zo ben je daar.”
Linda keek naar haar moeder die al klaar zat op haar “spanking stoel”. De haarborstel lag gereed op haar kaptafel. Linda’s rechterhand streelde opnieuw haar nerveuze billen.
“Mam, ik...ik...zie je ik mis de intimiteit van mijn relatie. En...”
“En wat? Als je zo opgewonden raakt van de straf van je broer is het de hoogste tijd dat ik je billen onder handen neem. Kom hier.”
“Maar mam, ik ben te oud. Ik ben een volwassen vrouw... je kunt me toch niet meer over de knie leggen,” sputterde Linda tegen.
“Te oud? Onzin, een dochter is nooit te oud voor een flink pak slaag van haar moeder als haar gedrag te wensen overlaat. Ken je de routine nog?”
Linda knikte bevestigend terwijl een rode blos haar wangen kleurde. ‘Ik krijg echt een pak slaag. Oh, voor mijn blote billen. En Rob en Peter kunnen allles horen.’ Haar hoofd was een wirwar van gedachten. Langzaam schuifelde ze het laatste stukje naar haar moeder toe.
Haar moeder pakte haar hand en trok haar over haar schoot. Linda verbaasde zich erover hoe vertrouwd het voelde. Haar moeders hand gleed over haar rok.
“Zie je zo moeilijk is het niet. Ik had dit eigenlijk al veel eerder moeten doen.”
Linda voelde hoe haar handen de zoom van haar rok beet pakte en langzaam de rok over haar billen schoof. Een siddering trok door haar lichaam. De schaamte, de opwinding en de angst bezorgde haar kippenvel. Haar moeders hand streelde haar billen over haar slipje.
“Stoute meisjes krijgen billenkoek,” zei haar moeder.
Ademloos hijgde Linda: “Ja.”
Pets.
Pets.
Pets.
“En hoe krijgen stoute meisjes billenkoek?”
Linda kon de woorden haar strot niet uit krijgen. Het was te vernederend. Haar moeder had echter andere ideeën.
Pets.
Pets.
Pets.
“Ik heb de hele middag de tijd.”
Pets.
Aaauuu.
Linda gaf zich over aan het onvermijdelijke.
“Op hun blote billen”.
“Heel goed meisje. Kom, duw je kontje een beetje omhoog.”
Linda gehoorzaamde en voelde hoe haar slipje tot op haar enkels omlaag geschoven werd. Nu lag ze in haar blote kont over haar moeders schoot te wachten op een welverdiend pak slaag.
Haar moeder verdeed geen tijd en sloeg er lustig op los. Pets. Linkerbil. Pets. Rechterbil. Pets. Midden op. En zo als maar verder. Linda was vastbesloten “dapper” te zijn. Ze zou niet in snikken uitbarsten als haar jongere zus en broers.
Ze was vergeten hoe het was. Na vijf minuten slaakte de eerste kreten en begon ze tegen te spartelen. Haar moeder greep haar steviger vast en vervolgde de afstraffing. Ze was vast van plan haar autoriteit te herstellen en Linda’s weerstand te breken. Ze zou hete tranen huilen voordat ze met de haarborstel zou krijgen.
“Oh mam niet zo hard.”
Pets, pets, pets.
“Ik zal het nooit meer doen. Het spi-aaaUUWww-jt me. Niet zo hard.”
PETS PETS PETS PETS
“In mijn huis PETS gelden PETS mijn PETS regels PETS!!”
Lindas kont begon te branden en langzaam drong het tot haar door dat ze dit gevecht ging verliezen en dat zij snotterend als een klein meisje van zes haar verdiende loon zou krijgen. Ze probeerde aan de klappen te ontsnappen, maar de bewegingen van haar heupen leidden er alleen maar toe dat haar kontje de klap als het ware tegemoet kwam. Er bijna om leek te vragen. Door haar gespartel vloog haar broekje van haar enkels. Ze begon nu haar benen te openen en te sluiten wat haar moeder niet alleen een fraai uitzicht op haar meeste intieme delen bood, maar ook de gelegenheid gaf de binnenkant van haar dijen te raken. Linda begon te huilen en om genade te smeken. Maar haar moeder was nog niet onder de indruk van haar smeekbedes. Het pak slaag ging onverminderd verder.
Linda had het gevoel dat haar kont in de fik stond en twee keer zo dik was als normaal. Ze gaf zich over aan het pak slaag. Ze had geen keus – ze was een stoute meid die straf verdiende. Haar moeder had haar zo lief dat ze er niet voor terugdeinsde Linda haar verdiende loon te geven.
Haar moeder merkte dat ze het pleit in haar voordeel beslecht had. Na bijna twintig minuten bleef Linda slap over haar schoot liggen en deed ze geen enkele poging meer om aan haar afstraffing te ontkomen. Ze loeide zacht.
“Aauuuwwoooooewwiiieee...”

Na nog zes rake klappen stopte haar moeder. Het duurde even voor Linda in de gaten had dat het pak slaag voorbij was. Haar moeder streelde haar vuurrode blote billen zachtjes. Langzaam kwam Linda tot zichzelf en realiseerde zich dat ze in haar blote kont over de knie lag. Ze probeerde op te staan maar haar moeder hield haar tegen.
Een siddering trok door Linda’s lichaam toen ze het koele hout van de borstel op haar kont voelde. Haar moeder draaide de borstel om en wreef er stevig mee over haar blote billen.
“Hou oud ben je?”
“Nee mam, alsjeblieft, niet meer. Mijn kont doet al zo’n PETS AAUU zeer.”
“Hoe oud ben je?”
PETS Opnieuw knalde de borstel op haar billen.
“AAuuttcch. vierentwintig.”
“Dat maakt achtenveertig schat. En tel ze luid en duidelijk”
PPPAATTTSSS
“Eén”, gilde Linda, “niet zo hard.”
PPPAAATTTS. Nog harder.
“TWeeeeAAAUUUU”
PPPPPAAATTTSSS
“DRIEEEEOOOEEEWWWW”
Haar moeder liet haar telkens even tot rust komen voordat ze volgende klap uitdeelde. Linda snotterde en smeekte om genade maar toch bleef ze tellen.

Bij veertig pauzeerde haar moeder opnieuw. Linda’s billen waren nu donkerrood.
“Trek je billen van elkaar”
“Maar mam...”
“Nu”
“Ooohhh”
Huilend van vernedering gehoorzaamde Linda. Ze wist wat er komen ging.
Linda’s moeder keek glimlachend toe. Ja, in haar bilnaad was haar huid nog mooi blank. Dat zou niet lang meer duren.
PPEETTTSS
Linda gilde als een mager speenvarken.
“Eenenveertig”.
Nog zeven keer deed de borstel haar werk. Linda vloog overeind en danste door de kamer terwijl ze probeerde de hitte uit haar kont te wrijven. Glimlachend keek haar moeder naar haar capriolen. Linda had haar lesje geleerd. Ze pakte een pot verzachtende crème en riep Linda.
Linda vlijde zich weer over haar moeders schoot en de verkoelende crème voelde hemels aan. En de hitte van haar kont trok langzaam door haar lichaam naar voren en ze voelde hoe ze nat werd. ‘Oh mijn god raak ik nu al opgewonden van mijn eigen pak slaag.’ Ze hoopte dat haar moeder het niet zou merken.
Een lichtje tikje op haar kontje was het teken dat alles vergeven en vergeten was. Ze mocht zich aankleden. Linda pakte haar slipje op en trok het snel aan.
“Ik hoop dat dit een goede les voor je is geweest. En denk eraan, ik zal niet aarzelen om het weer te doen als je je misdraagt.”
“Ja mam, dank je wel. Mijn kont staat in de fik. Ik heb echt geen behoefte aan een herhaling.”
Leugenaarster, zei een klein stemmetje in haar hoofd.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners