Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwe buren, (1) - 17429 keer gelezen
3 Weken waren ze al bezig met het opknappen van het appartement naast mij. Ik heb geholpen met enkele klusjes als ik tijd had, zodoende had ik mijn buurvrouw en buurmeisjes goed kunnen bekijken. Mijn buurvrouw, Karin heet ze, een mooie slanke donker blonde van 36, nog strak in het vel en een tieten, wow zeker cup D! En dan de buurmeisjes, de jongste: Kim, 16 jaar jong, slank, blond, en mooie borsten. En haar oudere zus Cindy een mooie rood harige del, 1.80 lang, ranke bouw met dezelfde knotsen als haar moeder.

Tijdens de verhuizing help ik mee, alleen in de lift kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en trek uit een rammelde doos een BH te voorschijn. Ik herken het soort meteen, mooi zwart leer met metalen ringen en halsband sluiting. Echt zo'n ding die je op internet ziet. Nog een snelle blik in de doos: vibrator, deeldo, butt plug, tepelklemmen, halsband, zweepjes, handboeien, zwart touw, glijmiddel, knijpers, 1/3 cup BH en een voorbind dildo.. dat verklaart een hoop en niet alleen het rammelen. Op de doos staat met vilstift Cindy.. Toch leuk om te weten van wie dit speelgoed is.

Als alles boven is bekijk ik tijdens het uitrusten Cindy met andere ogen. Karin vraagt mij of ik enkele lampen wil ophangen. Snel verzin ik een smoes dat ik nog boodschappen moet doen, en beloof ik daarna terug kom. (Ik knap bijna van opwindingen en moet me nu toch echt even ontladen.) Snel ga ik voor de show boodschappen halen, en stop nog even bij de Gamma. Ik koop wat lengtes touw, kleine lijmklemmen, wat ogen die je in de muur kunt draaien of bed, 2 bezem stelen en een paar meter ketting. Ik heb een voorgevoel dat ik deze spullen nog nodig ga hebben.

Als ik terug ben en bijna de boodschappen heb opgeruimd, gaat de bel, en verontschuldigend voor de overlast geeft Karin mij de sleutel. Wij moeten weg nu, kijk maar wanneer je de lampen ophangt. Wij zijn over een uur of 4 weer terug.

Ik ga verder met opruimen maar kan mij niet echt meer focussen, langzaam wordt ik nieuwsgierig naar hun spullen of beter gezegd naar karin, cindy en kim. Hebben karin en cindy echt een D cup? Wat voor ondergoed hebben ze? etc. etc. helemaal geil bij de gedachte over die lekkere stoten van een buren besluit ik op onderzoek uit te gaan. In het hun flat aangekomen loop ik direct naar karins slaapkamer, trek een doos open en ga opzoek naar de intiemere spullen van karin. Jahoor direct prijs, BHs in alle kleuren van de regenboog, cup D! onder de BHs vindt ik de slipjes, Hmmm veel strings daar hou ik van. Mijn hart maakt een sprong als ik ook nog een vibrator in de doos vindt.

In cindy's kamer kijk of ik de doos kan vinden die ik al eerder gezien had.. Na enig zoekwerk vind ik hem als enige doos in de ingebouwde kast van haar slaapkamer. Ernaast staat een kleine plastic zak met foto's en een videoband. Op de foto's zie ik hoe kim wijd vastgebonden op bed ligt, knijpers op haar tepels, en een dildo in haar kut en kontje. Ik neem de foto's mee en onderzoek kims kamer maar behalve de bevestiging dat ze inderdaad enkele cup-B BHs en meerdere cup-C BHs heeft, vindt ik weinig.

Snel ga ik naar huis, en blader door de foto's heen, Kim in diverse poses, eentje springt er uit waarin ze op zijn hondjes wordt genomen door cindy. Haar borsten zijn opgebonden en de ketting van de tepelklemmen zit vast aan haar knieŽn waardoor ze niet overeind kan komen en bij elke stoot van cindy de ketting strak komt staan. Bijna klap ik uit elkaar van geilheid, snel bekijk ik de video. Cindy is bezig kim te vernederen, meerdere keren kom ik klaar op deze geile scŤnes. Dan aan het einde van de band geheel onverwacht zie ik hoe kim, cindy een pak rammel geeft met een pingpong badje. Dus ze zijn allebei onderdanig en spelen samen spelletjes is mijn blijde conclusie. Snel kopieer ik de band en scan de foto's. Die kunnen nog wel eens van pas komen. Dan bedenk ik dat voor video en foto een 3de persoon nodig is. (Karin ??) Nogmaals bekijk ik de foto's en video en kom tot de conclusie dat ze met een statief zijn gemaakt.

Terug in hun appartement leg ik de spullen terug, en hang de lampen op. Dan ga ik terug en begin aan mijn eigen klus. 1 Bezem steel zaag ik doormidden en monteer ogen aan het uiteinde, dat is een mooie spreid stok. Aan de andere bezem steel monteer ik ook ogen aan het uiteinde en 1 in het midden. Nu nog iets om dit speeltje aan op te hangen. In de studeerkamer boor ik gaten in de muur en plafond en draai hier ook ogen in. Het touw knip ik op verschillende lengtes. Aan de lijmklemmen hoeft weinig te gebeuren, ik monteer alleen een stukje ketting tussen beide aandraai oogjes. Dan besluit ik ook nog een aantal knijpers te modificeren. Bij 2 draai ik het veertje 1 slag terug, lekker slap. Bij de volgende 2 draai ik de veer 1 slag verder, lekker strak.. Nog een setje plastic knijpers met scherpe bek wordt strakker gemaakt. Zo nu nog 1 van beide dochters zover krijgen dat ze zich "vrijwillig" bij mij melden. Ik tik een briefje tav cindy waarbij ik foto van haar plaats en vraag haar zich bij de buurman te melden voor een spelletje als ze niet wil dat zij en haar zusje op het internet terechtkomen. Ik stop de brief in een envelop en gooi hem door de bus.

10 minuten later komen de dames thuis. Karin belt enkele minuten later aan en bedankt mij voor het ophangen van de lampen. Er wordt niet naar de sleutel gevraagd, mooi. Tevens komt het verzoek of ik wat gaten wil boren voor oogjes waar "planten" aan kunnen hangen in cindy's en Kim's slaapkamer. PLANTEN??? Ja dat zal wel. Ik neem mijn spullen mee, en loop naar kim's kamer. Waar moeten de oogjes komen vraag ik onschuldig. Kim wijst mij een plek boven het bed, en enkele andere plaatsen waar normaal geen planten hangen. In Cindy's kamer hetzelfde verhaal. Ik kom op een idee door cindy omdat zij een oog wil op deurklink hoogte, daar kun iemand gebukt aan vast zetten...

S'avonds gaat de bel weer, cindy staat met de opengescheurde envelop voor de deur en een klein glimlachje. Ik heb weinig tijd maar wat kan ik doen om te voorkomen dat je de foto's openbaar maakt, zegt ze met pret oogjes.
Ik loop naar de studeerkamer en gebied haar mij te volgen. Strippen zeg op luide toon en snel. Terwijl ik het schouwspel vanuit mijn stoel bekijk begint mijn pik te groeien. Naakt staat ze voor me, weet je niet dat je op je knieŽn moet als je je zelf toont, slet, je moet nog veel leren. Prompt gaat ze door de knieŽn en blijft met haar borsten nadijnend mij aankijken. Kom hier kut en pijp me gebied ik haar terwijl ik mijn harde pik te voorschijn haal. Op haar knieen komt ze naar me toe, jezus wat een heerlijke grote strakke tieten heeft die slet. Geil kijkt ze me met haar beste pijp mondje aan terwijl ze tussen mijn knieen zit. Bijna kom ik spontaan klaar. Wacht even, ik pak haar tepels en trek haar tieten hard handig aan haar tepels omhoog. Een kreet ontsnapt haar keel. Stil zijn kut, anders kun je voorlopig niet naar huis. Ik pak 2 normale knijpers en plaats ze op haar harde tepels. En nu pijpen sperma slet, en vergeet niet te slikken. Na enkele minuten kom ik luid kreunend klaar, niet alleen van haar kundige mondje maar ook van het geile beeld dat haar tieten met knijpers mij bied.

Kleed je maar aan, maar laat je ondergoed hier. In het vervolg draag je geen ondergoed als je hier komt, duidelijk? Onderdanig geeft ze mij een knikje. Ik trek 1 knijper van haar tepel, wat zeggen we dan. Na een grimas van pijn: 'ja begrepen meester, dank u wel'. Ik loop samen met mijn nieuwe sex sletje naar de deur. Bij de deur hou ik haar tegen door aan haar rode lokken te trekken. Ik geef haar en tongzoen en fluister in haar oor: "omdat je weinig tijd had, de rest van de dag en nacht die butt plug in je kont, slet". En ik kom straks even controleren of je gehoorzaam bent.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners