Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nooit verwacht - 7850 keer gelezen
Ik woon al een tijdje op mezelf en het befalt me ze4e zeker wel......geen gezeur meer en bijna niets moet. ik heb al een jaar een lieve vriend, jon, die natuurlijk veel bij mij thuis te vinden is. op zekere dag gebeurt er dit.....

Jon en ik hadden een heerlijk romantisch avondje geplant bij mij thuis. We hadden lekker gekookt en zaten onder het genot van een glas wijn tv te kijken......ik had een drukke dag achter de rus en was behoorlijk moe. daardoor had ik niet in de gaten dat Jon mijn glas steeds weer bijvulde. ik werd steeds meliger en op den duur ook vreselijk geil...we begonnen wat te zoenen maar Jon liet niet teveel toe. eigenlijk stoorde ik me daar wel asan. iedere Jongen zou blij zijn met zo'n geile vriendin, ik was echt voor alles in. de drank vloeide nog steeds rijkelijk. Ik vroeg Jon waarom hij niet wilde......hij keek me glimlachend aan en zei: is dat wat je wilt dan? pas maar op want als je dat doet zitten er consequeties aan......
Ik keek verbaasd in zijn lachende en plagende ogen. ik ging normaal zitten en dacht even na bij wat hij gezegt had. Jon schonk me nog een glas wijn in en toen ik die op had begon hij plagerig mijn nek te zoenen. ik was zo geil als boter en begon zijn broek los te maken. Jon stopte me wer en herhaalde zijn voorwaarde. op dat moment kon het me allemaal niet zoveel meer schelen. ik was te moe, dronken en voorla geil om er bij na te denken.
samen gingen we naar boven en we hadden heerlijke sex. gewoon heel normaal, maar door de drank zat er een extra dimensie aan.
erna viel ik in slaap tegen hem aan...

Ik werd wakker omdat ik niet comfortabel lag en het koud had, ik wilde me omdraaien en weer tegen Jon aan gaan liggen maar het ging niet ik lag er als verlamd. ik deed mijn ogen open en het was pikdonker, te donker, zo donker was mijn kamer helemaal niet. Ik had blijkbaar een blindoek voor of zo. in een flits schoot door me heen dat ik vastgebonden lag. gedachten schoten door mijn hoofd: waar was jon, hoe laat was het en vooral wat ging er gebeuren.

plotseling voelde ik een hand over mijn borsten gaan. het voelde fijn maar doordat ik niet zeker was of het Jon was voelde ik me wat angstig. "Jon?" vroeg ik voorzichtig. het bleef een tijdje stil en toen kwam gelukkig een antwoord: "als je braaf meewerkt zal ik je eens fijn verwennen esther, maar dan moet je verder niets meer zeggen." Ik bleef stil liggen en wachte af....wat was hij van plan? Ik had hem wel eens over mijn fantasie verteld dat ik wel eens wat soft sm wilde proberen. blijkbaar had hij dat serieus genomen. ik voelde de opwinding door mijn lijf gaan. mijn armen lagen elk schuin naar boven vast gemaakt, waarschijnlijk elk aan de punt van het bed. mijn benen net zo zodat ik hele gesprijd als een x op het bed lag. Mijn hoofd voelde een beetje vreemd, het kon dus nog niet erg veel later zijn want dat was nog de alcohol dacht ik.

Ik voelde Jon weer aan mijn lichaam, ik hield braaf mijn mond.ik voelde dat hij iets bij mij kruis neerlegde en daarna hoe hij mij kont optilde en er een kussen onder legde. het lag niet comfortabel, maar nog steeds zei ik niets. Jon moest nu een goed zicht op mijn poesje hebben. ik voelde zijn hand mijn dijen strelen en steeds dichter naar mijn kutje gaan, ik werd er behoorlijk opgewonden van. Hij maakte mijn schaamhaar nat en daarna hoorde ik een schaar, hij was mijn schaamhaar aan het knippen.....later voelde ik hoe hij schuim op mijn schaamlippen smeerde en hoe hij me scheerde......ik had het zelf wel eens een keertje gedaan, maar dit voelde erg erotisch. ik denk dat hij mijn hele poesje kaal geschoren heeft en als hij het washandje er voor de laatste keer doorheenhaalt voel ik me heel kaal koud maar tegelijkertijd heet en opgewonden. ik hoor hem wat rommelen. vlak erna begint hij me weer te strelen. vanuit het niets voel ik iets op mijn buik neerkomen. niet zo hard maar door de schrik is de pijn toch wel aanwezig. snel erna gaat zijn hand op de pijnlijke plek en verzacht het weer. Jon herhaalt dit een paar keer en gaat daarna bij iedere slag een beetje naar boven zodat hij ook mijn borsten raakt. ik weet niet of ik het nou lekker vind of niet maar toch voel ik dat mijn kutje steeds natter wordt.
Hij begint mijn borsten te likken en kneden. Jon is altijd al geweldig geweest met mijn borsten maar nu lijkt het of hij nog beter is. hij bijt er af en toe zachtjes in, steeds harder zodat het echt zeer gaat doen.
ik kan me niet langer in houden en roep hard au!
meteen laat jon me los en zegt:"je zou niets zeggen...de volgende keer als je geluid maakt neem ik andere maatregelen.
Īk hou weer braaf mijn mond
jon gaat door met likken en bijten. nu hou ik me weerr stil. ik hoor hem een lucifer aansteken en waarschijnlijk een kaars aansteken. ik weet wat er gaat gebeuren. ik heb het nog nooit gedaan en het wind me op.
druppels kaarsvet komen neer op mijn buik en borsten afgewisseld door water of zo. ik lig te kronkelen van de pijn maar wil niet dat het ophoud. Als een druppel kaarsvet precies op mijn tepel komt die recht hard vooruitstaat schreeuw ik weer.
nu onderneemt jon snel achtie. hij duwt een rubber bal in mijn mond en bind die vast. ik kan alleen nog maar wat murmel geluidjes makken.
het kaarsvet gaat verder en nu zonder het verkoelende water, af en toe voel ik weer wat slagen.dan houd het plotseling op en lig ik weer stil te wachten.
ik voel hoe hij iets hards en diks in mijn kut duwt. het is een voorwerp, dildo of zo want het voeld koud aan. met zijn hand gaat hij over mijn kont terwijl hij hard het voorwerp in en uit mijn kut duwt. plotseling duwt hij een vinger tegen mijn sterretje. ik vind het lekker als ik daar gestimuleerd wordt maar ik weet dat anaal neuken zeer doet. hoij maakt zijn vinger nat aan mijn kutje en steekt hem daarna in mijn aars. ik moet er even aan wennen, maar al snel vind ik het heerlijk om door zijn vinger in mijn kont en het voorwerp in mijn kut geneukt te worden. jon steekt er nog een vinger bij en ik voel een orgasme opkomen. jon merkt het blijkbaar ook en houd op met zijn handelingen. het voorwerp laat hj zitten. wel duwt hij een klein glad voorwerp in mijn aarsje zodat het wat opgerekt word. het doet zeer want het is groter dan zijn vingers maar ik kan geen geluid uit brengen door de bal. het ritueel van het slaan kussen en likken begint opnieuw en nu wijkt hij ook uit naar mijn kut, ik heb het gevoel dat ik gek word van geilheid.
Jon zet een soort klemmetjes op mijn tepels wat zeer doet maar erna aangenaam. als ik nu kronkel vanwege slaag trekt hij eraan en heb ik snel door dat het minder pijnlijk is stil te liggen. Jon haalt na een tijdje de voorwerpen eruit. ik ben even opgelucht, maar dat was te voorbarig. ik voel nog iets dikkers tegen mijn kontje drukken, het is glad en glibberig. langzaam duwd jon door. als hij merkt dat het te zeer doet stopt hij even tot de pijn weggetrokken is en duwd dan verder. uiteindelijk zit het er een heel eind in, maar jon doet er verder niets meer. ik voel hoe hij over me heen kruipt en plots zijn niet geringe lul in me steekt. door het kussen onder mijn kont stoot hij telkens diep in mijn hete kutje en tergelijkertijd komt hij tegen de dildo in mijn kont aan zodat die ook in en uit gaat. het is een heerlkijk gevoel en weer ga ik klaar komen. snel trekt jon aan de tepel klemmen en is het gevoel weg en is er pijn dan gaat hij weer verder. daarna komt jon klaar en laat het over mijn buik spuiten, ik voel het vallen op mijn buik en borsten.
Jon haalt de bal ui mijn mond, maar voor ik kan reageren duwd hij zijn lul in ijn gezicht. ik moet hem pijpen zegt hij en in mijn mond laten klaar komen. ik zuig en lig als een bezetene. het gaat me nog moeilijk af zonder handen. het lukt me toch enhij komt klaar, ik mag het niet doorslikken maar moet het uit mijn mond laten lopen. daarna moet ik hem weer opnieuw hard zuigen.
daarna maakt hij mijn benen los en duwd ze naar mijn hoofd, ik werk maar mee. Hij maakt ze wat hoger achter mijn hoofd vast zodat ik dubbelgevouwen lig met nog steeds de dildo in mijn kont.
Jon begint me te likken en knijpt ijn mijn kale schaamlippen, het voelt aangenaam pijnlijk. dan haalt hij de dildo uit mijn kont en steekt hem in mijn kutje die overloopt van mijn eigen geil. ik voel hem mijn openstaande kontje vingeren en likken. wat ik verwachte gebeurde ook, hij duwd zijn lul naar binnen. nadat de pijn is weggeytrokken gegint hij me als een bezetene te neuken. pijn en genot lopen in elkaar over.
weer laat hij me niet klaar komen en loopt nadat hij is klaargekomen weg.
later haalt hij de dildo uit mijn kut en ik voel dat hij een vibrator in stopt, de vibrator staat niet hard genoeg om me er snel door klaar te laten komen. ik word gek van geilheid. dasn maakt jon mijn benen los en legt ze in de oorspronkelijke positie en doet de bal weer in mijn mond.
nu ga ik je helemaal suf neuken zegt jon dan.
hij haalt de vibrator eruit en duwd hard zijn lul in me
hij stoot hard in en uit me en nu kom ik wel klaar, maar jon gaat ewoon door. na 4 spetterende orgasmes komt jon ook klaar en haalt de tepelklammen van me af en daarna de blindoek. ik kijk hem geil en vermoeid aan, hij kijkt precies zo terug.
was het lekker? je bent toch niet boos he? anders laat ik je zitten.......
ik knik dat het goed zit en hij maakt de bal los en mijn armene en benen.
ik kus hem liefde vol op zijn mond.
in elkaars armen vallen we weer in slaap. de volgende morgen hebben we het er nog even kort over maar het kwam er op neer dat het geweldig was en we het nog vaak over hebben gedaan en gaan doen
elke keer proberen we wel wat nieuws


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners