Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onder controle - betrapt op masturbatie! - 16388 keer gelezen
Dagen gingen voorbij waarbij ik me beheerste maar me erg door haar verwend wist. Dan kwam echter de maandelijkse periode waarbij Monika heel erg gevoelig was en liever gerust gelaten wilde worden. Niks dagelijkse verwennerij en na twee dagen zat ik met een stevig probleem in mijn broek. Ik was ervan overtuigd dat het nog wel enkele dagen zou duren en dat Monika er toch niets van zou merken dus masturbeerde ik me lekker in de badkamer. Nog geen uur later echter gooide ze woedend de papieren zakdoekjes met sperma in mijn gezicht. “IK HEB JE GEZEGD MIJN EIGENDOM NIET TE MISHANDELEN” riep ze uit. “Aanvaard je straf of het spel eindigt hier!” Ik aanvaarde mijn straf en moest mezelf boven op het bed vastbinden. Dat leek me best nog wel mee te vallen voor straf dus ik haastte me naar boven, kleedde me uit en bond mezelf zo goed mogelijk vast aan ons bed. Even later kwam ze binnen. Ze had zich omgekleed. Ze was enorm sexy gekleed volledig in zwarte lak. Monika bleek zich hierop nog meer voorbereid te hebben want ze trok mijn touwen vakkundig strak zodat ik zeker niet los kon komen.
Mijn penis was ondertussen fier rechtop komen staan. Ze begon hem te masseren en hoewel het pas kort geleden was kwam ik opnieuw klaar. Hoewel ze duidelijk zag dat ik mijn buik volgespoten had ging ze rustig door met op en neer bewegen. In het begin was het slechts een beetje onaangenaam maar na vijf minuten smeekte ik haar op te houden. Het leek wel een uur te duren (achteraf vertelde ze me dat ik opgaf na 8 minuten) maar ze stopte pas ze nadat ze me had laten beloven het nooit meer te doen.

Dagen gingen voorbij en de periode van overvloed deed me het voorval vergeten. We vreeën dat de stukken der vanaf vlogen waarbij Monika er enorm van genoot “haar” penis telkens op die manier in te zetten waarin zij de meeste zin had. Niet zelden mocht ik daarbij genieten van een ontlading in een alternatieve opening nadat zij voldaan was.
Zoals elke maand kwam ook nu een stille periode. Na drie dagen hield ik het niet meer en vertelde haar dat ik erg opgewonden was. Dank u voor de informatie, zei ze, en ze deed verder met wat ze bezig was. Teleurgesteld droop ik af. Toen ze echter ’s avonds naar een vergadering van de club moest, masturbeerde ik opnieuw, spoelde alles door in het toilet en nam een douche zodat er zeker geen bewijsmateriaal te vinden zou zijn.
’s Anderendaags leek alles erop dat ik ermee weg gekomen was. Ik vergat het voorval. Wanneer ik ’s avonds thuis kwam van het werk was Monika al ver klaar met het eten. Ze had een van mijn lievelingsgerechten klaargemaakt. Ze kuste me vol op de mond en vroeg me de tafel te dekken. Tijdens het eten keek ze me diep in de ogen en vroeg me of we vanavond samen een “stoute” film gingen kijken. Daar zeg ik natuurlijk nooit nee op.
Na het eten ruimde ik af en maakte de keuken schoon terwijl Monika iets gemakkelijk ging aantrekken. Wel, gemakkelijk was niet echt juist uitgedrukt. Ze had weer het sexy latex pakje aangetrokken! Terwijl ik het me gemakkelijk maakte op de sofa stak Monika de DVD in de speler. Ik wist niet wat ik zag! Op het grote plasma scherm was te zien hoe ik me in de badkamer bevredigde! Monika zei niks maar liet de film gewoon spelen totdat je het zaad kon zien spuiten. Dan zette ze de TV en DVD uit en siste:”bind u vast op bed of pak uw koffers!” Ontdaan, geschokt, verschoten, maar vooral ook bang liep ik snel naar boven en bond mezelf vast. Weer bond ze mijn touwen strakker en streelde ze me. Maar dit keer neukte ze zich te pletter op mijn mond en paal na me gewaarschuwd te hebben vooral niet klaar te komen. Na zowat een uur afwisselend op mijn mond en paal gereden te hebben liet ze zich moe maar voldaan van me afvallen. Ik was blij dat ik me (met de grootste moeite van de wereld) had kunnen inhouden en hoopte dat nu mijn straf wel over zou zijn, maar niets was minder waar. Ik kreeg een blinddoek om en ze begon mijn lul te masseren. Al gauw begon ik te koken en vroeg om te mogen komen. Omdat ze gewoon niet antwoordde hield ik me in zo lang ik kon, maar tegen haar geoefende handen was ik machteloos en spoot de volle lading over mijn buik. Even verliet ze de kamer waarna ik voelde hoe ze me afkuiste, me scheerde en mijn ondertussen verslapte geslacht met kille professionele klinische handelingen waste en afdroogde. Dan prutste ze nog wat aan mijn lul. Ik kon niet goed uitmaken wat ze juist aan het doen was, maar het was niet aangenaam en deed geen pijn. Wanneer ze klaar was maakte ze een arm los en verliet de kamer me aan mijn lot overlatend. Ik deed mijn blinddoek af. Terwijl ik nog wat verblind was door het licht maakte ik mijn andere arm los. Toen kreeg ik de schok van mijn leven: rond mijn leuter zat een kooi! Ik prutste en trok eraan zonder succes: hij zat opgesloten in een peniskooi! Ik maakte me verder los, sprong uit bed en bekeek mezelf in de spiegel: geschoren en gekooid. Nu was ik echt van haar! Ik ging naar beneden om iets te drinken. Monika zat in de zetel nog wat TV te kijken. Rond haar hals hing een kettinkje met een sleuteltje aan … het sleuteltje tot mijn geslacht!
“Wat drink je?” vroeg ze, stond op en haalde me een biertje zonder antwoord af te wachten. Terug uit de keuken gaf ze me een dikke tongzoen terwijl ze me bij mijn kruis en kooitje nam.
Nu kan ik terug gerust slapen zei ze en ging naar boven. Zoveel kon van mij echter niet gezegd worden. De eerste nachten lag ik uren te woelen en als ik dan in slaap viel werd ik al vroeg wakker van een erectie die tegen het kooitje drukte.


Volgende keer “onder controle – het leven met een kooi.”


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners