Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onder controle - intro - 10586 keer gelezen
Monika en ik waren al enkele jaren getrouwd. We hadden een hechte relatie met goede vanilla sex. Ik verlangde naar meer maar durfde het haar niet vragen dus bleef alles voorlopig bij hetzelfde. Het verhaal begint op de dag dat er iets gebeurde dat alles op zijn kop zette.
Die avond waren we weer gezellig aan het knuffelen. Monika dook onder de lakens en begon me te verwennen. Haar mond rond mijn penis voelen was zoals steeds weer een geweldige ervaring. In extase riep ik “jaaaa, neem hem, hij is helemaal van jou!” ze stopte prompt, kroop naar me toe en keek mee heel doordringend aan.
“echt?” vroeg ze.(haar ogen wijd open keken me heel doordringend aan)
“echt!” antwoordde ik.
Ze schoof zich over mijn lid en we reden naar de zevende hemel.
De dag nadien, ik was het voorval al vergeten, maande ze me aan “haar” penis gerust te laten toen ik in de douche er wat meer dan de nodige aandacht aan schonk. Ik kreeg prompt een erectie maar bleef er verder af. Eenmaal uit aangekleed pakte ze me teder tussen mijn benen en zij
“ik wil dat MIJN jongen vanavond vol energie is voor mij, dus afblijven he!”
Weer groeide er een dikke knobbel in mij broek, maar ik kuste haar en beloofde hem gerust te laten. Die avond hadden we een bijzonder wilde vrijpartij waarbij zij keer op keer klaar kwam en ik zelf tot twee keer toe spoot (iets wat ik absoluut niet gewoon was).
Nu volgde er een rustige periode waarbij alles terug zijn normale gangetje leek te gaan.
Tot ze me op een ochtend betrapte tijdens het masturberen. Ze werd kwaad en zei
“STOP daar mee! Ik wil niet ge MIJN penis zo mishandelt!”
Ik stopte, stopte hem beteuterd terug in mijn broek en ging naar haar toe. “Sorry schat” zei ik en kuste haar. Ze kuste me intens, terwijl ze mijn ballen zachtjes kneedde. Weer gingen haar ogen wijd open en keek ze me heel doordringend aan terwijl ze me vroeg:
”Gaan we er mee door, of wilt ge uw penis liever terug?”
“Met mijn penis zo hard als een paal zei ik zonder aarzelen:“we gaan door!” Ze glimlachte ten teken dat ze dit antwoord had verwacht. Dan maakte ze zich los van me en liep naar de eetkamer kast. Ze haalde een contract uit de bovenste schuif en zei:
“lees rustig en geef me dat straks ondertekend terug”
Het was een contract waarbij ik mijn geslacht volledig en exclusief aan haar controle overdroeg. Het contract deed me beloven zelf geen enkel initiatief tot seksuele bevrediging te stellen. Een staat van opwinding mag ik enkel aan haar melden. Monika mocht volgens het contract ook “de nodige maatregelen treffen en hulpmiddelen gebruiken om deze belofte te helpen nakomen mocht blijken dat ik daar zelf niet toe in staat was. Zij beloofde zorg te dragen voor de gezondheid van haar eigendom.

Mijn hard bonsde in mijn keel en ik werd duizelig van opwinding. Zonder veel langer na te denken tekende ik de twee exemplaren (Monika had zelf al getekend) en liep naar de kamer om haar het contract te overhandigen.

Ze nam het contract aan, gooide het op de kast en sleurde me naar de slaapkamer. Ze rukte alle kleren van zich af en ik deed spontaan hetzelfde. Ze duwde me op bed en spietste zich over de volle lengte op mijn paal. Verschillende keren kwam ze klaar. De orgasme sappen gebruikte ze om haar sterretje te smeren. Dan draaide ze zich om, zette zich wijdbeens over mijn gezicht en zij met gebiedende stem: “likken en mijn kontje voorbereiden”. Enthousiast begon ik haar grotje en klitje te likken terwijl ik voorzichtig met een vinger haar sterretje binnendrong. Ze kreunde hard, terwijl ze toch mijn paal verwende met haar tong. Nadat ze een paar keer op mijn tong was klaargekomen draaide ze zich terug om, nam mijn paal vast en positioneerde hem juist tegen haar kontgaatje.

Even aarzelde ze, maar dan weer gingen haar ogen wijd open en keek ze me heel doordringend aan terwijl ze zich langzaam over mijn paal liet glijden. Wanneer ze helemaal beneden was bleef we even stil zitten. Haar gezicht begon rood aan te lopen wanneer ze op mijn op en neer begon te bewegen. Ondertussen verwende ik haar poesje met mijn handen. Dan keek ze me aan en zei: “KOM, kom NU!” omdat ik al lang op de rand vertoefde koste het me maar enkele stoten om aan haar bevel te voldoen en mijn volle lading diep in haar te spuiten. Rillend kwam ze op mij liggen en samen genoten we na van deze intense belevenis. Toen we bekomen waren vroeg ik mijn liefste waarom ik vandaag met haar anaal had mogen vrijen terwijl ze me vroeger verteld had dat ze dat niet zag zitten. Een mysterieuze glimlach verscheen op haar gezicht en ze antwoordde: “Als jij me veel geeft, kan je veel van mij krijgen! Maar stel me niet teleur …..” en weg was ze naar de badkamer.

Volgende keer: “onder controle - betrapt op masturbatie!”
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners