Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ongevraagd gefilmd - 21289 keer gelezen
Enkele dagen geleden had ik deze Meesteres nog voor het eerst ontmoet. Op een betaal site was ik haar advertentie tegen gekomen. Haar gebeld en een heerlijke sessie met haar gehad. Maar nu een paar dagen later stond ik voor haar deur. Ze had wel interesse en zocht nieuwe slaven of sletjes. Zoals zij het zelf noemde.

Keurig op tijd stond ik dus voor haar deur. Midden in de stad. Een groot pand met maar een bel voor de deur. Ik belde aan. Ja!? klonk er door een intercom. Uhm, ik ben d`r. Pardon wie is er? Volgde er. Uhm U slaaf Meesteres. De deur zoemde open. Ik liep naar binnen. Liep een trap op en kwam op een opgang met een gesloten deur.
Ik wachtte even, maar klopte tenslotte aan. Geen reactie volgde. Na enkele minuten konk er weer de intercom. Uitkleden! Alles uit. Er komt zo iemand je binnen laten. Ik trok alles uit en wachten (on)geduldig op wat er komen ging.

Een twintig minuten later hoorde ik gestommel en ging de deur open. Een man met alleen een leren slip liet mij naar binnen. Je mag me even volgen. We liepen verder het huis in en kwamen in een enorme kamer. Donker verlicht. Compleet met bar alles. De bardame, een eveneens naakt rondborstige wat oudere dame knipoogde naar me. Ik werd naar het midden van het zaaltje gebracht. Waar ik moest plaats nemen in een soort dokter stoel. Mijn armen boven mijn hoofd werden vast gesnoerd. Mijn benen werden wijdbeens in steunen vast gezet. En de stoel werd wat naar achter gesteld. Zo lag ik voor dat ik het eigenlijk goed door had. Benen wijdbeens in de lucht mijn kont hing vrij en was zo voor alles toegankelijk. Ik kon dan ook geen kant meer op en was geheel aan ander overgeleverd. Mijn gastheer knikte goed keurend en liep naar de bar. Ik moet zeggen dat het alles mij wel opwinden. Een andere deur ging open en er kwamen een aantal mensen binnen. Gevolgd door ook twee mannen die vervolgens hun camera's opstelde met mij als hun object. Meerdere mensen kwamen binnen. Vrouwen in strak leer vrouwen schaars of niet gekleed evenals mannen. Een van de schaars geklede meisjes liep op mij af en kwam tussen mijn benen staan. Maakte haar vinger nat en wreef over mijn anus. Hmm lekker kutje zeg. Vervolgens stak ze haar vinger diep in mijn slavenkut.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners