Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Online meester - 11078 keer gelezen
Ik ben een online meester


Ik ben Bert (tenminste, zo heet ik in dit verhaal) en ik woon zowat op het internet. Elke beschikbare minuut ben ik online, en elke niet beschikbare minuut probeer ik met mijn telefoon toch zoveel mogelijk bij te blijven. Ik ben al eeuwen getrouwd, maar sex is er al meer dan 20 jaar niet meer bij. En dat probeer ik op allerlei manieren in te halen. Sinds ik van het bestaan van een website weet heb ik een nieuwe favoriete manier. Ik probeer in contact te komen met meisjes en vrouwen, en probeer het gesprek te leiden in de richting van onderdanige seks. Hoewel ik thuis nooit de kans heb gehad mijn dominante kant te tonen heb ik die wel degelijk. Bij een paar vriendinnen heb ik dat kunnen laten zien, en nu, op een website probeer ik dat ook. En zo nu en dan tref ik iemand die daar gevoelig voor is. Over één van die toevallige ontmoetingen wil ik hier graag vertellen.

Na talloze rukkende kerels, geitende meisjes en stoere pubers kwam Eloise in beeld. Een mooie, engelse meid, lang blond haar, bijna twintig. Meestal drukken meisjes mij meteen weg, maar zij en ik raakten aan de praat.
Ik complimenteer haar met haar mooie haar, maar vertel er meteen bij dat ik het op deze manier, los gedragen, niet zo heel spannend vind.
"Wat vind je dan mooi?", vraagt ze. Ik zeg dat als het aan mij ligt dat het dan een vlecht wordt, hoog op haar achterhoofd, en heel strak.
"Val jij op haar?", vraagt ze.
"Dat is het eerste wat mij opvalt en aantrekt bij een vrouw, haar nog eerder dan borsten of billen."
"Zal ik het voor je vlechten?"
"Dat zou ik graag willen, maar laten we het dan meteen goed doen. Ben je een beetje onderdanig, kom je daarvoor hier naar een website?"
"Ik wil van alles ontdekken, onderdanig weet ik niet, maar ik wil dat graag uitvinden. Vertel maar wat ik moet doen."
Nou, zo'n aanbod had ik nog niet vaak gehad. Op volle toeren werken mijn hersens om een plan te bedenken, hoe gaan we hier maximaal plezier aan beleven? Ik besluit maar meteen duidelijk te zijn, als ze dan afhaakt weet ik gelijk hoe laat het is.
"Nou, begin maar met je uit te kleden, mijn meisje is naakt als haar meester bij haar is."
Ze denkt heel even na maar trekt haar truitje over haar hoofd en doet haar bh af. Mooie borsten zie ik, niet zo heel groot, stevig en tepels die recht vooruit staan. Ze pakt haar borsten in haar handen en speelt er even mee.
"Afblijven, jij speelt als ik dat wil en anders niet!"
Haar handen zakken meteen naar beneden, en op mijn bevel trekt ze ook haar jeans en slip uit. Jasses, een hele bos haar. "Als ik je meester ben, gaat dat eraf, Eloise!"
Het gaat haar te ver om daar nu al ja tegen te zeggen, maar ik kom daar zeker op terug, en heel gauw ook! Daar zit ze nu, naakt voor de webcam. Ik geniet van wat ik zie, maar er is werk voor de boeg. "Pak je tepels, en til je borsten op, zo hoog als je kan."
Eloises gezicht vertrekt een beetje, maar ze tilt haar borsten hoog op aan de tepels. Op mijn commando laat ze los, en ze zakken weer in hun normale stand. Ik laat haar dit een aantal keren doen.
"Goed zo, als beloning mag je je tepels een kusje geven."
Eloise legt haar handen onder haar borsten, presenteert ze aan me, en likt aan de tepels. "Heb je wasknijpers bij de hand?", vraag ik.
"Ja, een stuk of wat, waarom?"
"Je doet straks op beide tepels een wasknijper. Daarna ga je een vlecht maken, op je kruin, heel strak. Als je klaar bent laat je hem zien en als ik het mooi genoeg vind mogen de knijpers er af. Nu!"
Even verdwijnt ze uit beeld, dan komt ze terug. Ze laat een borstel zien, een paar elastiekjes en 2 wasknijpers. Die zet ze op haar tepels. Even vertrekt haar mond, het is voor het eerst. Dan pakt ze de haarborstel en begint aan een strakke staart, op of net voor haar kruin. Ze trekt de haren nog even uit elkaar om haar staart zo strak mogelijk te krijgen. Ze doet haar best om een mooie gelijkmatige vlecht te maken. Dan kijkt ze recht in de camera, vragende ogen.
"Leg je vlecht over je schouder, en houd je borsten in je hand."
Wat een mooi plaatje. Ik besluit nog iets meer te testen: "De onderkant is een beetje slordig. Pak een schaar en knip er twee centimeter af, dat het een mooi borsteltje wordt."
Even denk ik dat ze weigert maar ze staat op en komt terug met een schaar. Met haar ogen strak in de webcam pakt ze de vlecht in één hand en knipt het onderste stukje van de vlecht. Dat ziet er perfect uit.
"Steek het uiteinde van je vlecht in je mond, dan mogen nu de knijpers er af." Wat zij niet weet, en ik wel, is dat het er af halen minstens net zo zeer doet als het er op zetten, dus haar zucht verbaast me niets. Met de vlecht in haar mond kijkt ze strak in het beeld, trots op zichzelf dat ze zo goed kan luisteren, en wachtend op de volgende opdracht. Ik vind het voor een eerste keer echter wel genoeg, en de tientallen andere plannetjes, dingetjes die wat verder gaan, kunnen wachten tot een volgende keer. Nu mag ze genieten.
"Steek een vinger in je kut, diep, en laat me zien hoe nat je bent." Inderdaad, haar vinger glimt.
"Veeg hem af aan je vlecht, maar laat die in je mond! En dan weer in je kut, twee vingers deze keer." En weer laat ik haar haar vingers afvegen aan haar vlecht. Om en om gaan de vingers in haar kut, langs haar vlecht, in haar mond, zelfs een vinger die in haar kont heeft gezeten likt ze af. Dan vraag ik of ze graag wil komen.
"Ja, heel graag!"
Zal ik haar haar orgasme laten verdienen of ben ik gewoon aardig vandaag?
"Ok, je mag kiezen of je gaat proberen te komen of niet. Je gaat jezelf vingeren met je vlecht in de andere hand. Lukt het je om binnen 3 minuten klaar te komen dan win jij. Als dat niet lukt dan knip je nog 2 cm meer af. Deal or no deal?"
Ze weet niet hoe hard ze moet knikken, ik zie dat ze haar vlecht heel stevig vast pakt, er aan trekt, en met haar andere hand tekeer gaat tussen haar benen. Het duurt niet eens twee minuten, ze komt gillend klaar.
Ik geef haar een compliment, beloof dat ik die 2 cm wel een andere keer opeis, dat ze niet al te lang meer behaard zal zijn van onderen, en dat ze dingen zal leren waar ze nog nooit aan gedacht heeft. Dan geef ik haar mijn email adres en mijn skypenaam, en vertel hoe ik genoten heb. Zij heeft dat ook zegt ze, en ik krijg van haar dezelfde gegevens.

Een online slavin, heerlijk. Veilig en toch spannend. Dit verhaal is op vrijwel deze manier echt gebeurd. Wil jij ook zoiets meemaken, je mag me emailen. Liefst met een foto, maar eerst afspraken maken is ook prima.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners