Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ons leven - 7203 keer gelezen
Ons leven Auteur: R1987v
Verhaal: Hallo! Mijn naam is Renske, ik ben 24 jaar en woon in Amsterdam. Hier heb ik een leuk appartement. Ik heb al vanaf mijn 22ste een vaste partner. Martijn 26 jaar. Hij woont in Rotterdam. We zijn elkaar tegen het lijf gelopen op de erotiekbeurs in Utrecht. Beide waren we aan het kijken bij een BDSM presentatie. Mijn grootste hobby. Waarvoor?: Omdat Ik het geweldig vind een onderdanige man met mij te hebben, te zien hoe ver hij wilt gaan, en de angst en genot van de subspace in zijn gezicht te zien. Martijn en ik zijn al bijna 2 jaar elkaars partner en tot nu toe erg gelukkig. Hij is mij trouw, en ik geef hem zijn genot!

Door omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuwe woning in of in de omgeving van Amsterdam. Waar ik samen met mijn slavenpartner kan wonen en spelen. We zijn een leuk huis tegengekomen in Velsen. Het is een vrijstaande woning midden in een bosrijk gebied. Samen kopen we het huis en sluiten we de hypotheek af. En we zijn zeer happy. Martijn zegt ook zijn huurhuis in Rotterdam af.

Omdat we beide economisch zijn opgeleid en ook echt niets technisch in ons hebben, ben ik op zoek gegaan naar een handige klusjesman. En gelukkig vond ik deze. Een man van 32 jaar genaamd Rick. Rick heeft een heel mooi lichaam. Niet zn scharminkel als Martijn. Nee Rick is sterk en gespierd. Ik vertelde Rick precies hoe ik elke kamer wilde hebben. Modern Straks met een klasiek tintje. Hoen hij het hele huis beneden gedaan had kwam hij mee naar boven. Ook in onze slaapkamer moest wat gebeuren (en daarnaast ook de badkamer en de andere ruimtes). Maargoed, aangekomen in de slaapkamer zag ik tot mijn schrik dat Martijn de speeltjes niet goed had opgeruimd.De kamer lag vol met klemmen dildo's en zweepjes. Ik schaamde me kapot. Rick liep de kamer in en zijn mond viel open van verbazing. WOW!!! had ik dit eerder geweten! Bent jij onderdanig of dominant vroeg rick brutaal aan mij. Nog steeds blozend maar wel opkijkend met trots antwoord ik, Dominant hoezo? En dan komt Rick met een leuk voorstel. Hij wil graag het werk hier afmaken, met als tegenprestatie geen salaris maar BDSM sessies. En natuurlijk stem ik toe. Overdag is hij aan het klussen in ons huis en de avonde is hij een slaaf in training. Op de eerste etage zit de woonkamer keuken bijkeuken en portaal (bijna een gewoon huis), maar op de tweede kamer heb ik het wat omgegooit. Er is een grote slaapkamer voor mij. Een mooie badkamer. Een zeer grote speelkamer en op zolder is een kleine ruimte met 2 bedden en een wasbakje.

De eerste avond dat ik een sessie met Rick had, heeft hij een contract ondertekend, met hierin de afspraken. En met hierin dat als hij zijn werk af heeft hij direct huis verlaat en hier altijd over zijn mond houdt. Daarna heb ik hem geleerd dat een slaaf altijd een schone slavenpik moet hebben, dus heeft hij zijn hele lichaam onthaart. dat een slaaf zijn Meesteres altijd begroet op zijn knieen gebukt, en door haar laars of voet te kussen. Dat als hij moet wachten hij zijn handen in zijn nek legt en op zijn knieen wacht op de aangewezen plaats. Dat als hij mag zitten hij dit altijd op zijn blote billen doet (mits anders gezegd). Dat hij zijn Meesteres altijd bedankt. En dat hij nooit ongevraagd in haar ogen mag kijken. Daarin tegen heeft de Meesteres de verplichting over haar slaaf te waken, hem niet in gevaarlijke situaties te brengen, zijn grenzen te respecteren.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners