Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontmoeting in Spanje - deel 2 - 5812 keer gelezen
Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon.Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje.Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield:" Ik Marco...

geboren ... te ... enz wens mij uit vrije wil volledig en sexueel te onderwerpen aan mijn meerder en belangeloos uitvoeren wat gevraagd wordt.Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden. Hantekening en datum." Terwijl ik dit schreef kuste Walter af en toe tussen enkel woorden door mijn hals en streelde onder mijn armen door, mijn tepels.Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe. "Schrijf het adres van bij jouw thuis erop " zei Walter." Als je luistert zal er niets gebeuren Marco" Ik beefde en deed wat hij vroeg.

Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer.

"Broek uit en bene uiteen en steun met je armen op tafel." beval Walter.

Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om.

Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden.Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat .Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen."Walter gaat verder" zei ik onbewust. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open.Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen. Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper."Je bent nog maagd " zei Walter en ik zal de eerste zijn om jouw te ontmaagden.

Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan.Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras.Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam .

Dan zag ik zijn grote paal van wel 20 cm en zo'n 3 cm dik schuin omhoog staan.Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was. Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem.

Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter.Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam. Hijb kuste mij intens terwijl hij met een hand mijn lul kneedde en met zijn andere hand in mijn volle billen neep.Dit bracht me gewoon buiten mezelf. Zijn daalde af naar mijn tepels en hij begor ze lekker te kussen . Dan begon hij op mijn genots en sex knobbeltjes te bijten .Ik kermde even maar genoot.Ik wou dat hij mij zou laten komen en Walter liet mij tot bijna dat orgasme gaan. Ik hijgde en zei dat hij alles met mij mocht doen.Hij liet me los en ging naar binnen. Ik schudde met mijn lijf om zo toch het genot van mijn harde penis te voelen die van links naar rechts sloeg.

Walter had van alles bij en legde het op een tafel nabij. Hij nam wat olie en smeerde mij ballen en lul in en mijn billen en anus.Hij zei niets en bond een zwatre blinddoek voor mijn ogen."Meester Walter" ik wil alles zien" Wlater glimlachte en zei zacht in mijn oor. " Alleen voelen zul je ,begrepen ?"

Opeens voelde ik scherpe slagen op mijn billen en ik kreunde.

Na zo'n tien slagen hield hij op.Hij betaste ze en kneedde er zachtjes in .Mijn lul was zo terug hard.Hij greep mijn balzak boven mijn ballen met zijn wijsvinger en duim tegen elkaar.Hij had hiermee enige moeite want mijn zak zat dicht als een tennisbal gespannen onder mijn erecte paal.Langzaam trok hij mijn ballen omlaag, lager en lager. Ik kreunde en vroeg om vergiffenis."Niets te vragen" zei Walter en stopte een bal in mijn mond en bond de touwthjes achter mijn hoofd."Enkel kreune zul je, lieve sex slaaf".

Hij deed mijn blinddoek af. Hij name een zware zilveren ring die wel 19. gram woog.De zilveren ring was opgegoten met lood ,vernam ik later. Hij opende de ring en klapte die toe en sloot deze met een sleuteltje."Slaaf, sexballen moeten hangen en kunnen slingeren " " grinnikte hij.

Hij duwde de ring ver omlaag tot juist boven mijn ballen. Wat een speciaal gevoelen was dat. Hij trok mijn billen open en boorde met zijn vinger in mijn anus en deed er wat olie in .

" Ik wil je ontmaagden lieve schat" Ik schudde van neen. Ik zag zijn grote paal hard en stijf.Hij maakte mijn polsen los en ik moest met mijn bort op de tafel en hij bond mijn armen gespreid aan de overkant van de tafelpoten vast.Mijn lul stond stijver dan ooit.Opeens voelde ik zijn eikel mijn anus raken .Ik schokte. Lanzaam duwde hij hem er verder in. Mijn paal droop van de geilheid als hij er helemaal inzat .De pijn kroop door mijn ganse buik .Dan begon Walter langzaam te pompen ,sneller en sneller. Het duurde niet echt lang en ik voelde hem roepend en hijgend klaar komen.Ik voelde zijn lijf over mij bukken en hij begon zo mijn paal af te trekken. Ook dat duurde niet lang en ik kwam klaar als zijn paal uit mijn anus flopte. Hij verdween en kwma na zo'n vijf minuten terug.

Hij maakte me los Mijn aars deed pijn. Hij strekte mijn armen terug boven mijn hoofd aan die haak. Ik zalk jouw eens volledig leegmaken en dan gaan we morgen verder.

Hij name een zeer speciale groot vierkant bakje met een stroom draad er aan. Onderaan dat bakje zaten platic niet scherpe naalden van anderhalve centimeter . Walter trok zijn zwembroek aan kwam voor me staan. Hij zette de platiek naalden van het nu trillende bakje boven op mijn penis. De vibratie was enorm hard. Het was gewoon ongelooflijk wat effect het had. Ik keerde en draaide aan mijn armen van genot.Hij zette af en toe die naaldjes op mijn gespannen ballen obnder die ring. Ik vuurde al mijn zaad af met een genotsvibratie die ik nog nooit in mijn jong leven had gevoeld .Walter bleef doorgaan. Hij liet mij zo wel vier keer achter elkaar spuiten ,de laatste keer was ik leeg en trok van genot mijn onderlijf ,sidderend ,hemels.

" Morgen gaan we verder lieve slaaf " Hij deed alles van mij af en ik mocht voor zijn ogen douchen en gaan slapen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners