Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontvoerd 1 - 20711 keer gelezen
Eindelijk Donderdag en herfstvakantie!
Paps was naar Portugal voor zaken en ik zou een nachtje alleen thuis zijn en de dag daarop naar Mams.
Ik smeet mijn tas de lege woonkamer in pakte mijn laptop kleedde me volledig uit en trekken maar!.
Na een paar uur pornofilmpjes en chatten viel ik uiteindelijk in slaap.
Toen ik de volgende morgen wakker werd ging ik eerst nog douchen en mezelf kontvingeren met een tandenborstel, na weer klaargekomen te zijn sprong ik in mijn kleding en liep ik met me oortjes in naar school.
School verliep lekker snel en ik belde mams op "Hoi mams" "Hoi lieverd" "Hoe laat moet ik thuis zijn?" "Voor 12 uur graag" is goed mams ziejezo!" ik legde neer en pakte mn laptop weer, ik bekeek opnieuw de uitnodiging van een van de vele mensen waarmee ik chatte.
Het was van een 15 jarige jongen die in was voor een vluggertje, hij woonde in Zwolle en dat lag op mijn route, zoals gewoonlijk ga ik altijd met de trein naar Leeuwarden waar mijn moeder woont 'een tussenstopje in Zwolle kan geen kwaad dacht ik dus ik antwoordde dat ik er wel zin in had, pakte mijn tas in en liep naar het Station.
Eenmaal in de intercity naar Leeuwarden begon ik met het lezen van geplaatste verhalen op oops.nl op mijn mobieltje.
Na een paar keer naar het toilet geweest te zijn passeerde de trein station Zwolle.
Ik pakte mijn briefje er nogmaals bij 'Bij de wc's, Groen Adidas vestje, zwarte training broek van Puma en witte Nike Airs' hij wilde geen foto's sturen dus moest ik het hier maar mee doen.
De trein stopte ik pakte mijn rugzak en stapte uit.
Aangekomen bij de wc's keek ik rond ik zag niemand anders dan een man van rond de 40 die een brede grijns trok toen hij me zag "Hoi Amroth"* , ik wilde weglopen want dit was niet de afspraak ik zou een leeftijdgenoot ontmoeten... Maar hij liep op me af en duwde een pistool in mijn rug die bedekt werd door zijn dunne vest "Meekomen meneertje, doe normaal en waag het niet wat uit te voeren" siste hij, ik dacht dat als hij zou schieten mensen t wel zouden opmerken en stond op t punt te schreeuwen "zou ik niet doen als ik jouw was vriend, als ik schiet raak ik je hart en dan ben je dood, dat zou zonde zijn toch?" ik knikte stilletjes en liep mee naar zijn bestelbusje.
Hij opende de deur voor me, en liet me naast hem zitten "Achter je zit een vriend van me die je tevens ook onder schot houdt" ik knikte weer stilletjes, terwijl mijn gezicht steeds bleker werd bedacht ik scenario's waarin ik ontsnappen kon maar elke gedachte eindigde met de dood of het feit dat t niet haalbaar was.
"Wat kijk je bleek vriend..." hij grijnsde weer breed "op msn kwam je over als een spontane geile jongeman!" 'pff hoe zou jij je voelen als dit je overkwam' dacht ik.
Ik zag in de achteruitkijk spiegel een politie auto rijden en draaide het raampje open, dat werd snel opgemerkt door mijn ontvoerder die me een stomp in mijn maag verkocht "wacht maar jij..." zijn vriend draaide het raam dicht en drukte het pistool in mijn nek "Geen geintjes meer of anders..." "wacht geef m anders wat chloroform" (dat is iets verdovend)" ik kreeg een doek raar ruikend spul in mijn gezicht geduwd en viel in slaap.
Toen ik wakker werd waren mijn handen vast gebonden op mijn rug en werd ik ruw uit de wagen geduwd en op een picknick tafel gelegd "zo" mijn ontvoerder trok mijn broek en boxer omlaag en duwde zijn lul regelrecht in mijn kontgat "dat zal je leren" omdat het nogal donker was zag ik weinig maar ik voelde opeens een grote lul tegen mijn lippen "open die mond" ik ging met mijn hoofd opzij waarop de vriend van de ontvoerder me een klap in t gezicht gaf, mijn hoofd weer naar zijn lul trok en zijn lul uiteindelijk in mijn mond bracht.
De lullen waren van een enorm formaat ik schatte rond de 28 centimeter en ze bleven maar stoten, de vriend begon te grommen en spoot mijn keel vol met warm zaad dat stiekem best wel lekker was "Slikken slet" ik gehoorzaamde braaf, toen hij uitgespoten was kwam mijn ontvoerder ook klaar en ik voelde de slierten door mijn darmen gaan.
Ze keken elkaar aan en knikten, ze wisselden van plaats En ik kreeg de lul van mijn ontvoerder in mijn mond die nog een klein beetje naar mijn eigen stront smaakte.
Toen beide heren nog een keer klaar gekomen waren werd mijn broek weer opgetrokken en werd ik de auto ingeduwd, mensen wat deed mijn reet zeer... Na een kilometer of 80 stopten we weer en moest ik er weer uit, ik hoorde golven 'een jacht haven?' dacht ik en ik had gelijk "w-w-waar gaan we heen?" de vriend stak een joint op "Naar een ver oord" mijn ontvoerder vulde hem aan "Jij word het cadeautje van mijn vrouw kleine vriend" ik slikte en liep over de loopplank het jacht in...


*Amroth is mijn naam die ik bij rpg's gebruik dus niet mijn realnaam.

Moet ik verder gaan met dit verhaal? Zo ja : reageer dan in een mailtje elfjeslaaf@gmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners