Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwacht gevingerd door twee vrouwen - 13669 keer gelezen
Zittend aan een bar was ik op zoek naar een leuke contact met een jonge vrouw.

Verderop zat ze, rood opgestoken haar, mantelpakje aan en hoge hakken.

Leuke vrouw om te zien en ze keek ook naar mij, ik liep naar haar toe en maakte kennis, we dronken wat en raakten aan de praat.

In ons gesprek viel op dat ik bij elk onderwerp mijn gelijk moest geven aan haar, ze was slimmer en beter geschoold dan ik en dat liet ze ook steeds meer blijken, ze werd steeds overheersender en bekeek mij steeds vaker met een spottende glimlach.

Ik voelde mij steeds minder gemakkelijk en wilde weg, maar zij hield mij plotseling even vast en vroeg mij mee te gaan naar een vriendin die even verderop woonde, een aantrekkelijke gedachte hoewel ik mij minder op mijn gemak voelde dan even daarvoor.

Even later kwamen wij aan bij die vriendin die er met haar joggingbroek en wijd shirt niet bepaald uitdagend uitzag.

Ik had geen idee wat ik hier deed, maar de vriendinnen bespraken iets wat ik niet kon verstaan en de vrouw in het joggingpak liep naar achteren, om even later terug te komen in een mantelpakje met hoge pumps eronder en met een plastic zeiltje in haar hand.

Ik kreeg de opdracht om mij uit te kleden, wat ik echter weigerde, ik was altijd degene die bepaalde wat er gebeurde en niet mijn afspraakje.

De roodharige liep op mij toe en keek mij dwingend aan waarop zij mij begon uit te kleden.

Piemelnaakt en met vuurrode wangen stond ik daar terwijl de beide dames mij proestend aankeken, mijn penis was tot enorme omvang toegenomen en ik probeerde deze met mijn handen te bedekken.

De vriendin ging op de bank zitten en de roodharige duwde mij voorover zodat ik bij de vriendin over de knie kwam te liggen.

De klappen die ik op mijn billen kreeg vervulden mij van schaamte en genot, maar het ergste moest nog komen.

Ik moest overeind komen en naast de vriendin gaan zitten , de roodharige kwam aan de andere kant van mij zitten en ieder van hen tilde een been van mij op en legde die schuin over hun schoot zodat mijn benen bijna uit elkaar werden getrokken, waardoor alles bij mij te zien was en ik geen kant meer op kon,

het zeiltje werd onder mijn billen geschoven en ik werd enigszins achterover gedrukt waardoor mij inmiddels rode billen een beetje zichtbaar werden.

Terwijl de dames mij zo vasthielden, drukte de roodharige haar hand tussen mijn benen en zocht, voorlangs naar mijn anus, toen zij die eenmaal had gevonden volgde een vingerbeurt die ik nooit meer zal vergeten en terwijl de dames gierden van het lachen, pakte de vriendin mijn penis en liet mij gillend van schaamte klaarkomen.

Nog nooit ben ik zo vernederd als op die avond.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners