Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwacht slaafje - 7379 keer gelezen
Ze zat volledig naakt op haar knien voor me op de grond. Haar armen had ik achter haar rug gebonden. Haar benen stonden iets uit elkaar zodat ik goed zicht had op heel haar lichaam. Ik zat op een stoel voor haar en zij was me aan het pijpen.

Genietend dacht ik terug aan wat ik net allemaal bij haar gedaan had. Een paar rode striemen op haar volle billen waren er nog getuige van. ik was zachtjes begonnen maar ze smeekte om meer. Ze genoot van de pijn. Ik had haar voorover over een tafel gelegd en haar afwisselend in haar strakke kont en haar natte kut geneukt. Terwijl ik dit deed sloeg ik haar op haar billen waar ze nog natter van werd. Bij elke slag op haar kont trokken haar gaatjes samen waardoor ik al vrij snel in allebei was klaargekomen.

Nadat ik dit had gedaan draaide ik haar om en bond haar armen en benen vast aan de tafel. Elk ledemaat aan een andere poot zodat ze volledig wijd uitgespreid lag. Terwijl ik in een van haar tepels kneep sloeg ik zachtjes met een zweepje op haar nog natte kutje. Dit vond ze blijkbaar heel lekker want ze kreunde van genot. Hierdoor werd ik aangemoedigd om door te gaan en sloeg net zolang totdat ze heftig klaarkwam. Zo heftig dat ze even bij moest komen. Dit was zon geil gezicht dat mn lul weer op volle oorlogssterkte was. Ik klom op de tafel, trok haar borsten aan de tepels tegen elkaar aan en neukte ertussendoor. Toen ik klaar kwam tegen haar gezicht kwam ze weer een beetje bij. Nadat ik met een washandje haar gewassen had (en haar hiermee meteen wat rust gaf) zette ik haar op haar knien en liet haar me pijpen.Opeens stopte ze met pijpen en keek me benauwd aan. Meester, ik moet heel nodig plassen! Mag ik dat even gaan doen?

Een geil plan kwam in mijn gedachten. nee, dat mag je niet. Ze keek me verschrikt aan. Ik hees haar weer op de tafel, plaatste haar benen een redelijk eind uit elkaar, ging op de stoel zitten en legde mijn hoofd tussen haar benen. Haar natte schaamlippen hingen vlak boven me. Ik sloeg mijn armen om haar benen en begon met lange halen haar kut te likken. Haar benen begonnen te trillen en hoeveel ze ook haar best deed, ze kon het niet inhouden. haar heerlijk pis begon uit haar kut te stromen in mijn mond en over mijn gezicht. Ik genoot en kwam al bijna klaar door deze heerlijke ervaring. Toen ze klaar was met plassen kwam ik overeind en trok haar hard van de tafel. Ik zette haar op haar knien op de stoel en drukte haar hoofd op de tafel, in de resten van haar eigen plas. Met n harde ruwe beweging drukte ik mijn lul in haar anus en liet alles lopen. Mijn plas drong diep in haar kontgat en toen ik even later terugtrok liep het naar beneden, langs haar kletsnatte kut en benen. Ik neukte haar kut en loosde nog een lading zaad in haar. Hierna maakte ik haar los en gaf toestemming om zich schoon te maken. Vernederd maar ontzettend geil liep ze weg.

Nog geen minuut later werd ik ruw vanachter beetgepakt en met een snelle beweging werden mijn handen op mijn rug gebonden en werd ik op de grond geduwd.

zo, nu zullen we eens zien wie de meester is ze liep mijn blikveld in met een voorbinddildo om. Ruw pakte ze mijn hoofd en dwong me deze te pijpen. Stiekem vond ik dit ontzettend opwindend. Het ging allemaal zo snel dat ik ook niet echt kon protesteren. Ze pakte het zweepje van de tafel en begon mijn billen te bewerken. Dit wond me nog meer op en deed mn best de best grote dildo helemaal te pijpen. Ze trok de dildo terug en liep om me heen, ze draaide me op mn rug en dwong me mn benen omhoog te doen. Ze deed een touw om mijn enkels die ze daarna om mijn nek deed. Zo lag ik met mn voeten richting mn hoofd in een ongemakkelijke houding met een enorm harde lul af te wachten wat er komen ging. Dat ik opgewonden raakte was haar niet ontgaan want ze gaf een paar pijnlijk rukken aan mn lul en zei: zo, je vind het allemaal nog wel lekker dus? Dat zal ik je dan wel afleren. Ze knielde over met heen en plaste tegen mn lul en kont aan. Dit vond ik zon geil gevoel dat het leek alsof mn lul op knappen stond. ze zette de dildo tegen mn kontgat aan en drukte het in n keer keihard naar binnen. Dit ging vrij gemakkelijk omdat ik heel erg nat was geworden door haar. En wat ik nooit verwacht had (ik ben hetero) kwam ik hierdoor meteen klaar. Nadat ze me een tijdje geneukt had viel ze uitgeput tegen me aan. Ze trok de dildo terug en maakte me los. We gaven elkaar een heerlijke tongzoen en gingen samen onderweg naar de douche. Die avond gaf ik haar een heerlijke massage en hadden we nog heel romantische seks voordat we in elkaars armen in slaap vielen, maar niet voordat we elkaar beloofd hadden om dit nog een paar keer te herhalen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners