Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onze Andere Vakantie - 17504 keer gelezen
Mijn vrouw had besloten mij te trakteren op een vakantie in de Beierse alpen het zou iets heel speciaals worden volgens haar. nu moet u eerst weten dat al sinds een paar jaar haar verteld heb over mijn fantasie om een keer een echte onderdanige slaaf te zijn zo een die door meerdere meesteressen word gebruikt. Voordat ik op mijn vakantie bestemming aangekomen was,was mij volstrekt niet duidelijk dat deze fantasie op het punt stond om uit te komen en wel in een veelvoud van wat ik in gedachten had.

Direct na aankomst viel het mij op dat de camping zich bevond aan de voet van een middelgroot slot met de welluidende naam herrinsloss we moesten ons inschrijven bij de receptie in het slot,volgens een vriendelijke wel wat vreemd geklede dame voor een temperatuur van 20 graden, een lederen lange jas met daar onder hoge lederen laarzen. Bij de receptie werd alles meteen duidelijk,mijn vrouw kreeg een mooie kamer in het slot en ik kreeg een tent van stinkende canvas op de slecht aangelegde camping. Alles was vergeven van de lucht van plas en poep de mannen die er liepen waren naakt en vuil maar zo te zien wel gelukkig.

Ik moest meekomen met een streng geklede dame naar een soort kelder onder het slot waar mij werd bevolen mezelf van alle kleding te ontdoen en wel zeer schnell! hierna werd ik van al mijn lichaamshaar ontdaan vanwege de hygiŽne niet voor mij natuurlijk,zei ze lachend maar voor mijn ehrbare frauen mijn pik werd ruw in een soort lederen harnas gestopt welke de bovenzijde en mijn balzak vrijliet en door mijn bilnaad met een lederen koord aan een wederom lederen band om mijn taille werd strakgetrokken.

Hierdoor stond mijn inmiddels stijf en rood geworden pik krom en gedwongen hard naar voren aan de stalen ring die aan de achterzijde het koord en de band met elkaar verbond werd een leiband vastgeklikt,waar ze meteen een felle ruk aan gaf,zo voetenslaaf! want dat ben je vandaag nu snap je wat de bedoeling is,en heb ik gezegd dat je een stijve pik mocht krijgen? Daar gaan we wat aan doen,kom maar mee,weer een ruk deze deed gemeen zeer en ik kromp ineen van de pijn rechtop zij ze fel,en ik volgde gedwee.

Ze nam me mee naar een andere kelderruimte die ze met de zool van haar laars in duwde,ga daar tegen die muur staan en steek je armen omhoog,mijn armen werden doormiddel van polsriemen ook van leer,aan de muur vastgeketend klik,klik,benen spreiden slaaf hier werd een spreidstang tussen gezet en met lederen riemen aan mijn enkels vastgezet.

Hier stond ik dan volkomen onmachtig en weerloos,zo zie ik dat gern sprak zei nu zal ik eerst die opstandige pik van jou eens onderhanden nemen worm! ze draaide zich om en pakt een potje uit een antiek bureau tijgerbalsem las ik, nee dat niet riep ik angstig wat nein? schreeuwde ze klets,ze gaf me een striem met een bullepees die ze ook uit het bureau pakte over mijn kloppende eikel nur zuhŲren Slave en ze begon met het hard in masseren van mijn pik en balzak, deze begon meteen te gloeien ik kronkelde van ellende in mijn ketens ze lachte sinister en stapte achteruit om te zien wat ze had aangericht,gut gemacht helga prees ze zichzelf. Ik begon net iets te wennen aan de gloeiende pijn in pik en zak tot zich weer omdraaide voor de volgende marteling een eikelpiercing!Ooh nee,gonsde het door mijn hoofd,maar ik durfde niets zeggen uit angst voor nog een zweepslag, zonder enig mededogen drukt de piercing in een ring vorm onder mijn eikeltoom door het toch al getergde vlees,en lachte weer voldaan, zo kunnen we je nog beter in toom houden kontlikker zei ze.

De pijn viel me moet ik bekennen mee, waarschijnlijk was ik over de grens heen, doet het geen pijn meer? sprak ze verder in het Nederlands met een Duitse tongval. Ze greep weer naar achter en pakte de (kat met de zeven staarten) lees flinke zweep, en gaf me een paar striemen over buik en borst, daar was hij weer de pijn.

Zo zei ze, je intake is klaar ze klikte de musketonhaken los van muur en spreidstang en liet de banden om enkels en polsen zitten, die blijven waar ze zijn evenals het harnas om je gore pik begrepen! snauwde ze deze zullen we bij jou nog veelvuldig gebruiken voetveeg.

Ik stortte van pijn in elkaar, kruip naar die lederen fatuil en blijf daar, dan ga je doen wat vandaag je taak is namelijk mijn voeten aanbidden, voetslaaf.

Ze liet zich in de stoel zakken en snauwde! laarzen losmaken snel! er steeg een mukusachtige lucht van haar klamme voeten op wat niet zo vreemd was bij een temp van inmiddels 23 graden nylons ook uit snauwde ze weer, mijn voeten hebben het zwaar na vier intakes van vier van deze smerige slaven, gedwee stropte ik haar klamme nylons uit, en nu likken alsof je leven er van af hangt slaaf,zei ze naarmate mijn neus dichter bij haar voeten kwam werd de lucht penetranter en mijn pik weer stijf!want dit was waar ik wilde zijn aan de voeten van een heerlijke meesteres en ik likte alsof het honing was het zweet en vuil van haar voeten gut zei ze terwijl ze me een niet te harde klap op mijn kont gaf met de pees bij wijze van beloning,zo dit vind je wel lekker he? eens kijken of je de volgende meesteres ook zo goed kan dienen.

Sie kŲnnen auch sŁŖe Herta riep ze in de gang,een meesteres van ongeveer 60 jaar met maat 56 stapte de kelder in en nam plaats op de stoel, bedien haar lullenkop, snauwde Helga meteen wist ik wat me te doen stond en ik maakte haar laarzen los dit was niet te geloven deze vrouw had echt zweet voeten maar bang voor de zweep stroopte ik ook haar nylons uit en begon ik te likken ik raakte tot mijn verbazing nog meer opgewonden ik was nu echt in de macht van deze vrouwen en wilde niets anders dan dienen wat dan ook,mijn pik steigerde in zijn harnas en drupte van het voorvocht.

Dit was Helga's kans wat! schreeuwde ze weer een stijve pik, ze rukte aan mijn pik harnas en sloeg met de pees op mijn ballen Aaah riep ik het uit,dit zal je leren met die stink pik van je en likken, sorry Herta sprak ze geeft niets hoor schat laat hem maar goed zijn best doen anders krijgt hij er van mij ook een, ook tussen de tenen, klets weer een striem op mijn reet dit maal van mijn lieve Herta ik begon steeds meer mijn plaats te vinden en genoot er van.

Nadat ik klaar was met de uitgebreide voetverzorging van mijn beide meesteressen, likken,masseren en zalven werd ik naar mijn tent gebracht, trekkend aan mijn pik harnas daar aangekomen werd ik naar binnen getrapt door weer een bevallige meesteres in het zwart lak met een strakke ponystaart en harde ogen.

Ik kom jou morgen vroeg halen voor de schouwing 6 uur stipt dus wees klaar als ik kom anders zwaait er wat,en waag het niet om je zelf af te trekken of de banden en het pikharnas af te doen,begrepen ja zeker riep ik, WAT schreeuwde ze en gaf me een schop tegen mijn pik, ja zeker meesteres riep ik snel,dat dacht ik ook zei ze.

Ze sloot de tent af met een slot aan de rits en het vaste onderzeil ik kom er dus niet uit,daar lag ik in een stinkende tent de smaak van zweetvoeten in mijn mond striemen overal een nagloeiende pik met eikelpiercing en kloppend van geiligheid terwijl mijn vrouw in een heerlijk bed lag met waarschijnlijk een neukslaaf die haar te dienste zou zijn wat de fuck dacht ik en trok mezelf heerlijk af nagenietend van alle geiligheid die ik had meegemaakt. mijn sperma spoot tegen de bovenkant van het tentje en droop in mijn gezicht,daarna viel ik stinkend en zwetend in slaap en droomde van de volgende dag.Met een klap tegen mijn klootzak werd ik gewekt door Elena de lak meesteres van gisteren haar naam had ik gisteren vernomen toe ik aan haar werd overgedragen wat had ik gezegd 6 uur stipt maar het is kwart voor stamelde ik kijkend naar haar horloge als ik zeg dat het tijd is het tijd! begrepen stinkend zwijn klets,klets jawel fraulein zei ik in een poging haar mild te stemmen, dan nog altijd Herrin zwijn, klets meekomen snel beveelde ze en ik kroop mijn tent uit.

Ik werd meegetrokken naar een zaal in het slot en werd op een podium geplaatst waar alle meesteressen omheen zaten Elena rukte me aan mijn pikharnas naar beneden zodat ik op mijn knieŽn zat op de voorste rij zag ik mijn vrouw zitten lachen, Dit is Cornelis hij is het bezit van meesteres Karin ze wees naar mijn vrouw, ze heeft er in toegestemd dat we hem voor al onze diensten en vernederingen mogen gebruiken alle meesteressen klapte en juichten luid en de moed zakte mij in de schoenen die ik ook niet meer had.

We zullen hem dus hard moeten trainen en niet ontzien wil hij aan onze behoefte kunnen voldoen, hij is reeds als voetslaaf gebruikt en heeft matig gepresteerd, dus hier zou nog wel wat meer tucht goed doen ik stel voor hem nu te laten vernederen door hem kennis te laten maken met coprolagnie en urolagnie deze word door de meesteressen Tirza en Amanda geleid. er werd in de zaal instemmend gemompeld en geklapt het hardste door Karin,ze had een jonge slaaf aan haar voeten zitten en hield hem vast aan een zelfde pikharnas als ik had,ze kwam dus niets te kort en keek heel voldaan. Maar eerst zullen we hem publiekelijk vernederen want hij heeft zichzelf afgetrokken zonder toestemming en dit vraagt om een gepaste straf ik kromp ineen van schrik hoe kon ze dit weten dacht ik alsof ze mijn gedachten kon lezen richte ze zich naar mij en sprak luid we zien alles rukker er hangen overal camera's zelfs in jou tent! je raakte hem bijna met die gore sperma van je, er werd weer hard gelachen en karin stond op zo vuile rukker nu ben je voor ons zei ze en lachte gemeen. er werd een soort gymnastiekbok met stalen ringen aan de poten het podium opgeduwd hier werd ik ruw met mijn rug opgetrokken en mijn pols en enkelbanden werden aan de ringen vastgeklikt dit klikken deed mijn pik alweer steigeren van geilheid hier lag ik mijn pik omhoog en armen en benen naar beneden getrokken en gezicht op kruishoogte en ongesteund zodat mijn spieren nu al pijn deden er werd een parachute bondage van leer om mijn ballen vastgemaakt en hier werd een loden kogel aan gehangen het leek of ze er werden afgerukt.

Komt u maar dames riep Elena Karin was er als eerste bij en stond tussen mijn benen en had een kleine zweep in haar handen voor mijn gezicht verscheen een kont zonder slip,zo riep Elena je begrijpt het zeker al jij likt haar poepgaatje en je pik word gestraft en je doet dit goed naar de wens van de meesteressen anders word de zweep groter en de klappen harder begrepen riep ze venijnig en ze kneep hard in mijn tepels,NOU ja Meesteres zei ik met trillende stem ik likte de zweterige bilspleet en Karin sloeg striemend op mijn pik en ballen daar lekkere slaaf van me schreeuwde ze, HET POEPGAATJE ZIJ IK jankte Elena en ik haalde direct mijn tong over het zoute ongewassen poepgat klets weer een klap ik likt als een bezetene de volgende twee dames aub riep Elena.

En zo werkte ik de hele zaal af trillend van de pijn en genot schokte mijn pik bij elke slag ik kwam bijna tot een spontaan orgasme mijn mond vervuld met de smaak van al dat meesteressen poepgatvocht viel ik in een soort roes waar ik niet uit wilde ontwaken een klap in mijn gezicht deed dat wel, Elena stond over me heen gebogen en had mijn kin vast we gaan toch niet slapen He slaafje, want we zijn nog lang niet klaar met jou.

Ze klikte me los van de bok en ik zakte als een zoutzak op de grond zo vuil als een straathond en hongerig als een wolf lag ik daar de poepgeur kwam als een walm uit mijn mond en Elena deinsde naar achteren hier komen, riep ze naar een slaaf die naast het podium op zijn hurken met een zweep in zijn mond zat,haal brood en water voor deze rukslaaf hij rende weg en was meteen terug met een glas water en twee boterhammen, maar dit is smakeloos water en brood zonder beleg lachte ze sinister, daar zal ik wat aan doen lachte ze ik kon mijn geluk niet op dacht ik! ze gespte haar nylons los en maakte haar lakcorset openen trok dit omhoog zodat er een paar prachtige roomwitte billen tevoorschijn kwamen hierna hurkte ze en veegde ze met het brood tussen haar bilspleet en over haar van opwinding"zag ik" natte kut de boterhammen waren nu slijmerig bruin,nou is dit geen lekker beleg? vroeg ze,jawel Meesteres antwoorde ik schor, en het water zonder smaak,dat kan ik mijn gast toch niet voorzetten nietwaar dames zei als een volmaakt actrice tegen haar publiek de zaal bulderde van het lachen en mijn karin om het hardst.

Elena keek me aan met harde ogen en gooide het glas half leeg en hurkte over het gemorste water en plaste er een flinke straal pis in,oplikken snerpte ze me toe en ik likte als een hond daarna gooide ze het brood in de zeik en zei eten op je knieŽn met je handen op je rug ze klikte mijn polsbanden aan elkaar en ik at als een varken het brood op goed zo big zei ze en hield het glas onder haar kut ze perste er nog een paar druppels uit, door het persen viel er een keuteltje poep in het glas ze lachte en zei, nou kijk eens iets om je brood door te spoelen met een kleine toegift! en ze hield het glas omhoog de zaal gaf applaus voor haar act en ze gebood me te drinken ik dronk maar kokhalsde bijna de keutel bleef onderin het glas plakken die ga je opeten na al die moeite die ik heb gedaan voor jou begrepen! ik kiepte het glas en de keutel viel in mijn mond ik kauwde de poep fijn en deed mijn mond open om het te laten zien een vreemde opwindende smaak vulde mijn mond en deed mijn pik weer kloppen ik had poep van mijn meesteres gegeten de ultieme vernedering voor een slaaf, ik keek naar haar wat was ze mooi en heersend zoals ze daar stond half naakt met haar handen in haar zij als een ware Domina ik aanbad haar, schokkend spoot het geil uit mijn pik voor haar voeten en op haar laars Oooh kijk eens! een toegift en een toetje voor jou.

Oplikken slaaf dat smerige geil van je ook van mijn laars en snel dan zal ik vergeven dat je zonder toestemming hebt gespoten ik likte snel het geil van haar laars en de grond bang voor nog meer lijfstraf Dank u Meesteres mompelde ik schor,zo mag ik het horen je leert het al een beetje zie ik ga zo door en je zult hier nog vaak een stijfelul hebben kontslaaf, en nu AF in de hoek bij de rest van die zwijnen daar.

Daar zat ik in de hoek naast het podium met een loden bal trekkend aan mijn scrotum in afwachting van...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners