Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op de ranch - 10133 keer gelezen
Ik ben Kitty, een jong blond stootje, gehoorzaam en onderdanig slavinnetje van Meester John, een lieve oudere man. Volgens Hem heb ik al alles in huis wat een man graag ziet en waar Hij ook graag mee speelt. Ik hou van lichamelijke vernedering, waar ik dan wel beschaamd bij ben, maar evengoed botergeil van word. Binnen mijn grenzen moet ik onvoorwaardelijk alles doen wat Hij me beveelt. Hij weet dat ik niet van echte pijn hou, geen naalden, geen vieze dingen en pijpen en neuken alleen met Hem. Ik hou wel van billenkoek als die niet te hard is en van bloot alles te moeten laten zien, soms in doodsbeschamende houdingen. Ik weet dat ik een raar geval ben, maar ik kan er ook niet aan doen, BDSM is nu eenmaal mijn ding en ik heb een ideale Meester die me begrijpt en mijn grenzen respecteert.
Het is zomer en we gaan op bezoek naar de ranch van een vriend van Meester. Ik heb alleen een luchtig los bloesje aan, een kort rokje en mijn prachtig bewerkte lederen laarsjes. Ik ben gek op leder en nu we naar een ranch gaan wil ik die absoluut aandoen natuurlijk.
"Hallo Ben, dankjewel voor de uitnodiging op je mooie ranch. Dit is Kitty, een heu ... nichtje van mij! Ze houdt van leder, dus wou ze graag meekomen naar een echte paarden-ranch." De rancher bekijkt me van kop tot teen, waarbij zijn ogen even blijven hangen aan mijn tieten die tegen de zon in bijna los door mijn bloesje te zien zijn. Ik ben wel fier op mijn tweeling in C-groot met roze knopjes erop!" Mooi kind heb je daar John, en dat is je nichtje zeg je? Zo wil ik er ook wel een man, die ziet er lekker uit."
Ik krijg een blos van zoveel aandacht en zijn blikken naar mijn tieten, maar probeer zo normaal mogelijk te doen. "Kom maar mee binnen, dan kan je iets fris drinken, dat smaakt als het zo warm is." We ploffen in ruime zetels en ik nip even later van mijn glas terwijl de mannen wat praten.
Plots komt er een jonge slungel binnen waaien, die ons voorgesteld wordt als Jaak, de kleinzoon van Ben. Als hij enthousiast mijn hand schud, wiebelen mijn dikke tieten vervaarlijk in mijn bloesje. Tja, dat heb je als je zelden een bh draagt natuurlijk, dan zit alles erg losjes. Hij ziet er er enkele jaartjes jonger uit dan ik, maar het is al een hele kerel, een rancherszoon waardig. Groot, stevig en met een knappe kop erop, waardoor hij heel wat ouder lijkt.
"Meisje, wat heb jij mooie laarsjes aan en zo kunstig bewerkt, echt mooi." De rancher bekijkt ze vol bewondering als een echte kenner ... of gluurt hij alleen maar naar mijn blote benen door het veel te korte rokje? Voor ik er erg in heb pakt Meester me bij de dichtstbijzijnde enkel en houdt Ben, die aan zijn andere kant zit, mijn laarsje voor. Daarbij trekt hij mijn benen wagenwijd open, recht voor de ogen van Jaak, die recht tegenover mij is gaan zitten. Die zijn mond valt open en zijn ogen rollen er bijna uit, als hij recht tegen m'n blote kutje aankijkt. Instictmatig duw ik mijn rokje tussen mijn benen in een poging zoveel mogelijk te bedekken.
"Maar Kitty toch, ik dacht dat jij graag had dat ze jouw blote poes zien, daarom heb je toch zelden een broekje aan. Laat die jongen maar eens genieten van het uitzicht, dat zal hij niet alle dagen meemaken!" Jaja Meester, leg het zo maar uit, maar ik zit hier alweer te koop. "Zeg hem maar dat je het leuk vindt dat hij naar je kutje kijkt en vraag of je je rokje wat omhoog moet doen voor hem." Nee, astemblift, moet ik dat dan nog zelf zeggen en vragen ook, ik schaam me nu al rot voor zo'n grote puber.
Blijkbaar reageer ik niet snel genoeg volgens Meester, want Hij grijpt m'n pols, trekt me over Zijn knien, doet m'n rokje omhoog een mept me op mijn blote billen. "Zo doen we dat met nichtjes die niet gehoorzamen jongens! Dat kontje wat opwarmen, dan reageert ze daarna meestal sneller en beter."
Ik krabbel terug recht en haast me om Jaak te vragen of hij het leuk vindt om naar m'n bloot kutje te kijken. Met een rode kop knikt hij en zegt met schorre stem "ja, natuurlijk." En nu moet ik dus ook nog snel vragen of ik m'n rokje wat omhoog moet doen, anders vallen er weer meppen. Hij kijkt eerst onzeker nog eens naar Meester, die hem met een knikje aanmoedigt om 'ja' te zeggen.
Knalrood plooi ik m'n rokje een beetje omhoog en wacht geil af hoe hij zal reageren. Maar weer grijpt Meester me bij een pols en even later vallen er opnieuw meppen op mijn bloot kontje. "Hoe kan die jongen je pruim nu bewonderen als jij je benen niet terug open doet pop!?" Oh ja, natuurlijk, suf kind dat ik ben!
Als ik bij mijn opa binnen kom, valt mijn oog direct op een bloedmooi blond kind dat naast een meneer in de zetel zit. Haar rokje is superkort en ik vergaap me aan haar lange benen. Ik word voorgesteld en als ik haar hand schud, zie ik haar lekkere tieten wiebelen in haar bloesje. OMG zeg, die zie je bijna los door de stof heen en wat een joekels. Mijn piemel is natuurlijk al wakker geschoten van zoveel bijna bloot meidenvlees, waardoor ik er wat ongemakkelijk van word en veiligheidshalve maar neerplof in de zetel tegenover haar, voor mijn steigerende fluit mij verraad.
Ik ben nog niet helemaal bekomen of John, blijkbaar haar nonkel, pakt haar enkel en showt haar laarsje aan opa. Haar been gaat daarbij zover opzij dat ik in een flits een blote pruim denk te zien. Vlug duwt ze haar rokje er zo goed mogelijk voor, waardoor ik niet zeker weet of ik nu droomde of niet. In een waas hoor ik die man iets tegen haar zeggen en voor ik uitgesuft ben, trekt hij haar over de knie en krijgt ze meppen op haar bloot kontje. Verbaasd vraag ik me af of het normaal is dat een 'nonkel' zoiets doet, maar ze krabbelt recht en vraagt me of ik haar kutje graag wil zien!
He, heu, wat? Welke normale jongen zou dat nu niet willen? Ik knik dus en probeer 'ja, natuurlijk' te zeggen. Tot mijn groot genoegen plooit ze haar rokje omhoog en zit ik afwachtend met een rode kop te blozen. Ik probeer dapper tussen haar gesloten benen iets te zien, maar alweer wordt ze gegrepen en krijgt ze op haar kontje. Tja, die meneer had dus ook al begrepen dat ik zo niks kon zien, want hij verwijt haar dat ik geen pruim kan zien tussen gesloten benen.
Met een knalrood hoofd ga ik terug zitten en open m'n benen voor dat gastje, die gaapt alsof hij m'n baarmoeder daarbinnen aan't zoeken is. Ik zie de rancher rijkhalzend kijken, maar hij zit te ver naast Meester. "Zeg John, wij zijn nu al jaren bevriend, dus dacht ik dat je mij een beetje kende! Denk je nu echt dat ik een houten kop heb of dat een ouwe knar zo'n jong spleetje niet meer mooi vindt? Mijn kleinzoon heeft nog alles tegoed in zijn leven en die krijgt een eersteklas vertoning vanop de eerste rij. En ik moet me tevreden stellen met een zijzicht van veraf, ik zie amper haar pruim."
Oeps, Meester is even van slag door die opmerking van Ben, maar hersteld zich vlug. Sterk als Hij is, trekt Hij me met mijn kontje op Zijn schoot, waardoor mijn rokje al helemaal achterblijft. En been houdt Hij tegen zich aan, het andere duwt Hij naar Zijn knien toe, zodat ik met mijn hele winkel open en bloot tentoon lig. "Kijk Ben, dit is haar lekkere pruim", en Hij spalkt met duim en wijsvinger mijn billen open, "en dit is haar kakkertje, waarvan ze liever niet heeft dat ik er aan kom. Maar jij mag niks tekort komen, dus voel overal zelf maar eens aan al dat lekkers", en hij petst een paar keer op mijn blote kutje om Zijn uitleg te bevestigen. Ik heb het niet meer van schaamte om als een stuk bloot vlees behandeld te worden en zo open voor Ben tentoon te liggen. Mijn benen zijn wagenwijd open en mijn pruim gloeit van de meppen die ik kreeg."Sorry Ben, jij mag niks tekort komen, ik had er even niet bij opgelet" en gelijk trek ik Kitty bij me op schoot, duw haar benen uiteen, spalk haar billen open en geef Ben uitleg over haar pruim en sterretje. Ik geef haar kutje nog wat petsen en zeg hem dat hij gerust overal zelf eens mag aan voelen. Ik weet dat Kitty het nu bijna besterft van schaamte, maar ook dat ze van zulke dingen gewoon botergeil wordt en het dus ergens ook graag heeft. Hoe meer ik haar verneder, hoe heter ze wordt en ik weet wat kan en wat niet. En hier zo machteloos vernederd worden en met haar kutje zo open moeten liggen, maakt haar bloedheet. En die petsen op haar lipjes maken haar bijna gek van opwinding. Raar allemaal, maar zo is ze nu eenmaal.
Aarzelend knijpt Ben even haar lipjes bijeen, rekt ze en trekt ze dan open. "Mooi roze daarbinnen, ziet er een lekker kutje uit, mag ik dat met mijn vinger even verkennen John?" Natuurlijk mag hij dat, al vingert hij haar suf, ze heeft niet liever en ik geniet er ook van. Ben laat zich niet kennen en steekt een dikke ruwe vinger naar binnen, die Kitty al direct laat kronkelen. Hij gaat zo heftig tewerk, dat zijn natte vinger er plots uitfloept en kwak haar krappe kontje inschuift. Kitty geeft een gil en wil wegtrekken, maar ik houd haar op haar plaats. "Koter maar verder waar je bezig bent, dan draai ik haar terwijl even op haar buik, dan kan ik die billen een pandoering geven voor haar stoute reactie."
Terwijl Ben haar tussen haar bolle billen door verder in haar kontje vingert, mep ik er lustig op los zodat die roze billetjes nu mooi rood worden. Het kind kermt, kreunt en spartelt, maar ik weet dat het vooral van opwinding is. Jaak zit erop te kijken als een koe op een electrische trein en ik ben zeker dat die de eerste vijf minuten niet zal durven rechtstaan. Die heeft nu allicht een tent van jewelste en moet oppassen dat hij niks breekt.
"Lekker he Ben, zo'n jong ding en dan met je vinger in haar hete kontje!" Ben zweet er van.
"Maar voor jou wil ze best wat extra doen. Sta eens recht Kitty, vlak voor Ben, doe je bloesje omhoog en show hem jouw lekkere tetters. Buig nu voorover, sla je rokje omhoog en zet je benen ver uit elkaar, zodat Jaak je mooie billen en blote pruim langs achter kan bewonderen. Nu doe je jouw handen achter je hoofd, schud met je hangende melkerij en je blote kontje en dan vraag je lief aan Ben of hij je uiers eens stevig wil melken. Je weet wel he Ben, zoals bij een geitje: knijpen die handel en pulken aan die spenen, dat heeft ze graag."
Mama mia, ik sta al zo heet en dan moet ik Ben m'n tieten nog showen ook ... en m'n bloot kontje aan Jaak tonen. Ik sta me suf te schamen, zeker als ik dan ook nog moet vragen aan Ben of hij me wil melken. Ik weet dat ik grote prammen heb en als die hangen zoals nu, dan nodigen ze inderdaad wel uit om gemolken te worden. Maar om dat dan nog zelf te moeten vragen, terwijl je daar zo bloot staat met drie paar mannenogen op je gericht! Mijn hormonen te razen als zot en mijn buikje rommelt zalig.
Ben pakt m'n roombollen in zijn grote stevige ruwe knuisten en begint ze heel hard te kneden. En dan trekt hij aan mijn fluppen dat ik bijna door m'n knien ga. Mensenlief, als die zo verder gaat, dan spuit het sap seffens uit mijn kutje in plaats van uit mijn tetters.
"Lekker he meid, als je volle uiers zo eens vakkundig en degelijk afgemolken worden. Bedank Ben maar eens lief dat hij je papwinkel zo lekker kneed." Ook dat nog, hij doet het wel vrij ruw, maar toch zeg ik met mijn liefste stemmetje "Dankjewel Ben, dat je me zo zalig melkt!"
Loeiheet sta ik door de acties van Meester en Ben, maar dan besluiten ze plots dat ze dorst hebben en moet ik gewoon mijn bloesje omlaag doen en weer op mijn plaats gaan zitten, zomaar. Jaak zit er wat verhit bij te kijken en weet blijkbaar niet goed hoe hij zich moet houden. Ik sta bijna in brand en de mannen drinken rustig iets, alsof er niets gebeurd is. "Weet je wat Jaak! Laat Kitty de stallen maar eens zien, dan weten juliie wat doen" zegt Ben. "Je mag met haar spelen jongen, maar geen pijn doen en niet neuken he, dat wil ik niet", zegt mijn Meester nog, en dan is de kous voor hen af.
Jaak loodst me mee naar buiten en trekt m'n rokje wat hoger, zodat mijn bilspleet ongeveer bloot is. Hij loopt achter me, steekt een vinger tussen mijn billen en gidst me zo voor zich uit naar de stallen, waar het heerlijk ruikt naar leder, want er hangt veel paardentuig overal. We komen aan een soort box, waarin de paarden gezet worden als er aan hun hoefijzers gewerkt moet worden. "Kijk", zegt Jaak en hij duwt me erin, "het paard wordt hierin gezet en dan met deze riemen vastgezet aan deze buizen!" Voor ik er goed erg in heb, zit mijn rechterpols al met een riem vast en even later ook mijn linker. Hierdoor sta ik helemaal voorover, want die riemen zijn erg laag vastgemaakt. "En omdat ze niet zouden stampen, maken we hun achterpoten hier vast" en sterk als hij is, sta ik even later met de benen ver open ook aan mijn enkels vast geriemd.
Mensenlief, dat ziet er hier weer dik okee uit, ik heb me weer eens laten vangen en sta hier nu compleet weerloos in de aanbieding.
"En nu meisje ga ik geen hoefijzers nazien, maar je kutje eens grondig aanpakken. Wat opa kan, kan ik ook wel denk ik!" Ja, dat zal wel, ik sta hier zowat met mijn kontje bloot door mijn houding en kort rokje! Die heeft vast een aardje naar zijn vaartje ... en ik ben alweer goed nat!
Jongens zeg, dat is me het dagje wel. Het bezoek van opa vandaag is wel heel speciaal. Zit daar een bloedmooi kind met 'weinig om het lijf' en even later zit ze bijna met alles bloot, vlak voor mijn neus. En die John kan dat meisje blijkbaar alles bevelen wat hij wil, die doet dat ook nog en ze krijgt op haar bloot kontje als ze dat niet rap genoeg doet. Daarna moest ze haar tetjes bloot maken en zich laten melken door opa, terwijl ik tussen haar open benen naar haar pruim mocht kijken. En toen mocht ik met haar 'gaan spelen', als ik ze maar geen pijn deed en niet neuk. En nu heb ik ze als een paard in de werkbox wijdbeens vastgemaakt en kan ik blijkbaar alles met haar doen wat ik maar wil. Toch even in mijn arm knijpen om te zien of ik niet droom.
"Wow Jaak, wat een knappe merrie heb je nu in de box staan?" Dicky, het zoontje van een stalknecht, staat met open mond naar Kitty te kijken. "Zeg, die heeft precies al even grote uiers als onze geitjes, maar wel veel mooier, alleen zie je ze maar half door haar bloesje!" De kleine dikkerd is twee jaar jonger dan ik, maar van uiers weet hij blijkbaar al wel meer. "Mijn zus heeft die nu ook eindelijk en ik zag ze laatst in de douche erin staan knijpen en ze vond dat precies wel leuk. Ze weet natuurlijk niet dat ik stond te gluren en zij maar draaien aan haar tetjes en trekken aan de tepels. Dat wil ik ook wel eens doen bij deze pop, mag dat Jaak?"
Grappig dat Dicky een meisje dat veel ouder is dan hijzelf een pop noemt, maar eigenlijk een goed idee om die uiers terug tevoorschijn te halen. Maar Dicky zit al met een handje in haar bloes en kneed Kitty haar dikke bollen stevig. "Wow Jaak, wat lekker memmen man, zo zacht en stevig en goed dik, daar kan m'n zus een voorbeeld aan nemen, die heeft van bijlange nog niet zoveel." Jaja Dicky, dat kan, maar zover ik jouw zusje ken zou ik toch ook wel eens graag in haar tietjes knijpen, die zien er al schattig uit in haar kleedje, maar dat zeg ik hem toch maar niet.
"Zullen we die lekkere melkerij er eens uithalen, ik wil die wel eens goed kunnen zien", vraagt Dicky. Hij zit alvast aan mijn knopen te prutsen en ik schaam me een ongeluk dat zo'n jong gastje aan m'n tieten zit. Jaak is enthousiast en doet n knoop van m'n los bloesje op m'n rug vast, zodat m'n melkerij in al haar glorij bloot hangt te bungelen. Dicky grijpt een tepel en de andere verdwijnt in zijn gulzig mondje. "Mmmm, lekkere tet Jaak, daar wil ik wel meer op sabbelen man." Hij zuigt zich blokvast en knijpt de andere stevig met zijn klein handje. "Ik denk niet dat je er een druppel zal uitkrijgen jongen, geitjes geven ook pas melk als ze drachtig zijn geweest!" Dat deert de jongen niet en hij zuigt m'n tepel er bijna af.
Jaak gaat gehurkt achter mij zitten begint aan mijn kutje te prutsen. "Mooi gleuf met een lekkere pruim Kitty! Tof dat je ons ermee laat spelen, opa vond dat daarjuist ook wel leuk denk ik." Ondertussen trekt hij m'n lipjes open, knijpt ze daarna samen en probeert dan hoever hij ze kan rekken. Hij laat ze schieten, lacht als ik diep zucht en geeft me dan een pets op m'n blote billen. Hij gaat met een vinger diep door m'n hete gleuf en toets daarbij m'n klitje aan. Door al dat gedoe is dat natuurlijk al wat gespannen en ik wip op als zijn vinger er tegen botst. Verdorie, dat had ik niet mogen doen, want nu heeft het zijn bizondere aandacht. Hij begint eraan te prutsen, tikt erop, knijpt erin, masseert het, waardoor ik niet meer weet waar ik het heb."Hey Dicky, ik heb hier een soort startknopje gevonden, dat is iets leuk! Kijk wat er gebeurt als ik erover wrijf he." Maar hij knijpt er plots stevig in waardoor ik opwip en even gil. "Hee, dat is leuk Jaak, kan je dat nog eens doen, je moet zien wat een rare snuiten die dan trekt! Of wacht even, ik kom kijken, wijs me dat knopje eens, dan zal ik eens starten en kan jij hier komen kijken". Lieve deugd zeg, zitten die daar over m'n klitje bezig of ik een auto ben en dan zo knijpen! Die weten niet hoe gevoelig dat daar is zeker, toch als je zo opgewonden bent zoals ik. Maar Dicky weet ondertussen waar dat ding zit en hij knijpt m'n klit stevig, waardoor ik gillend opwip.
"Zeg Jaak, zo'n pruim, is dat lekker? Ik zag vorige week David, het vriendje van mijn zus, die haar pruim zat te likken en mijn zus vond dat wel leuk denk ik." Dicky weet amper waar alles voor dient en hoe het werkt, maar nieuwsgierig is hij wel, dus zeg ik dat hij maar eens moet proeven van die pruim vlak voor zijn neus! "Gaat ze dan daarna ook op mijn pietje sabbelen, zoals zij bij David deed? Die vond dat toen blijkbaar eerst heel lekker, maar hij begon daarna wel heel hard te kreunen en raar te doen!" De jongen begrijpt er niks van en het lijkt hem allemaal erg raar en vies, zeker zo vlak bij dat kakgaatje van haar.
Ik heb ondertussen de zachte melkbollen van Kitty in m'n handen en geef haar een stevige melkbeurt. Mijn handen zitten wel overvol van dat overvloedige tietenvlees, maar het voelt heel lekker aan en het doet me tintelen tot in mijn gulp. Het grietje begint te hijgen en te zuchten. "Jaak, ik ga even plassen en iets te drinken zoeken he", en als ik opkijk is Dicky al weg. "Dat vind je wel lekker he pop, gemolken worden terwijl je met je kutje bloot staat en iemand ermee speelt. Jij mag best wel meer op bezoek komen, dan maak ik wel tijd vrij voor jou" Ze knikt alleen maar vaag, maar ik heb opgelet en iets van John geleerd. Ik geef haar een paar goei meppen tegen haar hangende melkerij en vraag om duidelijk te antwoorden. "Ja Jaak, ik vind het heerlijk om zo bloot gemolken te worden door jou", zegt ze vlug met een knalrode kop.
"Hey Jaak, wat heb jij een knap teefje in je box jongen! En? Geeft ze al wat melk of krijg je er niks uit gemolken?" Het is Rob, een stalknecht, die aan komt stappen met een hengst aan het leidsel. Als hij vlakbij is steekt hij een vinger in de pruim van Kitty en fluit bewonderend, terwijl hij haar stevig vingert. "Maar jong, zo nat dat die staat, wat heb jij daarmee gedaan, die is klaar om gedekt te worden!" De hengst komt aan haar gleuf ruiken, hinnikt opgewonden en schuift zijn trompet uit. "Oei, ik moet verder gaan want Cesar krijgt wilde gedachten, verzorg ze goed he jongen". Als Kitty omkijkt wordt ze bleek als ze de forse knuppel onder Cesar ziet hangen. Wie weet wat voor fantasietjes zij nu heeft, want ik voel ze rillen en beven. "Pas op Jaak, want ik moet plassen van de schrik!" roept ze. Ik ben maar net opgesprongen of een straal spuit uit haar kutje, recht het zand in, waar het gelukkig wegtrekt. Als ze gedaan heeft trek ik een vel van een grote papierrol en wrijf ruw haar pruim droog. Wat denkt die wel!
Maar nu moet ik toch ook wel even gaan plassen. "Niet weglopen he popje, ik kom zo vlug mogelijk terug".
Jaak is nog meer uit het zicht of er komt een jong stelletje aangewandeld, iets jonger dan ik schat ik en zij ook wel erg kort gerokt! Ik schaam me rot dat ik hier zo weerloos en bloot in de aanbieding sta. "Wow Tania", zegt de jongen, "hier staat een griet in haar blootje vastgebonden, dat zou nog eens iets voor jou zijn he? Jij droomt daar ook wel eens van dacht ik!" Het meisje staat er met een opgewonden gezicht bij en weet zich geen houding te geven, maar ik vermoed dat ze een beetje is zoals ik, alleen weet ze dat nog niet zo goed.
"Ik vraag me af waarom die hier zo staat en zo te zien is die al goed heet, voel eens aan haar kutje!" Tania hapt naar adem als David haar hand pakt en ze met een vinger door mijn gleuf laat gaan, waardoor mijn hormonen alweer opgejaagd worden. Zie ik die meid nu geil worden omdat ze aan mijn gleuf moet peuteren? God meid, jij bent dringend aan een behandeling toe als je hier al heet van wordt!
Maar David gaat nog verder en duwt haar sapnatte vinger in haar mondje, waarbij ze wel tegenspartelt, maar tevergeefs. Dan duwt David zijn eigen vinger in mijn natte pruim, vingert me even en sabbelt dan mijn sap van zijn vinger, vlak voor de neus van Tania. "Mmm, lekker pittig sap pop, en nu ga jij haar sap rechtstreeks bij de bron halen schatje", zegt David en duwt Tania voorover met haar mond op mijn lipjes. "Likken aan die natte pruim schat, laat dat meisje genieten" en hij gaat met zijn andere hand achterlangs in haar broekje. Ze is zo van slag dat ze willoos doet wat hij wil, dus heeft haar vriendje vrij spel onder haar kleedje. Ik voel aan de intensiteit van haar likken dat hij haar mossel goed onder handen neemt, zodat ze zelfs begint te hijgen tegen mijn hete poes aan. My goodness, wat ik hier allemaal meemaak!
"Amai Kitty, jij weet ze hier wel heet te krijgen meisje! We zagen Jaak met een knalrode kop rondlopen en laveloos drinken en nu staat hier een jong koppeltje super geil met jouw natte kutje bezig." Ik ben met Ben naar de stallen gewandeld, benieuwd waar Jaak mee bezig was. Als we zien dat er een jonge kerel bij een meisje achterlangs onder haar kleedje zit, terwijl die gebukt achter Kitty staand haar kutje aan likken is, stappen we muisstil dichterbij. Beide kutjes komen blijkbaar goed aan hun trekken, want de meisjes zuchten en kreunen en de jongen geniet van zijn werk, zodat niemand ons opmerkt. Ze schrikken zich dan ook rot als ik Kitty plots aanspreek.
"Nee nee nee, niet stoppen, verder doen met die werken van barmhartigheid, geen half werk jongen! Houdt die pop met haar kop op die pruim en koter maar verder met je hand in haar broekje, jullie zijn goed bezig." Zowel de jongen als het meisje hebben nu een knalrode kop, maar gehoorzamen me toch. En Kitty geilt zich natuurlijk te pletter en ik vind dat ze er mooi bij staat, zo kwasi bloot en vastgebonden in die box. Dat is vast het werk van Jaak, misschien moet ik die later in de leer nemen als hij wat ouder is, al is die zo te zien nu al een natuurtalent.
"Jij bent denk ik Tania, het zusje van Dicky, dan is die jongen jouw vriendje zeker?" zegt Ben. Ze staan er alle twee wat beduusd bij en zijn stilgevallen. Ze voelen zich niet op hun gemak onder mijn strenge blikken en willen stilletjes wegsluipen. "Ho, wacht even, zo werkt dat niet hoor! Ons hier even wat lekker maken en dan niks meer, zo gaat dat niet!"
Mijn Meester doet teken naar Ben en samen grijpen ze David bij zijn polsen en maken hem vast aan de box, vlak voor mijn neus, met zijn armen omhoog. "Zo jongen, dan heeft KItty iets om naar te kijken en heb jij ook een mooi uitzicht." David kijkt maar beteuterd, maar durft niks te zeggen.
"En jij popje, kom eens hier en laat me eens voelen of die snotaap jouw kutje lekker gemaakt heeft!" Voor ze het goed beseft heeft m'n Meester zijn hand vooraan in haar broekje geschoven en aan haar ogen en trekken van haar neusvleugels te zien, zit er al een vinger diep in haar kutje. "Jij hebt dat wel graag he popje, zo brutaal aangepakt worden. Zeker de aard naar Kitty, die kan daar ook zo van genieten, daar kunnen we wel voor zorgen. Maar nu ga je eerst even die vriend van jou op zijn nummer zetten: trek om te beginnen zijn broek en onderbroek omlaag."
Tania staat er compleet van de kook bij, want na dat vlugge en onverwachte vingerwerk moet ze nu plots haar vriendje in zijn blote fluit zetten! En dat vlak voor de ogen van dat blote grietje, de jongen schaamt zich een vast ongeluk. Dat getreuzel van haar komt echter niet goed over bij mijn Meester, want hij trekt haar over z'n knie, kleedje omhoog, broekje omlaag en zijn hand petst op haar blote kontje. "Als ik jou iets beveel, dan doe je dat direct en zonder suffen! Begrepen pop?" Het kind is in alle staten, maar toch schitteren haar ogen! Jaja, die heeft dezelfde kuren als ik, das duidelijk! Die haar kutje zal nu ook al wel bijna in brand staan, ik ken dat.Een beetje aarzelend gaat ze toch naar David en begint zijn broek los te maken. De jongen probeert dat te voorkomen en spartelt alle richtingen uit. Vlug maakt Meester zijn enkels ook vast, zodat hij geen kant meer uit kan en met gespreide benen blokvast staat. Tania kan nu het bevel opvolgen en even later staat David met zijn broek wat omlaag en zijn bloot aparaat vlak voor mijn ogen. Ondanks alle vernedering staat zijn fluit toch al wat gespannen en dat verbeterd er niet op als Tania hem even moet aftrekken van Meester. Ze moet dat doen door zijn piemel tussen zijn benen door vast te pakken, terwijl zij zelf achter hem staat. Hierdoor staat ze voorover, waardoor haar korte kleedje nog maar weinig van haar lekker kontje bedekt. Meester doet teken naar Ben, die de hint begrijpt, haar broekje omlaag trekt en zijn hand achterlangs tussen haar billen en door haar natte gleuf schuift. Het kind schrikt en wipt op, maar dat verwachtte Meester al en Hij geeft haar meppen op haar blote billen. "Blijven sjorren aan die paal meid, hij komt wel omhoog zo! En laat je ondertussen maar eens lekker vingeren door Ben, die wil zo'n jong kutje best plezieren."
Ja, inderdaad, David zijn pietje wordt vlak voor mijn neus in strekstand getrokken door het wippend meisje, tot het een hele piet geworden is. "Stop maar meisje voor hij alles op KItty haar snuitje spuit. Laat hem er maar even van dromen dat ze hem lekker gaat afzuigen seffens!" He, wat, dat moet ik normaal toch niet doen, alleen bij Meester zelf!? Oh ja, ik snap hem al, Meester wil mij en die jongen wat opjutten, maar ik weet wel beter. Alhoewel ... zo'n jong gastje eens afzuigen, wie weet hoe lekker dat zoiets is! Hij heeft ondertussen in ieder geval al een hele joekel overeind staan. Zou ik hem stiekem toch eens ophappen? Ik kan er zo bij, hij wiebelt op en neer vlak voor mijn mondje!
Het grietje is gestopt met rukken, maar zij wordt nog steeds vinnig achterlangs gevingerd. Net als ik stiekem eens aan die stijve lul wil proeven, krijgt zij een speelse klap op haar billen, waardoor ze tegen de kont van haar vriendje valt. Die vliegt dus met zijn bekken vooruit ... met zijn fluit recht in mijn mondje, tot in mijn keel. Ja watte, wat een groot geval al voor zo'n jong gastje, ik sta met mijn mond vol. De mannen hebben lol met het jonge ding dat ze nu wegtrekken van David, zonder op mij te letten.
"Eens kijken of je ook zo goed gehoorzaaamt als het over jezelf gaat popje: trek dat kleedje maar eens uit voor ons, zodat je in je blote flikker voor ons staat." Dat gehoorzamen lukt nog niet zo goed, want ze staat er wat verloren bij te suffen. "Juist, jij hebt graag wat aanmoediging en liefst wat wild en ruw begreep ik daarnet al", zegt Meester. Hij pakt haar kleedje onderaan en met n ruk trekt Hij het over haar hoofd uit. "En nu die bh uit, zodat je tetjes lucht krijgen". Hij heeft ergens een rijzweepje gevonden en tikt daarmee op haar kutje. "Hop hop, vooruit, vlugger, of ik zal je billen eens laten kennismaken met dit zweepje." Het kind wil weglopen, maar de zweep knalt op haar kontje voor ze goed en wel omgedraaid is. "Stop of ik laat ze weer knallen meid!" Snikkend en met een rode streep over haar billen blijft ze verschrikt staan. Hij petst haar terug op haar kutje en wijst dan met de zweep naar haar bh! Ze snapt de hint en doet hem vlug uit, waardoor er twee schattige tetjes tevoorschijn komen. "Niet echt groot, maar toch al de moeite om mee te spelen", zegt Meester.
"Nu je handen achter je hoofd en benen gespreid meisje, zoals het een goed slavinntje betaamt. We moeten overal goed bij kunnen, met of tegen je goesting." Zuchtend en bevend doet Tania wat haar bevolen wordt, erg geschrokken, maar toch zie ik opwinding op haar gezichtje. Ze is nog jong, maar toch al best mooi en met alles erop en eraan. Meester zal er vast van genieten en ik zie Ben ook wel glunderen.
Ze spelen met haar tietjes, geven haar klapjes op haar billen en vingeren haar suf, waarvan ze zichtbaar geniet, ook al ziet ze rood van schaamte. Die zal ook niet weten wat haar allemaal overkomt, zo onverwacht en heftig. Haar tepels staan al helemaal dik overeind en haar kutje ziet wat rood van dat zweepje. Ze leert het wel vlug zo.
Ik zit ondertussen met een knots in mijn mond en kan niet nalaten om die jongen toch even te pijpen, nu hij er toch al in zit. Die begint van dat heerlijke gevoel te kreunen, waardoor de mannen nu pas zien wat ik bij hem aan het doen ben. Meester komt achter me staan en geeft me lappen op mijn billen. "Awel pop, ik dacht dat jij geen andere mannen wou pijpen en nu sta je daar stiekem dat gastje af te zuigen, jij heet loeder. Daar verdien je straf voor meid", en hij geeft m'n billen de volle laag.
Mama mia, das pas een heet feestje: een jongen staan pijpen die bijna knapt en terwijl billenkoek krijgen, heerlijk. Spijtig dat David zijn handen niet kan gebruiken, want anders kon hij me tegelijk nog lekker melken.
"Hey, wat is hier allemaal gaande? Een grietje in haar blootje dat wordt gevingerd en met haar tetters gespeeld, een jongen met zijn spel bloot die gepijpt wordt door Kitty, die terwijl meppen op haar kontje krijgt! Ik ben maar eventjes weg geweest en dan dit allemaal!" Ik ben totaal verrast door al die sexy toestanden, want toen ik hier wegging stond allen Kitty in haar blootje, en nu al 2 meisjes en 1 jongen. Een opa en zijn vriend zijn ook betrokken en erg actief zelfs. Man man toch, het wordt hier hoe langer hoe leuker.
"Ja Jaak, je zaakje is hier wat uitgebreid zoals je kan zien. Je was verdwenen, maar er kwam vanzelf uitbreiding. Dit bloot lekker popje hier is Tania, de zus van Dicky en daar wordt haar vriendje David gepijpt door Kitty. Misschien wil jij door dit wichtje gepijpt worden? Zet je dan maar in stelling jongen, want ze staat gloeiend heet van al dat gedoe." Terwijl John dat zegt is Ben Tania nog steeds aan 't vingeren in haar kutje en kontje, terwijl hij met zijn andere hand met haar tetjes speelt. Het kind kreunt en geilt zich te pletter en ze likt haar lippen terwijl ze naar mijn gulp kijkt. Ik voel mezelf, bij de gedachte alleen al, minstens een centimeter heu ... groeien.
John heeft mijn gedachten geraden denk ik: "Komaan jongen, haal je gerief te voorschijn, duw je paal in haar mondje en trek haar er dan bij haar tetjes helemaal over. Ze is klaar voor je stamper en jij bent er ook aan toe!" Hij gaat naar Kitty en David en maakt de handen van beiden los. "Vooruit David, pak dat kind voor je bij haar melkerij en kneden die handel, dat maakt haar heel blij. Met wat geluk masseert ze je ballen en knijpt ze de laatste druppel er uit!"
Als ik mijn paal in het hete mondje van Tania schuif, ga ik bijna door mijn benen van geilheid. Ik pak haar tetjes over van opa en duw en trek daarmee haar zuigmondje over mijn stijve lat, terwijl ik die lekkere tetters ook stevig kneed. Ze zijn niet zo groot als die van Kitty, maar ze voelen heerlijk aan in mijn handen en zij geniet er hoorbaar van.
Ik kijk eens naar Ben en naar de twee blote schatjes die voorover staand hun kontje wel aanlokkelijk presenteren. "Komaan ouwe rakker, laten we maar eens wat actief meedoen", zeg ik hem en ik haal mijn stijve lat boven. Ik ga achter Kitty staan, schuif mijn tamp in haar natte pruim en in haar kontje past mijn duim. "Allee Ben, naai dat kind daar in d'er kontje, dat staat mooi open van al je gevinger en zo geraakt ze niet zwanger van jou!" Ben is van al wat hij ziet en meemaakt ver over zijn theewater en volgt mijn goede raad spontaan op. Het kontje van Tania is ontzettend nauw en hij heeft alle moeite van de wereld om zijn lat erin te krijgen. "Geef haar een paar lappen op haar billen Ben, dan ontspant ze haar kontje en gaat alles beter en verder open."
Even later zitten alle aanwezige vleespalen in warme openingen en wordt er genaaid of ons leven ervan afhangt. De meisjes pijpen de jongens suf met hun mond en melken Ben en mij met kont en kut. Heerlijk als alles gebruikt wordt waarvoor het dient ... of kan dienen. Heel het gebeuren met ons zes is zo geil, dat de een na de ander loeiend klaar komt en we onze hete room diep bij de meisjes naar binnen schieten. Die worden hiervan zo heet, dat ze ook daverend op hun benen klaar komen. Het is een gekreun, gehijg en gezucht van jewelste, tot de jongens helemaal leeg en de meisjes helemaal vol gespoten zijn.
Heb ik aan Tania er nu een slavinnetje bij? Die heeft duidelijk van genoten van die harde aanpak!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners