Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op een bounty-eiland - 10081 keer gelezen
Het is warm, heel warm. De golven ruisen in de branding. Kortom een heerlijk paradijs, dit tropisch eiland als in de bounty-reclame. Marije ligt heerlijk te zonnen, haar lijf is lekker bruin, op een klein plekje tussen haar benen na, waar haar string overheen zit.
Loom komt ze overeind, het stand is vrijwel verlaten zo aan het eind van de dag. Ze pakt haar handdoek van haar standstoel en loopt langzaam naar haar huisje. Het is een heerlijke vakantie, een huisje aan het strand, erg privé, en ze geniet met volle teugen van de rust.
Ze loopt naar binnen en pakt uit het kleine koelkastje een flesje cola. Op de veranda van het huisje gaat ze in een luie stoel zitten en kijkt nog even naar de zee. De zon zakt naar de horizon, en het zal over een uurtje helemaal donker zijn. Over het strand lopen wat mensen die op weg naar huis zijn. Een man valt haar een beetje op, doordat hij af en toe een blik op haar werpt. Ze glimlacht even en knikt even naar hem, alsof ze het heeft gezien en dat ze hem een goede dag wenst. Ze man grijnst even naar haar, en loopt verder. Ze sluit even haar ogen en voor ze het weet doezelt ze even weg in de late zon.
Als ze verschrikt haar ogen open doet ziet ze dat de zon al onder is gegaan. Ze glimlacht even, dan loopt ze naar binnen en draait de kraan van de douche open. Het is een heerlijk huisje, aan de buitenkant gemaakt van bamboe en planken als een boomhut, maar binnen toch alle luxe van deze tijd.
Ze was haar haren, haar lijf en als ze zich afgedroogd heeft staat ze een luchtig jurkje om haar heen. Het is al wel laat, maar gelukkig is het restaurant niet ver en de keuken is tot laat open omdat het hier zo warm is eet men in het algemeen wat later. Het is een minuut of tien lopen, en dan kan ze met een bordje lang het buffet om wat uit te kiezen. Aan de rand van het terras neemt ze plaats aan een klein tafeltje en eet rustig haar bordje leeg. Ze kijkt af en toe eens om haar heen, en knikt even vriendelijk naar dezelfde man die ze die middag ook al heeft gezien.
Na haar maaltijd loopt ze weer relaxt naar haar huisje, over het strand met blote voeten, haar sandaaltjes in haar hand. Ze veegt even over haar voorhoofd, het is nog altijd erg warm. In het huisje besluit ze opnieuw onder de douche te stappen voor ze in bed stapt.

Onder de douche is ze zich bewust van het heerlijke gevoel welke het schuim brengt welke zacht van haar lichaam glijd, en zachtjes begint ze met zichzelf te spelen. Haar handen strelen haar borsten, haar tepels staan recht naar voren, hard, smekend om aandacht. Een zachte kreun ontsnapt haar lippen als ze er even in knijpt. Dan glijd een handje verder naar beneden, zacht strelend over haar schaamlipjes. De stoppeltjes storen haar, en ze besluit om deze weg te scheren. Dan streelt ze opnieuw over haar kutje, heerlijk glad, super sensueel. Zachtjes vingert ze zich naar een orgasme, en een sidderende kreun komt ze klaar.
Ze draait de kraan uit en slaat een handdoek om haar heen. Als ze zich heeft afgedroogd valt ze voldaan op haar bed en valt in een diepe slaap.

Buiten haar huisje, in het donker staat de man die ze die dag al eerder had gezien. Hij hijgt zacht, hij heeft al die tijd toegekeken, hoe ze zichzelf heeft bevredigt onder de douche. Zijn erectie is indrukwekkend, en hij voelt nodig de drang om er iets aan te doen. Hij heeft al dagen lang naar haar gekeken, naar haar verlangt, en nu heeft ze zelfs een showtje voor hem opgevoerd. Ze heeft haar kutje speciaal voor hem geschoren. Hij kan zich niet langer beheersen, hij moet haar hebben.
Voorzichtig klimt hij door het raam aan de andere kant van haar huisje, zachtjes loopt hij naar haar slaapkamer. Hij kijkt om zich heen op zoek naar iets om haar vast te binden, zodat ze niet kan weglopen. Hij trekt zacht zijn kleren uit, zijn pik trilt van spanning. Dan haalt hij zacht het net van haar bed weg, het laken over haar lichaam bedekt nauwelijks iets. Haar borsten zijn duidelijk zichtbaar in het maanlicht wat door haar raam naar binnen schijnt. Haar ene been licht bloot, en dan knikt hij nog eens, nu gaat het gebeuren.

Marije slaakt een kreet als hij boven op haar gaat zitten, haar polsen heeft hij in een ijzeren greep, handig bind hij de centuur van haar badjasje om haar polsen, zodat ze haar handen niet kan bewegen. Hij grijnst naar haar, ze kan wel schreeuwen, maar dat zal niemand horen. Hij bind het uiteinde van de centuur boven haar hoofd aan het bed vast, dan gaat hij weer van haar af, haar gevloek en gescheld compleet negerend. Hij trekt de rest van het laken van haar lijf, en bekijkt haar lichaam. Ze doet een paar pogingen om naar hem te trappen, maar hij is buiten haar bereik.

“Ssssssssst mooie dame, niemand kan je horen” hij praat zacht, maar Marije hoort het met angst aan. “Je bent erg mooi dame, je hebt een heerlijk lijf, je kutje smeekt om aandacht niet waar”. Ze kreunt zacht van ellende. “Ik zag wel hoe je jezelf speciaal voor mij hebt voorbereid, je kutje mooi hebt geschoren, ik zal je lichaam geven wat het nodig heeft, ssssssssssst” Marije’s gedachten schieten alle kanten op, “alsjeblieft niet, laat me gaan” ze smeekt zachtjes, haar tranen lopen over haar gezicht. Ze heeft zich omgedraaid en probeert met haar mond de knoop om haar polsen los te krijgen. De man glimlacht, zijn hand gaat omhoog, de riem die hij vast heeft komt met een flinke kracht op haar billen terecht. Marije slaakt een kreet “aaauuuww”.
De man grijnst even “niet doen, anders wordt ik boos”. Hij streelt zachtjes over haar billen, dan duwt hij zonder pardon twee vingers haar schede in en trekt haar omhoog zodat ze op haar knieën terecht komt. “Zo blijven zitten mooie dame”. Opnieuw haalt hij de riem over haar billen “voor elke ontsnappingspoging krijg je 10 slagen met de riem”. Marije jammert zacht, als de riem herhaaldelijk over haar billen knalt.
“Gehoorzaam me, dan zal ik je laten genieten, als je niet mee werkt, zal ik er net zo van genieten om je te straffen.” Marije huilt zacht, ze is vertwijfelt, wat kan ze anders doen dan gehoorzamen?

Nog altijd op haar knieen haar hoofd op haar onderarmen, zit ze met haar billen omhoog. Ze zijn behoorlijk rood geslagen, en ze gloeien van pijn. De man duwt opnieuw zijn vingers in haar schede, en begint haar zacht daarmee te neuken, tot Marije’s ontsteltenis hoort ze de soppende geluidjes uit haar kutje. “Zie je wel, je kutje smeekt er om”. Marije kreunt zacht, ze weet niet wat haar gebeurt, maar het is zonder twijfel, ze is geil, heel geil. De vingers in haar kutje zetten haar in vuur en vlam. De man pompt met vier vingers in haar kutje, terwijl zijn duim over haar klitje wrijft, schokkend komt ze klaar, haar kut druipt van haar eigen vocht. “Zo mooie dame, zie je wel je kutje was er aan toe.” Marije kreunt zacht, ze houd haar ogen gesloten, ze schaamt zich voor zichzelf. Nooit had ze gedacht dat ze op deze manier zou klaarkomen. Ze weet niet wat ze met zichzelf aan moet.

“Ga op je rug liggen”. De man duwt haar om en opnieuw ligt ze op haar rug, haar armen boven haar hoofd nog altijd vastgebonden. De man pakt haar enkels, hij duwt ze ver uit elkaar “als je ze probeert te sluiten, sla ik 10 keer met mijn riem op je kutje”. Zijn stem klinkt dreigend, ze beseft dat hij het meent. Opnieuw duwt hij zijn vingers in haar kutje, zijn duim op haar klitje, en opnieuw begint hij haar te stoten. Marije hijgt zacht, ze kreunt en kermt. De man stoot maar door en door, ze voelt hoe hij haar naar een nieuw orgasme brengt. Onbewust probeert ze haar benen te sluiten, naar de aanloop van haar orgasme, en meteen trekt hij zijn vingers uit haar kut. Ze kreunt teleurgesteld, ze was er bijna.”Ik heb je gewaarschuwd dame, je benen uit elkaar houden.” Hij stapt op het bed en gaat over haar heen staan, “benen wijd dame, denk erom” Klest, de riem beland vol op haar schaamlippen. Marije kermt van pijn, klets, opnieuw komt hij op haar kutje terecht. De man hoort het gekerm glimlachend aan, de pijn wordt langzaam vervangen door pijnlijk genot. Bij de volgende slagen ziet hij haar kutje rood opzwellen. Bij de 7de slag ziet hij dat ze er bijna is, goed gemikt slaat hij iets zachter op haar klitje, nog eens en nog eens, dan bij de laatste slag komt ze jammerend klaar. Hij grijnst even en stapt van het bed af. Hij bekijkt haar opnieuw, haar mooi gebruinde lichaam glimt van haar zweet. Haar kutje opgezwollen ,rood en klets nat. Ze is een kunstwerk zoals ze erbij licht. Zijn forse penis hangt lichtjes naar beneden, maar druipt onophoudelijk van het geil. Hij glimlacht nog eens, hij is nog lang niet uitgespeeld.

Hij loopt door het huisje op zoek naar materiaal, en vind in haar koffer een aantal mooie broekriemen. Hij prijst zijn geluk en met vier riemen in zijn hand loopt zijn naar het keukentje en pakt een flesje cola uit het koelkastje. Dan loopt hij weer naar haar slaapkamertje. Marije licht nog nahijgend op het bed, haar benen nog altijd uit elkaar. Hij loopt naar haar toe en streelt even over haar gevoelige schaamlipjes “goed zo dame, nog altijd de benen uit elkaar”. Hij gaat op een stoeltje zitten die hij aan het voeten einde van het bed zet, zodat hij precies in haar kutje kan kijken. Rustig kijkt hij naar haar en drinkt zijn flesje cola. Marije beseft dat ze ook dorst heeft als ze hem hoort drinken. Ze likt over haar lippen “mag ik ook een slokje?” vraagt ze zacht. De man staat op en loopt naar de keuken om voor haar ook een flesje te pakken. Na wat zoeken in de kastjes vind hij een buigzaam rietje en zet dit in het flesje, zodat ze liggend kan drinken. Hij helpt haar door het rietje in haar mond te doen en zet vervolgens het flesje naast haar hoofd. Marij drinkt snel haar cola, ze weet niet wanneer hij het weg zak pakken, en ze wil in ieder geval haar dorst lessen. Als de man zijn colaatje op heeft zet hij beide flesjes op haar nachtkastje.

Dan pakt hij een van haar enkels en trekt deze omhoog, en duwt haar verder tot haar enkel naast haar hoofd bij de hoofdsteun ligt, met een riem zet hij haar enkel vast aan het bed, de andere enkel word ook op die manier vast gemaakt. Marije ligt nu dubbelgevouwen, haar enkels naast haar hoofd vast. Haar benen zijn wat verder uit elkaar geplaatst, ze ligt helemaal open voor hem. Ze beseft dat ze haar eigen kutje ruikt. De man komt achter haar zitten en zachtjes trekt hij aan haar kutlipjes, dan duwt hij opnieuw vier vingers in haar kutje, hij gromt even, haar kutje is zo nat. Hij duwt zijn vingers wat uit elkaar, rekt haar kutje op om vervolgens zijn duim erbij te doen. Langzaam maar zeker verdwijnt zijn hand in haar zwaar opgerekt kut. De man gromt, zij lid is bikkel hard, maar hij wil nog meer. Langzaam stoot hij zijn vuist in haar kut, Marije kermt het uit, “dit is te veel”, maar de man gaat genadeloos door. Langzaam voelt ze hoe de pijn op de achtergrond verdwijnt, met een geweldige kreet komt ze klaar. Hij geil spuit uit haar kutje, ze voelt zich beurs en geil en verwart. De man trekt heer voorzichtig zijn hand uit haar kut. Dan maakt hij haar enkels weer los, zodat ze zich wat kan ontspannen. Marije kreunt zacht “mogen mijn handen ook los?” Hij denkt even na, “als je weg probeert te komen, straf ik je”. Marije schud haar hoofd “ik ga nergens heen, ik beloof het”. De man besluit haar los te maken. Marije slaakt een zucht van opluchting, ze heeft het gevoel dat ze gebroken is.

“Zo mooie dame, pijp me maar eens lekker”, Marije beseft dat ze het maar beter goed kan doen, dan gaat hij misschien wel weg. Langzaam likt en zuigt ze op zijn paal, neemt hem diep in haar mond. Ze probeert hem zo snel mogelijk te laten spuiten. Dan geeft hij haar een duw zodat ze op haar zij op bed valt. “Genoeg slet, dat heb je zeker vaker gedaan niet”. Ze hoort boosheid in zijn stem, en weet even niet hoe ze er mee om moet gaan. “Een keer, en ik heb goed geluisterd naar hem hoe ik het moest doen “ haar stem klinkt zacht. De man knikt even en grijnst even “zet je kut op mijn pik en neuk me” Marije gaat op zijn paal zitten en beweegt zacht heen en weer, haar kut is klets en klets nat, maar de man heeft een enorme paal en opnieuw voelt ze hoe de geilheid haar lijf door giert, sidderend komt ze klaar. De man geeft een harde tik tegen haar billen “je kut heeft genoeg gehad, nu je kont op mijn pik.” Marije kermt even “alsjeblieft niet, ik heb nog nooit..” nog voor ze uitgesproken is werpt de man haar op haar knieën “bied die kont aan slet” Ze huilt zachtjes als ze haar billen naar hem toe draait.

De man pakt een paar riemen, hij bind haar ellebogen vast aan haar knieen, zodat ze geen kant meer op kan, dan likt hij tussen haar billen, zijn tong duwt speeksel in haar aars, dan duwt hij een vinger in haar kontje. Ze slaakt een kreetje van schrik en angst. De man slaat hard op haar bil en duwt nu twee vingers in haar aars, als ze op nieuw kermt slaat hij op haar andere bil. Langzaam rekt hij haar aars op na drie vingers vind hij dat het wel kan, met veel speeksel maakt hij zijn pik goed nat en zet hem voor haar aars. Langzaam duwt hij de eikel naar binnen “ontspannen, dan doet het niet zo veel pijn dame” hij hijgt van geilheid. Marije kreunt zacht van ellende. Dan, als de pik diep naar binnen is geschoven begint hij zachtjes te bewegen. Zachte korts stootjes worden steeds iets langer en harder. Dan voelt ze hoe hij haar kontgaatje vol spuit. Langzaam trekt hij zijn pik terug uit haar aars. Even kijkt hij toe om te zien hoe deze langzaam weer sluit.

Marije is opgelucht dat het voorbij is, ze voelt doe haar kontje samen trekt. Dan dringt de man zijn vingers opnieuw in haar kutje, snel beweegt hij zijn vingers heen en weer. Met zijn andere hand trekt hij hard aan haar klitje tot ze spuitend klaar komt. “Zie je wel, je kutje was er echt aan toe” De man geeft haar een klap op haar billen. Dan staat hij op en loopt naar de douche, daar draait hij de kraan open “kom maar hier dame, onder de douche” Marije loopt gehoorzaam naar de douche, de man duwt haar tegen de muur, met zijn voet duwt hij haar benen ver uit elkaar en pakt de douchekop van de houder. Zorgvuldig spoelt hij haar kutje schoon, dan haar aars. Zijn vingers draaien rondjes in haar gaatjes, spoelen al het sperma er uit. Ook spoelt hij zichzelf goed schoon. “Zo dame, lekker kutje heb je hoor. Ik heb van je genoten !” Hij duwt Marije naar haar bed “ga maar lekker slapen, dat heb je wel verdient.”

De volgende ochtend als ze wakker wodt is hij verdwenen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners