Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op een nacht slaaf geworden - deel 2 - 13200 keer gelezen
Daar stond ik in de armen van Bart, naakt, onder gepist, sperma in mijn haar en op mijn buik, of ik nog mee ging met hem. Heb ik een keuze dan meester? Zo kan ik echt niet naar huis toe, als Maartje (mijn vriendin) me zo ziet, al is het met mijn kleren aan... Nee Alex, zei Bart. daarin heb je geen keuze. Maar je moet wel kiezen tussen blijft het hierbij, dan ga je mee, je gaat in bad en gaat lekker naar huis. Je moet wel bedenken, dan blijft het echt hierbij. we lullen er niet meer over en het blijft een eenmalige ervaring tussen jouw en mij.

Of je wilt vanaf nu mijn slaaf zijn, maar daar zit wel een voorwaarde aan. Je moet Maartje vertellen van je sm gevoelens en van je slaven ervaring met mij en dat je daar graag mee door wilt gaan. Je moet echt gaan praten over je gevoel. Je weet dat jullie allebei hele goede vrienden van me zijn ik wil dit niet achter haar rug om doen, zei Bart. Er kunnen twee dingen gebeuren, ze vindt het niks en het gaat uit tussen jullie of ze geeft je deze ruimte. Bedenk dat de kans op dat laatste groot is, Maartje is ruimdenkend en mocht van jou ook een trio proberen met een andere man erbij. Bovendien ze is een goede vriendin van Els (de vriendin van Bart) en Els geeft mij ook de vrijheid om mijn bi-gevoelens in praktijk te brengen.

Lang hoefde ik niet te denken, ik verkeerde nog in een heerlijke roes van geilheid, pijn en schaamte. Dit wilde ik toch?? Vernedering, pijn, misbruikt worden

Ik wil graag dat je mijn meester blijft Bart, ik zal alles morgen aan Maartje vertellen. Ik had niet anders verwacht zei Bart. Kom zei hij. Ik dacht dat Bart bedoelde dat we gingen en wilde aanstalten maken om mijn kleren aan te gaan trekken die bij mijn fiets lagen. Een flinke ruk aan de hondenriem gevolgd door een paar klappen op mijn ballen waren het gevolg. Kom hier slaaf, op je knieŽn. Ja meester, zei ik en ging geknield voor hem zitten. Ik moet pissen zei Bart, bek open en slikken. Voor de tweede keer die nacht moest ik de pis van mijn meester drinken. gulzig probeerde ik alles op te drinken, dit lukte natuurlijk niet en ik voelde het warme vocht over me heen lopen. Daar zal ik je straks voor straffen slaaf. Mijn pik stond intussen weer stijf.

Moet je zelf nog pissen slaaf, vroeg mijn meester toen hij klaar was. Ja meester antwoordde ik naar waarheid, maar ik ben bang dat het niet lukt met een stijve pik. Dit had ik beter niet kunnen zeggen. Een fikse trap in mijn ballen deed mijn pik onmiddellijk verslappen. ik moest weer gaan liggen op mijn rug. Bart tilde mijn benen op, en nu pissen was het bevel, in je eigen smoel slaaf. Daar kletterde mijn urine over me heen het droop in mijn haar, prikte in mijn ogen. Bart liet mijn benen vallen. We gaan zei hij. Hij pakte mijn kleren en stopte die in zijn rugzak. Jij gaat lopen, die fiets van je haal je hier maar op uit de stalling als je naar huis mag van me. Weg fietste Bart. Ik ging weer door het veld naar de weg, gelukkig zag ik niemand, rende naar de overkant het parkje in. Aan de andere kant van het park was de straat waar Bart woonde met Els. Ik kwam het parkje uit nog drie huizen en ik kon de tuin in glippen.

Bart stond me al op te wachten. Bart en Els huurde een soort van appartement in het huis van een tante van Els. Deze tante was veel in het buitenland voor haar werk en vond het prettig dat dan het huis niet onbewoond stond. Ze hadden een eigen opgang maar Mijn meester nam me mee naar de voordeur van de tante, ze is er niet zei hij geruststellend, even uit de rol van strenge meester vallend. Ik moest onder de douche, daarna nam mijn meester me mee naar de zolder. Een grote ruimte met een paar banken, een oude pooltafel en een bed. Onder het dak veel steunbalken. Hier werd ik aan vastgemaakt en ik kreeg een prop in mijn mond. Els hoeft toch niet wakker te worden?? zei Bart. Hij pakte een keu van de pooltafel en begon hiermee ferme tikken op mijn kont te geven. Jezus wat deed dat pijn ik kon niets anders dan kreunen en de tranen liepen over mijn wangen. Na 50 klappen zei Bart, dit was je straf voor het knoeien van mijn pis. Nu nog 10 tikken op je pik en op je ballen. Bij deze 20 klappen stond ik te kronkelen van de pijn, maar kon niet ontsnappen. Mmm zei Bart aan je uithoudingsvermogen moeten we nog werken. Ik werd losgemaakt en moest op de grond aan de voeten van mijn meester komen zitten.

Tijd voor de eerste regels zei hij streng. Als we met zijn 2 -en zijn spreek je me altijd aan met meester en ben je slaaf. Als er anderen bij zijn hoeft dit, voorlopig, niet. De plaats van jou slaaf is op je knieŽn op de grond. Voorbeeld verlaat een derde persoon de kamer, ga je op je knieŽn, komt deze terug sta je weer op. dit geldt altijd en overal, al is het maar voor 10 tellen. Mijn plezier is om jou te laten leiden, Maar ik heb je ook om je in je kont te neuken om om me te pijpen. Els is hier niet zo dol op en ze zegt dan ook altijd dat ik daar mijn mannen vriendjes maar voor moet gebruiken. Jou plezier is pijn,vernedering, schaamte en soms een orgasme als ik het toe sta. Verder kan ik je ook opdrachten geven per post of telefoon, deze voer je altijd onmiddellijk uit, tenzij je op je werk bent.

Hierna moest ik mijn meester nog eenmaal pijpen ik slikte keurig alles door en kreeg toestemming om mezelf af te rukken. Ook mijn eigen sperma moest ik opeten. Hierna mocht ik me aankleden. Wacht zei hij toen ik mijn broek op wilde trekken. Hij liep even weg en kwam terug met iets in zijn hand. Bukken zei hij streng, waarop hij een butt plug in mijn kont stopte. Zo zei hij nu weet ik zeker dat je het aan Maartje gaat vertellen. Deze plug laat je zitten tot je het verteld hebt dan haal je hem eruit en laat hem zien. Ik kom in de loop van de dag langs. Dan laat je me onopvallend voelen of hij eruit is. Zit de plug er nog in zeg ik over dit alles niets tegen Maartje. Als Ūe eruit is dan weet ik dat zij het weet en zal ik met haar een gesprek beginnen over hoe jou met haar te delen. Bart ging nog even naar het toilet waarna hij mij zijn pik liet schoon likken. Met de zilte smaak van pis en sperma van ons beide liep ik naar de fietsenstalling opgewonden en zenuwachtig, Het was al licht aan het worden toen ik het huis binnenliep. 's Middags om 15 uur kwam Bart langs, de butt plug zat niet meer in mijn kontje...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners