Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op een nacht slaaf geworden - 21971 keer gelezen
Dit verhaal heeft in de zomer van 1997 echt plaatsgevonden.
Met mijn goede vriend Bart ging ik regelmatig stappen. We waren altijd erg open naar elkaar en zo wist ik dat hij bi - seksueel was en hij wist van mij dat ik sm fantasieŽn had waarin ik de slaaf was. We hadden beide een vriendin. de mijne wist niet van mijn sm gevoelens, die van hem wist wel van zijn Bi gevoelens.

Op een avond waren we zonder de dames op pad en hadden we het uitgebreid over mijn fantasie gehad. Hierbij had ik onder andere verteld dat het me eigenlijk niet zou uitmaken of ik een meesteres of een meester zou hebben. Bart vroeg me om sluitingstijd of ik zin had om nog even mee naar hem te gaan. Toen we onze fietsen pakte zag Bart dat ik een dikke bobbel in mijn broek had, van het gepraat over mijn fantasie was ik behoorlijk geil geworden. Zo, zei hij en hij wreef even over mijn kruis, wat mij een zucht ontlokte. Hierop zei Bart plagerig, je bent toch geen bi???

Een beetje verdoofd door mijn geilheid en de drank fietsten we de binnenstad van Leiden uit. We fietsten langs een universiteitsgebouw. nu moesten we nog langs een braakliggend veld een weg over, dan nog door een donker parkje en we zouden bij zijn huis zijn. Maar Bart maande me bij de fietsenstalling van het universiteitsgebouw tot stoppen. Zo dus jij wilt een slaaf zijn en gehoorzamen. Ja Bart dat weet je toch, was mijn antwoord. Mooi, kom eens hier. Hij rommelde wat in zijn rugzak en haalde er wat uit. Voordat ik het wist deed Bart me een honderiem om mijn nek. Zo nu ben je mijn slaaf, proberen??? Ja Bart was mijn antwoord. Meteen rukte hij me aan de riem naar hem toe en gaf me een klap in mijn gezicht, meester voor jou hond, beet hij me toe. Ja meester, sorry meester mompelde ik. hij trok me mee de verlaten fietsenstalling in, waar we onze fietsen neerzette.

Bart trok me verder mee. Achter de fietsenstalling was een klein beschut pleintje. Hier stond een bankje waar Bart me met de riem zo aan vast zette dat ik voorover gebukt stond. Zonder omhaal trok hij mijn broek naar beneden, mijn stijve pik kreeg de vrijheid, maar onmiddellijk kreeg ik een paar pijnlijke klappen op mijn zak. Eens kijken of die stijve houdt zei Bart. Hierna pakte Bart weer wat uit de rugzak. ik kon niet zien wat maar even later voelde ik wat nat en kouds tussen mijn billen. Ik werd flink met glijmiddel bewerkt rond en in mijn anus. Hierna zag ik een condoom verpakking tussen mijn benen vallen. Vervolgens voelde ik zijn pik tegen mijn kontgaatje duwen. Niet te snel maar wel met een zekere druk duwde hij zijn stijve pik diep mijn maagdelijke reet in. Een flinke pijnscheut in mijn kont was het gevolg. Bart hield even stil en trok wat aan mijn pik om me te ontspannen. Rustig maar slaafje, waarna hij me begon te neuken steeds harder pompte hij in mijn kont en ik stond van de pijn, maar ook de opwinding flink te kreunen. Hij haalde zijn pik uit mijn kont. Liet mij met mijn mond het condoom van zijn pik halen. Bart trok zich klaar en spoot alles in mijn haar. hij maakte me los en beval me om me helemaal uit te kleden. Hierna moest ik naakt op handen en voeten achter hem aan kruipen waarbij hij flink aan de riem trok.

Dwars door het braakliggende veld gingen we naar de weg, gelukkig was er niemand te zien. Hij sleurde me naar het verlaten donkere parkje aan de overkant. Mijn handen en voeten deden pijn maar ik kreeg geen tijd om hier over na te denken. Pis als een hond tegen die boom. Ik tilde mijn been op en probeerde te pissen. Toen dit niet snel genoeg ging naar de zin van Bart trapte hij me tegen mijn kont. gelukkig kwam er een straaltje, ik ontspande me wat en toen begon ik echt flink te pissen. Viespeuk je pist half over je eigen been. Hij trok me op mijn rug en beval me om alles verder over mezelf heen te pissen, door het bier was dit heel wat. De warme straal kletterde over mijn buik. Toen ik Klaar was kreeg ik een blinddoek om en moest mijn mond open doen. Bart piste er in slikken. Ik deed mijn best maar veel liep ook in mijn nek en hij besproeide ook mijn haar. Vervolgens duwde hij zijn lul in mijn mond en moest ik hem pijpen. Zelf had ik ook weer een flinke stijve en wilde me rukken. Straks zei Bart eerst ik. Niet veel later spoot hij zijn sperma in mijn mond ik slikte. Goed zo zei Bart nu mag je rukken, daarna mag de blinddoek af. Ik was erg opgewonden en het duurde ook niet lang voor ik een flinke kwak over mijn buik spoot.

Ik Lag even bij te komen en deed de blinddoek af, Bart, vroeg ik?? Geen antwoord Shit waar is Ūe nou, hij zal me hier toch niet alleen hebben achter gelaten. Bart riep ik nog eens ik hoorde niets. Ik stond op, ik schaamde me kapot. Daar stond ik, naakt onder gepist onder het sperma met een hondenriem om. Ik wilde gauw naar de fietsenstalling naar mijn kleren en mijn fiets. Zo kan ik toch niet naar huis dacht ik. Ik keek goed uit bij de weg niemand te zien. Ik rende naar de fietsenstalling. Hier stond Bart te lachen, maar met een handdoek omhelsde hij me, zo slaaf Alex ga je met me mee???Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners