Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op reis met brenda - 11134 keer gelezen
Op een zaterdagavond stap ik in de 1ste klas van de trein. Zoek een plaatsje in een lege coupe. Net als ik voorovergebogen en met mijn komt in de lucht mijn rugzakje op de grond wil neerzetten, stapt BRENDA de coupe binnen en slaat mij hard op mijn billen. Tegelijk beveelt ZIJ mij mijn benen uit elkaar te zetten zodat ZIJ gemakkelijk in mij in mijn kruis grijpen kan. Onmiddellijk volg ik dit commando op en gaan wijdbeens staan.

Vind jij het lekker of zo om hard op je billen geslagen te worden, sletje.

Kreunend geef ik te kennen dat ik dit inderdaad lekker vindt waarna BRENDA mij aan de kant duwt en gaat zitten op de plaats waarop ik plaats zou nemen. Nog steeds voorovergebogen zie ik BRENDA in een zwart mantelpakje met krijtstrepen en vuurrode pumps aan met 10 cm naaldhakjes. Door mijn pijnlijk gekreun, merk BRENDA op:

Ja, dan had je jouw piemeltje maar niet naar achteren moeten binden. Eigen schuld dikke bult. Natuurlijk moet ZIJ lachen om dit grapje en draagt mij ook op om hierom te lachen.

De trein zet zich in beweging en nog sta ik voorovergebogen waardoor mijn piemeltje strak gespannen blijft staan. Onder tussen leest MEVROUW een leuk boek. Ik schaam mij dood als de conductrice binnenkomt en ook ZIJ kan niet laten mij op mijn billen te slaan.


Bedank HAAR sletje.

Dank U mevrouw.


Beide dames lachen mij uit om mijn slaaf gedrag en beginnen mij nog dieper te vernederen. Ik moet mijn roze latexrokje omhoog doen zodat de conductrice kan zien dat ik een roze lingerieslipje aanheb. Nu is ook duidelijk te zien dat ik mijn piemeltje stevig naar achteren gebonden heb. BRENDA haalt een dildo uit mijn rugzakje en draagt mij op om mij om te draaien.


Bedel!

Wilt U A.U.B. mij in mijn kontje neuken.

Wat heb jij een geil hoertje, zeg!

Geil, hé zegt BRENDA lachend.

Terwijl ik mijzelf neuk, krijg ik opdracht van BRENDA foto’s van mijzelf te overhandigen aan de conductrice. Op deze foto’s zijn zeer vernederende beelden van mij te zien, zoals:


In een extreem kort roze rokje met een roze topje. Het rokje is zo kort dat mijn piemeltje te zien is waaraan een ring bevestigd zit, die met een kettinkje verbonden is met mijn roze schoentjes waarvan de hakjes 17 cm zijn. Verder zijn mijn nagels roze gelakt evenals mijn lippen en ik heb blauwe oogschaduw. Door mijn tong zit, net als door mijn neus, een ring. Om mijn vrouwelijk figuur goed af te maken zijn mijn tieten D-CUP inplanten.


De conductrice verlaat de coupe met mijn foto’s plus een nummer van mijn mobiele zodat ZIJ mij ten alle tijden bereiken kan alsmede mijn adres. Nu wij weer alleen zijn, krijg ik toestemming mijn zwartje topje recht te strekken en mijn rokje omlaag te doen waarna ik, geknield voor BRENDA mag gaan zitten. In deze houding blijf ik de hele reis zitten. Blij dat ik BRENDA HAAR voetenbankje mag zijn.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners