Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Opdracht van MSN - 12190 keer gelezen
Heykes, hier ben ik eindelijk weer met een nieuw verhaal.
Ik zat op msn te chatten met een van mijn leukste chatpartners. Het gesprek werd spannender en spannender tot op een bepaald moment dat ik van hem een opdracht kreeg. (In mezelf juichte ik want ik was die dag opnieuw erg geil).
De opdracht luidde als volgt: Ik moest me kleden in rokje en topje, ik mocht geen ondergoed aantrekken en moest mijn clitorisringetje vastbinden aan mijn tepelringetjes. Ik moest naar buiten gaan en gaan liften tot ik met 4 mannen mee was geweest. Bij de eerste 3 mocht ik me enkel laten vingeren en hun eventueel pijpen of aftrekken. Bij de laatste mocht ik me helemaal laten gaan en mocht hij alles doen wat hij wilde.

Dus ik trok mijn rokje aan, een roodje, met een wit topje, bond mijn clitringetje aan mijn tepelringetjes (mmmmmmmm!!!) en ging naar buiten. Ik moest niet lang wachten of er stopte een auto met een man erin. Hij vroeg waar ik naartoe moest en ik zei snel iets niet te ver weg. Na het instappen streelde ik met mijn hand over mijn bovenbeen en schoof mijn rokje milimeter per milimeter verder naar boven. Ik zag dat hij reeds begon te transpireren en voortdurend keek naar mijn benen.
Even later ging ik nog wat dieper liggen in de zetel en spreidde lichtjes mijn beentjes en hij begon door te hebben dat ik geen ondergoed draagde. Hij parkeerde zijn auto in een rustig straatje en legde zijn hand op mijn dijbeen, kroop langzaam naar boven tot hij mijn lipjes voelde en gleed direct naar binnen. Hij begon me lichtjes te vingeren terwijl hij merkte dat mijn clitje vastgebonden was. Ik moest hem daarna ietwat bedaren want ik moest me houden aan de opdracht, dus vertelde ik hem dat ik enkel wilde aftrekken of pijpen. Hij wilde echter toch nog altijd iets meer en dus kwamen we overeen dat we op de achterbank een standje 69 gingen doen. Hij ging liggen op de achterbank en ik kwam over hem met mijn rokje over mijn heupen. Hij begon mijn kutje te likken en te trekken aan dat touwtje terwijl ik heb begon te pijpen. Het duurde echter jammer genoeg niet lang of hij kwam klaar.
Na veel aandringen en proberen namen we eindelijk afscheid en begon ik terug te liften.
De tweede auto die stopte was ietwat moeilijker want er zaten 3 mannen in. Ik stapte langs achter in naast de andere maar, de persoon die vooraan zat kwam langs de andere kant ook naast mij zitten, zodat ik tussen 2 personen zat.De bestuurder reed terug verder en ik voelde de spanning in de auto. We babbelden over koetjes en kalfjes tot ik ineens van beide kanten een hand op mijn dijbenen voelde. Voor ik het wist zat ik met 2 handen die mijn kutje streelden en tussen mijn lipjes door in mijn kutje gingen. Ze begonnen mij te vingeren en met hun andere handen deden ze mijn topje omhoog en kneedden ze mijn borsten. Ze vonden het ietwat raar dat ik een touwtje had gespannen van mijn tepeltjes naar mijn clitje maar lieten dat verder met rust. Een minuutje later had ik mijn linkerbeen over het been van de persoon links en mijn rechterbeen over het been van de persoon rechts, zodat ik wijd gespreid tussen 2 mannen zat met mijn rokje rond mijn middel en mijn kutje helemaal bloot. Mijn borsten waren ook helemaal bloot en ik lag met mijn oogjes toe te genieten en te kreunen.
Ik had 3 vingers in mijn kutje en een andere vinger recht op mijn clitje terwijl ik klaarkwam... Daarna heb ik beide mannen gepijpt en heb ik terug moeten duidelijk maken dat ik niet verder wilde. Na een hele poos verstonden ze dat ik echt niet meer wilde en kon ik uitstappen, maar ze wilden mijn topje als souvenir houden.
Eerst protesteerde ik, maar ik kon niet uitstappen zolang ze het mochten houden, dus gaf ik hun mijn topje en stapte ik topless uit de auto. Nu zag je erg goed dat er koordjes aan mijn tepeltjes trokken naar beneden toe.

Het duurde nog geen minuut of de volgende stopte vlak naast me. Het was een man van rond de 40 jaar. Hij bekeek me van top tot teen en liet me instappen langs de achterkant. Hij vroeg allerlei vragen aan me die ik beetje raar vond. Persoonlijke dingen en zo, en veel van mijn sexueel leven ook. Wat ik graag had en wat niet. Plots stopte hij en parkeerde hij zijn auto en zei me uit te stappen. Hij stapte ook uit en we gingen een huis binnen. Ik was nieuwsgierig geworden wat er ging gebeuren en volgde hem. Hij toonde me zijn huis en alles zag er mooi, netjes en verzorgd uit. Toen zei hij me even een kijkje te nemen in zijn grote, pas ingerichte kelder. Ik dacht bij mezelf: een ingerichte kelder, moet interessant zijn. Dus ging ik de trap naar beneden en kwam in een grote donkere ruimte terecht. Hij loodste me naar het midden en zette me op een soort ligstoel. Het was stikdonker dus zag ik niets van wat rond me was en ik wachtte op wat komen ging. Hij deed het licht aan en ik keek rond me. Overal hangden sm-attributen. Hij kwam op me af terwijl ik nog verbaasd rondkeek en bond mijn polsen en enkels vast voor ik het had beseft. daar lag ik dan in een ligstoel, in het midden van een sm-kamer!
hij kon de stoel in 2 splijten tussen mijn benen zodat mijn benen uiteen gingen, en spreidde de stoel op het maximum. Ik lag bijna in spreidstand en het deed pijn aan mijn benen. Hij had mijn armen achter de stoel aaneen gebonden zodat mijn borsten een stukje naar voren geduwd werden. Het touwtje tussen mijn clitje en mijn tepeltjes stond erg gespannen en hij knipte mijn rokje in 2. Daar lag ik dan... ... in mijn blootje bij een wildvreemde man, compleet naakt en vastgebonden.
Ik kon er niet aan doen maar ik vond het lekker... mijn kutje was kleddernat van de spanning... ik voelde mijn kutje branden van verlangen.
Hij zag dat en pakte een zweepje met vele lederen bandjes aan. Hij sloeg me recht op mijn kutje en zei: dat zal je leren zomaar halfnaakt op straat te lopen en er geil van worden. Ik veronschuldigde me en zei dat ik dat nooit meer ging doen, maar hij sloeg me daarvoor nog 10 maal meer op mijn kutje en clitje. Ik draaide met mijn heupen om de slagen te ontwijken, maar ik was te zeer vastgebonden om veel te bewegen. Ik voelde keer op keer de zweep tussen mijn lipjes en recht op mijn clitje terechtkomen.
Mijn kutje brandde en stond bloedrood. Hij kwam naar me toe en knipte de koordjes doormidden. Hij zette 2 knijpers op mijn tepeltjes en 2 op mijn schaamlipjes. hij nam een grote zweep en stak de achterkant ineens in mijn kutje. Het leek precies ofdat ik een staart had groeien langs de voorkant.
Hij kleefde de knijpers aan mijn lipjes vast aan mijn billen zodat mijn kutje helemaal openstond en haalde dan de zweep terug uit mijn kutje. Hij haalde een dikke kaars en stak hem aan. Daarna liet hij traagjes drupje na drupje kaarsvet op de binnenkant van mijn schaamlipjes vallen. Ik kronkelde van de pijn maar vond het eigenlijk wel superlekker. Na een tijdje stopte hij en begon hij het kaarsvet voorzichtig af te slaan met zijn vlakke hand. Elke slag moest ik meetellen of hij trok aan de knijpers in mijn tepeltjes. Toen hij aan 15 gekomen was, vond hij het genoeg en ging achteruit. Hij deed zijn broek af en kwam tussen mijn benen staan.
De stoel ging omhoog tot de juiste hoogte en hij ging met zijn lul diep in mijn kutje. Hij neukte me hard en ik schreeuwde het uit van genot. Ik kwam eindelijk klaar en niet lang daarna kwam hij ook klaar. Hij was echter niet blij en riep: Ik had niet gezegd dat je mocht klaarkomen! Ik ging je laten gaan maar voor straf blijf je de rest van de nacht hier. Dus hij maakte me los, zette me recht en bond mijn voeten terug vast aan haken in de grond, en mijn handen aan touwen aan het plafond. Hij trok aan te touwen zodat ik helemaal gerokken was en geen kant meer uitkon. Hij zette zo een machine onder me met een dildo aan een stok. Die dildo werd in mijn kutje geschoven en hij zette de machine aan. De dildo ging naar boven en naar beneden door die machine en werd zo elke keer diep in mijn kutje geschoven. Op mijn borsten werden plastieken bollen gezet en mijn borsten werden vacuuum gezogen, evenals mijn clitje. Ik vond het supervernederend maar... het was super!!!!... ik was beestig geil geworden. Het was de eerste keer dat ik vacuuum werd gezogen en ik voelde mijn bloed naar die plaats gezogen worden... Mijn hartslag bonkte in mijn tepels en clitje en ik kwam bloedgeil. Het geil drupte van die dildo af. De man draaide zich na een tijdje om en liep uit de kelder weg.Ik weet niet hoelang hij me alleen liet, maar na een hele tijd kwam hij terug. Hij had een accu mee met een paar staven aan, om elektriek op je lichaam te steken. Ik verschoot mij dood want had dat nog nooit ervaren. Hij legde mij uit dat hij die ijzeren staaf in mijn kutje ging steken, die dunnere staaf in mijn kontje, die knijpers op mijn tepeltjes en een soort van dildo tegen mijn clitje houden. Toen hij alles geinstalleerd had zette hij de accu aan en ik begon te kronkelen van de pijn en genot!!!!! Overal voelde ik tintelingen en mijn spieren spanden en ontspanden. Ik kwam bijna direct klaar en had het gevoel dat mijn orgasme eeuwig ging duren!!! Mijn kutje bleef samentrekken en mijn clitje en tepels brandden en sloegen genotsgolven door mijn lijfje. Nadat ik 5 keer was klaargekomen liet hij me met rust en mocht ik rusten. Ik mocht mee naar de living in de zetel gaan zitten, maar moest wel een touwtje van mijn clitje naar mijn tepelringetjes binden.
Later op de ochtend hebben we nog eens heerlijk geneukt met elkaar en vroeg hij me of ik me geamuseerd had. Ik zei dat het heerlijk was en hoop dat ik hem nog eens ontmoet.

Hij zette me thuis af met zijn auto en gaf me een dildo cadeau die elektriesche stoten geeft.
Ik gaf hem nog een zoen en ben onder de douche gesprongenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners