Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Opnieuw opgevoed - 16458 keer gelezen
Ik zat laatst met mijn vriendin buiten in de tuin samen met de buurvrouw thee te drinken. Op een gegeven moment ben ik naar binnen gegaan en heb de tv aan gezet, even later kwamen mijn vriendin en de buurvrouw ook binnen. De buurvrouw ging voor mij staan met een bose blik keek ze me aan en zij,dat zit zomaar tv te kijken zou je dat niet eerst vragen of je dat wel mag,ze moeten jou voor straf maar eens in de hoek zetten.Je mag hem wel eens opnieuw opvoeden,je mag hem wel eens harder aanpakken zij ze tegen mijn vriendin. Dat ben ik ook van plan zij mijn vriendin. Ik was zo geschrokken en durfde niks terug te zeggen. Toen de buurvrouw weg was, pakte mijn vriendin mij vooraan bij mijn overhemd en zij tegen mij,ik wil niet hebben dat je alles over mij vertaald aan Carla zij hoeft niet alles te weten.Nee zeg ik dat zal ik niet weer doen.Als je dat weer doet zij mijn vriendin dan pak ik jou bij je hemd en sleur je zo mee naar buiten waar Carla bij is. Verder heeft mijn vriendin niks gezegd, maar ik ben wel bang geworden voor haar. S,avonds belde mijn buurvrouw Carla op en zij of ik morgenvroeg even bij haar kon komen. Ik zeg ja dat is wel goed ik dacht dat ik haar ergens mee helpen moest.
De volgende morgen ben ik naar de buurvrouw gegaan, en ik was nog maar net binnen toen ze tegen mij zij, je hebt je gisteren niet netjes gedragen he. Als jou vriendin jou niet kan opvoeden dan zal ik dat wel doen zij ze. Kleed je maar uit zij ze tegen mij.Ik zeg wat! Je moet je uitkleden zij ze
en snel. Ik zeg ik ga mij voor jou niet uitkleden.Toen sloeg de buurvrouw mij keihard in mijn gezicht mijn bril viel op de grond en mijn wang brande van de pijn. En nu uitkleden zij ze. Ik was zo geschrokken en bang geworden voor haar dat ik mij uitgekleed heb voor haar naakt stond ik voor haar en schaamde mij dood. Zo nu krijg je de eerste les zij ze tegen mij ze ging achter mij staan en pakte mijn arm vast en draaide die om tot achter mijn rug ik dacht ze breekt mijn arm en deed heel veel pijn, en toen heeft ze mij een vreselijk pak slaag op mijn bloote billen gegeven ik heb geprobeerd om mij te verzetten tegen haar maar ik kon niets tegen haar doenomdat ze mijn arm achter mijn rug vast hield. Maar zij is ook zo wie zo sterker en groter als ik. Ze is wel een kop groter als ik en erg steevig.
Ik heb geschreeuwd en gehuild van de pijn en haar gesmeekt om op te houden met slaan maar ze ging gewoon door. Eindelijk hield ze op met slaan en zij tegen mij, dit was ed eerste les kleed je maar weer aan morgen krijg je de tweede les. Ik heb me snel aangekleed. Morgenvroeg om 10.00uur kom je weer hier zij ze tegen mij.
Het vervolg van dit verhaal komt nog.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners