Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oud klasgenoot wordt slaaf - 17855 keer gelezen
Ik ben Joris een jongen van 19 niet al te groot en ook aardig verlegen. Toen ik op de havo zat zat er een meisje bij mij in de klas. Jolijn heette ze. ze was net als ik niet lang en bruin haar maar had een ongelofelijk lekker kontje en niet al te kleine borsten. zo op het eerste oog een cup c. tijdens het eind gala flirte ze een beetje met me en het kwam zelfs tot zoenen. daarna ben ik alleen verhuist en heb ik haar nooit meer gesproken.

Ongeveer een jaar later ben ik weer terug verhuist en op school zag ik haar lopen. we spraken niet met elkaar maar van mijn kant was er in ieder geval spanning. maar ze liet me na een korte woordenwisseling duidelijk merken dat er niks meer zou gebeuren tussen ons. ze had een relatie en wilde er echt voor gaan. ik besloot hier geen genoegen mee te nemen en regelde een oude schuur in een verlaten bos. hier zette ik een bed neer en een aantal sm attributen. ze mocht mij niet zomaar afwijzen dat nam ik niet. ik huurde een busje en reed 's ochtends langs haar fietsroute. het regende en toen ik haar een lift aanbood nam ze deze graag aan. nadat ze haar fiets achterin zette smeet ik de deur dicht en reed weg.

Om haar in spanning af te laten wachten liet ik haar bij het huisje nog een paar uur in de bus zitten. toen ze verzwakt was omdat ze geen eten en drinken had gehad deed ik de deur open. ze keek me angstig aan en zonder een wordt te zeggen bod ik haar armen vast op haar rug en droeg haar naar binnen. hier scheurde ik haar kleding kapot en bond haar met haar gezicht naar beneden vast op het bed. ik pakte een extra grootte dildo en een tube glijmiddel en begon hiermee langzaam haar anusje te bewerken. ze smeekte me om te stoppen omdat ze nog nooit in haar kont genomen was. op dat moment ramde ik de dildo naar binnen en begon ze te huilen. ik haalde de dildo eruit en begon haar rustig in haar kont te neuken. en toen steeds iets harder. nadat ik was klaargekomen draaide ik haar om.

Ik begon haar te zoenen maar toen beet ze op mijn tong en spuugde. Ik pakte een zweep en begon haar flink te spanken. ze had zo ongelofelijk veel pijn dat ze zei alles te doen wat ik van haar vroeg. ik maakte haar los aangezien de deur toch op slot zat en gebood haar op haar knien te gaan zitten. ze begon me nu heerlijk te pijpen. ze begon eerst langzaam met haar tong rondjes te draaien om mijn eikel. daarna nam ze mijn ballen in haar mond en trok me langzaam af.

Daarna gebood ik haar te gaan liggen en piste ik haar mond vol. ik zei tegen haar dat ze een vieze slet was en voortaan naar mij moest luisteren omdat ik alles gefilmt had. ze knikte voorzichtig ja en durfde niks te zeggen. daarna heb ik me laten wassen door haar in de douche en bracht haar thuis.

ongeveer een week later kwam ik haar tegen op school en heeft ze me heerlijk gepijpt op de wc. ik zei tegen haar dat ik binnenkort een week met haar op vakantie ging en ze mompelde wat. ik zei haar ook een vriendin mee te nemen en dreigde het filmpje op internet te zetten.

een week later gingen we met zijn 3en naar een huisje. haar vriendin had een grote cup d en zwarte haren. maar hoe deze vakantie ging horen jullie later.....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners